Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. ined

  Clock

  Искаш ама няма как да стане с това дъно - 8700к ако искаш да го клокваш ще ти трябва z370 дъно, а за i9 ако нямаш излишни три и повече хиляди за дъно и процесор по-добре забрави за него
 3. http://sport7.pw/lba/MzM5YzVlM2EzYjIyYWRjZTk2MTdhZjI3NDVlMDQ0ZjY=/g7/ArenaSport1.m3u8
 4. DarkEdge

  За какво си мислите в момента?

  Леко и на пръсти...и с гоуемата бата.
 5. Здравейте съфорумци, Не бях сигурен в кой подфорум да отнеса своя въпрос, следователно ако съм в грешка, моля да ме извините. Нуждая се от съвет при избор на 3D принтер, който ще се ползва за принтиране на играчки с висока честота на детайла. За момента ми предложиха следните принтери: 1. MOAI Laser SLA, 1295 USD: https://peopoly.net/products/moai 2. PHOTON LCD, 539 USD: http://www.anycubic3d.com/products/show/1022.html Доста добри мнения има за гореспоменатите примери но въпреки това бих искал да видя допълнителни гледни точки. Ако имате алтернативни предложения, единственото, за което ви моля е да се вместват в бюджета, който е 1300 USD. Бележка: Това ще ми бъде първи 3D принтер.
 6. Без умствен капацитет

  Фолкаджийка се изгаври с Вапцаров и неговото "Прощално"

  иииииииииииииии, много завистливи сте били жените - не че незнам де
 7. С тоя инструмент се внимава има фалшове. Това не ти е adwcleaner или JRT на сигурно.
 8. Пламен Р

  Clock

  Искам да си колкна процесора от биоса , но незнам как той ми е Gigabyte 250m gaming 3 добро е дъното , захранването е 700 w а в момента процесора е i7 7700 искам на 8700k или на i9 ако има такава възможност а рамта ми е 16 gb duo
 9. Dora666

  Не можете да заспите?

  От зоофорум: - Къде мога да си взема змия? Жива? - В гражданското...
 10. Year Zero

  Въпрос за цена на R9 380

  В H....BG ф....а май още се продават две 580x 4GB с 2 години гаранция към Варио за около 430-450.
 11. Здравейте , търся помощ за следната задача : Напишете метод, който в двумepeн мacив c paзмepнocт NxN замества всички елементи в интервала [K,L] с числото Q и връща броя на сменените числа. Действието да се провери с подходяща главна програма. Да се изведат входния масив и получените резултати .. От скоро се занимавам с програмиране , а тази задача дори не мога и да я започна колкото и да се мъча все грешно започвам.Само деклариране-то също ще ми е полезно да разбера как точно става.Програмата с която работя е Visual Studio ( C#).Ще съм ви благодарен ако ми метнете едно рамо.
 12. sound

  Налях 5 литра бензин без да искам !

  На мен ми е ясно, че конкретно този човек сам ще се усети, как "уеко" е омазал понятията, ма ми е интересно да видя, дали ще си признае. Не е фатално - много хора допускат тази грешка при разговор, защото поради незнайни за мен причини се е наложила в жаргонния език, но така или инак, когато се предявявят някакви претенции е нелепо да се допуска и бива човек да си признае, съответно и да се коригира. А все пак, колкото до опасенията на автора - и аз не мисля, че пет литра бенз в 60л. дизел ще му направят беля. Но ми е странно, защо лично той си е зареждал горивото - поне аз, на която и бензиностанция да спра, дори да нямат свободен човек, който да ми зареди колата, само да посегна към маркуча и ми се провикват, че нямам право и трябва да изчакам: така било закон (признавам си, че не съм проверявал дали е така).
 13. California

  Не можете да заспите?

  Иван сигурно заспа
 14. Според критерия на Лаплас за априорно знание, условната вероятност при пълна неопределеност (липса на доказателства в двете посоки) е 50%. Би трябвало научният принцип да предполага 50% вероятност да има бог.
 15. Остави си вградената антивирусна, върши достатъчно добра работа и сканирай периодично с malwarebytes. При необходимост направи Reset to factory settings
 16. emmi

  За какво си мислите в момента?

  Крехки тес мъже!? Все трябва се внимава, баси
 17. DarkEdge

  За какво си мислите в момента?

  Уф, по на неколко листа даже...
 18. дръндю

  За какво си мислите в момента?

  дек си ве Николоф? мъкааа, голема мъка Ема разбива сърца...ъ-ъ-ъ...аве те стават ли на суджуци?!
 19. emmi

  За какво си мислите в момента?

  Само той е със сърдце което не мога да разбия Че другите нещо крехки вървят...
 1. Зареди още активности
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.