Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Благодаря на всички за отговорите. Прекратявам темата. Емо
 3. Може! Където и да я инсталираш, тя работи съвсем чисто и не е опасност за нищо. Една чудесна програма, с помощта на която една деинсталация приключва на 100%, с почистени регистри и не остава нищо. Послушай DarkEdge , лично аз я използвам често и до сега няма нито един проблем с нея.
 4. Julius Decimus

  За какво си мислите в момента?

  Ти само да видиш другите по колко имат.... . Сега ще се шашнат като проверят.
 5. Agentpat™

  Фалшив профил във фейсбук

  На шотовете съм представил какви са опциите. Това са! Друго няма!
 6. Рик

  За какво си мислите в момента?

  Еий това в РуситО мноу техничари и само за 25 кинта преглед правят! Ма ако бяха решили, че за първи път караш кола на преглед като нищо можеха да ти кажат, че имаш тампон за смяна или да долееш течност за Мигачите Тук ни дръстят 45 кинта за преглед!
 7. 10 реда подробна информация съм изписал. Триех снимката защото беше повредена, но какво те интересува защо съм я трил? Повредените снимки не се визуализират никъде, все едно са изтрити. Всъщност сега си спомних че изображението от снимката се визуализира в Details на самия файл, но като се отвори вътре показва черна картина, а в Preview полето също го няма и пише Drawing Failed. Има ли такава програма или не?
 8. plamen_petrov_80

  къде да инсталирам Revo Uninstaller

  Най-качествения Uninstall на дадена програма е като никога не си я слагал. Всеки сам отговаря за това как и какво си прави с машината. RegOrganizer - плащаш ли я или я лекуваш?
 9. дръндю

  къде да инсталирам Revo Uninstaller

  що ве, аз най редовно си ги правя тия неща...ъ-ъ-ъ...тъй де, под наблюдението на RegOrganizer
 10. Днес
 11. miro20

  Македония - Украйна на Балканите?

  Боже Господи ! тоя Волгин пак се е изсрал / без извинение/ както с Гришо.... КАжи му червен комунист и не го обиждай повече...
 12. georgi.georgiev9

  Мат Лаб

  1.За какво в синтаксиса на MATLAB се използват символите: : ; , . * ~ ‘…‘ % (.) [.] {.} / \ | &. 2 Как се записва в паметта на компютъра типът данни: logical , single, double, , int8, int16, int32, int64, uint8, uint16, uint32, struct, cell.
 13. Последно къде/в какво си ползвал картата коректно? Сложил си картата в компютъра и си пробвал да отвориш някоя снимка и ти е дало някаква грешка или просто не е визуализирало никакво изображение, защо след това си се опитвал да ги триеш? След това си им сменил имената и си ги копирал на компютъра - от там отваряха ли се или бе същото? Къде си се опитвал да триеш и коя всичка информация се загуби?
 14. miro20

  Потресаваща Русофобия

  Ми хайде да видим кое му е интелигентното ? Сравнява Съединението с военната анексия на Крим. Прилики - 0 . Разлики колкото щеш. На прима виста : - Българските земи винаги са били исторически населени с българи, и не е имало нито един турчин/османлия/ преди поробването. В Крим не е имало нито един руснак. На първите преброявания в края на 17-ти век са били едва няколко хиляди, и то или избягали, или освободени роби . Споменавали сме го вече, даже и ти си писал . - Съединението е доброволен народен акт, въпреки всички външни сили /Дори срещу волята на имперска Русия която е била категорично ПРОТИВ/ , а анексията на Крим е изцяло военна операция , ръководена и осъществена от външна сила - РФ. - Чисто географически Съединението е акт на обединение именно на български земи /въпреки че не в максималния си вариант/ а Крим чисто физически е разделен от РФ, та чак сега се прави пропаганден жалък опит за "свързване" чрез прословутия кримски мост. Кака "исторически исконна земя" е това, до която едва сега правиш път до нея ?? - Съединението създава независима държава, докато Крим след обявената независимост / да Крим обявява за 1 ден такава/ веднага следва декларация-присъединяване към чужда държава под нейна диктовка разбира се. .В момента юридически от субект в Руската федерация, е принизен до областен район в състава на Южния Федерален окръг. Докато поне при Украйна си беше Автономна област. Разликата е огромна. - Правата на българите преди Съединението също биха били различни . Източна Румелия щеше да се управлява реално от турско.т.е. от пак вчерашните поробители. В Крим преди военната рашистка окупация и руснаци и украинци не са имали абсолютно никакви проблеми, нито са имали 500 годишна предистория на поробване и всички подобни негативи свързани с това. Глупостите за фашистка хунта в Украйна както много добре знаете , си бе абсолютна дезинформационна кампания. и т.н. т.е. професора ти говори абсолютни глупости. Правилно си викам комунист не заслужава грам коментар , нито да си губи времето човек с такива антибългарски идеологии и пропагандатори .
 15. дръндю

  За какво си мислите в момента?

  уха, батюхата раздава лайки наред
 16. Feri Ferrero

  Ios 12 beta

  За бързината имах предвид,иначе си прав,нищо ново,минах на 11.4 и благодаря.
 17. Аз нямам такъв нагон, но не съм сигурен как е при теб със нападките и поведението ти. Попитах дали при R1 се наблюдават въпросните минуси, който присъстват във бройката, която е тествана от GamersNexus. Ти написа че липсват неравностите и несътветствията, но не спомена за минусите касаещи потока, а именно потока е критерия за избор на кутия. Написа че си сглобявал конфигурации със двете, но едно е да сглобяваш друго е да тестваш и да знаеш как е произвдоителността а ''рошльото'' го е направил. Аз дадох моето предложение още на първата страница. Аз ли съм този, който не чете темата и мненията на останалите ?
 18. Без умствен капацитет

  Фалшив профил във фейсбук

  имаш ли мейл от фейсбук последвай връзката а може при мен да се бърка бота на фейса, аз често преинсталирам браузера, като в това време чистя и всички остатъци от него
 19. Yvan Sergeev

  За какво си мислите в момента?

  изпълнителят съсипва хубавия бийт има пари човека решил е да инвестира в пеене па дано върже да си избие парите да го пуснат по телевизията срeщу хонорар. може да има шуробаджанак у бнт-то да лапне некоя държавна пара
 20. problem33

  Искам да хвана Wi-fi на настолен компютър

  Има, ама незнам какви ще има... те повечето около мен са някакви пишман магазини... Ся ще отида да проверя...
 21. Надявах се да получа сериозен и компетентен отговор, а не въпроси "за какво ми трябва"...Вярно е, че не съм толкова компетентен, но и за това се обръщам за помощ към знаещите братя...Прочетете статията на Карабойчев. Тя предизвиква въпроси. Това е. Ако можете, помогнете ми. Ако не - без сарказъм! Емо

  1. plamen_petrov_80

   plamen_petrov_80


   Съжалявам ако съм те засегнал, не е било нарочно!

   Както съм писал е темата статията е много стара вероятно автора е забелязал някакво странно поведение на програмата - случва се има много такива ситуации и затова е споменал за да не си създава проблеми и друг.

   Също така както казах аз вяра в такива програми нямам и ефекта им е спорен - говоря за сравнение между две еднакви машини - едната инсталирана от обикновен потребител и мината с такъв тип програми, а другата инсталирана и настроена от човек което прави това (и то добър, не просто който цъка за да му се махне работата) разликата между поведението на двете системи ще е абсолютно различно и мога да се обзаложа, че в нищо първата система няма да бие втората.

   Не си споделил повече информация така, че нищо повече конкретно не мога да кажа за твоя казус!

   Хайде мача почва!

    

 22. По-добре ли ще се почувстваш, и ще ти порасне ли някоя част от тялото, ако някой обърне внимание на твоите писания ?! Моля, заповядай - ти си на ход - обяснявай и препоръчвай и дано се почувстваш по-добре и по-значим. Хората които разбират не се впускат в полемики и обяснение /виж @Roujin Z/. Дават си предложението и точка. Който иска да чете, да гледа клипове и да си преценява. Други като тебе, вместо да дадат конкретно предложение се хващат за нечие друго, и започват да развиват тема с размисли и разсъждения...
 23. дръндю

  Искам да хвана Wi-fi на настолен компютър

  аве, няма ли там наблизо някой сервиз, да си купиш от там, ами ще поръчваш от нета?!!!
 24. plamen_petrov_80

  къде да инсталирам Revo Uninstaller

  Стигнах до въпросната статия - от 2008 година. Ако е същата ти версията актуална към това време ли мислиш да инсталираш или нова? Помисли малко - минали са 10 години от тогава и програмата и Windows-a имат доста изменения и ако тогава е имало някакво неразбирателство между тях вероятно вече е отстранено, но нищо не ти пречи да си инсталираш програмата в D:\ProgramFiles (нарочно е без интервал) като самото инсталиране го правиш под локален акаунт имащ администраторски права и с опцията - десен бутон на мишката "Стартирай като администратор" (така както се инсталират нещата на Windows от Vista и нагоре). Лично аз не ти препоръчвам инсталирането на каквито и да е такива програми, най-доброто почистване и оптимизиране се прави от човек (знаещ и можещ). Също така ако ползваш една ОС за експерименти (тип чакай да видя тази програма какво прави - Next > Next > Finish и след два часа хайде Uninstall) никоя програма няма да те спаси от затлачването й!
 25. IgIv

  Смяна на батерия на дъното

  Няма как да са активни само полетата за датата и часа. В опциите за BOOT трябва да се забранят Fast Boot и Show Logo at startup и всичко ще си дойде на мястото.
 1. Зареди още активности
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.