Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Лог файла показва, че скрипта се е изпълнил успешно и с него сме премахнали и останалите злонамерени обекти. Все пак препоръчвам да направите една проверка с Malwarebytes Anti-Malware за всеки случай. Използвайте инструмента Delfix.exe за да премахнете използваните от нас инструменти: https://toolslib.net/downloads/finish/2-delfix/ Поздрави и лека вечер!
 3. Всичко за кабинета "Бойко Борисов 3"

  Нали ти казах. Върни се в назад в историята и ще си намериш куп виновни за всичко. Това обаче не променя самия процес на развитие. За съжаление има много подобни случаи и ще има и в бъдеще поради простата причина,че всяка власт не търпи хора , които я критикуват. Това обаче не означава,че ние не трябва да се учим от грешките, точно обратното. Виждам,че някои изобщо не виждат по-далеч от носа си. Между другото в моя край герберите печелят с циганските гласове. Питах и не получих отговор. Кой ще е следващия виновник за поредния провал на герберите? Може би ще измислят някоя нова формация след като мине и редът на патриотите защото вече не останаха. А, Воля май ... ми да се готвят следващите. Викаш медиите на подсъдимия олигарх не са субективни. Мдааа. Всички преписват и на всички им се казва какво да пишат Мирко. Да не говорим за финансирането им от разни неправителствени органзация. Как са грандовете Мирча ?
 4. Здравейте търся монитор от тези, които са завъртяни на 90 градуса. Някакви идеи къде мога да отркрия подобен и как се казват, че прерових навсякъде и нищо... Слагам снимка за по-голяма яснота:
 5. Един и същ домейн, различно разширение

  Най-вероятно е умишлено!!
 6. Днес
 7. Да, моя грешка. Исках да кажа, че сетивните съзнания живеят в свой неконцептуален свят, а той е в някакъв смисъл безвременен. Те регистрират нещо, без да му налагат етикети и го предават на следващата инстанция, боравеща с понятията и логиката. Като правило, сетивните съзнания, емоциите и интелектът живеят в различни светове. Какво прави човешкият разсъдък от данните на сетивата вече зависи не само от наследствеността и такива фактори, но и от възпитанието му. Лентата беше сравнение, от примера с филма. Разбира се, че не смятам буквално филмовите ленти за вечни и неизменни субстанции. Впрочем, дори преобразуването предполага някакви образи... но в това явно никой не може досега да те убеди) По мои наблюдения уникален характер имат дори котките, не само хората и приматите. Може би в емоционално отношение висшите бозайници не са различни от нас, съвсем същите чувства на привързаност и омраза, любопитство и т.н. Те само че не могат да налагат изводи от разсъждения върху опита си, веднъж записан в тях. Например не разбират смъртта. Котките могат да чакат и търсят децата си сякаш вечно, кучетата стопаните и приятелите си. Всяко отделно животинче от една порода и дори котило има собствен темперамент, походка, глас, по-смело е или по-плахо, относително по-съобразително или глупаво. Като всеки нас.
 8. Проблеми с лаптоп

  Да разбирам, че си невменяем пенсионер с достъп до компютър? Не размахвай разни закани - някой може да те пита за адрес, а папмерсите ти да са свършили.
 9. Коя мацка? /финал/

  аз по приятелски а ти уж заради мен да си измиеш ръцете че си ги "обходил "
 10. Проблем със windows 7

  Това е друга тема! Дай да видим СМАРТ-а на диска (става с програмите Crystal DiskInfo, Aida64, Speccy и т.н.).
 11. Никога не съм...

  Не си е. Ако не се броят снимките за документи и две снимки за 8ми Март през 1981 г. Никога не страдал(а) от запек?
 12. Проблем със windows 7

  И какво му пречат аткулизациите и ultimane не разбирам.
 13. Проблеми с лаптоп

  Гледай да не те почна аз едно хубаво с тоягата ! По голям досадник от теб има ли задръстеняк и комплексар такъв !
 14. Всичко за кабинета "Бойко Борисов 3"

  Така е . "Новото " в пропагандата е че култивира точно такъв послушен електорат с привидно "опозиционо " поведение и тактика за "плюене по всичко" . Кои са такива фенове тук е пределно очевидно . Особенно тези цитиращи крайно субективни пропагандни партийни медии /на дъреводачкови гласове и световни погледи на БСП+ДПС/ , тези цитиращи доказано фейк сайтове/бултаймс, гъделнюз/ , но помпозно обявявайки се над всичко и всички
 15. Видя ли лагера бе пластмасо? Гугълско шедьовърче такова...
 16. Един и същ домейн, различно разширение

  Странно е че BG домейна не е закупен. Вярно е, че тук в България няма да се продадат хиляди поршета, но дори и едно да се продаде ( а това е повече от сигурно) домейна ще е изплатен завинаги!!
 17. Коя мацка? /финал/

  къде бе серго отиваш ти я виж, всички по-активни женски профили всички си ги зяпал и продължаваш я ми намери на мен някоя да съм погледнал освен сирена моногомньо. заради теб специално ги "обходих " за да ти тресна Фактите ! Щото Сирена само с Факти "работи" !!
 18. Асоциации /продължение/

  ново начало
 19. Без рутер не става?

  Значи ако е филтриране по мак! Петров е посочил как става! И ако забие мака на Wan-a на Tplink-a в жичната мрежова карта на компютъра, ще може да се върже директно! Освен ако няма и PPPOE или друг тип аутентификация! За повече информация може да се обърне към доставчика си. Ако установи че при директно свързване няма проблеми с рутирането и пакетите и самата производителност. И гейминга му е наред. Ресетва си тплинка и си го конфигурира на ново! И за всеки случай се тества и при жична свързаност на компютъра към рутера! Ако се установи че с жинча свързаност през рутера няма ядове. Се анализира на 2,4 гигахерца кои канали са натоварени, избира се канал по малко натоварен! Прави се компютъра и рутера да си говорят на един стандарт например N стандарт! Каналът и стандартът са ключови за постигане на определени скорости по Wireless, както и качеството зависи от това! Ако пак има ядове, купува си нов рутер. Ако иска да е нщео стабилно но на достъпне цена, забравя за тъпото мрежово оборудване, и минава на по умни устройства! Например HAP Микротик!
 20. Нека споделим нашите творби

  Аз имам нещо странно направено с водни боички върху хартия формат А4. Стават ли за четки в Гимп и във Фотошопа, да се ползват при различни ефекти. Един два дена си отделях по четири часа, за да ги направя. Изпратено от моят MYA-L11 с помощта на Tapatalk
 21. Аз до колкото съм неук по темата, знам че има плюсове, стига да имаш конкретна цел с идеята си. Тоест Ако все още има незаето разширение от порше и го закупиш, може в сайта тематиката ти да е порше, модели, новини, видео клипове от конференции или шоуруми. Можеш да поискаш от порше да ги рекламираш и отделно с това да имаш примерно гугъл рекламки и туй то..... А можеш да си им и дропшипинг дилър хахахахахахахахаха Що ми идват супер идеи, когато нямам възможност да ги направя не знам ОФфффффф-topic
 22. Един и същ домейн, различно разширение

  И за да му стане по-ясно ето линк
 1. Зареди още активности
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.