Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. аm-аm

  Такива бяха времената.

  Е, какво толкова, имало 10% заделени за борци срещу фашизма. А в наши дни в САЩ има процент заделен за негри при прием, но не при равен бал, а при запълване с достатъчното количество тъмнокожи.
 3. Качествени погребални агенции са имали.
 4. Митко89

  Боси ли се къпете или с чехли?

  Рано е още за сън
 5. Dora666

  Боси ли се къпете или с чехли?

  Едно време ползвали налъми Ама не спирате да се вълнувате, ей. Чак сън не ви хваща
 6. Митко89

  Боси ли се къпете или с чехли?

  И аз така смятам за постелките честно казано. С малки крачки - като на лед долу горе
 7. Yvan Sergeev

  За какво си мислите в момента?

  я пя тая смени плочата На пернишкия пазар са 3 лв казваш повече си
 8. Yvan Sergeev

  Боси ли се къпете или с чехли?

  като се ходи с малки крачки и бавно не се хлъзга като си бос е по -вероятно да се подхлъзнеш и какви са тея постелки нали за 1 ден ще се завъдят същите микроби няма файда от харчене на пари за такива работи
 9. kalansuv

  Такива бяха времената.

  Моля не ми триите снимката, което вече многократно се е случвало. ТАКИВА БЯХА ВРЕМЕНАТА ! извадка от справочник за кандидат-студенти 1980-1981 свитък I глава четвърта КЛАСИРАНЕ НА КАНДИДАТ СТУДЕНТИТЕ Чл.16.(1) С предимства във висшите учебни заведения се приемат: 1.Без конкурсен състезателен изпит извън плана по всички специалности(без тези по изкуствата) героите на Народна република България ; героите на социалистическия труд;актив-ните борци против фашизма и капитализма;децата на загиналите в антифашистката борба и Отечествената война. 9. За 10% от местата по плана и 10% извън плана се състе- зават помежду си кандидати-деца на: активни борци против фашизма и капитализма;загинали в борбата с враговете на народа служители от органите на сигурността; загинали при изпълнение на служебния си дълг военнослужещи; пенсионирани по отменените чл.28 и 30,т.,,а''от Закона за пенсиите. В БДК, ВИИИ ,,Н. Павлович", ВИТИЗ ,,Кр. Сарафов'' и ВМПИ - Пловдив,кандидатите ползуват тези предимства само при равен бал.
 10. Днес
 11. skalata_73

  За какво си мислите в момента?

  И аз съм грешен. Като една Джейна Джеймисън съм грешен, ама няма си трия постовете, пък. Ша си зема кърпичка и ша си плача на воля. Може да е джендърско мъж да плаче, ама е човешко. Хлъц
 12. plamen_petrov_80

  Син екран при Windowx 10.

  Като ще е със снимки - отваряш капака и снимаш захранващ блок, дъно, видео и т.н. Даваш снимка със състоянието на твърдия диск и температурите на всички компоненти. Тази ОС (Windows 10 Pro) лекувана ли е?
 13. Madonna

  За какво си мислите в момента?

  За много хора е по-лесно да си изтрият постовете, отколкото да признаят, че за нещо са сгрешили... Сори, Скала... не мога да нося вина за всяка една слабост в хората тук... И аз си лягам огорчена.. (подмръч, подмсръч)
 14. skalata_73

  За какво си мислите в момента?

  Ей, тва сте вие в тоя форум. Затрихте Симката, няма му и постовете. Вие не сте хора Лягам си огорчен и разочарован. Дано Бог ви прости прегрешенията.
 15. Dora666

  Не можете да заспите?

  Мани, хвана ме страх. Сякаш някой ме наблюдава как се въртя и не мога да си намеря слушалките Намерих ги . Поздрав :
 16. Радецки

  За какво си мислите в момента?

  Eййй направо се чувствам неудобно сред вас. На мен Господ сипвал, сипвал та се забравил. Е тамън ми звъни Анджелина и ме пита "можеш ли". Все едно не знае.Викам "мога ама не искам"... и тя- "педал". Викам "педал е мъжа ти". Май се разрева...
 17. California

  Не можете да заспите?

  Подкрепям
 18. Миро, имам едно предложение или по-скоро предизвикателство към тебе. Да докажем кой е пристрастен и кой не е (или кой е платен и кой не е) - хайде да не пишем АБСОЛЮТНО НИЩО в раздел "Политика" примерно до края на месеца? Как ти се струва? Спри да пишеш до края на май и така ще докажеш, че не си трол и не ти се плаща! Аз спирам да пиша за момента (солидарно с тебе), но ще се включа единствено ако ти не си съгласен с предложеното и продължиш да пишеш в раздела. Пък ако до края на месеца ти се струва малко или по някакъв начин нечестно, може и за по-дълъг период да помислим Нека пристрастените започнат лечение, какво ще кажеш?
 19. bornofash ^o,o^

  Не можете да заспите?

  Ще слушаме музика, намеря ли си само слушалките
 20. California

  Не можете да заспите?

  Няма да спим, кога сме спали
 21. Ради Миладинова

  Усилвател pioneer a-80

  Отгоре от дясната страна е топъл само там
 22. ice_lion__01

  Усилвател pioneer a-80

  Трябва да се провери да не би да прегрява и да изключва някоя защита?
 23. Lumberman

  Земята е плоска / Flat Earth - дискусия

  Де да беше толкова просто. Не една и две цивилизации в миналото са имали високи технологии и интелект, но са се изгубили безвъзвратно, погребани със знанията и достиженията си. Пък овце още се гледат, и за глупаците да има работа. Със всичкия ни прогрес, човечеството по моему никога не е било толкова близо до самоунищожението си. Но то и оня дето кара с 200 по пътя се чувства супер удовлетворен от себе си преди да спре в насрещното дърво.
 24. Dora666

  Не можете да заспите?

  Ще спим ли или напротив
 1. Зареди още активности
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.