Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  В случая профила на човека, който е бил качил филма в ю туб е изтрит.Направиха чистка и доста клипове изчезнаха от ю туб(това е заради авторски права).
 3. Потресаваща Русофобия

  Геометрия на успеха в България 1. Успелият човек е млад. Той е награбил първия си милион преди да навърши 30 години. 2. Успелият човек има успели благодетели – той започва от върха, не си прави труда да се катери (защото не може – виж т.3). Редицата не е безкрайна, започва от 9.9.1944. 3. Успелият човек има формата на сплескан сфероид. 4. Успелият човек има „ДС число“ по – малко от 3 – означава, че познава влиятелни генерали от руските тайни служби през най – много 2-ма души. 5. Пътят му към властта е права линия, която е успоредна на партийната, и се сливат преди безкрайността (виж т.3) 6. Пътят към властта от точка А към точка Б е само една права, наричана „правата на ДС“ 7. Всеки успял човек помага на още двама да успеят. Успяват заедно, защото оформят триъгълник, чиито ъгли имат сума по – голяма от 180 градуса, т.е. печалба по – голяма от позволената в равнината на закона (пред закона уж всички са равни, но не и той, виж т.3) 8. Успехът на човека в България не е инвариантен спрямо смяната на координатната система. Преместването на запад от Видин прави успеха му невъзможен, защото го връща в равнината на закона. 9. Успехът на човека в България Е инвариантен спрямо смяната на политическото управление, тъй като всяко ново управление е линейна комбинация на предишните (без особения интервал 1997-2001) т.е не е независимо от тях. 10.Успелият човек не успява случайно, дори да забогатява от тотото. Шансът не играе роля при него. Бъдещето му е писано, в архивите на ДС.
 4. проблем с Xbox 360

  Здравейте!Имам Xbox 360 на 5месеца втора ръка ,буквално нов.От първият собственик е закупен март 2015год.той е хакнат със FREESTYLE 3 Една вечер,играех фифа 16 ,и родителите ми ме викнаха на вечеря аз огасих ексбокса,и след като се наядох отидох да цъкам малкo AC BROTHERHOOD(имах 16 игри ,които работеха перфектно до този момент) отивам в Games избирам Asassin's creed цъкам start game и не става нищо така е с 14 игри..не знам защо и как изведнъж..Имам и друг проблем,от днеска пускам xboxa и ми изписва no skin found..обаче знам как да си пусна 2-те игрите от guide buttona.реших да цъкам GTA 5 пускам я и ми пише ALERT an online user is required to pls this version of the GAMЕ...помогнете миж
 5. За „разпадаща се Европа“ и за „гнилия Запад“

  на американските тецове >.. хЪК -ТЪПАК НЕАНДЕРТАЛ! що е руска собственост в коетомного не съм сигурен но кой каза че държавата е лош собственик ТЪПАК НЕАНДЕРТАЛ защото са бедни руснаците едвам свързват двата края нали тъй беше мантрата ТЪПАК НЕАНДЕРТАЛ! няма икономика ако имаше и 50 % да е в руски ръце пак добре. бг се издържа от ддс и роднини които работят почти в робство на запад ТЪПАК НЕАНДЕРТАЛ!
 6. Linux - обща дискусия 3

  Много добре, разгледах в нета, май точно това ми трябва. Сега и ако може да съдействате как точно да го инсталирам на stotinkaOS 7.4
 7. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Виж който е ходил на гурбет в Англията как се оправя в българските сайтове. Има кой да чете Жорка ама ако не е на английски. На бърз 0.1 процентен английски които владея схванах че е клипа е забранен от собственика му или нещо от сорта. Ама се сетих че много клипове има в тубата къде са забранени пак от тоя де ги е качил за моята дестинация и си помислих че случая е такъв.
 8. Формула за сума

  if a+b = 323,57 consolewriteline a consolewriteline b else consolewriteline not have numbers
 9. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  https://www.youtube.com/playlist?list=PL1F817BD432260895 Тук може и да го има, но без суб.
 10. Знам, знам - не е към мен: към историята и миналото е. (:
 11. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  ко ве, ко съ чудиш...ъ-ъ-ъ...тъй де, идиоти сме
 12. За „разпадаща се Европа“ и за „гнилия Запад“

  Вика ми един дебил, че сме били колония на САЩ. Питам го ти в коя американска фирма слугуваш?! Хък. Колко американски коли те накараха да си купиш насила. Хък. По времето на соца за американски коли ли чакаше ред?! Хък. На кого плащаш скъпото парно заради скъпия руски газ?! Хък. Къде ти отиват паричките, когато зареждаш гориво в колата и то с най-висока надценка в Европа?! Хък. А имаш ли избор?! Хък. На кого плати 1 милиард за два реактора?! Хък. Знаеш ли, че КТБ, от която източиха 4 милиарда лева, е руска банка, в която наливаха парите на българските държавни предприятия?! Хък. Като си плащаш мобилния на БТК - руска собственост, на Виваком - руска собстевност, къде ти отиват парите?! Хък. Кой бетонира и завзе Черноморието ни, американците ли?! Хък. Защо в България има 50 000 руски фирми, и почти нито една от тях не плаща данък!?! Хък. Защо имат вече над 400 000 имота тук?! Хък. Знаеш ли, че за 10 години Лукойл е декларирал тук приходи от над 60 милиарда лева и не е платил и стотинка данък печалба. Хък. Като си купуваш цигари на Булгартабак, къде ти отиват паричките, при руските собственици, или при американците?! Хък. Знаеш ли, че над 30% от икономиката ни е в руски ръце?! Колко американски има?! Хък. Та, да ви кажа, има такива примати, които си вярват, че живеят в колония, защото са примати и роби по душа. Утре такива примати няма и да се замислят защо децата им бягат на Запад, в държави, в които не е стъпвал руски ботуш, в които не упраляват мутри и крадци. Няма да се замислят и защо утре няма да има кой да им припикае гроба, на който пеше "Тук почива един русофил". Други пък дори ще пратят детето си в САЩ, за да го направят колонист. Като Корнелия примерно. А познавам много такива хора, вярвайте ми. Те са сред нас и те определят живота ни. Те ни теглят към блатото - беззъби с пречупен гръбнак. Нищо, че държавата ни от 70 години се управлява от безродни русофилски мърши. Те гласуват за тях, докато си дават последните пари на Лукойл и Газпром...
 13. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Мисля, че филма е бил качен в you tube с бг суб, но после е премахнат.
 14. На какво попаднахте днес

  Попаднах на грозде! Трябва и да го мачкам!
 15. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  в оная тема дето го постна тоя линк, се пробвах, но все картинка с хиксче дава Ми то си го пише бре - ама кой да чете???
 16. Проблем с wi-fi на Huawei P8 lite

  Здравейте, намерих диспечерът на приложенията. Нулирах всичкия кеш и настройките по подразбиране за Chrome. Не помогна. Да телефонът засича 5-6 wi-fi мрежи, включително и моята, когато я бях разкачил с телефона. По принцип, вече го носих веднъж на сервиз и пак беше проблема в wi-fi. Бях го занесъл края на юли и след 3 седмици ми го върнаха, като ми казаха че са му били сменили дънната платка. Обаче сега отново проблем. Ще се опитам да архивирам всичко и ще се опитам да го върна до заводски настройки. На телефона има опция, възстанови фабрични данни в настройките дали е това? Ако не помогне и това ще го нося освен пак на сервиз.
 17. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Голяма комедия е но не я намирам на друго място.
 18. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  в оная тема дето го постна тоя линк, се пробвах, но все картинка с хиксче дава
 19. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Не. Някои клипове не тръгват.
 20. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Пети прокси сървър сменям и не мога да подкарам филма. Кажи ми как е при теб. Тръгва ли ? http://www.videoclip.bg/watch/521232_utre-pak-she-se-razvihrim-milichka1976g-celiya-film
 21. Zetaniche - Афилиейт програма

  Привет на всички! И тази седмица решихме да освежим темата на форума със съдържание, което със сигурност ще заинтригува мнозина от тези, които се интересуват от афилиейт маркетинга. Ако се питате с коя niche да започнете, определено Weight Loss е една от най-популярните. Health niche спада към evergreen niche, а Weight Loss като нейна subniche определено е една от най-популярните niches в днешно време и се разраства постоянно. Ние от Zetaniche установихме това чрез нашия Weekly top offers, а тази седмица цели два продукта от тази категория са в списъка ни. Затова подготвихме и един катък текст, в който изтъкваме предимствата на тази niche. Сега е точното време да се насочите към нея, както и да видите кои продукти от именно тази категория предлага Zetaniche. Ние осъзнаваме, че всеки афилиейт и всички онези, които четейки блога ни, са открили полезна информация, а може би са се решили да се пробват с Weight Loss niche и искат да започнат своята авантюра именно с нас, се интересуват от разплащателните методи, с които работим. Така че тук ще получите цялата информация, свързана с начините на плащане, които предлагаме – това са Paxum, Payoneer и wire, както и всички техни предимства. Не чакайте повече, присъедините се към Zetaniche ДНЕС!
 1. Зареди още активности
×

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.