Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. За какво си мислите в момента....

  Банда,нещо се разплямпах. Да си дойдем на думата.
 3. Проблем с Виваком

  Не може да гледаш на сателита като далечна Wifi антена, комуникацията с него е едностранна. От там си стримват програми със субтитри и телетекст, радиота и служебна информация /примерно мак адресите на приемниците които искат да прекъснат за неплатени сметки или ъпдейт на чанел листи/; Обратна информация към сателита не се получава. Стрийма им е с постоянен обем и НЕ ЗАВИСИ от това колко човека са си пуснали приемниците да гледат. Информация за това колко стриймват може да се види от примерно king of sat сайта и е от порядъка на 45 до 60 мегабита на честота - пакет.
 4. Обсъждане на Истанбулската конвенция

  На кои хора? Джендър идеологията е създадена и развита от хора със хомосексуални наклонности, които са се чувствали депресирани и комплексирани от това, но такива конвенции няма как да им помогнат, за да си решат проблемите. Освен тези хора, кои други визираш? п..п. живота поначало не е напълно безопасен - пълната безопасност само в смъртта .... евентуално.
 5. За какво си мислите в момента....

  хм, всъшност, точно това правя........... не ве, нещата не са за магнезий просто здраво намръзнах днес ми................. гурме
 6. За какво си мислите в момента....

  К'во за хотдога-експерти твърдят,че ако си ял кренвирш произведен в България,на практика си ял всичко.
 7. Обсъждане на Истанбулската конвенция

  Някога защото съм левичар и ме смятаха за по-различен и ми се подиграваха за това, въпреки че съм бил по-нормален от другите , които се провалиха в живота , не издържайки на това ,че през прехода трябва да се доказваш , а не да чакаш всичко като на тепсия. Докато при мен трябваше да се уча да пиша с дясната ръка , да ритам и с двата крака , да ползвам всичко както с лявата така и с дясната, но тези усилия ме научиха да постигам каквото желая и за това колко и нескромно да звучи , винаги съм успявал в постигане на целите си! Сега се поставям на мястото на тези хора и се опитвам най-малкото да ги РАЗБЕРА! ПС Това с JSM ТРЯБВАШЕ да се окаже не ВЯРНО!Бил съм радиолюбител, служил съм свързочни войски/радиоразузнавач и релейчик/, чел съм много и смея да кажа че радиовълните съвсем не са напълно безопасни. Но живота иска друго!
 8. ASUS H110M-R - Lan card

  ей такова ако имаше, но с оптични връзки
 9. За какво си мислите в момента....

  Абе ти все си недоволна и наопаки кат Симко. Пръй кот щеш. Ако ще и ушите ти да са схванат.
 10. За какво си мислите в момента....

  имахме ний инфаркт с туй ктб................... поскожата нареди парите от ктб, занесохме платежните на нотариуса, той пусна сделката за вписване и после парите се оказа че не са пристигнали крампи не, ам крампи бе, глупости натоплих си лапите с вряла вода и съм шес ти кажи за хотдога
 11. Аз пък съвсем сериозно смятам, че GSM-ът ми вади същото качество. Ако съм ограничен в бюджета, бих си взел нещо втора ръка, но с голяма матрица - пример . И няма защо сестра ти да се притеснява, че е сложен за работа, тези апарати дават доста добри резултати дори и в напълно автоматичен режим.
 12. Забавни снимки и клипчета

  скивай само вампира Меркел,гробокопача на Германия,ква чупка е
 13. Вегетарианец или не?

  Добро куче добро - е нямам pedigree, но аз знам, че си добро кученце и така ще пазиш: мнението ти само за себе си.
 14. Подходяща видеокарта за дъно!

  Подобряването на биоса БИ могло да подобри работата на процесора с другите компоненти, като видеокартата например. Всъщност не е гарантирано, но се препоръчва доколкото четох, да е най-новия биос при хардуерен ъпгрейд. При модела, процесор, който щяхме първоначално да му слагаме, най-добрия за това дъно, се изискваше категорично. Обаче не го намерихме втора ръка, а нов беше много скъп и се отказахме. Така си остана със стария. Е и той не искаше да го направи , а и мен все ме няма. Дори сега от чужбина му помагам доколкото мога. Благодаря!
 15. За какво си мислите в момента....

  Ми експерт по оцеляването в планината на крака в България.Викам си ще го гледам,белким ме светнат как да оцелявам. И много научих.За да оцелееш сто процентово трябва да го правиш по телевизията.
 16. За какво си мислите в момента....

  За крампи пий магнезий. Има един комбиниран с намквоси, ама му збрайх точно името ( не е чист магнезий). Аме те в аптеките знаят. Той наистина помага. Обаче не споделяй това с дръндю, щото той откога иска да получи крампа на пишката, ама няма.
 17. За какво си мислите в момента....

  Знам, но не се спря. Ако почна да те тръскам, може да падне някой друг милиард. Ти си скрития капитал на тая планета, усещам го! КТБ-то фалира, защото си дръпна парите от банковата сметка!
 18. За какво си мислите в момента....

  време е да помислиш, мхм................... тцъ, не съм счетоводител
 19. За какво си мислите в момента....

  Финансова! Ти все някакви пари броиш и някакви таблици смяташ!
 20. https://stamat2015.blogspot.bg/ https://docs.google.com/document/d/1yBVdthQQgvKNMJsjIM5WMo7zJ3i5W5nKCPBpkHA8T2w/pub Най-после на Български език Първата Автентична Авторска книга за Плоската Земя: "Истината за Плоската Земя и Освобождението на Човечеството, или Зететичните изследвания на СТАМАТ" !!! Следовници на Истината и Търсачи на Трансцендента, сваляйте на PDF, разпечатвайте и разпространявайте!!! http://stamat2015.blog.bg/ http://sthamanuviro.blog.bg/ МИР И ЛЮБОВ!!!
 21. ASUS H110M-R - Lan card

  Това е друго нещо и няма нищо общо с моето питане. Както и да е. Е ти изби рибата. Спирам.
 22. За какво си мислите в момента....

  ма ти серьозно ле?!?! Върза се да го гледаш?!?!? п.п. аз крампи имам като ми измръзнат лапите ква ревизия, бре, човек?!?!?
 23. Вегетарианец или не?

  И какво от това, че така ти се искало?
 24. За какво си мислите в момента....

  Върнаха ли те? Като разбраха, че може да им направиш ревизия и се уплашиха??
 1. Зареди още активности
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.