Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Ами човек, помислих си, че щом работи на Fedora, ще бачка и на CentOS, все пак те са почти едно и също...
 3. Вредно Не знам, аз не съм го ползвал това. Но действително съм чел на много места за проблеми. Гледам на сайта са го пуснали само за Убунту и Федора
 4. Съмнения за бацили

  Здравейте, Публикувайте лог файла от MBAM за да мога да докладвам намерените обекти като фалшива тревога. В лог файла има идентификационен номер, който ще им помогне по-лесно да проверят и поправят фалшивите тревоги. Лог файла е чист. Касперски обикновено е доста силен срещу Sality. Все пак не пречи да направите и една контролна проверка с Dr.Web CureIt, който също е добър срещу полиморфни зарази. Публикувайте съдържанието и на файла => %windir%\SYSTEM.INI за да видим има ли промени и в него.
 5. Мхм..Дава ми custom error и няма никаква информация как да реша проблема. Кажи ми после как да ползвам Линукс без вайбър??? След определена възраст на човек какичките за него всъщност обективно погледнато са бабички, та е добре да се ориентира към...по-младички?!
 6. Да. И аз си мисля в момента за тоалетната, че ако продължавам да се излежавам така, накрая ще се напикая. Не разбирателството е вредно. И най-вече когато не можеш да разбереш себе си.
 7. Любими цитати

  "Ако ревността, изправена пред свършени факти, ни убива или кара да убиваме, съмнението е жесток и подъл мъчител, който изтезава отдалеч.” - ("Поручик Бенц")
 8. Нищо не разбирам! Одеве като седнах на тоалетната, цопна във водата и си викам на акъла: „Що ли ми е изобщо?“
 9. И педофили също. По-лесно ми е и забавно (интересно) да въртя главата на някоя кака, отколкото да се занимавам с детски дупита. Ти не разбираш.
 10. Гледане на Онлайн TV

  Я, ама много си свалил цените нещо, заради руската конкуренция ли е ? Ха ха ха ... Човекът си точно ти. Руснаците предлагат за по 1 керлив долар на месец ИПТВ, значи ти си 4 пъти по-скъпчия.
 11. Батюхи, ето ви един поздрав и лека вечер от мене :
 12. Младите гаджета ходят по вайбър и фейсбук. Какво разбираш ти
 13. Обсъждане на Истанбулската конвенция

  О не, смърт ще им е малко на Боко и неговите депутати, трябва насилставено да бъдат оперирани чрез отрязване на висулките им, после насилствено нагнитани като гъски с женски хормони да им пораснат цици и накрая да бъдат дадени на педалите садисти да им правят содомия всеки ден. И това до края на живота им или докато не се самоубият.
 14. Да изчезна. ---> какво най-обичаш да правиш, като не ти се отразява нито психически, нито физически
 15. Понякога се чувствам като...

  Като боклук.
 16. Ах, мале. Като почнете вайдър, менинджър, фейсбюк и се оляхте. Шитава работа.
 17. Не. ---> обичаш или не обичаш да готвиш
 18. Опитвам се да накарам Вайбър да работи...
 19. Вчера
 20. Pfu. Aз често прекалявам със солта. Отивай да гълташ вода. И не ме гледай като бухал. Какъв бан ще му тури, ако знаеш. @Никой, кажи им, бре. Лошо момче.
 21. Няма да ги трие и тогава, даже няма и да го накаже. Много се нерви, ама не е злобен. Патова ситуация ще има, нещо подобно :
 22. Avast с отлични дефиниции...Залови един при разархивиране и още два при скан на поискване...Последният беше блокиран при старт...
 23. Мани, преди малко ядох ориз и съм го пресолил. Сега се наливам с вода
 24. Никога не съм...

  Съм. ---> никога не е имал сексуални желания към роднина
 25. Бухльо, инженера да не ти е обещал сол ? @Никой, 'айде, да те направим модератор. Време е. Ще триеш постовете на силвъра, ако не друго.
 26. Коя мацка? /финал/

  Аз между другото имах предвид Мейвис. Тази в която вижда мъжки черти. Не знам дали стана ясно. По принцип обичам да пиша така, че само аз да се разбирам.
 1. Зареди още активности
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.