Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. А.Х.Т. sekirata cekupama

  На мама

  На мама- текст Атанаска Димитрова - Плевен, музика А.Х.Т.sekirata cekupama, вокал Паола - училище "Ст.Заимов"Плевен
 3. Добре, съгласен съм, че не можеш да кажеш какво е просветление, и затова ме учуди, че твърдиш, че осъзнаването на непостоянството в дзен будизма се нарича "внезапно просветление". Оттам и репликата ми към теб. Какво разбираш под "фокусираш вниманието върху ума си"? Не, растенията не са чувстващи същества и не се прераждат според будизма. Никой нищо не е измислял - всяко същество е отговорно за собственото си прераждане. Естествено, че има еволюиране и развитие, но ако само еволюираме чрез добри дела и медитация, е неизбежно в един момент да се завъртим в кръг. Затова е и необходима практиката на будизма, чрез която да се освободим от цикъла на преражданията.
 4. Sorry za latinicata no bih iskal da te pitam za hardware otnosno cryptomining. ako si w chas da se posywetwam.  0888829810 viber whatsap Blagodaia ti predwaritelno

 5. Изяснихме ли се? Ти пък въобще не се бъркай!Форумната смешка която не си знае мястото. А за Елена си толкова невчас че няма накъде! За в бъдеще се въздържай с коментари по мой адрес!
 6. Чудя се да ли не е врема да се отърва от ,, настолния,, с 2500к върви на гръм,ама като не се ползва.Някой бюджетен геймър ще има да му служи още дълго време.
 7. Привет! Гледката от моята веранда е много по колоритна
 8. Всеки е изпитал на своя глава, че ефектите по време на сън се възприемат за реални. Много рядко по време на сън осъзнаваме че сънуваме. Всички нива на "реалност" се случват само и единствено в ума. От своя страна умът, както и всяко друго явление не е абсолютно реален, защото според Нагарджуна, ако нещо зависи от нещо друго, то не може да бъде абсолютно реално или истинно, но може да бъде относително реално и относително истинно по отношение на други явления. Природата му се възприема като илюзорна. Това не е теза, но по време на обсъждане, може да се каже че е утвърждение. Обратно, щом нещо съществува, то не е вечно, неизменно и абсолютно, понеже може да се прояви само в зависимост от други не-вечни феномени.
 9. attj

  Потресаваща Русофобия

  Миро, ти си срам дори и за русофобията. Кой ли те е излъгал, че някой въобще е реално загрижен за теб?
 10. Комшо (Варна) привет! Ако кажеш, че това е гледката от верандата - кат се стопли водата шти идвам на гости
 11. хайде, ама само ако ще караш през къра, да смачкаме оня дето беше на релсите и избяга.
 12. Който разбрал-разбрал. Приеми, че съм по-темпераментна.
 13. Принципно си права, но чак да врътна скандал за един форум не си заслужава. Аз се дразня на този въпросния тип - @Васето, който отрича да ми е звънял през нощта и се прави на света вода ненапита. И сега пак искал да говори с мен...да се сме се били изяснявали....Ами няма да стане. Няма какво да се изясняваме. Нямам и какво да му кажа. А за баща ми, че не е цвете - аз го знам най-добре.
 14. Аз като ви казвам да не злоупотребявате с наркотици и алкохол като влизате тук .............
 15. @Hermanita не искам да се бъркам особено, не съм и особено въодушевена да съдя хората за техните необмислени постъпки, а най-малко да отнеса коментари от неуравновесени потребители с техни си проблеми. Все пак ще го направя само сега и то заради теб, защото си млада жена, и си имаш по-важни и приятни неща в живота, за да се занимаваш с форумни фрустрации. Баща ти си е виновен!!! Той подхвана разговора. Той искаше нещо от потребител, който не пише от вчера тук, влизал е в доста прерикания с хора, имаше една дълга и неприятна полемика с Мо-хини (която ме изненада в човеколюбието си и желанието си да се опита да му помага), и накрая по този детски начин голям човек като баща ти да му се върже, е за съжаление! Дано сте си извадили поуките и внимавайте с непознати. А лично аз, ако баща ми беше направил подобна глупост, дълго нямаше да му говоря, след скандала, който щеше да си получи! Толкова.
 16. dash е от 100 години и без проверка. Освен ако не си го инсталираш bash и зададеш да е той от alternatives.
 1. Зареди още активности
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване