Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Не, от теб го чуха...Ама нищо...Не ми пука...Ще правя каквото си искам :)))
 3. Вчера
 4. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Питоне хайде не ми се отваряй сега и на ВСВ. Зимата е за всички. Сякаш руските не са затъвали. А гориво нямало понеже много диверсии по пътя ... Охооо значи и други ти го казаха. Редно е да се замислиш значи. И да спреш да ходиш след всяка форумна фуста. Тука в тази тема е твоя човек ама ти все се правиш на сляп. Хващай последния влак инженере. Голяма работа че ти била малко кака. По младите ги остави за мен. Я да ти пратя една снимка на лични да видиш батко си как я кара по доминиканска.
 5. Linux - обща дискусия 3

  Възможно е да. Това, което ти предложих съм го сетвал още след версия 50 или там някъде не помня точно какво съм правил, но беше когато забелязах, че имам проблем с магнитните връзки, обаче в момента си ми работят без проблеми. Тези дни като ми остане повече време ще видя на чиста инсталация как са нещата.
 6. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Не, зимата великите им танкове затъваха в калта и нямаше снабдяване с гориво. Резултатите са ясни.. Както и да е..остави ме вече..Отивам да се правя на форумния Дон Жуан, нали такъв ме изкарахте :))))
 7. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Стратегиите в двете войни бяха различни от руска страна. Няма какво да уча. Достатъчно съм чел. Но немец не е гладувал или умирал от глад на руска територия. Ако изключим 6 армия при Сталинград.
 8. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Все едно, приключих дискусията с теб. Отиди, прочети и ще разбереш. Бях, видях, победих.
 9. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  А по време на втората световна защо не я запалиха и пак да изчакат зимата ?
 10. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Май запалиха Москва и изчакаха зимата, отстъпвайки, а? Територията е толкова голяма, че не може да я завладеят цялата... От една страна като мъж...на първосигнално ниво мааалко бих завидял. От друга - ти се опитваш да запълниш духовна и емоционална празнина с безразборни контакти... Съжалявам те. Да гледаш щастливи семейства и да знаеш, че си неспособен на това...
 11. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  1812 година окупацията на Москва от Наполеон за какви железници ми говориш ? И на всичко отгоре зимата не е била почнала.
 12. Нисък стандарт на живот в България - Защо и до кога?

  Хубава история. Бих казал, че да си свободен е по-добре отколкото роб, пък макар и с някакви "привилегии". Икономическата наука възхвалява такива "фабриканти". Но затова има и категории като човещина и съвест, и те променят нещата, независимо дали си беден или богат, със или без положение. Но колко му трябва на човек? А и също се питам - до колко техническият прогрес и индустриалната революция не се коренят именно сребролюбие и жажда за власт. Със съвременните машини може да се върши толкова повече работа, а хората все повече трябва да работят и едвам смогват да са над чертата. Мисля също, че ако хората бяха свободни и независими, нямаше на има нужда да ходят да се предлагат на някой такъв, за да оцеляват. Разбира се, има и изключения. Но и до ден днешен мнозинството сме зависими хора, и дори тези, които се мъчат да бъдат независими, държавата гледа да им слага хомота. Стига се и до парадокса да "няма работа"... а земята да пустее и буренясва. А едно време хората са си обработвали земята и са си изкарвали буквално хляба и прехраната и не са имали нужда да ходят при някого на наемен труд, още повече монотонна работа в нечовешки условия. След това комунистите индустриализират земеделието и им взимат земята, на някои с бой, на други без бой. И ги вкарват в заводите, все пак работна ръка им трябва. И хората гледат да не си изгубят работата, да не ги погледнат шефовете с лошо око, понеже от това им зависи прехраната и благосъстоянието. Години по-късно тая индустрия бива съсипана/реогранизирана, хората стават в по-голямата си част излишни. Но нали пък имаме сега стандарт на живот, и претенции, много по-високи от тези на дедите ни, а човек трудно изхранва едно-две деца, докато едно време са имали по десет. За мен тази зависимост е ключова. Ако хората бяха независими, самостоятелни и разчитаха на двете си ръце за насъщния си, а не на благосклонността на някой чужд човек-бизнесмен, то такива хора много по-трудно биват мачкани. Ще си позволя да цитирам един откъс от статия за индустриализацията и хората преди и след нея от един съвременен американски автор, за когото би било интересно (той навързва нещата и с електрификацията и създаването на консуматорско общество от бачкатори): Един български фермер беше казал в интервю по радиото преди време, че земята ражда свободни хора. А по последни статистики от БАН мисля бяха под 200 фирми/500 човека, притежават повече от 80% от обработваемата земя у нас... което ни правело осреднено по-едри фермери от американските.
 13. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  В Русия железопътният транспорт е основен с причина. Зимата е било непроходимо. От киша до мраз и дълбок сняг. Това прави снабдяването и движението на механизираната техника много трудно. Прави и засадите лесни.
 14. Черен петък - намаления и впечатления

  "Идеята на черния петък е 80-90 % намаление ,за да си разпродадат складовите количества, което в България е абсурд . Просто защото "бизнес модела" на търговците тук и "там" е коренно различен " Забрави да споменеш, че Кремъл и Путин са виновни и за това. Премията ще ти бъде намалена другарю!
 15. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Наполеон каква зима е видял ако мога да попитам ? И това със зимите са малко свободни съчинения. Причините за загубите и на двамата са съвсем други като и двамата бяха победени с различни стратегии.
 16. Продуктов ключ за windows 10

  Ц, как? Ко речи?
 17. Черен петък - намаления и впечатления

  Е не е съвсем така. Интересувах се от отоплителен уред, който бе из магазините на около 250-260 лв. доста време. На редовните промоции бе намален на около 240 . сега е 220. т.е . реално погледнато се варира около едни 10% намаление на стоките като цяло . Идеята на черния петък е 80-90 % намаление ,за да си разпродадат складовите количества, което в България е абсурд . Просто защото "бизнес модела" на търговците тук и "там" е коренно различен
 18. Време за губене

  Аз тук носа ще си лакирам, за да бъде смешно, а ти ще се депресираш... Яяяя по-ведро :))) Лека и мека :))
 19. Време за губене

  Аха ...недей! Аз ще се потапям, че нещо май ми стана зле...да си гушна депресията и ...бълбук
 20. Как се използва Биткойн и за какво служи?

  Тези, които са изпуснали влака не им остава нищо друго освен да псуват... и когато гроздето е високо то винаги е кисело.
 21. Време за губене

  Ооо, допълних, дочети. Ще ме караш чак носа ще си лакирам розов.
 22. Време за губене

  Ии пак ли аз не съм разбрала ...
 23. Време за губене

  Моля? Нищо подобно не съм направил. Просто се сетих за това как се зарекох да пусна снимка с лакираните ми в розово нокти.. И ми стана забавно :))
 24. Време за губене

  Да бе да...защо ми се присмя на онази снимка в темата за надтроение със снимки, а?
 25. За какво си мислите в момента.

  Ето, застояло, кофти, изтичащ срок на годност, стар модел който се представя за нещо повече, отколкото е. И как ги правят тия промоции. Ако едно нещо е било 150лв го вдигат на 200, а след това ти го намалят на 170...
 26. За какво си мислите в момента.

  Да си направи самореклама с продуктите, как. А и да махнат застоялите количества. Иначе добре, съгласен.
 1. Зареди още активности
×

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.