Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. ContextBerry 2.0

  Малко не вдянах какво имаш предвид с Изключва само монитора, без връзка с диска.
 3. Канонизиране на детеубиец за светец

  Само ти липсваше в тази тема ... Мисленето ! То решава действията.....Определя се в много по-ранна възраст. При някои определено липсва.... Но на теб , както винаги ти е трудно да направиш връзките между нещата - да направиш разлика между основно , главно и подробности , след което да ги обединиш в едно закономерно цяло.....непознати категории . Подробностите разбира се на първо място - колкото може повече да омаскарите същността нещата . При вас това е "целта на занятието" ...... Не се различавате твърде . ( този коментар не го заслужаваше - нямаш достъп , но заради другите си струва )
 4. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Ду бу дуууууууууу иДиоди!
 5. Днес
 6. Търся автомобил хечбек автоматик до 12500 лв

  Погледни Honda Civic 8-ма генерация (между 2006 и 2011 година). Уникални коли са, много красиви, мощни и надеждни. В момента аз също си търся кола и умирах за този Сивик, но за съжаление е над моят бюджет...
 7. Здравейте, Обмислям да си взема кабрио. Разглеждам Nissan Micra C+C и Peugeot 206 CC , като Нисана е по-вероятната опция засега. Какво мислите за кабриолетите? Заслужават ли си? Също така, да очаквам ли проблеми с тавана (например да тече вода когато вали)? Колата няма да бъде в гараж и това малко ме притеснява.
 8. ContextBerry 2.0

  Наздраве! Не знам дали работи спирането на актуализацията, но ръчно пускане на проверка за обновяване тръгва без да са разрешени опциите. Надявам се @DarkEdge да е оцелил конеца...
 9. Учителят Петър Дънов

  Никога не умира Често ви питат: Като умре Учителят ви, кой ще Го замести? – Това е неразбиране на нещата. Никой не може да Ме замести. Един истински Учител никога не умира. Той само се скрива. Той става невидим. Но ако ученикът Го призове с Любов, невидимото става видимо. Учителят може да живее и в света и пак да е невидим за много хора. Аз се завръщам в дълбочината Си Като умра, ще бъда като Бога – нищо повече. Когато умра, Аз се връщам в дълбочината Си. Когато умра, Аз се завръщам в Себе Си. Когато се завръщам в дълбочината Си, това е мястото на Бога. Казвам: При това положение умрял ли е Учителят? Казвам: Смъртта е най-голямото заблуждение. Тя показва, че човекът няма дълбочина. Дълбоко в Себе Си И Аз като наблюдавам живота, правя Своите опити. При всеки даден случай търся Истината. Учителят е същество на Истината. Във всеки даден случай Аз търся Истината. Къде търся Истината? Дълбоко в Себе Си. Дълбоко в Себе Си Аз имам три вида архиви – архивите на света, архивите на вселената и архивите, които са преди света и вселената. Из „В Храма на Учителя“ Том 1
 10. Старците

  Бездънно Опиянени Има същества, които всякога пият от Великата Скритост. Но има и Бездънно Опиянени. Що е това Бездънно Опиянение? То е най-дълбокото проникване в Бездната. То е когато ти сам си станал Бездна от Бездънност и Опиянението е Безкрайно Бездънно Опиянение са докоснали нещо Реално от Скритостта на Абсолюта и завинаги са се освободили от времето и вечността. Те вече имат Храм само в Бездната. Двадесетият Старец Ар Зуама Любовта е Мощната ръка на Бездната Любовта е Творение на Неуловимостта. Любовта е умение да уловиш Пустотата. Любовта е умение да живееш постоянно в Тайнство. Любовта в тебе има власт над събитията, защото Любовта е действие на Тайната. Тази Любов решава събитията, а не това, което е писано. Любовта може да промени всичко написано, защото Любовта е Мощната Ръка на Бездната. Любовта създава Бездната в нас. Двадесетият Старец Ар Зуама Злото е особен таен жрец Злото е странно положително мислене, но обърнато наопъки, за да се изправят мислещите хора. Злото е особен таен жрец. Не можеш да го надхитриш. Но ако намериш слабото му място, можеш да преминеш през него и да влезеш през стената му, която е всъщност врата. А зад вратата е Бог – Господарят на този жрец. Странен е жрецът, Велик е Бог. Двадесетият Старец Ар Зуама Човешкото добро е друго име на тъмнината Злото трябва да върши зло, за да оцелее. Понеже е неразумно, то се нуждае от злини, за да се поучи и след време да му бъде дадена възможност да се самопросветли. Злото пробива доброто, за да го заздрави и укрепи. Казвам: Какво е това добро, което се пробива? То е неустойчиво добро. Ето защо злото го усъвършенствува. Доброто в човешкият живот не е висш свят. Човешкото добро трябва да извърви дълъг път, докато се научи да преодолява тъмнината и хаоса. Човешкото добро е друго име на тъмнината и затова злото е тук, за да го излекува. Двадесетият Старец Ар Зуама Божествената Любов и Абсолютната Любов Доброто в човешкия живот е пленено и затова то трябва да бъде преодоляно. Доброто не е проводник на Бога, както и добрият човек не е проводник. Любовта е проводник, но не човешката любов. Човешката любов е повреден проводник. Ето защо тази любов е страдающа, така както желязото страда от ръждата. Божествената Любов е злато, Абсолютната Любов е диамант. Те са проводници. Божествената Любов е Първична, Абсолютната Любов е Изначална. Когато Божествената Любов се извиси в най-високата си точка, до нея не може да достигне никаква ръжда. Но Древното Величие на Живота се намира в Абсолютната Любов. Двадесетият Старец Ар Зуама Мракът е Древен Майстор Мракът е мистично усърден, за да ни изведе от световете. Мракът крие в себе си Тайни на Древни Мистерии. Мракът ни напада, за да ни осветли. Мракът е Древен Разум, Древен Майстор. С техника не можеш да го победиш. Но ако имаш Любов, той сам се оттегля. Мракът е Древен Старец, Древен Поучител. Той е от времето на Скритата Зора. Двадесетият Старец Ар Зуама Из „МОРДОТ ИН МАХАРИЯ“ Книга Втора
 11. Търся една песен, но не й знам името

  Здравейте, търся един кавър или може би различна версия на парчето Destiny на Пол Анка. Песента не е така провлачена като оригинала, а е по-бърза и с почти същата мелодия. Слушал съм я като малък и доколкото помня се изпълняваше от жена със същият тембър като Пол Анка, а може и да е била негова песен, но различна версия и под друго заглавие. Текста мисля че беше различен и започваше нещо от сорта: You Are My angel from a ..., няма как да е Destiny, защото няма как да се изпее при бързата мелодия, затова мисля че е някакъв кавър, който е променен от оригиналната песен и с подобен текст, мелодия и тембър или той просто има две подобни песни.
 12. Игра: Миш - маш (част втора)

  хладнокръвен?
 13. Запитване относно Dell Inspiron 7537

  Преди всичко му трябва едно почистване и смяна на термопасти/термолепенки.
 14. Снимки на птици (авторски)

  Ех, изпревари ме... Ето един врабец.
 15. Здравейте. Имам едно запитване относно лаптоп Dell Inspiron 7537. Вчера го взех (втора ръка) и като пусна някоя игра примерно GTA V / League of Legends и лаптопа започва ужасно много да пари отгоре над бутоните F4/5/6/7/8 и т.н. Буквално пари! Дали това е нормално? Ползвам един охладител за лаптоп който е под него, но никакъв резултат. И понякога дори FPS-то ми намалява в игрите. А лаптопа като цяло се държи добре, не забива и прочие когато не играя. Дори в игра не забива, понякога само дропва fps-то. Дали нещо не е наред, дали има нужда от почистване, нормално ли е да пече така?
 16. Стабилизатор на напрежение

  Я дай линк към това, което смяташ да взимаш. И за каква помпа. Въпросът е за стартовия ток при развъртане. Кой ти каза че напрежението се мени с такива стокности? Стандартното отклонение в мрежата е +/- 10%, помпата ще работи и при +/-15%.
 17. Вчера
 18. Минути за здраве

  Този как безочливо лъже не е истина. Типично за шарлатан.
 19. Истината за марихуаната

  С 2 думи ти можеш да се аргументираш, ама не искаш. Извинявай, че те опонирах.
 20. Обсъждане на Истанбулската конвенция

  Ако не ме лъже паметта, по време на Втората световна война Словакия е плащала на германците да ги отърват от ерейските ѝ граждани. Имат си традиции хората.
 21. Генерал Румен Радев - новият президент на България

  Освен да налага вето друго май не може да направи(освен да смени професията). Ама не знам и дали може да налага вето до откат, та даден закон да не може да бъде приет.
 22. Канонизиране на детеубиец за светец

  Иди на психиатър да ти обясни защо си ги написал всичките тези неща, и защо ги мислиш. След това, ако го помолиш и си платиш, може и да ти помогне.
 23. Това би трябвало да ти е интересно: Gorilla destroys property, blames the cat. Are all primates liars?
 24. Всичко за кабинета "Бойко Борисов 3"

  Милват се по главичките, а (; - ми джендърчета, какво да ги правиш.
 25. Коя мацка? /финал/

  Оф, хора стига с тия сирена, камембери и кашкавали! Дайте по темата! П.п. сега оня ще се включи да каже, че завиждам, офф... А истината е ,че никой не дискутира темата.
 1. Зареди още активности
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.