Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. бат'начо, Аз съм бил при извора и даже съм поискал помощ там предния път. Първият линк, който ми даде го знам. Вторият е скорошен и не се сетих да потърся пак гам Там амторът дава решение. Благодаря ти много!
 3. Ха! Любима песен! Трогната съм! Обаче с поетесата няма да се разберем! Само се забавлявам като пиша разни... не ме слагай до поетите, моля! За теб нещо любимо!
 4. Нямам връзка с Интернет.

  Не е порт. Просто са се трупали грешки, вероятно поради недобра връзка между буксата и порта.
 5. Ок! Благодаря! Ще пробвам. Ще се оправя аз!
 6. Имаше едно volumeicon ползвах преди време за звука, дето се показва в систем-трея, надавам се систем трей да имаш поне... За батерията тук има изброени няколко https://wiki.archlinux.org/index.php/laptop Има и за шок протекшън, яркоста на екрана и други работи дето може да са ти от полза.... И си използвай пакетния мениджър да търсиш програми. yum search battery icon yum search volume icon и т.н.
 7. Това което си написал на пръв прочит звучи умно, но като се замисли човек, е доста глупаво. Да кажеш на нещо, че го няма, защото не си го виждал и без да си го проверил е наистина глупаво. Още първото изречение е лъжа, защото твърде много са хората с личен опит с Бог, включително и аз. Следователно Бог не е въпрос само на въображение както казваш, а на опитност с Него. Аз имам опитност с Него и за това съм повярвал, но преди това разсъждавах като теб. Изброяваш разни измислени животни, които явно не съществуват, но до скоро невежите хора са се подигравали на хората открили петрола, защото са казвали, че тази течност може да задвижва машини, автомобили и конския впряг щял да изчезне. Откривателите на петрола били смятани за лъжци. Но истината излезнала на яве, когато се появил първия автомобил и първата машина задвижвана от ДВГ. Истината дали има Бог или не ще разбере всеки човек, включително и ти. Точно ти мислиш нелогично. Как можеш да кажеш, че нещо не съществува или не, без да си проверил? Ако казваш, че нещо съществува, трябва да доставиш доказателства, свидетели и обратното. Ако казваш, че нещо не съществува, трябва да се обосновеш, а не да ми пишеш, че щом не си го виждал, означава, че го няма. Така разсъждават децата. Ето едно определение от твоя източник на информация: Позование на популярност - твърдението се смята за вярно, защото се подържа от много хора или от високовалифицирания елит на обществото. Аргумент на личната недоверчивост - твърдение, което, поради това, че някой лично намира предпоставката за малко вероятна или за невероятна, то по неговата логика тази предпоставка не може да бъде вярна. Или обратно — че предпочитаната, но недоказана предпоставка е вярната. Не мога да обясня или да разбера това, значи то не може да бъде истина. Това ,че не разбираш нещо неозначава, че не може да бъде истина. Все е едно да не разбираш една задача и да кажеш, че няма решение. Мисли логично. На ли така ме съветваш.
 8. Явно иска да каже че изглежда като на 28 понеже живота се е отнесъл сурово към него а на календари може да си е 25 годишен и вече инженер. Пооплита се малко но то е така с лъжите, трябва да се помнят.
 9. Гледане на Онлайн TV

  жалвай се колкото искаш, може и електронно
 10. Голем хуморист е неска Симката.
 11. Преди 10 години бил на 18, пък ся е на 25. Прости числа не може да смята, вино за Полша ше изнася
 12. Ти ще ме умориш от смях! Хора имал ама само да станело !!!
 13. Обсъждане на Истанбулската конвенция

  Я пак ? Кога съм хвалел "най лошото от запада" ???
 14. A stiga be...... А сига бе..... http://corner.dir.bg/news.php?id=26901545 ух...... май съм нмого чувствителен..... Ай..... попари се още едно листо на живота..... Бог да го прости! Ай ся сегиш..... некой да ми казва какво да мисля...... Скърбя!
 15. Всичко за Linux Mint - проблеми, мнения, въпроси (обединена)

  Коя е графичната среда и кой мениджър за вход ползваш ? Добре е да ми напишеш и кой е текстовия редактор за да ти кажа направо с коя команда да отвориш конфигурационния файл.
 16. Наградата за победителя е IPHONE X

  Приключи първият етап от конкурса за изработване на лого на новото компютърно училище, което ще отвори врати в Бургас наесен. Над 70 души от цялата страна участваха със свои предложения, най-малките от тях на 7, 9 и 10 години. Община Бургас благодари на всички за положения труд и проявената креативност. Постъпилите над 100 проекта бяха оценени от жури в 12-членен състав. В него влизат представители на училищното настоятелство към Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации, както и експерти от водещи ИТ компании. Журито избра за финалисти пет лога. Техни автори са Николай Райков, Иво Паспалски, Абуди Жабас, Димитър Лазаров и Диляна Иванова. Петте финални предложения са публикувани в сайта на Община Бургас, раздел "Образование": https://www.burgas.bg/bg/info/index/1312. Победителят в конкурса ще бъде определен чрез електронно гласуване, което ще се проведе в периода от днес, 20.02.2018 г., до 13.00 часа 05.03.2018 г., включително. Той ще бъде обявен на 06.03.2018 г., след обработка на резултатите от интернет вота. Както вече бе съобщено, наградата за победителя е iPhone X. Останалите четирима финалисти също ще получат награди.
 17. Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  Какво става при стартиране на dfrgui.exe ?
 18. Над стандартното 1050 е 1050TI При избор бих гледал следното: - цена - гаранция - охлаждане - фабричен клок
 19. Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  пробвах не става
 20. и аз смятам че 1060gtx e малко повечко... остава 1050ti ала може ли да предложите някоя по яка, малко по мощна 1050-тка смисъл да е малко над стандартното 1050
 21. Имаше едно volumeicon ползвах преди време за звука, дето се показва в систем-трея, надавам се систем трей да имаш поне... За батерията тук има изброени няколко https://wiki.archlinux.org/index.php/laptop Има и за шок протекшън, яркоста на екрана и други работи дето може да са ти от полза....
 1. Зареди още активности
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.