Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. acestream за linux

  Дали е законно - абсолютно законно, дали е морално - не знам.
 3. За какво си мислите в момента.

  Гледах едно видео в интернет. Едни ентусиасти направили наистина копие на ..трансформърса..с някакви хидравлики работи се вдига цялото :))) Ще си търси някой да я бута! Или ще върже кучето да я дърпа. Много просто! :))
 4. Корупцията вече мина всякакви граници

  На конкурса „Мис Видин", победител стана 44-годишният племенник на кмета.
 5. За какво си мислите в момента.

  Ами ако е насрещтен,кво првиме?
 6. За какво си мислите в момента.

  Какво речи? Аз търся бизнеса да развивам :))) За това питам :))
 7. За какво си мислите в момента.

  Сменяме ли аватара ? "Автомобилният механик и заварчик Сергей Кулагин, който създава скулптури от употребявани автомобилни части, почиства от снега новата си скулптура Stinger. Тя е изложена в град Дивногорск, Русия."
 8. За какво си мислите в момента.

  И аз имам. Научих се много начини..да падам с тях :))) Няма да повярваш колко много начини има просто..и преоткрил съм ги..всичките..до един.. :))
 9. пробрем с WiFi антена

  ще пробвам да видим какъв ще е ефекта
 10. Linux - обща дискусия 3

  Да, на Лисика му трябва myspell-bg, но това си е така горе-долу от времето със сбърканата Българска локализация.
 11. Черен екран

  Не, нищо не се получава, пак си е така.
 12. За какво си мислите в момента.

  Имам и ролери и като има попътен вятър се пускам ... Шофьорът...
 13. За какво си мислите в момента.

  Аз никого не мятам. Търся точния човек. И тогава нямам намерение да чакам до края на времето, потънал в двоумение. :)))
 14. Асоциации /продължение/

  разопаковане
 15. Различни валути и цени в Steam платформа

  Да ппц си прав да пратиш на някой познат (ако имаш) в русия еди си колко пари и да ти я купи, но гледам че са почнали сVPN-иите за това питам, че с VPN-а става по-интересно по принцип и аз имам доста игри в стийм, но се чудя ако хванат някого какво ли биха направили дали бии се стигнало до блок на акаунта...
 16. Ако имаш сключен договор с близу трябва от там да ти дадат SIM карта и CA модул .
 17. Бандеровският папагал Миро си е самовнушил, че има и още много други папагали. Не сме го гърчили ние -та да е в халюцинации...Неговият Путлер сега специално го наблюдава. Да не вземе да избяга от Карлуково и да прекрати диалога там с Наполеон и с Клеопатра...
 18. На какво кодиш? Виртуални машини вдигаш ли?
 19. За какво си мислите в момента.

  Аз с колело Лин привет!
 20. За какво си мислите в момента.

  Ко речи, ко?? :)))) Не. Правил съм грешката да не действам в нещо. А животът е кратък :))) Добър вечер! Драго ми е да те видя! Аз не бих и искал да те видя ядосана. Сигурно Ад-ът ще се стовари върху мен... МЪФИНИ!!!!! Чакам поща. С мъфини!!! :)))) Браво. :))) Ама тва пежо майстор не му ли требе..
 21. За какво си мислите в момента.

  Не ме гледай мене... Друг гледай, да не те изпреварят
 22. 2130г ограничени безплатни услуги

  Добре дошли в 2030 година. Аз не притежавам нищо. Всичко, което считате за продукт, вече се е превърнало в услуга. Имаме достъп до транспорт, настаняване, храна и всички неща, от които се нуждаем в нашето ежедневие. Едно по едно всички тези неща станаха безплатни, така че в крайна сметка нямаше смисъл да притежаваме . Смъртта на пазаруването Пазаруване? Не мога да си спомня какво е това. За повечето от нас то се е превърнало в избиране на неща, които да се използват. Понякога това ми е забавно, а понякога просто искам алгоритъмът да го направи вместо мен. Той вече познава по-добре вкуса ми от мен. Когато изкуственият интелект и роботите поеха толкова голяма част от работата ни, изведнъж имахме време да се храним добре, да спим добре и да прекарваме време с други хора. Концепцията за час пик вече няма смисъл, тъй като работата, която вършим, може да се свърши по всяко време. Аз дори не знам дали да го наричам работа вече. Това е по-скоро като време за мислене, време за създаване и време за развитие. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Тези, които разочароваха от политическата система и се обърнаха срещу нея. Те живеят различен живот извън града. Някои са формирали малки общности, които са самозахранващи се. Други останаха в празните и изоставени къщи в малки селища от 19 век. Понякога се притеснявам за факта, че нямам истинско уединение. Никъде не мога да отида и това да не се регистрира. Знам, че всичко, което правя, мисля и мечтая се записва вякъде. Надявам се, че никой няма да го използва срещу мен. http://megavselena.bg/dobre-doshli-v-2030-az-ne-pritezhavam-nishto-nyamam-uedinenie-i-zhivotyt-nikoga-ne-e-bil-po-dobyr/
 23. За какво си мислите в момента.

  Ще си взема поука. Ти сигурно ги мяташ една след друга... във въпросния пасат.
 24. Здравейте! Купих си микрофон WVMCR WG308E- динамичен май. В комплекта има антена за безжично свързване, две батерии, радио приемник и кабел за жично свързване. Параметрите му са следните: 72db, обхват от 100 до 10 000HZ, импедансът му е 600 ома, работи с волтаж 1.5, а ефективното разстояние от 15-30 м. Ами, това е. Жаковете на приемника и на кабела са, мисля, размер 6,3, поради което се оказа, че ми е необходим адаптер. Взех си такъв. Въпросът ми е как мога да подкарам микрофона? Дали може да се включи в лаптопа (за жалост, не зная нищо за звуковата си карта) и звукът да се изкара през тонколонки (разполагам с две непретенциозни, марка Hama) или ми е нужен усилвател или пък караоке уредба? Какви са вариантите? Благодаря!
 1. Зареди още активности
×

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.