Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Ами ако е инсталирана на системния дял, което е единствената друга възможност, какво ще остане от нея след преинсталация? Най-вече в папка "ProgramData", където е активацията?
 3. DarkEdge

  За какво си мислите в момента?

  В кабинета на психиатъра: - И от какво се оплаквате?- пита той. - Постоянно ми се струва, че някой ме преследва! - И от кога е това чувство? - От както избягах от затвора. Тъй-тъй, ама а практикувай йога преди сън...кофти, нъл. Иначе отиваш в по-горния ми пост...иии ще буташ влака до Варна.
 4. DarkEdge

  За какво си мислите в момента?

  Един човек страдал от безсъние. Отишъл при психолог. - Докторе, по цяла нощ не мога да спя. Сънувам, че бутам един влак и сутрин съм като парцал. - От къде до къде го буташ този влак? - попитал психолога. - Ами от София до Варна. - Към 00:00 часа къде си по трасето? - Ами в Горна Оряховица. - Ок. Остави го там и лягай да спиш, аз ще го поема и ще го добутам до Варна. Прибрал се човекът спокоен и започнал да си спи всяка нощ след 00:00 часа. Един ден го срещнал негов приятел и му се оплакал, че не може да спи тъй като сънува по цяла нощ, че оправя мадами. Приятелят го изслушал и го изпратил при своя психолог. Отишъл оня при него и му разправил за проблема си, а психолога го пита: - По колко мадами оправяш през нощта? - Ами по 5-6. - Ок. Аз ще взема да оправям три, а останалите три ти ще си ги оправяш, но да се разберем - аз ще ги оправям до 00:00 часа, тъй като след това бутам един влак от Горна Оряховица до Варна.
 5. Хора защо се занимавате със "слепи" запознанства в разните му там социални мрежи. Като искаш връзка отиваш на бар, дискотека, кръчма (сега покрай световното са най-актуални) харсваш си някой, запознаваш се и правите "заварката". Стига с този ФБ и т.н. това е истината. Превърнали сме се в зомбита. По темата: Твоят познат от "специалните" служби да провери номера на телефона (ако е на негово име) на тоя мишок и ще има цялото му досие от датата на раждането му досега. След това ти си пусни една жалба в близкото РПУ срещу натрапника и повече не се занимавай с него. пс. Откакто премахнах фейсбук приложението от телефона си съм щастлив човек, а това е вече около половин година, но сили не ми дават да закрия профила. поздрави!!!!
 6. Мойра

  Протести в страната (продължение)

  По-голяма черна дупка от тази, която са ни спретнали властимащите мафиоти няма и не може да има.
 7. DarkEdge

  За какво си мислите в момента?

  И е по-благо от час Иоога, нали?
 8. miro20

  Болгария - проститутка?

  С малка поправка. Че и тогава, а и сега са по този път, "хладилника победи телевизора". Кремъл нищо не можеше да нареди. "Петилетките" се изпълняваха само на книга. На практика бе тотален икономически срив. И бе общ фалит за целия СИВ. Това което службите можеха да направят, а и го направиха - е да окрадат в "мътното време" и да преразпределят ресурсите на страната. Въпреки перестройки, реформи и т.н. единственото непроменено нещо от СССР са именно репресивните служби , военни, разузнавания и политическа върхушка.И естествео че сега управляват пак те. Путлер какъв е ? служител на КГБ. ИЗводите са ясни. Мащабите на това разграбване са огромни. На обикновенния руснак стандарта му е по нисък и от нашия, тотално мизерстващи са над 20 млн, при условие че живее в страна с най големите залежи и богатства на Земята.
 9. Каза своето мнение ? , аз моето! Кой прав, кой крив -дано да сме живи за да разберем!
 10. emmi

  За какво си мислите в момента?

  Мисля че откъпах 13 часа сън......
 11. DarkEdge

  За какво си мислите в момента?

  @Уиш..., адашът да не е започнал да рапти кат стоманолеяр и да са го наградили с допълнителни работни часове? Големи, големи...колко да са големи? Я ги затисни ф идинийо ъгъл и дан съ праат на важни. Пък що са занимаваш с неблагодарни дейности кат сънуването.
 12. emmi

  За какво си мислите в момента?

  Направо се гътнаф ас...... Таблиците неска Ас, лично, съм мебелизт Събудихме се Пролетина се е сгушила до нас и мърка. Големи глупости сънувах
 13. За Елена пред Троя ли става дума? 'бе, я по-добре едно Дунавско.
 14. Ду бу ду бу дууууууууууу иДиоиДи......
 15. Николай Гергишанов

  Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  В грешка си
 16. А защо не блокираш номера му в хубавия си телефон. Това е толкова лесно за смартфоните. Така ще се сдобиеш със спокойствие.
 17. Днес
 18. hudyr

  Трудности с Hiren's boot disk

  Достатъчна причина да не ползваш HBCD 15.2 - дистрибуция от Ноември 2012(на 5+ години) без обновления(главно драйвъри и поддръжка на нов хардуер). 1. sergei strelec 2. HBCD PE
 19. Mediterranean

  Не можете да заспите?

  Не Пабло, а Педро
 20. Yvan Sergeev

  Приказки за Лека Нощ

  епа демокрация секи си прави каквото си иска
 1. Зареди още активности
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.