Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. фактология логика, калия, факли, кифла, голота идеологизъм
 3. Младите на този свят си мислят, че всичко живо, което хвърка из въздуха се яде! Това ще го почувствате, когато наистина останете без храна и каквито и да било грижи и се завърнете отново на топло при тати и мама.Дано тогава тати се окаже благосклонен към детето си и го пусне да прекрачи прага.
 4. Колкото и да се взирам, не виждам нищо бъгнато.
 5. аргументация аргумент, мента, агент, гума, нация фактология
 6. Aumi

  Вегетарианец или не?

  Джордж Бърнард Шоу е роден на26 юли 1856 година в Дъблин – Ирландия, и умира на 2 ноември 1950 г. в село Сейнт Лорънс край Лондон – Англия, на 94-годишна възраст от усложнения след инцидент – пада от стълба. Става заклет вегетарианец на 25 г Когато попитали веднъж 70-годишния Бърнард Шоу как се чувства, той отвърнал: ”Чувствам се прекрасно, само разни лекари дето ми досаждат като ме плашат, че скоро ще умра, защото не ям месо.” Минали 20 години и на вече 90-годишния Шоу му задали същия въпрос, а той отговорил: ”Прекрасно. Вече никой не ме безпокои –всички лекари, които ме плашеха, че живот без месо е невъзможен, вече умряха.”
 7. ...вещиците яхват метлите. Луната беше толкова огромна и ярка, че...
 8. Ми некъв си празник. Никой не е задължил никого да празнува. На който му е нужен, да ходи. КОйто го намира за безсмислен, да не ходи- па че си земе дипломата.
 9. Meri Meri

  Познай песента

  Да, до някъде! Въпрос на потребност. Време за губене, с приятна музика. Дори да има регламент, не мисля, че пак ще бъдем коректни, както и във всичко останало.
 10. Still Hustlin

  Познай песента

  Е то така е тъпо...
 11. Ами избягай бе! Кво ти пречи? Тъкмо ще разбереш колко струва хляба и колко любовта на приятеля ти. Ти вече си наранила баща си, щом се е стигнало до крясъци и забрани, и очевидно не виждаш по- далеч от носа си, щом ще бягаш от човек, който те е отгледал от едно парче мръвка и не е получил и едно "благодаря" за тези си усилия. А... тоя телефон, дето ти звъни и ти му се правиш на отворена да не отговаряш- приятеля ти ли ти го купи?
 12. стартирай cmd с администраторски права и изпълни: ping cardschat.com >c:\ping.txt ping 185.56.253.146 >>c:\ping.txt tracert cardschat.com >>c:\ping.txt type c:\ping.txt|clip erase c:\ping.txt Като завърши изпълнението на командите, влез тук, кликни в полето за писане и натисни Ctrl+V Може да пробваш да достпиш страницата с помощта на някой прокси инструмент. Нипример psiphon или psiphon portable
 13. Днес
 14. Днес на бала по дрехите може да се познае кои утре ще са отличниците . Двойките нямат значение - мутренски времена , ценностна система.....: " Ей , сега ще им кажем кои са отличниците ! " .....Това , разбира се нищо не пречи , пак да му лепнат 2 ракии няколко пъти - стил на себеизразяване . Даже улеснява разпознаването . Отличник утре : .............................................. От "Тримата мускетари" (то пък дали са го чували ) : "Благородникът колкото повече пие - по-благороден става . Прасето - повече прасе става . " (Атос - цитирам по смисъл)
 15. Клюка е, когато ниско интелигентни и журналистически настроени същества, създават новина, която да обсъждат помежду си в изпразненото си от съдържание свободно време. Тя не е носител на каквато и да било информация.
 16. Няма отговор, няма нищо. "Случая" (разговора с фб) седи на Отворен и чакам. И явнк съм баннат по ИП, защото пробвах да вляза с на приятел акаунта и ми излезе грешка и не ми даде..
 1. Зареди още активности
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване