Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. За какво си мислите в момента.

  Тамън ша охлажда бутилките с питиета (без кончно-ликьорените).
 3. За какво си мислите в момента.

  Така е. Топъл дъжд, Хаити. Ама аз си записвам в тефтеря. И ко му е на студения дъжд. Два месеца лято ми стига. И не ми стига. Добро утро
 4. Днес
 5. Опасно ли е за очите?

  Не съм си слагала, едно миниатюрно парченце литна в окото ми.
 6. Има заплахи за сигурността на България

  Като няма откъде да копне/чопне, тъй ще е тя
 7. Асоциации /продължение/

  Карбуратор.
 8. Време за губене

  Прави каквото искаш, но Кака вдъхновява с нейните баници. А може и да не ми е кака..Не казва.. А и не очаквам Кака не само ще сгрява душата на избранника духовно, ами и физически ще го ощастливява. Никогаш няма да е намръщен и гладен! И кака да не забрави уговорката за снежния човек. Ако й бъде студено пък, ще я черпя с хубаво вино.
 9. Със този бюджет ще рендваш по 10 часа 45 минути клипове . Тези програми дето си ги написал искат хубава конфигурация а не кошници от битака за втора употреба. И като ти забие кракнатия вегас или премиера почваш от начало и чакаш нови 10 часа. И като събереш монтаж да речем 1-2 часа плюс обработката след това и отидоха минимум 12 часа за 30--40 минути клип да речем
 10. Ръчно почистване на регистри [windows7]

  Стартираш regedit с администраторски права(А най-добре е с помощта на ExecTI да стартираш regedit.). В левия панел кликваш с десен бутон по Computer и избираш Export. Указваш място извън дял С и име на файла. Готово. ЗАБЕЛЕЖКА: Когато се работи с regedit или друга програма, стартирана от ExecTI трябва много да се внимава!!! Промените са необратими!!! Трябва да сте напълно наясно с това, което правите!!! Към @Eclipse2G:
 11. Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  С Win 10 е също толкова лесно, че ако не и по-лесно.
 12. За какво си мислите в момента.

  Упорито създание си... Хуманитарната пратка уиски свърши. Отивам да се къпя. Ще отмия всичко добро и ще се върна да спя зъл.
 13. За какво си мислите в момента.

  Аха. Добре поете или пуете ?
 14. Опасно ли е за очите?

  Със сигурност е опасно да си пипаш очите със мръсни ръце и то много опасно. Беше ми се възпалило едното око преди няколко години и то при миене на очите. Ходих като пират с превръзка, слагах си антибиотик и т.н. Не е много приятно, че дори може да се ослепее от нещо наглед съвсем невинно. Не знам за съкровищата в носа ти колко са чисти, но не ти препоръчвам да си ги слагаш в очите.
 15. За какво си мислите в момента.

  Мдааа...Точно ще са верни пък... Просто ме радва като човек...Ама винаги съм бил с ясната представа, че съм едно лапе. Дори ме е срам навремето какви съм ги приказвал с лапешкия ми акъл. Много цирк гледаш, но ще ти го секна. В живота аз не съм такъв, какъвто съм тук. Но когато се изнервя в живота, го изсипвам тук. Мойто... Въф клубъ..Ау-бау... В стихотворната реч всичко е позволено. Броят се на пръстите на едната ръка. Защото съм по-особен човек.
 16. За какво си мислите в момента.

  Мойто !!! Ти ли ми говореше за грамотност ? Теб никоя не те е оставяла понеже никоя и не се е прежалвала до сега да се хване с такъв като теб.
 17. За какво си мислите в момента.

  Хубу де, ама и двете са верни. Първо го признай на себе си, после на форума. Току виж живота ти тръгнал нагоре
 18. За какво си мислите в момента.

  Лин си мисли, че я поставям на пиедестал, а ти си мислиш, че ревнувам...Добре се получава... Ехх, каква сценка е животя.. Стига с тия битки. И мойто сърце е разбито. Оставиха ме и откачих.
 19. За какво си мислите в момента.

  От какъв зор ?!!! Нещо не схванах. Е ще ти вляза в положението че не си спестил повече и ще ти търсим по евтино местенце за да отседнеш но няма да ти се подигравам много. Обещавам.
 20. За какво си мислите в момента.

  Къде отиде оня биткаджия с разбитото сърце
 21. За какво си мислите в момента.

  А, не, мерси. Като дойда с 2000Евро и ще ми се мазниш, нали... Еххх, Ганьоо... Търсиш си някой гринго за компания..тъжно ти е...
 22. Засега се въздържам, защото не знам кога точно ще купувам и да не обявявам бюджети и "премии" неподготвено, но..... най-общо казано държа да си взема читав монитор на 1080p, 144hz , 24"/27" и конфигурация, с която да излгежда добре. За монитора мога да отделя около 500 лв. и да речем за конфигурацията около 1500 лв. тъй че да речем общ бюджет 2000-2200, мога да се понапъна ако е нещо, което си заслужава. Имам ТВ за връзване, което е 4K, но за да не става каша нека го изключим от уравнението засега. Естествено ще се ползва за игри, но основно играя Overwatch и ммо-та от сорта на SWTOR, The Elder Scrolls и .т.н. и може би ще е малко overkill, но мисля че с тези пари мога да си позволя прилична машина и нещо, което ако реша да играя по-изискващи заглавия да не се затруднява толкова. Destiny 2 е нещо, което бих играл на PC, макар че я играя на PS Pro сега. Може би и малко streaming ако машината го позволява, незадължително, но предполагам, че няма да е проблем. Честно да ви кажа заради игрите, които играя предполагам може би на този етап и по-скромно PC би ми свършило работа, с тенденция за ъпгред след някакво време, но в момента съм на лаптоп и ми се иска да се върна към едно културно PC с готин голям екран и добри гладки FPS. Благодаря.
 23. Вчера
 24. За какво си мислите в момента.

  Добре, заповядай. Даже мога да те посрещна на летището. Да видиш че съм сериозен. Къде смяташ да отседнеш ?
 25. За какво си мислите в момента.

  Това си е нейна работа. Не знам за каква ревност говориш...
 26. За какво си мислите в момента.

  Ти не разбра ли, че Лина 3 дена се е счупила от секс? За къде тая ревност не знам..
 27. За какво си мислите в момента.

  Ти си ларж, ко ти пука. Спокс, днес ми звъннаха. Плана да ти отида на гости ще се реализира.. Предупреден си
 1. Зареди още активности
×

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.