Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Сладкишче , теб те забравих ... Дръж се здраво ! Няма да те изпусна да паднеш 🙄
 3. Не се притеснявай за мен , за себе си се грижи ... Аз напускам и се връщам , за да не си Товаря ФН .. Умея да се грижа за него. поздрав
 4. Написаното всъщност е единственото нещо по темата от последния ден. В по-голямата му част аз поне го намирам за вярно, но верността всъщност не искам да я коментирам. За изчерпателността е ясно, че не е изчерпателно. Тук никой не може да развие темата задълбочено, защото за това са необходими изследвания които отделният човек няма ресурса да извърши, а тези, които ги извършват няма да продоставят базовите данни и резултатите от анализа им. Ние можем да достигнем само до тази дълбочина, която ни позволява общата култура. Аз примерно, дори и да съм изучавал няколко дисциплини свързани с психологията на университетско равнище, изобщо не бих си и помислил да се възприема за психолог. Това би било сериозно самонадценяване. Познаването на тематиката е предпоставка да избегнеш да бъдеш манипулиран, но не ти гарантира успех в това. Манипулацията винаги започва с нещо вярно, за което манипулираният да се закачи. Тръгва се от някакъв общоизвестен факт неподлежащ на съмнение. Постепенно значението му се раздува като в същото време се разпалва потребност в манипулирания свързана с този толкова "важен" факт. Потребността поражда желание за задоволяването и. Задоволяването изисква заплащане на съответната цена, която обикновено се представя като разумна и ниска. Чиста икономика. Цената тук обаче може да не е само материална. Като допълващ трик може да се използва сравняването с другите. Тези другите обикновено се представят като болшинство или някаква важна част от обществото, а манипулирания естествено не иска да е от "другите". Това написаното разбира се е повърхностно - просто обща схема и неизчерпваща всички възможности. При самоманипулирането нещата не са по-различни. Само че човекът е едновременно манипулиращ и манипулиран. А след като вече е убедил себе си във важността на своите възгледи, желания или страхове, въпросният човек започва да убеждава и другите във въпросната важност, често служейки си със същата манипулация с която сам себе си е програмирал.
 5. Здравейте, Бих искал да ви представя сайта www.bitcoin-bg.eu, където всеки ден можете да следите най-новото от света на криптовалутите и блокчейн технологиите.
 6. .... щото Онова , което Рамус не разбра е , че чрез Преживяванията се Трупа Опитът , Преживяванията са Егрегорът , където могат да се ПРОЯВЯТ Волята и Изборът , където могат да се Разгърнат в Употреба Персоналният Инструментариум , Движещият механизъм на Мисловното Поле. Ама откъде да ги знае Рамус , него го управлява същото това "его" , което подхвърля нагоре-надолу , в ялов опит някой да му го "прибере" в себе си. И няма как да му се отрече способността на авторът за Щедра Манипулация , създавайки "басейнче" , където рибки да подскачат и да заявяват дребни дефицити , а рибарят умело и снизходително да черпи задоволство манифестирайки собствената си потребност от същото това Преживяване , в което дирижира малките жертви. Това е много Уникално , мда. Рамус счита , че той е Бащата на този манипулативен "трик , подход , методика ". Семпли желания и нужди , потребности на "малкият човек". Иначе Сирена му е виновна , щото си Язди Еднорога в еротични сайтове , прелита със Совалката неглижирано и това му пълни очите със гняв. Сирена Винаги е образувала неприятен вкус на езика у "малките хомо сапиенси" . Свикнала е да подскачат около нея , да я замерят кой с каквото му е възможно и кой , с каквото разполага. Проблемът на "малките хора " не е Сирена , а тяхното Отражение и Интерпретация , която ги Свива и ги провокира да се чувстват в неравностойно положение. Сирена е наясно , че тези "негативи " все някога ще се Израстат със Еволюционният Подем и Усъвършенстване. Услужливо ти подадох и "акцент" да положиш следващата си филипика - говоря за себе си в 3-то число , психичен , демонстративен "ефект" . Спокойно можеш да го ползваш при поредната си авторитарна картина , където да промениш малко теоретичният ми образ от повторенията ти /шаблончета - балончета. Иначе си ми Любим. Любим образ , де ...Трогателна емпатия изпитвам към психичните ти "похождения" във емоционалният ти дефицит. Да не забравиш и да отбележиш колко Благородно ти се поднасям в хоризонтално положение и със слушалки във ушите , улесняваща задоволяването на психичният ти подсъзнателен "гъдел" . Защити не ползвам - Възползвай се както ти е УДОБНО и както повелява нагона ти.
 7. Борисов лъже. Безобразно. Кое не ви е ясно? Всичко е ясно, просто на някои хора им е по-удобно да отричат тези лъжи, поради облагите, които получават благодарение на ГЕРБ, а други ги е страх да признаят, че са наясно с лъжите, защото някой върл ГЕРБ-ерист може да им навреди. *Няма да съжалявате, ако прочетете цялата статия.
 8. Ето тук има лесно обяснение какво всъщност представлява Биткойн.
 9. пак ли ша пучивате три деня уе ни съ нъпучивахти пфуууу
 10. Пълнени чушки с яйце и сирене, до тях печени картофки на кубчета, поръсени с черен пипер, копър и соев сос
 11. Млъкни бе. Аз ти обяснявам нещо, ти своето си знаеш. Къде съм казал ОС? казах за команди. Ако искаш да те блокирам, ми кажи направо, за да не си губя времето.
 12. Днес
 13. Едно сравнение В Руската федерация при Путин руснаците си купуват и карат нови коли. ↓ ---------------------- В София при Мухобойко българите нямат пари да си купят нови коли и карат само някакви 20 годишни трошки събирани от европейските морги.
 14. Аз готвих леща. Преди обяд боядисвах, ходих и по работа насам натам... Сега няколко минути почивка. Приятен следобед на всички!
 15. И аз така мисля защото давам малко а получавам повече понеже никой не отговори дали мога да направя нещо по въпроса с лага от натоварения процесор и решението мисля че е бомба за 500 лв
 16. https://www.youtube.com/watch?v=JUWVLzxMvVU
 1. Зареди още активности
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване