Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Да, защото Плевнелиев няма такива. ОСвен незначителни лапсуси като снимки за фон на планини и т.н. пРезидента Радев се дъни на държавно ниво. От избирането, през двуличното гласуване и позиции - за сЕТА, за санкциите, за "Крим деюре и дефакто" ... и какво ли още не.
 3. Lumberman

  Избори 2019г.

  Предполага се, че има и "добри държавници" сред кандидатите. Само че ако никой не ги знае по ред причини? А и "мъртвите души" все знаят за кого да гласуват! Но ГЕРБ прекали с политическите и икономическите репресии и саморазправа и трябва да си ходи.
 4. Вижда се вижда : https://www.google.com/search?q=бвп+българия&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-e Пак ти казвам - мисли малко какви цифри цитираш. Ръста е забавен и това бе обща тенденция за много страни в Европа. Самия БВП като стойност е рекорден както виждаш спрямо "преди 2008" . Ако виждаш
 5. Много си прав.....Радев не може да стигне Плевелиев по гафове.Факт!
 6. И с просто око се вижда, че дори с пари и помощи от евросъюза, Боко тиквата не може да докара икономически растеж, какъвто са правили другите, преди неговото царуване. А защо не може? Защото всички знаят, че корумпираната му крадлива партия герп краде парите от еврофондове по партийна линия и до обикновените граждани в България нищо не стига.
 7. Добре. нека е такъв. Но по гафове и скандали сегашния пРезидент не може го стигне. Мисля сме сравнявали , нали Да не говорим за партийна пристрастност и червено мижитуркане. Факт.
 8. lsmurf

  Избори 2019г.

  Посланието е ясно разбира се "Трябва да подкрепим партиите на статуктвото" извинявай или този човек е безкрайно тъп или си мисли че останалите избиратели са такива което всъщност води до първия извод.
 9. Като човек , частно лице - Да ! Всеки има това право , даже и задължение бих казал...... Но тъкмо тоя мухльо с изплезен език ли , като представляващ България....... ? Св.Кирил е само повод ! Причините са съвсем други....! Идеята е да се заселят Родопите примерно и не само , с бежанци върнати от Европа , и други пристигащи от "Юг". За целта е необходим близач , на всичко съгласен за 30 сребърника , народен предател..... Някой друг свестен на негово място , може в най-неподходящ момент да си повърне червата ....! Цар Борис І-ви , в гроба си ще се обърне.....! Ето , до тези неща нямаш достъп за мислене !
 10. miro20

  Избори 2019г.

  Еврика ! Аз това от кога го повтарям Пак добре че си се сетил овреме.
 11. Нали ? Щото не зная какво има общо в Италия, свързано с 24 май ? И че да се поклониш пред мощите на светците е "чуждопоклонничество" ? Да, тъп и прост съм , щом си мисля това упс... май не съм аз с тези твърдения
 12. Плюенето също е нормално, дори е необходимо. Калта, плюнките, невежеството образуват естествената тор, която е жизнено необходима на лотосът да израсне и разкрие своята скъпоценност - бисерът на мъдростта. Без невежество няма мъдрост. И обратно, има ли Буда - има и Девадата.
 13. M.Николов

  Избори 2019г.

  То за това и резултатите са такива.
 14. ncl

  Избори 2019г.

  В България малко хора се интересуват от евроизборите. Нагласата е да бият нашите, да накажат другите и така. Гласувах, но нямам особени надежди за нещо положително.
 15. Днес
 16. M.Николов

  Избори 2019г.

  Някои май забравят, че ще гласуваме за европарламент, а не на национални избори и за това кой да управлява в България! За това е добре да си зададем въпроса има ли български евродепутат в досегашния европарламент от който сме доволни или не.Ако има и той отново е кандидат, то решението е ясно, ако няма то изберете си личност, която смятате, че ще защитава добре вашите интереси в ЕС!
 17. Мойра

  Избори 2019г.

  "Лошите държавници се избират от добрите граждани, които не гласуват." Джордж Нейтън
 18. По-добре народни клишета отколкото критично празнословие. Анализа не може да е критичен. Самото използване на изказ от типа "критичен анализ" е лъжа. Това обуславя Вашето неверие. Да, вярващия човек ползва модели, но въпросните модели са елементарни истини от миналото, които чрез съответния алгоритъм на познание придобиват реален облик в сегашната действителност. Критичността и по-точно отричането на миналото не води до ново бъдеще, а до утопия. Само и единствено чрез любознателност може да се анализира сегашното и да се "възкръсне" миналото в едно по-ново бъдеще което да е лишено от предразсъдъците (несъвършенствата) в старото схващане на света в който живеем. Да, има колективно съществуване, но няма колективен живот. Да, благодарение на безброй манипулации някой живеят, а други съществуват, но такъв е живота. Въпроса се свежда да направиш своя избор: Къде желаеш да си - сред тези които манипулират или сред тези които ги манипулират?! По просто казана - Само и единствено чрез подчинение можеш да се научиш да подчиняваш! Човек който се бунтува, проявява критика във всичко (дори и към себе си) рано или късно попада в капана на манипулаторите ... По-добре наивен, отколкото безхарактерен.
 19. ...изтича да отвори. Първият слънчев лъч погали...
 1. Зареди още активности
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване