Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. На снимката, на такъв като мен трябва да има и разяснение, защото съм малко тъп и не я схващам от смешната страна. Какво ми говори тя? Ами че е на някой от КАТ, защото е връзкар и за тях може всякакъв номер. За обикновен човек - срещу 2000-3000 лева, също може да се сдобие с подобен номер. А има и такива,на които колата струва 1500 лева, а за номер плащат 7000.
 3. няма, и не обичам не ям ще пече агнешко
 4. Има,има Удобна ми е понеже като цъкнеш с десен бутон върху файл в контекстното меню има Upload to MEGA и става мн.бързо. Весело посрещане на празниците и на теб!
 5. котарак гутанец прекрасна тишина у гоуемото село, и смог няма
 6. Точно така Васе. Аз не съм забелязал че има такава функция за изключване, но да си призная, и не съм разглеждал. Ще опитам и твоя метод. Много ти благодаря, и ти желая весело посрещане на великденските празници!
 7. предизвикателен приз, призив, вентил, дивак, перка непоносимост
 8. Ааа ти си го ползвал по подразбиране,аз само качвам и свалям с програмката-синхрона съм го изключил.
 9. Не е. Никога не е пекъл яйце на вестник?
 10. "– Ще бъде по-добре да дохождаш по едно и също време – каза лисицата. – Ако дохождаш например в четири часа следобед, аз още от три часа ще почна да се чувствам щастлива. Колкото по наближава времето, толкова по-щастлива ще се чувствам. В четири часа вече ще се вълнувам и безпокоя; аз ще узная цената на щастието! Но ако дохождаш в различно време, никога не ще зная за кое време да приготвя сърцето си …" Антоан дьо Сент-Екзюпери, "Малкият принц"
 11. Никой не отрича, че Бог е един. Но ако Бог един, защо е необходимо да ни дава много свещени книги, някои от които са с противоположно учение. Например да вземем Библията и Корана. В Библията Бог казва, е Исус е Негов Единороден Син, а в Корана "същия" бог го отрича. Защо? В Библията се говори за Триединство, а "същия" бог на Корана го отрича. Защо? Исус казва в Библията, че няма спасение без вярва Него, но Мохамед, казва, че това е лъжа. Защо? В Библията Бог учи на любов и жертвоготовност, а в Корана Мохамед, учи, че жертва трябва да бъде неверника т.е. да бъде убит. Защо? Бог в библията говори за спасение по милост, а в исляма по заслуги т.е. добри дела. И така мога да продължавам до утре. Да вземем, примерно източните религии. Там се говори за прераждане, а Библията говори за смърт и след това съд пред Бога. Защо? Бог наистина е един, но той има САМО ЕДНО УЧЕНИЕ И САМО ЕДНА СВЕЩЕНА КНИГА, А НЕ МНОГО. Другите богове, особено Аллах се опитва да открадне самоличността на Бога на Библията или казано по друг начин да се "облече в неговите дрехи", но той не е Бога на Библията, а предислямския бог на Луната, което се потвърждава и от археология и история. Ако си чел Библията ще видиш, че Бога на Библията наказва пророците на тази религия като убива 400 бр. от тях. Защо ще убива собствените си пророци? Нали бога на всички религии е един същ? Нали Бога на Библията и бога на Корана са една и съща личност? Няма логика. Истината е, че Бога на Библията е ЕДИНСТВЕНИЯ ИСТИНСКИ БОГ, а другите са имитация на Него. Тази лъжа, че Аллах е Бога на Библията идва директно от сатана. Идеята, че всяко учение е от Единствения Истински Бог пак е лъжа на сатана. Целта е колкото само може повече хора да бъдат отклонени от истината. Истината, в която много хора не вярват е че както Истинския Бог си има религия, така сатана има своите си религии с цел да се заблуждават хората и се отклоняват от истината на Бог. Ако си чел Библията ще видиш , че това е учението и на Бог в Библията. А що се отнася до евреите, Бога на евреите и християните е един и същ, но разликата, е че евреите на признават Исус за Месия, а Исус казва, че който не вярва в Него като Месия, няма да получи вечен живот. За да не ме обвините, че аз определям, кой къде ще бъде след смъртта, вземи и прочети Новия Завет и по специално Христовите думи.
 12. Днес
 13. Е как, друсвала съм хорце --> Никога не се е снимал за корица на списание?
 1. Зареди още активности
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване