Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. ДиоиД

  Избори 2019г.

  Ми аз какво да направя, че съм на - 6890 години, т.е. съм на близо 14 000 години, а?! Някак си съм предже Вас ... а и преди вси което може да възприемате като даденост ..
 3. Цонка Кънева се подписва с ЦонКън се омъжва и приема фамилията на съпруга си. ЦонКън ли предлагаш да остане подписа й? Виж, ако в подписа й не присъства фамилията й, е друго нещо.
 4. Джугашвили

  Избори 2019г.

  Хич даже не съм малък и много добре знам какво е лошо и какво е добро!!! Чисто хронологично, аз съм на 1300 години, САЩ са на 200!!! Виж ни ние къде бяхме след 200 години История и сега,след 1300!!! Виж ги и текъде са сега след 200 години и сам си направи сметката къде им е мястото и къде ще бъдат след известно време!!! Та ако има някой,който не разбира кое е добро и кое не е, със сигурност това не е моя генералисимуст!!!
 5. ДиоиД

  Избори 2019г.

  Те, младото не мое да различи кое е агне, кое е шиле, кое е Коч и кое Пръч .. мъ .. ай у ДКЦ-то ... п.п. Вси уфсъ ... вси блеят преди да станат ма курбан ... И извън протокола, понеже е виртуано -
 6. Браво! Доживях да видя благодарна жена! Хлава! Моя мъж ... е моя баща. Другия е моя приятел. Един ми стига, но много получих от тези истински мъже .... Да, има такива ... и ще има! Хубавото е, че има жени които могат да оценят без да правят "драма" в чувствата си ... и вече след като в реалността видях истинска жена, то ми е радно, че и тук пак виждам красота ... п.п. Благодарен съм, че има жени, независимо, че ние някак си оредяваме ...
 7. Raze

  Проблем с Google Play

  Направи връщане на фабрични настройки с изтриване на всичко на първо време. Съответно си прехвърли важната информация на SD картата или на компютър преди това.
 8. lsmurf

  Избори 2019г.

  Човек , лекувай се - сериозно съм загрижен за теб.
 9. skalata_73

  Избори 2019г.

  Докат има уфсе, ша има и пастири баце. Ай един по-здраф за гласоподавателите и много здраве на всички.
 10. ДиоиД

  Избори 2019г.

  Подготвил съм му 200 ..
 11. А пък твойто са казармени вицове. Завиждат щот са схванати и не могат да врътнат 26 врътки от някой скъсан шнур. В просташка дискусия не ща да участвам. Дори когато ме клеветят, но с обяснение и с формули, както виждаш съвсем подробно отговорих на провокацията. Нека просто генералите си гледат армията, техниците си гледат тяхната работа, щото става грозно когато българина иска да седне на всеки стол. Аз в казармата не съм козирувал, та най-малко тук ще викам "Ура". Не мога да се срамувам от грешките си, нека администратора удължи повече времето за редакция и ще ги поправя. Кои са тия хора учили и практикували с години, аз в този форум никакъв практически опит не съм видял някой да е споделил? А тия хора мен уважават ли ме,та аз да ги уважавам? Затова че ми бяха заключени всички теми, осъдени като фалшификат и конспирация от един анонимен съдия, който най-вероятно никой не го е виждал, никъде не е показал какво знае и си мисли че някой го е избрал за Гуру. Да, ама модератор и пастир-съдник-тиранин са различни неща. Нали се сещаш че ми е под достойнството с такъв човек изобщо да говоря. Фактът че си мълчи и чака колегите му да го оправдават, говори че е крив. А екипът вместо да изтрие грубите му думи, почна да го оправдава и мен да поучава аз как трябва да се държа с него. Ами никак не искам да се държа с този човек, нито съм го цитирал, нито съм се допитвал до него за нещо, той сам се натрапи в темата ми и за капак точно в празника на буквите.еди това беше на Великден, аз не ща на най-светлите празници да гледам стадо от подивяли, ръмжащи зверове. За мързеливият човек нищо няма смисъл. За мен има доста смисъл в това една 8 омова тонколона вместо да стои и да събира прах да си я слушам на автомобилния ресийвър. И нестандартни високоговорители, които вече никъде не се намират, да не хвърлям старият си ресийвър и да слушам неговото си качество, както съм свикнал, а не качеството на външен усилвател, от незнайна марка и мотаещи се каблеяци в краката ми.Ако примерите ми нямаха практическо приложение, тогава защо ще ги пиша, ако с нищо не подбуждат интерес, а и вие защо ги четете? Идете и лекувайте болните, от вкъщи от диванчето. Аз се опитах да успокоя претесненото момче, после ми казахте да не се бъркам там дето не разбирам.
 12. Чакам преводача, само да не се е наковал някъде
 13. Djuni Baliev

  Проблем с Google Play

  Samsung A3 2017 модел SM-A320FL Версия на адроида 8.0.0 Ами просто ей така сутринка ми изчезна иконата на Google магазина и като влезнах в Youtube ми изписа че моето устройство не потдържа Google Play
 14. skalata_73

  Избори 2019г.

  Ти са не обяснявай, ами кажи ко напрай с онес 90 кила картофи? Кога ша ги белиш толку много ве?
 15. ДиоиД

  Избори 2019г.

  Това го говори на Хамериканците ... Много си малък, за да разбираш какво е добро и какво лошо, но имаш желание ... Дрънди ... пастиря ба ..
 16. haidukpikaso

  Днес направи ли добро ?

  Абитуриенти от Добрич в помощ на болно дете
 17. И как го реши това? NTFS системата е много по-сигурна и защитена от старите FAT/FAT32. А дали ще има кеширане на записа или не, пак при изваждане докато системата пише върху USB може да я повреди. Това, че системата показва, че уж записа е приключил, не е гаранция, че това наистина е така.
 18. Не! Подписа е твоята уникалност! п.п. Не прочетох другите мнения. Успех!
 19. дръндю

  Избори 2019г.

  уфтсе, а бат Боко е уфчара
 20. Freem@n

  Проблем с Google Play

  Сигурен ли си че Google Play не е в някоя папка, "Google" например ? Кой е модела ? Кои други приложения не действат и каква е причината - да кажем софтуерен ъпдейт или друго... ?
 1. Зареди още активности
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване