Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Ако забрави Папата скоро беше на посещение в България и беше приет от президента, няма и месец от тогава. Не помня Плевнелив да е посрещал Папа в България. Усетете разликата! И защо въобще си мислиш, че този празник има нещо общо с Ватикана?
 3. Бюджетен автомобил, не е скъп за поддръжка, но само аз ли не загрявам, за какво му е на тоя астматик 113 коня при тегло 1400кг, спортно окачване? Или бързия ремонт с евтини китайски части прави окачването "спортно"? То по нашите пътища само за спортно окачване. . . . Дизайнът е субективно понятие, но външно поне на мен ми харесва, обаче интериора си е бюджетен и изобщо не ме привлича. Лично аз не бих дал 7 бона за тая малолитражка. Впрочем ще излязат към 8 бона, щото е нов внос без регистрация, което значи че ще се регистрира тепърва, ще се плаща еко такса, гражданска отговорност, винетка и ще ви излезе златна. Като добавим и обезателните за новозакупен автомобил втора ръка смяна на, масло, филтри, ангренаж, може и малко да ги надхвърлите 8-те бона, като крайна цена.
 4. А миналата година по това време съм се излежавала в един хамак на къмпинга в Крапец.... Ко нещуй живота.....
 5. Добро утро! Лек и успешен ден на всички! http://interwebdohod.ru/utro/1.html
 6. DarkEdge

  Win 8.1,как да изключа тази функция

  Нали осъзнаваш, че няма как да е гибайт размер и да няма съдържание/ По-вероятно нямаш права да видиш съдържанието й.
 7. _nib_

  Вицове - част 5

  Според едно народно поверие, когато се нанасяте в нов дом, първо трябва да пуснете вътре не котката, а интернет кабела. Където полегне той - там слагате леглото. И бюрото. И хладилника с манджата и бирата.
 8. Вълнова теория в психологията? Може би в социалната психология. Подпрял съм се на перилата над метростанция НДК и гледам пристигащите влакчета. Пристига едно и отваря врати. Хората- частици минават през процепа- врата и се разгръщат ветрилообразно- дифракция, за да образуват поток към стълбите. Като частици те трябваше да се движат линейно от положението си във вагона, през вратата, до стълбите, но не. Те се движат линейно към вратата, после там дифрактират (?) и след това отново се движат като частици в поток. Не интерферират, но ако се движеха в редици, сигурно щеше да се забележи интерференция. Такава би трябвало да има при кръстовище под остър ъгъл, където се разминават два военни строя. Би трябвало, ама не си струва да се проверява. По- реалистично е да приемем човешкия поток за поток от частици, без ред, поток флуиди. Да обясним ветрилообразното разширение след отвора можем сигурно и по друг начин, а не с дифракция. Примерно, че всеки си има някаква зона на лично пространство, в което би искал да няма други и щом излезе от тясното вагонче иска да не го бутат хора, заради това се отмества встрани на перона. Идеята за поле (аура) около човека ми се вижда по- фалшива от тази за комфортно лично пространство, което търпи деформации. В по- сгъстената среда- вагончето търпим да сме наблизо един до друг. За някой елемент от средата (съпругата или хубава студентка) можем да изтърпим още по- голяма близост. При това има тенденция на изравняване гъстотата. Дори да е постигнато комфортно отстояние от другите, в полупразно вагонче, хората се разполагат на още по- голямо разстояние от комфортното (освен ако др. елемент не е съпругата или хубава студентка ) Все пак при тези умозрителни разсъждения отново не е необходима подредеността на вълните, достатъчна е идеята за хаоса в газовете. ...Може би, отново във връзка с военният строй, вълна след вълна са подредени войници, които така имат по- голяма енергия от хаотично стадо, но това са специални случаи.
 9. Усетете разликата https://dariknews.bg/novini/sviat/plevneliev-na-oficialno-poseshtenie-vyv-vatikana-1575688 https://fakti.bg/bulgaria/39641-plevneliev-v-rim-za-24-mai
 10. Днес
 11. B3M2W0

  Win 8.1,как да изключа тази функция

  При бегъл преглед на първите няколко страници (от общо 54). Въпросът ми беше на какво се дължи огромната разлика при 10 и 8.1. Папката е празна-няма файлове в нея. Не може да се разлисти повече. Явно е кеш, както предполага DarkEdge , ще опитам да я изтрия, да видя какво ще стане.
 12. Възразявам. Рамката не е ортодоксална, а огражда мои виждания и възможности. Поради това не е единствена и правоверна, а субективна. Нито останалите, нито вие трябва нещо. Това, че защитавам някои позиции и критикувам други, отразява гледна точка. Тя може да е вярна или грешна, което се решава според фактите и аргументите. Благодаря за мнението.
 13. https://mintguide.org/video/407-lightworks-12-professional-full-featured-editor-on-linux-mint.html В момента версията е 14.5 и няма опасност никаква да прекратят версията си Линукс.
 14. През комунизъма имаше един виц. Понеже много трудно уволняваха. Един искал да го уволнят, ама не го уволнявали. И той ко да прай, ко да прай, отишъл при партийния секретар и му казал хайл Хитлер. Оня му отговорил "А, наще ли дойдоха". Греда отсекъде. Мислил, мислил, вързал една тенекия, с едно въже и тръгнал да я влачи към портала, ма тя дрънчи изотзадзе, не се трае. Обаче пазача се прави, че не вижда. Натъжил се нашия човек, отишъл при пазача и със сълзи на очи му казал. "Ти къде блееш бре, имущество изнасям, крада, не скиваш ли ?" Пазача го погледнал с поглед, от който бликала досада на талази. "Да ми са мааш от главата, ората машините с камиони изнасят, и хора стават, ти с една пиклива тенекия си ми са раздрънчал."
 15. Болен си.Хапчетата редовно.Лекувай се Крадците на кашкавал ги пращам на кладата.Много има за горене
 16. А, Ханку Брат Ти от коя партия си ? То и аз не смея да ти кажа
 17. Пак на нож с господа модераторите. Просто дадох предложение, нищо повече. За да няма две теми едната за жени, а другата за мъже. То човек да не ви каже здравей!!
 18. Хахахаха, ех Сергеев, ти си направо Мистър Бийн в Калдата. Продай този пост за сценарий на филм, ще е комедия на годината.
 19. Вчера
 20. A.com

  На тази дата

  През 1848 година е открит първият в САЩ и в света универсален магазин. През 1907 година във Финландия за първи път в света жени участват в заседание на парламента. През 1978 година започва строежът на Народния дворец на културата в София. През 2001 година американците Шерман Бул(64 г.) и Ерик Вайхенмайър (32 г.) стават най-възрастният човек и първият сляп човек, покорили връх Еверест.
 21. _nib_

  Вицове - част 5

  - Браво, синко, още една крачка, още една... - Миме, носи бързо камерата! Синът се върна от абитуриентския!
 1. Зареди още активности
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване