Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Категорично няма никаква смислена алтернатива за ъпгрейд на процесора! 4790К изобщо няма да подобри с нищо работата на машината и кадрите при игрите, а и с това дъно... не. Едно SSD е опционален ъпгрейд, предвид хубавите им цени в момента.
 3. Колев60

  Рутер до 200 лв

  Направи ми впечатление че сте стар ползвател, а задавате такъв въпрос. В тази цена търсете нещо двубандово 2,4 и 5 гигахерца, за близкото бъдещо. Конкретни модели има много на TP-Link, D-Link, Microtik и много други. При безжичната връзка ще имате силни ограничения от това, къде се намирате, какво има пред антените на рутера, даже и от разпространението на радиовълните в тези обхвати. И понеже последните са избрани в свободните бандове на спектъра, то е желателно да знаете че и самите бандове са много калпави за сигурна връзка(не напразно са разрешени от международната комисия за ползване във всякакви свери). Аз примерно съм със 2600 на TP-Link, безжично достигам 20-30 метра за стабилно приемане. Не бъркайте това , което наблюдавате долу ниско вдясно. Това че са 3 или 4 деления, не значи, че нивото на интернет сигнала ви е толкова. Това е изражението на носещата, в която е модулиран интернет сигнала. А последният за да се види колко е, трябва не елементарен измерител, а спектрален анализатор за този банд. Интернет сигнала по ниво винаги е по малък от това, което виждате долу вдясно. Пожелавам Ви успех и приятен ден!
 4. Ето една интересна новина от днес: "Християнството в подем в град, който беше обсаден от ИД" "След войната с ИД хората търсят верния път и се дистанцират от исляма" "Хората са уплашени и се чувстват изгубени" https://www.dnes.bg/blizak-iztok/2019/04/17/hristiianstvoto-v-podem-v-grad-koito-beshe-obsaden-ot-id.407907 Защо нужно човек да се опари от учението на Мохамед, че да осъзнае истината, че исляма е лъжливо учение, нямащо нищо общо със Истинския Бог от Библията.
 5. Ти остави 7-та, и дай да видим какво е положението с линукс, че явно темата е за начесване на някакъв сърбел...
 6. DIKSAN

  Рутер до 200 лв

  Аз съм абонат вече, просто за ползване на wifi евентуално през смартфон и телевизор понеже ми е далеч от сегашния рутер и е доста бавна връзката. Съжалявам за погрешното разбиране.
 7. В една строителна фирма "бригад-синдика" след успешното изливане на покривната плоча на една седем етажна сграда решил да почерпи всички със "Синьо Джони". Разсипал им по един пръст в чашите, работниците глътнали същия и рекли: - Шефе, за тез пари колко ракия щяхме да изпием, а ти - скръндза .... пф ... - Спокойно дружина, това бе, за да не ви хванат неподготвени новобогаташите и да можете да кажете, че и това сте го пили. После изкарал из под масите касите с ракия, вино, бира и ахнали работниците - имало за не само за тази вечер, а и за следващите три дена. Та, така .... три дена не изтрезнели и изобщо забравели за кофитаймЪ ...
 8. Колев60

  Рутер до 200 лв

  "и искам да ловя интернет навсякъде без проблеми и прекъсвания" Няма такъв рутер ни за 200 ни за 20000 лева. Ако имаш наистина въпрос, напиши го като хората ,за да може да ти се отговори адекватно. Не можеш ли да станеш абонат на някой доставчик и да си решиш въпроса? То безплатно никъде по света отдавна не съществува бре момче младо!
 9. По-скоро случаят е един голям театър, който да покаже, че новият специализиран съд извършва някаква дейност. На по-горните инстанции ще я оправдаят и после някой ще каже "ние ги хващаме, те ги пускат". Все пак адвокатът ѝ, не е случаен.
 10. Здравейте може ли да ми препоръчате рутер с добър обхват до 200 лв, понеже живея в къща и искам да ловя интернет навсякъде без проблеми и прекъсвания. Благодаря предварително.
 11. На XP единственото му стабилно нещо беше честотата, с която програмите влизаха в Not Responding режим - минимум по 5 пъти на ден. Особено ако нацъкаш 3-4 програми да се отворят една след друга.
 12. _nib_

  Вицове - част 5

  - Айде, кофи тайм! -извика бригадирът и общите работници хванаха кофите...
 13. Това не е Windows 9 .... Която по мое мнение щеше да е "новата стабилна ОС" .... п.п. Тъй както има борба при браузерите, така и има борба при "Първия сектор" или както му викат някой "bootloader" ... - Лично мое мнение ....
 14. А аз приветствам европейската директива за промяна на закона за търговския регистър! Все го плюете този Европейски съюз. Ето ви нещо, което е следствие от членството ни там. Изглежда дребно, но е много важно да бъдат "осветени" и реалните собственици на фирми и дружества.
 15. Windows XP SP2,SP3,Windows 7 , Windows 8.1 все стабилни Операционни Системи....
 16. Днес
 17. Официалното спиране е посочено от Toc. След това започва помесечното заплащене от тези, които искат да я ползват, като таксите се увеличаваха на няколко месеца. За спирането - ще я спрат.
 18. Аз ползвам тази.Работи безпроблемно. https://www.techworld.com/download/system-desktop-tools/etcher-1524-3331436/
 19. За глаголното време си прав. Предполагам, че е копирал думите на някой очевидец и най-вероятно тези думи съвпадат със собствената му нагласа. Лично аз смятам, че съвсем правилно е ориентиран(поне засега), тъй като моето отношение към БКП/БСП(като очевидец) напълно съвпада с написаното. Което не означава, че оправдавам неправилната граматика. Смятам, че няма лъжа в думите. Тези точки са най-малкото ако не неверни, то поне спорни! Не е ли вярно, че ни уведомиха едва на третия ден след аварията? И го неглижираха. А знаеш ли, че за периода 30 април - 2 май радиоактивното замърсяване на приземния въздух средно за страната се е повишил няколко хиляди пъти спрямо обичайните стойности. Обаче ние ходихме и на манифестация, и си похапвахме зелени салатки, защото уж за България опасност нямаше... Защо да не е вярно твърдението, че именно при некадърното управление на БСП фалираха десетки банки? А хиперинфлацията? А защо Николай Добрев върна мандата на БСП? Не е ли вярно, че именно висши партийци и приближени до партията унищожиха десетки предприятия, забогатяха бързо и оставиха жестока безработица? Това принуди хиляди българи да търсят препитание на запад? Поне в Плевен, който беше "под крилото" на Луканов стана точно така. Аз тези неща ги помня! И изобщо не вярвам на популистките им брътвежи. Помня също и, че колкото пъти са взимали властта, толкова пъти са връщали България назад.
 20. - Бабо, има ли Wi-Fi на село ? - Каквото има това ще ядеш.
 21. _nib_

  Вицове - част 5

  Жена към мъжа си: - Пиеш като смок... - Намерихме се с теб пепелянке...
 22. _nib_

  Вицове - част 5

  Мастурбирането подобрява паметта. Четох го в Паралели, през 1987, на 27.06 в 14:09.
 1. Зареди още активности
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване