Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. След тъс подстрижка стана много стиснато
 3. miro20

  Атака - за и против

  Не че е изненада , но вече по конкретно : https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2019/03/08/3401196_ataka_e_svurzana_s_ruskite_slujbi_prez_firmi_na/?&fbclid=IwAR3-npd7fBt3Wu_XNl9dYIGdSyykJDY43YyHvKRZTWI0oEGn5twHdWNVTrE
 4. Уменията се придобиват с години практика. Не го бъркай с природния талант да умееш нещо примерно да пееш, и Милко Калайджиев да реши да инвестира в теб да го развиваш тоя талант и в същото време да изкараваш и мангизи Иначе защо пък да няма приятна обща работа? Е ако само искаш да премяташ крак на крак на некой стол и да те заливат гущерите като петролен кладенец омански шейх, нито една обща работа не би ти била приятна.
 5. Taка ли, новината я съобщаваш след като си ги изкълвало
 6. CIS 12 при мен се издъни, 360 TS при другия компютър блокира троянец при изтеглянето. Сега при Комодко ми изчезнаха предпочитаните и след почистване ще си ги възстановя.
 7. хм, ... продажбите. начи глей са, градски! по принцип то ... не е като да няма платени linux-дистрибуции - има! обаче повечето са ... безплатни, рийш ли? тъй че, като как точно мой да са разбере колко продажби има linux-а? таз задача, ако я решиш, ша ми са издигниш в очите много, да знаш!
 8. Бт Начо .....сакън нИдей .......тря имаш емНайсе гб рам и поне 4 ри ядрен процесор ........иначе дажи няма бутнИ флашката според форумното шпеЦиалистен
 9. #Darth Vader

  Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  Сблъсках се със същия проблем,като на #B3M2W0.изпълних командите папката беше премахната,актуализацията не се стартираше повторно но проблема е,че хронологията на ъпдейтите изчезна.Това нормално ли е?
 10. Докато си в безсъзнание действително съществуващ ум отсъства, защото действително съществуващ ум без действително съществуващ обект е невъзможен. Умът който идва в съзнание не е същият ум, който е бил преди да изпадне в безсъзнание, както реката в която влизаш след време не е същата река. Има илюзия за "същият" ум и "същата" река, но тази илюзия не е истина. Умът и реката са си отишли, изчезнали, на тяхно място са дошли други мисли, други елементи, затова Нагарджуна казва че всички съставни явления са илюзия. Включително умът, съзнанието, "азът" (егото, личността). Останала е празната обвивка, представата за един и същ обект. Представата, че действително съществуваща личност (ум), нагазва чрез действително съществуващо тяло в действително съществуваща река много лесно може да бъде опровергана. Но никой не се опитва да опровергае простия факт, че в този илюзорен свят, една илюзорна личност (ум), нагазва чрез илюзорно тяло в илюзорна река. Рамус е прав че не съм будист, нито мисля че е жизнено важно формално да приема убежище, ако съм приел четирите печата: 1. Всичко съставно е непостоянно. 2. Всички непостоянни емоции са страдание. 3. Явленията (вкл.ума) не притежават действително съществуващи характеристики, нямат действително съществуваща "собствена същност". 4. Нирвана е отвъд крайностите (какво е крайност и какво не, можем да съдим по това кога сме умиротворени и кога не).
 11. До тук с Krypton - Tumbleweed с тестова Плазма. След обновяването днес: https://i.imgur.com/wByhb1x.jpg се получи проблем с akonadi - kdeconnectd PID:2913. Премахнах проблемните пакети - все неща, които не ползвам и системата заработи - минимална Плазма: https://i.imgur.com/O489nLz.jpg Но няма да остана с Tumbleweed. Просто си търсех повод да го махна. Просто Leap 15.1 е дистрото за моя лаптоп. На мястото на Krypton следващите дни ще сложа лека версия на Argon - Leap 15.1 с най-новата Плазма.
 12. Недей,по-добре му кажи.Той познава града,ама обществените тоалетни вече не са както бяха на всеки ъгъл...
 13. haidukpikaso

  Сбогом

  Само които сме изпитали тази болка можем да разберем тази снимка
 14. Какви са тези зли духове, изпратени от Бог.? Защо Бог може да изпраща зли духове?
 15. ПАДАМ И СТАВАМ НА СЕБЕ СИ ВЯРНА ОСТАВАМ! ИСТИНАТА - ГОЛАТА ИСТИНА! На злобата ще се изсмея във очите, на разни там присъди и обиди, защото съм високо в висините и никой мен не може да ме съди!
 16. Нещо не си добре наистина. Пиеш ли си хапчетата редовно?
 17. ""Ти пиян ли си бе момко? Какви са тия дивотии?"" След като смяташ, че съм пиян и говоря глупости , защо не ми отговориш конкретно на всеки поставен по горе въпрос и да докажеш, че греша, а вместо това ми отговаряш: "Защо да си правя труда да ти отговарям?? За да ми сервираш поредната нелепост ли?? Отговаряй си сам тогава." ? Толкова ли е трудно да си направиш труда както аз правя да представиш факти, който да оборят твърденията ми? Поисках да посочиш поне едно пророчество, което се е изпълнило, а ти ми казваш: "С много неща Курана превъзхожда Библията.". Това от говор ли е на сериозен човек, който парадира, че знае? Това потвърждава мнението ми, че нямаш отговори на важните въпроси и Корана е като една къща на без стабилна основа, която един ден ще се срути и за съжаление много хора, които са се приютявали при него, ще пострадат. "Факт ли е, че Бог знае всичко ? - Неоспорим факт.Факт ли е, че според Библията, са попитали Иисус за съдния ден и той отговорил "никой не знае вкл.Синът ", че и добавил :"това знае само Отец"." Това потвърждава факта, че Исус освен Бог е бил 100 % човек. Имал е своите ограничения от плътта - не е бил вездесъщ, всемогъщ, чувствал е болка, глад, жажда и е разчитал на Своя Отец. Матей 26:53 Или мислиш, че не мога да се примоля на Отца Си, и Той би Ми изпратил още сега повече от дванадесет легиона ангели? Като такъв / до като е бил в плът / не му е било дадено да знае точния ден и час, но само белезите, които ще ни подскажат, че този ден наближава. Това по никакъв начин не отнема от Божествеността Му. "Защо да си правя труда да ти отговарям?? За да ми сервираш поредната нелепост ли?? Отговаряй си сам тогава." Абе и ти ме изненадваш с нелепостите си, но си правя труда да ти отговарям, макар да знам, че няма да го приемеш.
 18. То па кога ли не му се играйка Не знам дали да кажа на Док че онзи военен прокурор ми тръсна работа в Пуевен. Или да го езненадам...
 19. Една писана заснета от групата ''Sofia in Details'':
 1. Зареди още активности
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване