Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. B3M2W0

  Windows 8.1 problem

  Нали виждаш, че нищо не е заредено/активно, освен това начинът на използване на този 8.1, както и на приложния софтуер, е един и същ доста време, а плочката взе да изчезва от месец-два. Това ауторун ще го опитам по-късно, както и резервното копие, но тези неща дали си струват за такава дребна работа. Благодаря за вниманието, аз не очаквам да получа обяснение на този случай, само споделям.
 3. Предлагам да пуснеш едно сканиране на системата с malwarebytes или да минеш профилактично през антивирусния раздел.
 4. Не е точно така. На 30 април вече са обхванали цялата територия на България. На 1-ви и 2-и май валя дъжд. Самият Григор Стоичков, който тогава е председател на правителствената комисия за преодоляване на последствията от бедствия и аварии признава, че не са уведомени нито от съветска страна, нито от ЦК на БКП. Така че... Отново стигам до същината на тезата си: Престъпното мълчание на комунистите. Даже е установено, че "самоселите"(така се наричат онези, които са се върнали да живеят в забранената зона) живеят по-дълго от евакуираните, но няма как да бъде доказано, че това е от радиацията. А и са все стари хора, върнали се, за да умрат в родното си място. Това е най-голямата такава авария в света, радиоактивните материали, изпуснати в атмосферата, е равна на 500 атомни бомби и колкото и да е преувеличено... последствия има и ще има още дълги години. За съжаление.
 5. Така или иначе не сме машини. "Ти откъде можеш да знаеш кой кой е и за кого се представя?" Щом като задаваш този въпрос явно ти не знаеш. Но ще ти кажа, че Библията има отговор на този въпрос. Ако беше чел и разсъждавал, щеше да знаеш отговора. "Ами ако гласовете които чуваш са единствено плод на твоето въображение, породени от желанието ти да обясниш необяснимото?" Слава Богу не чувам гласове. Нищо повече не си измислям от това, което записано в Библията. Когато Библията ни казва, че има две духовни сили като сатана, който лъже и манипулира хората, които пренебрегват Библията, и Бог, който говори истината, няма какво да измисля или добавя към това. То си е написано. "Защо си толкова сигурен в нещо, ако си толкова ограничен, зависим и беззащитен? Тогава въпросът ти, кой искам да ми внушава, става напълно безсмислен..." Аз може да съм ограничен, зависим и беззащитен, но Бог в Който вярвам, не е.И Той който се грижи за нас. Захария 2:8 Защото така казва Господ на Силите: След възстановяването на славата Той ме изпрати при народите, които ви ограбиха; понеже който докача вас, докача зеницата на окото Му. На Него е подчинено всяка сила и власт както на небето така и на земята. Той е над физическите закони и владее природата. Той не просто казва истината , а самата истина. И когато Той казва нещо означава, че е така. До сега това, което е казал се е сбъднало на времето си. Повече и знаеш от Бог, че да заслужаваш доверие, а на него да не вярвам? Освен това не ми отговори на въпросите, които зададох в историята с корабокрушението. Кога човек е свободна воля, когато не се покорява на човека, който го предупреждава за предстоящата катастрофа или когато му се покорява и се качва на спасителната лодка?
 6. нямате си друга работа, за да правите мегдан на местното кукуриго, като му пригласяте за да тъче глупостите си. Таман беше останал сам и се чудеше какво още да си повтори от задължителните си молитвени формули. Критиката на една религиозна система, през призмата на друга като нея, задължително води до заблуда. Още повече когато двете имат противоречия и са създадени още в ядрата си именно като "противовес" една на друга. Разликите между двете не прави никоя "правилна". А играта за правилност - ясно се вижда кой я играе. В тема за ислям никой не си играе да пропагандира, докато усилена и систематична християнска пропаганда се води именно от поредната евангелска мравка, с ясната постановка, че зад нея стои мравуняк. Темата е ислям. Обсъждането и християнска пропаганда се води в друга тема - специално създадена за целта. Крайно време е да се намеси метла на отговорни за чистотата хора от управлението на форума. Спамът се превръща в норма, а уж има правила. Защо са правилата, когато дори модераторите нехаят за тях? И не случайно, защото когато се нехае, винаги се намира нужния хитрец, който да ползва това за личните си маниакални цели. И теми се превръщат в манифестация на маниакалност, защото маниакалния пишещ е винаги най-неуморим, най-мотивиран, най- упорит. В случая е нещо повече от манифестация на мания, защото манията му е директна провокация - с нищо не предизвикана конкретно, а само на верска основа. Но най-вече - непрекъснатата контра се използва умело за пропаганда на евангелските вярвания и ценности. И цялата работа е - ТОЙ ЛИЧНО да си говори - какво било, в какво вярвал, какво е написано в библията... Цялата игра е само тази - в християнската тема никой не се интересува от него, докато тук, той играе на контра просто защото така винаги е в центъра на събитията .
 7. Споделям личен опит. Два външни диска на тази фирма се повредиха веднага след изтичането на гаранцията. Оттогава не си купувам WD. Вярно, че това беше поне преди пет години ...
 8. Не става просто така. Има още настройки в биос да се пипат, а и флашката трябва да е бутваща... и още доста неща.
 9. Вдигнаха значително детекшън рейта Майкрософт... Остава и фалша да намалят...
 10. Тоя Асен Генов как го насрах един следобед на метростанция Надежда... АХаххаха. Направо не му се верваше
 11. НЕ ПОЛЗВАМ Също така Nvidia Control Panel ми изчезва с включването на компютъра
 12. Май всички тролчета са ги напускали от Карлуково за празниците...
 13. Всички престъпления на БКП много отдавна са доказани. На БСП са видни. Уж акъл даваш... Ами почети малко за радиоактивния разпад и тогава прави констатации. Пък и не ставаше дума колко българи са умрели тогава и от тогава и колко са пълни онкологиите сега с хора на възраст 30-40 години(а са пълни, повярвай ми)... Ставаше дума за това, че нашите партийни величия, под давление на съветските, не уведомиха за аварията. Едва като реагираха шведите, тогава се загрижиха... Облакът вече беше отминал територията на България. Всичките привърженици на партията-майка сте все такива. Може да говорите най-големите глупости, но защитавате... какво защитавате обаче и вие не знаете!
 14. Google Chrome товари процесора, заради бъгава версия на Adblock. Виж дали я използваш и временно я махни.
 15. това с фолиото не е добра идея те затова ги правят с мрежа а не цяло парче плат или найлон за да може малко или много да се охлажда кабела. Но както и да е не съм чувал проблеми с това. честито!
 16. Да го промени не знам, но със сигурност е от значение
 17. Понякога и една запетая може да промени живота на човек....
 18. Оказа се, че все пак има кой да пише и да се занимава с визуалната обработка на 10. Не е съвсем безплатно, но пък и не е някаква сума, която повечето хора да не могат да си позволят: https://www.cleodesktop.com/search/label/Aero glass?&max-results=12 https://www.cleodesktop.com/2018/12/windows-7-aero-theme-windows10-october.html https://www.cleodesktop.com/2019/01/vista-aero-theme-windows10-october-2018.html https://www.cleodesktop.com/2018/10/xp-luna-full-version-theme-windown-10.html
 19. Ако имаш няколко различни CD - та, направи първо опит, дали може да ги чете всичките. И ако имаш такъв, който ти си записвал или някой друг, пробвай записвачката дали го чете. Твърде често е явлвнието да чете купешки записи или обратното.Още повече, ако е стара и използвана. По добре е да си направиш бутващия диск на флашка, отколкото на CD. Просто е по сигурен метода. После само от Bios избираш за бутващо устройство - готовата флашка. Пожелавам ти успех и приятен ден!
 20. Андроидът може да бърка при взимане на решения, ако програмата му е непълна, тоест има информационни пропуски. Бог (ИИ) му казва: "Сам дай имена на животните и другите обекти които виждаш". В експеримента включва и елемент на неопределеност, лабиринта в който е поставен андроида непрекъснато да се мени и да няма постоянна форма. Ходи давай имена тогава без да бъркаш, грешиш. Противоречията в Библията са фундаментални, реалността описвана там няма нищо общо с действителността която наблюдаваме. Ти откъде можеш да знаеш кой кой е и за кого се представя? Ами ако гласовете които чуваш са единствено плод на твоето въображение, породени от желанието ти да обясниш необяснимото? Защо си толкова сигурен в нещо, ако си толкова ограничен, зависим и беззащитен? Тогава въпросът ти, кой искам да ми внушава, става напълно безсмислен... Спасител няма, най-много да има експериментатор и изкуствено създадени форми на живот в лабораторията наречена вселена. Това е негативният вариант, който не изключва позитивен такъв, но за последния всеки трябва да се пребори сам.
 21. Neezregj

  Steam намаления

  Вместо да купуваш от сайтове като G2A или Kinguin е по-добре да изчакаш за намаленията в Steam понеже разработчиците на тези игри не печелят нищо от продажбата на тези ключове от G2A или Kinguin понеже те са крадени. Даже някои разработчици предпочитат да си присвоиш играта по "друг" начин вместо да я купиш от G2A или Kinguin.
 1. Зареди още активности
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване