Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Едно сравнение В Руската федерация при Путин руснаците си купуват и карат нови коли. ↓ ---------------------- В София при Мухобойко българите нямат пари да си купят нови коли и карат само някакви 20 годишни трошки събирани от европейските морги.
 3. Аз готвих леща. Преди обяд боядисвах, ходих и по работа насам натам... Сега няколко минути почивка. Приятен следобед на всички!
 4. И аз така мисля защото давам малко а получавам повече понеже никой не отговори дали мога да направя нещо по въпроса с лага от натоварения процесор и решението мисля че е бомба за 500 лв
 5. https://www.youtube.com/watch?v=JUWVLzxMvVU
 6. Днес
 7. ...нитратни. Вятър те вее на бял...
 8. Сигнал и маса се пускат по една двойка. В двата края на двойката се слагат балуни. До около 300 метра при 1080р могат да са пасивни балуни, а при по-големи разстояния - активни. FTP кабел не се препоръчва при аналогови камери. Ако тепърва ще се полага - ползвайте UTP (cat.3...5)
 9. чакам те още 2 врати в ляво в ада там където ми каза да седя .....
 10. Смъртта в твоите очи изглежда по един начин, но в очите на Бог и вярващите християни по друг. Всеки посветен на Исус вярващ е готов не само да пострада за Исус, но и да умре за него. Ето какво казва ап. Петър: Лука 22:33 Петър Му рече: Господи, готов съм да отида с Тебе и в тъмница и на смърт. Ап. Павел казва: 2 Коринтяни 4:11 Защото ние живите винаги сме предавани на смърт за Исуса, за да се яви и живота на Исуса в нашата смъртна плът. 2 Коринтяни 4:11 Защото ние живите винаги сме предавани на смърт за Исуса, за да се яви и живота на Исуса в нашата смъртна плът. Филипяни 1:21 Защото за мене да живея е Христос, а да умра, придобивка. Исус казва: Откровение 2:10 Не бой се от това, което скоро ще пострадаш. ... Бъди верен до смърт, и Аз ще ти дам венеца на живота. Причината за различното отношение към смъртта се корени в това, че християните вярват, че дори и да умрат пак ще живеят: Йоан 11:25 Исус й рече: Аз съм възкресението и живота; който вярва в Мене, ако и да умре, ще живее; Това не означава, че не обичаме и ценим живота, но означава, осъзнаваме, че колкото и да е продължителен земния ни живот той е временен, но живота на Небето е вечен т.е, няма край. Римляни 8:18 Понеже смятам, че сегашните временни страдания не заслужават да се сравнят със славата, която има да се открие към нас. Не знам подробности по убийството на тази монахиня, но знам, че си е давала сметка, че може да пострада след като е решила да се посвети да служи на Исус. Ако е ценяла земния си живота повече от Исус щеше да се отрече от Него, да създаде семейство и да си гледа спокойствието и сега щеше да жива и здрава. Но въпреки опасностите тя е продължила да Му служи вярно до последния си дъх. Марк 8:35 Защото който иска да спаси живота си, ще го изгуби; а който изгуби живота си заради Мене и за благовестието, ще го спаси. Освен това има случаи когато пострада някой духовник, това спомага за повярването на много хора. Не знам каква е конкретната цел на Бог, но знам, че няма нищо случайно. Йоан 12:24 Истина, истина ви казвам, ако житното зърно не падне в земята и не умре, то си остава самотно; но ако умре, дава много плод. Защо Бог прави това, питаш ти? Прави го по същата причина, поради която предаде Собствения Си Син на смърт. Той знае, че смъртта не може да ни задържи! Болката и скръбта на смърта не могат да ни погълнат или унищожат. Ние притежаваме у себе си животворна сила много по-могъща от смъртта - която сила е живота на самия Христос!Бог знае, че за нас не съществува риск, точно както беше и с Исус. И Той има предопределен план за нас, точно както имаше за Собствения Си Син. Този план ще спечели за нас най-голямата победа, която някога сме познавали. При все това, тази победа може да бъде завършена в нас единствено чрез смърт. Но ако нашия мироглед стига само до гроба, наистина е жалко, че тази монахиня е умряла и смъртта е ужас за нас. Но за щастие има повече от живот до гроба, защото има вечен живот след смъртта. Сега тя се утешава в присъствието на Исус.
 11. A.com

  На тази дата

  През 1592 година Инквизицията арестува Джордано Бруно, овинен в ерес. През 1880 година е приет първият Закон за административното деление на Княжество България. През 1900 година избухва бунт против натуралния десатък в Дуранкулак(Балчишко).
 12. https://www.google.bg/search?q=купа&hl=bg&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiFkObPnrHiAhVUtXEKHdYjDJ8Q_AUIDigB&biw=1329&bih=903
 13. Здравейте, Имам такива камери. ДВР е стар и камерата работи по CVBS стандарта. До колко метра мога да свържа тази камера с ФТП кабел, а не с коаксиален? Също така по-добре ли ще бъде ако пусна GND по една усукана двойка и сигнала по друга усукана двойка? Виждал съм да пускат сигнал и земя по една усукана двойка. Има ли данни или таблица при кои стандарти до колко метра може да се пусне по ФТП кабел?
 14. То хубаво му препоръчваме да ползва вградения Defender/Firewall, но кой знае този който му е инсталирал Уиндоуса какво е спрял и т.н... А ако са му качили и някоя орязана Замунда-версия... 🤨
 15. Стигнах до стъпка 10 после стана мазало и се отказах. Послепис Един час търсих къде е купата и какво е купа? https://bg.wikipedia.org/wiki/Купа После гледам 1. Дълбок кръгъл съд без капак. ??? Дълбоко и кръгло и няма капак?
 16. Aааа!!!... това е чудесно. Цялата вселена си отдъхна, заедно с мен. Но и лицемерието е част от фантазната игра - иначе - "МННЕЕЕЕЕ - нямам намерение", обаче чаршафите от послания към нисшите от високите етажи се редят... Пък и театъра го изисква. Мисля си, че в темата надникна за пореден път едно висше създание, безлично, безполово (макар че участва по розовите сайтове ). Създание, което може би е чисто съзнание щото направо вселената му говори чрез неговото ДНК... Какви бисери от мъдрост и познание се редят - няма тайни всемира ... Сред тия висши мъдрости, съвети, насоки и наставления... "включвания" и регистрации... бих обобщил само - театрото е скапано. Тия колажи и глупости са писани и играни вече от станалите модерни преди 10-15 години ченълисгистки автори, плъзнали с книгите си по света. От целия свят се потруди всеки, който се пробва да препечели повечко от модата. Модата - да ти говори висше същество, или пък направо "бог" - тръгва от дълбока древност. Но модата да говориш като "висше същество" - е сравнително съвременна. Блаватска, например, поне имаше честността да си измисли образа на "висшия", дето е в контакт с нея, дето й диктува и тя... пише. Това доведе до модата на западния популярен окултизъм. Докато тук, на местно ниво, имаме един доста психичен случай на самозабравил се женски образ, който потъва с личните си фантазни сфери, за да си получи нужното за него изживяване. Доста слаб случай, байдъуей. И - много се радвам че... на мъдростта на вселената ( дето блика през ДНК-то на дамската фантазьорка сред форума) й се размина да й се направи поредната реклама, но тия неща щяха да хванат дикиш преди години... Сега просто е вече изтъркан номер. Нещо повече - от изразеното дотук, това е чудесен пример за виражите и широките мащаби на самозаблудата и така - самоманипулацията. Нито един от пишещите дори не си направи труда да се опита да помисли - докъде се простира широтата на явлението МАНИПУЛАЦИЯ - отново в най-лесния вид се спрягат готовите популярни шаблони и не се размина от просторни цитирания... И нищо от това, което досега се изнася НЕ Е МАНИПУЛАЦИЯТА за която по принцип става въпрос и БЕЗ КОЯТО НЕ Е ВЪЗМОЖНО - нито да се предпазиш, нито да я имаш предвид, нито да си встрани от нея... Няма как да се дадат съвети по това как един човек да деконструира идентичността си - където е ядрото на механизмите за манипулация. И където вече е "извършен акта" и той се извършва непрекъснато. Разбира се - чудесна защитна игра е, да играеш на "огледални образи" - това са проекции, които човек си намира обект, на който прилага всичко онова, което му е нужно, за да изживее "че е някъде извън него". Същата популярна игра се играе масово и с думичката ЕГО. Гледам че механизма тече с лекота и по отношение на всичко... което не се вписва в личното описание на субекта за себе си и света му. В него всичко е ок, а проблемите винаги са "някъде там". И той се изживява че "знае", че всичко е ок. щото...
 17. Тежко, брате, се живее между глупци неразбрани; душата ми в огън тлее, сърцето ми в люти рани. Отечество мило любя, неговият завет пазя; но себе си, брате, губя, тия глупци като мразя.
 1. Зареди още активности
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване