Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Автомобилът не върви - това е ясно ! Някои искат да сменят модела на управление ! Т.е. тук-там тунинговане , смяна на маслото , доливане на гориво .... Но най-важното за тях е смяната на шофьора ! ..........Е , може за малко и да потръгне - според шофьора....на "Москвич"-а....! Необходима е смяна на автомобила . Шофьори - дал Бог ! Ще се намерят !
 3. да си префасонира мутрата. Поповата лъжичка ...
 4. сред протестиращите са засечени хора от Евророма и БСП Йордан Фратев в защита на своите събратя - Евророма Румен Чолаков - Чолаков в официален костюм и вратовръзка бе сред първите посрещачи на площада, където се състоя митинг-концерт на Елена Йончева и още трима от листата на БСП за евровота. Днес Чолаков бе сред водачите на ромския протест.
 5. Благодаря за отговорите! Мисля, че да Като цяло отдавна не съм толкова запален. Евентуално да си пусна Overwatch или Witcher 3, но вече е изключително рядко. 1 TB би трябвало да ми е достатъчен. Материалите се пазят на външни дискове. Относно мишката и клавиатурата нямам особени претенции. Сложих тези, заради финансовите ограничения и защото механичната клавиатура ми се стори интересна. Досега съм ползвал евтини варианти, които просто да ми вършат работа, но съм отворен към предложения. Имате ли препоръки? Поздрави!
 6. Не говоря за Нагарджуна, а за физическото празно пространство. При Нагарджуна шунята означава взаимозависимост и пълно отсъствие на постоянна същност, както и при сънищата.
 7. Пак заваля Стига с тоя дъжд вече...на море трябва да се ходи.
 8. Апостол Павел не пише че възкресението за него е факт, а само че се надява да стане факт. Споделям същата надежда в Бога, която имат и те надеждата, че ще има възкресение и за праведните, и за неправедните. Деяния 24:15 Надеждата не е факт, а душевно състояние, свързано с очакването на нещо хубаво, благоприятно.
 9. Тази система май аз съм я избирал :) Най-правилно ще е да се изчака и да се види какво ще се предложи, още повече че се цели после дълго време да не се пипа. Игри ще се играят ли на новата система? Какво дисково пространство ще е необходимо за видео материалите? Клавиатура за 130 лв., а мишка за 30 лв. - не е моето нещо.
 10. Какво празно пространство? Това, което Нагарджуна казва за пустотата е, че хората и изобщо всички феномени нямат собствена независима същност. Това е съвсем различно от празното пространство в смисъла, който му придаваш. Не смесвай мисъл с правилна мисъл. Буда говори за правилна мисъл. Философите и учените колкото и да знаят, може да се каже, че са в повечето случаи потънали в знанието си, мислите им са концентрирани в някаква конкретна посока, липсва им широта на обхвата. Те трудно могат да излязат извън обичайната си вече утвърдена посока. Това не е правилното мислене за което говори Буда. Казваш, че са нужни също и действия. Това никой не го отрича. Но нали действието започва от мисълта.
 11. ...боб с люти чушки. Овцата си е офца, дори...
 12. ни стаа - чакам шефа да звънни да кажи чи там па да ида ся само ша разсейвам колегата
 13. един еднорог заблуден незнайно как объркал галактиката. Маша ще готви на мечока ...
 14. Поръчах си сом Към пет ще отида да си го взема нарязан готов за пържене Нямах време да проверя. И както гледам... няма да е днес
 15. Бързай, докато не е заваляло, защото е възможно и градушка да има.
 16. Да, правилно сте разбрал, иначе посочената конфигурация е добре подбрана.
 17. Преди всичко е необходимо празно пространство, през което да преминат лъчите до земята и където да се случи цялата картинка, която си представяш.
 18. Сигурно ти си ги писало тези плакати, затова не разбират.
 19. ша вали май дъжд пък некой май ша треба оди до офиса мноу мразим да мъкнем чадъри дано ми са размини оденето
 20. Освен Бог това го може и Сатаната,какъвто е Исус и това се доказа от писанията в новия завет и в стария. Мохамед не възстава срещу Господ Бог ,за разлика от Исус .Факт Мохамед не е наказван жестоко от Господ Бог ,за разлика от Исус .Факт Мохамед не е паднал Ангел ,за разлика от Исус.Факт
 21. Здравейте! Като цяло съм доволен от живота на батерията след последната актуализация на ОС, но силно ми се набива на очи приложението "Услуги за Google Play", защото се явява най-голям потребител на енергия, без дори да съм го ползвал. Та искам да попитам, за какво точно отговаря то и може ли да възникне проблем, примерно ако му изчистя кеша? При вас (потребителите с Андроид 9) по същия начин ли се явява сред основните консуматори на енергия, или просто при мен не работи правилно? Устройството е Nokia 5 TA-1053. П.С. А възможно ли е това приложение да има общо с потреблението на интернет, защото при мен мобилните данни са денонощно включени? Ако има общо, това обяснява този разход на батерия.
 1. Зареди още активности
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване