Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. lsmurf

  Избори 2019г.

  Посланието е ясно разбира се "Трябва да подкрепим партиите на статуктвото" извинявай или този човек е безкрайно тъп или си мисли че останалите избиратели са такива което всъщност води до първия извод.
 3. Като човек , частно лице - Да ! Всеки има това право , даже и задължение бих казал...... Но тъкмо тоя мухльо с изплезен език ли , като представляващ България....... ? Ето , до тези неща нямаш достъп за мислене !
 4. miro20

  Избори 2019г.

  Еврика ! Аз това от кога го повтарям Пак добре че си се сетил овреме.
 5. Нали ? Щото не зная какво има общо в Италия, свързано с 24 май ? И че да се поклониш пред мощите на светците е "чуждопоклонничество" ? Да, тъп и прост съм , щом си мисля това упс... май не съм аз с тези твърдения
 6. Плюенето също е нормално, дори необходимо. Калта, плюнките, невежеството образуват естествената тор, която е жизнено необходима на лотоса да израсне и разкрие своята скъпоценност - бисерът на мъдростта. Без невежество няма мъдрост. И обратно, има ли Буда - има и Девадата.
 7. M.Николов

  Избори 2019г.

  То за това и резултатите са такива.
 8. ncl

  Избори 2019г.

  В България малко хора се интересуват от евроизборите. Нагласата е да бият нашите, да накажат другите и така. Гласувах, но нямам особени надежди за нещо положително.
 9. Днес
 10. M.Николов

  Избори 2019г.

  Някои май забравят, че ще гласуваме за европарламент, а не на национални избори и за това кой да управлява в България! За това е добре да си зададем въпроса има ли български евродепутат в досегашния европарламент от който сме доволни или не.Ако има и той отново е кандидат, то решението е ясно, ако няма то изберете си личност, която смятате, че ще защитава добре вашите интереси в ЕС!
 11. Мойра

  Избори 2019г.

  "Лошите държавници се избират от добрите граждани, които не гласуват." Джордж Нейтън
 12. По-добре народни клишета отколкото критично празнословие. Анализа не може да е критичен. Самото използване на изказ от типа "критичен анализ" е лъжа. Това обуславя Вашето неверие. Да, вярващия човек ползва модели, но въпросните модели са елементарни истини от миналото, които чрез съответния алгоритъм на познание придобиват реален облик в сегашната действителност. Критичността и по-точно отричането на миналото не води до ново бъдеще, а до утопия. Само и единствено чрез любознателност може да се анализира сегашното и да се "възкръсне" миналото в едно по-ново бъдеще което да е лишено от предразсъдъците (несъвършенствата) в старото схващане на света в който живеем. Да, има колективно съществуване, но няма колективен живот. Да, благодарение на безброй манипулации някой живеят, а други съществуват, но такъв е живота. Въпроса се свежда да направиш своя избор: Къде желаеш да си - сред тези които манипулират или сред тези които ги манипулират?! По просто казана - Само и единствено чрез подчинение можеш да се научиш да подчиняваш! Човек който се бунтува, проявява критика във всичко (дори и към себе си) рано или късно попада в капана на манипулаторите ... По-добре наивен, отколкото безхарактерен.
 13. ...изтича да отвори. Първият слънчев лъч погали...
 14. Здравейте , Знаете ли специалисти за АКУПУНКТУРА или ИГЛОТЕРАПИЯ във Варна ? и малко по-специално за гърба , кръста , дискове херния , ИШИАС . Китаец или японец ме интересува , не че подценявам българските специалисти . Моля , изкажете ИЗПИТАНО мнение . Тоз чул , оня видял ......... моля ви , спестесте си мението , не е целта да трупате брояч на коментарите . Здравето си е най-сериозния фактор ! Да не ви се случва !!!
 15. rado84

  Мнения за Animal rescue Sofia?

  Намерихме си читав ветеринар, който ги кастрира без да им реже ушите. Даже и разрезите така направи, че едва се забелязват, а животинките скачат и играят все едно не са им правили операция. https://www.facebook.com/drujba.vet/
 16. Тяхното не се губи - сега са се прехвърлили на великденския подарък на доктора... А сигурно са и на бъдещия мъртвец от p2p. Изпльоска го един hipcup, на който това му е хоби - да гори бугарски листи и сталкери. С отчаяна настървеност го прави и не му дреме ценни ли са листите, или безценни. Ма въобще не му дреме рилейки ли са, към къде и т.н. Даже го направи два пъти и на втория път пишеше нагло "абе това още ли не е умряло"... Същият наглец изпльоска и проксито на новаком и то умря за 2 дни.
 1. Зареди още активности
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване