Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Ето тук има лесно обяснение какво всъщност представлява Биткойн.
 3. пак ли ша пучивате три деня уе ни съ нъпучивахти пфуууу
 4. Пълнени чушки с яйце и сирене, до тях печени картофки на кубчета, поръсени с черен пипер, копър и соев сос
 5. Млъкни бе. Аз ти обяснявам нещо, ти своето си знаеш. Къде съм казал ОС? казах за команди. Ако искаш да те блокирам, ми кажи направо, за да не си губя времето.
 6. Днес
 7. Едно сравнение В Руската федерация при Путин руснаците си купуват и карат нови коли. ↓ ---------------------- В София при Мухобойко българите нямат пари да си купят нови коли и карат само някакви 20 годишни трошки събирани от европейските морги.
 8. Аз готвих леща. Преди обяд боядисвах, ходих и по работа насам натам... Сега няколко минути почивка. Приятен следобед на всички!
 9. И аз така мисля защото давам малко а получавам повече понеже никой не отговори дали мога да направя нещо по въпроса с лага от натоварения процесор и решението мисля че е бомба за 500 лв
 10. https://www.youtube.com/watch?v=JUWVLzxMvVU
 11. ...нитратни. Вятър те вее на бял...
 12. Сигнал и маса се пускат по една двойка. В двата края на двойката се слагат балуни. До около 300 метра при 1080р могат да са пасивни балуни, а при по-големи разстояния - активни. FTP кабел не се препоръчва при аналогови камери. Ако тепърва ще се полага - ползвайте UTP (cat.3...5)
 13. чакам те още 2 врати в ляво в ада там където ми каза да седя .....
 14. Смъртта в твоите очи изглежда по един начин, но в очите на Бог и вярващите християни по друг. Всеки посветен на Исус вярващ е готов не само да пострада за Исус, но и да умре за него. Ето какво казва ап. Петър: Лука 22:33 Петър Му рече: Господи, готов съм да отида с Тебе и в тъмница и на смърт. Ап. Павел казва: 2 Коринтяни 4:11 Защото ние живите винаги сме предавани на смърт за Исуса, за да се яви и живота на Исуса в нашата смъртна плът. 2 Коринтяни 4:11 Защото ние живите винаги сме предавани на смърт за Исуса, за да се яви и живота на Исуса в нашата смъртна плът. Филипяни 1:21 Защото за мене да живея е Христос, а да умра, придобивка. Исус казва: Откровение 2:10 Не бой се от това, което скоро ще пострадаш. ... Бъди верен до смърт, и Аз ще ти дам венеца на живота. Причината за различното отношение към смъртта се корени в това, че християните вярват, че дори и да умрат пак ще живеят: Йоан 11:25 Исус й рече: Аз съм възкресението и живота; който вярва в Мене, ако и да умре, ще живее; Това не означава, че не обичаме и ценим живота, но означава, осъзнаваме, че колкото и да е продължителен земния ни живот той е временен, но живота на Небето е вечен т.е, няма край. Римляни 8:18 Понеже смятам, че сегашните временни страдания не заслужават да се сравнят със славата, която има да се открие към нас. Не знам подробности по убийството на тази монахиня, но знам, че си е давала сметка, че може да пострада след като е решила да се посвети да служи на Исус. Ако е ценяла земния си живота повече от Исус щеше да се отрече от Него, да създаде семейство и да си гледа спокойствието и сега щеше да жива и здрава. Но въпреки опасностите тя е продължила да Му служи вярно до последния си дъх. Марк 8:35 Защото който иска да спаси живота си, ще го изгуби; а който изгуби живота си заради Мене и за благовестието, ще го спаси. Освен това има случаи когато пострада някой духовник, това спомага за повярването на много хора. Не знам каква е конкретната цел на Бог, но знам, че няма нищо случайно. Йоан 12:24 Истина, истина ви казвам, ако житното зърно не падне в земята и не умре, то си остава самотно; но ако умре, дава много плод. Защо Бог прави това, питаш ти? Прави го по същата причина, поради която предаде Собствения Си Син на смърт. Той знае, че смъртта не може да ни задържи! Болката и скръбта на смърта не могат да ни погълнат или унищожат. Ние притежаваме у себе си животворна сила много по-могъща от смъртта - която сила е живота на самия Христос!Бог знае, че за нас не съществува риск, точно както беше и с Исус. И Той има предопределен план за нас, точно както имаше за Собствения Си Син. Този план ще спечели за нас най-голямата победа, която някога сме познавали. При все това, тази победа може да бъде завършена в нас единствено чрез смърт. Но ако нашия мироглед стига само до гроба, наистина е жалко, че тази монахиня е умряла и смъртта е ужас за нас. Но за щастие има повече от живот до гроба, защото има вечен живот след смъртта. Сега тя се утешава в присъствието на Исус.
 1. Зареди още активности
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване