Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. С брат му ,само че оня го изпитвал дали са от една порода.
 3. donaudampfschiffahrtsgesellschaftskapitänskajutenschlüsselaufbewahrungskasten Чете се от от отляво на дясно, но се значението на думата е отдясно на ляво.
 4. _nib_

  Вицове - част 5

  Интересното е, че нито една жена не казва на мъжа си: - Ти си толкова умен. Обясни ми, че не разбирам! Само ще попита: - Защо ме правиш на глупачка?
 5. Нека е добро,за цялата планета и на абитуриентите ,пожелавам на добър час.
 6. Предлагам една историческа справка, копирана от учебник , от която се вижда, че Епъл имат водеща роля по онова време в създаването както на хардуер, така и на ОС. Да се допусне, че тя може да създаде такова недоносче, за което пишат по-горе, е направо смешно.
 7. http://88.216.48.147/flussonic/MuzykaPervovo/index.m3u8 http://88.216.48.147/flussonic/MTVeurope/index.m3u8 http://88.216.48.147/flussonic/VH1/index.m3u8 http://voxtv.dynns.com:8000/sunny/sunny/2471
 8. Не ми отговори на въпроса: Исус с кого е говорил в пустинята след като Той е сатана според теб? Лука 4:1 А Исус, пълен със Светия Дух, когато се върна в Иордан, бе воден от Духа из пустинята четиридесет дена, 2 дето бе изкушаван от дявола. И не яде нищо през тия дни; и като се изминаха те, Той огладня. 3 И дяволът Му рече: Ако си Божий Син, заповядай на тоя камък да стане хляб.
 9. Аз пък не знам ваша милост как ги написа тези неща, като явно черпите инфо от нета. Или ползвате Мак?!?! 1. Обновленията са по-чести от Уин. 2. Не виждам за какъв трафик говорите и какво имате предвид - няма такъв трафик извън този, който ползвате в момента. 3. Не знам какво визирате с термина "почти никаква" и ако се обосновете може и да отговоря изчерпателно защо и това не е така. 4. Според думите ви Мак-а си стои и си папка ресурси ей така, без никаква пусната програма, така ли?!?! Изказването ви е меко казано несериозно. 5. Същото като точка 4. 6. Сигурността не е тайна за тези, които ползват тази ОС, но за вас е нормално да е тайна, лазбира се. 7. Адблокъри бол и може да му качите каквото искате и да го настроите както искате. Да ви направя видео за това искате ли? 8. Всяка една програма, която идва с Мак може да бъде премахната/спряна и т.н. - абсолютно всяка!!! 9. Абсолютни глупости! 10. Същото като точка 9 - какво отваряне, каква невъзможност за охлаждане, какви пет лева, човек?!?! Всъщност не знам защо тръгнах да ви отгоарям точка по точка, а не ви питах първо каква машина и модел точно сте ползвал и колко време? Аз лично 11 години ползвам 2 машини и отделно 2 Макбука имаме още в семейството и не ми се е налагало нито преинсталиране да правя дори, а вие говорите как насичала елементарна игра... Автора дали ще избере да си купи такава машина или не си е негов избор, ама ви езащо ги пишете такива небивалици нямам идея.
 10. Най-вероятен виновник е захранването - при натоварване на системата, то "кляка", т.е. някое напрежение пада много.
 11. Добре Будни сме Сега да си съберем акъла Сънувах си старата фиестичка
 12. Днес
 13. _nib_

  Вицове - част 5

  Тамън да тръгна към фитнеса и чета "Днес е световен ден на бирата" Празнично ми е....
 14. ...и светка, да види къде съм. Харесваше тишината на...
 15. "Това, че на някого му липсва нещо, не би трябвало да го спира да се наслаждава на всичко останало." Джейн Остин
 16. Meri Meri

  Топлината на една усмивка!

  Който е научен да споделя и дава, независимо непознат или приятел, ще помогне, ако е във възможностите му. Въпроса тук е точно за такива действия, те и затова топлят.
 17. Смешки,защото не си чел Библията и Корана,а си слушал само християни.Това ,че Христос е Сатана се доказа,но и това не си прочел. На български.Но щом задаваш такъв въпрос ,значи имаш някаква бегла представа за Всевишния,щом не си проумял ,че Той като Висш Ум знае всички езици и всичко.
 18. Евклид е виновен... Ние само му пеем по нотичките... Чукундур значи цвекло! Ама не шекерено, а най-обикновено, кръмно, цвекло... Моите лапи са с цип между пръцтите, кът им замириши на муре и афтоматиджно стават на пуавниси! Константин, означава Постоянен, Непроменим - също като думата константа, имат един корен с нея... Оммм обаче се изпя със ГЗ! А атте видя сега! Моеш ли га тоа номер? Не може! Не знае как... Пък и матрял няма...
 19. ний не прайм секс, штот е ногу възвишено нашту сигън ут маалътъ сме прости хора и знайм само да си прайм ено слатко еване тъй де, секс праат у философските теми, ама ногу секс праат ве туй у Стопанския Енергиен Комбинат София, нема толкус секс
 1. Зареди още активности
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване