Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. предизвикателен приз, призив, вентил, дивак, перка непоносимост
 3. Ааа ти си го ползвал по подразбиране,аз само качвам и свалям с програмката-синхрона съм го изключил.
 4. Не е. Никога не е пекъл яйце на вестник?
 5. "– Ще бъде по-добре да дохождаш по едно и също време – каза лисицата. – Ако дохождаш например в четири часа следобед, аз още от три часа ще почна да се чувствам щастлива. Колкото по наближава времето, толкова по-щастлива ще се чувствам. В четири часа вече ще се вълнувам и безпокоя; аз ще узная цената на щастието! Но ако дохождаш в различно време, никога не ще зная за кое време да приготвя сърцето си …" Антоан дьо Сент-Екзюпери, "Малкият принц"
 6. Никой не отрича, че Бог е един. Но ако Бог един, защо е необходимо да ни дава много свещени книги, някои от които са с противоположно учение. Например да вземем Библията и Корана. В Библията Бог казва, е Исус е Негов Единороден Син, а в Корана "същия" бог го отрича. Защо? В Библията се говори за Триединство, а "същия" бог на Корана го отрича. Защо? Исус казва в Библията, че няма спасение без вярва Него, но Мохамед, казва, че това е лъжа. Защо? В Библията Бог учи на любов и жертвоготовност, а в Корана Мохамед, учи, че жертва трябва да бъде неверника т.е. да бъде убит. Защо? Бог в библията говори за спасение по милост, а в исляма по заслуги т.е. добри дела. И така мога да продължавам до утре. Да вземем, примерно източните религии. Там се говори за прераждане, а Библията говори за смърт и след това съд пред Бога. Защо? Бог наистина е един, но той има САМО ЕДНО УЧЕНИЕ И САМО ЕДНА СВЕЩЕНА КНИГА, А НЕ МНОГО. Другите богове, особено Аллах се опитва да открадне самоличността на Бога на Библията или казано по друг начин да се "облече в неговите дрехи", но той не е Бога на Библията, а предислямския бог на Луната, което се потвърждава и от археология и история. Ако си чел Библията ще видиш, че Бога на Библията наказва пророците на тази религия като убива 400 бр. от тях. Защо ще убива собствените си пророци? Нали бога на всички религии е един същ? Нали Бога на Библията и бога на Корана са една и съща личност? Няма логика. Истината е, че Бога на Библията е ЕДИНСТВЕНИЯ ИСТИНСКИ БОГ, а другите са имитация на Него. Тази лъжа, че Аллах е Бога на Библията идва директно от сатана. Идеята, че всяко учение е от Единствения Истински Бог пак е лъжа на сатана. Целта е колкото само може повече хора да бъдат отклонени от истината. Истината, в която много хора не вярват е че както Истинския Бог си има религия, така сатана има своите си религии с цел да се заблуждават хората и се отклоняват от истината на Бог. Ако си чел Библията ще видиш , че това е учението и на Бог в Библията. А що се отнася до евреите, Бога на евреите и християните е един и същ, но разликата, е че евреите на признават Исус за Месия, а Исус казва, че който не вярва в Него като Месия, няма да получи вечен живот. За да не ме обвините, че аз определям, кой къде ще бъде след смъртта, вземи и прочети Новия Завет и по специално Христовите думи.
 7. Е как, друсвала съм хорце --> Никога не се е снимал за корица на списание?
 8. nedqlkow

  Честитка от КАТ

  Точно такъв тип е нарушението, скорост, снимано с триножка. Номерът в самия фиш е коректен, няма грешка. Данните на колата са описани правилно и въпреки това в сайта им вече 3-ти ден не излиза нищо нито по номер на книжка и ЕГН, нито по номер на самия фиш. Което ме навява на мисълта, че въпросният все още се води невръчен, защото в сайта излизат само връчените. А единствената логична причина да се води все още невръчен според мен е, че не ми е връчен лично от служител на КАТ, който да го отбележи веднага в оборудването им, а ми е връчен от куриер и вероятно имат нужда от време, за да достигне информацията от спедиторската фирма до КАТ. Просто исках да бъда сигурен дали съм прав
 9. 1. Паметта е леко недостатъчна за комфортната работа на BlueStack. Работи, но е леко мудно. 2. В Control Panel > Programs and Features > Turn Windows features on or off > махни отметката на Hyper-V. Рестартирай. Пробвай да стартираш BlueStack 3. Копирай от папка C:\Windows\System32\winevt\Logs на десктопа следните файлове: Application.evtx System.evtx Направи архив и го качи на https://dox.abv.bg/ Дай линк към архива.
 10. Смутито след днешния спорт - спанак, копър, магданоз, джинджифил, целина, киви и лъжичка лешников тахан + вода. Найс..
 11. Днес
 12. simple_girl

  SAMSUNG не стартира

  Занеси го на сервиз да го видят има проблем явно
 13. Абстаркция _ отвлечен, нереален, неконкретен, въображаем, имагинерен, фиктивен, измислен, идеалистичен, идеален, неосъществим, утопичен, несъществуващ, неприложим, невъзможен, откъснат, предполагаем, невидим, неосезаем Реален - Който съществува в действителността, а не във въображението; действителен, съществуващ, обективен, истински. Реален факт. 2. Който е съобразен с действителното състояние на нещата, с действителните нужди, възможности и др.
 14. За живота на поета и също така за творчеството му
 15. Нимой да се пуашиш. Мене ако питаш, единия приказва за едно, другия за друго, ма си се разбират
 16. В момента имам Panasonic RP-HT265. Още преди да им изтече гаранцията им се напука тапицерията, а преди малко като ги закачах на куката, без видима причина се отчупи едно зъбче от едната страна на дъгата и едната слушалка просто изпадна. Закачих я отново и в момента се държи на триене само, но въпросът стана с повишена важност. Бих дал 100-150 лв. или малко повече, ако наистина качеството си заслужава. Мисля че от този форум разбрах за един сайт за аудиотехника - kirov-highend. Чрез него(от друга фирма) си поръчах слушалки за телефона и от тях съм доволен, но точно тази фирма пък нямат пълноразмерни слушалки. Слушам най-различна музика + филми и др. така че като звук трябва да са по-скоро балансирани, универсални...
 1. Зареди още активности
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване