Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Това е жената на моите мечти. Ако е моя, ще я дам на някоя детска градина, лесно да приспива децата на обед. А аз ще и вземам заплатата!
 3. chasovnik

  Честитка от КАТ

  Davnostta е 2 години и се моли да не те спрат за проверка
 4. Сипи им приспивателно и на двамата. После действай.
 5. Мирко мама, ся слушай как се пробутва социалната джендерия на парче, през разни "стратегии", през законодателството, пък какво като не е накуп с името "Конвенция на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие"
 6. Still Hustlin

  Честитка от КАТ

  Свиркай си. Прави се на луд.
 7. кво ве тоя е комунис още с пускането, развя червен байряк
 8. _nib_

  Вицове - част 5

  Циганин към циганката: - Ти си моята нафта. - Защо пък нафта?!?! - Хем си черна, хем си бавна, хем си ми злато.
 9. Това не е никак смешно и показва някаква нездравословна завист от твоя страна. Да не говорим, че "приятелството" ви ще е на изпитание. А приятели не се намират толкова лесно.
 10. Христос може да е бил “безсилен” да промени съдбата си, въпреки че е Бог. Но всичко останало за душата е така Ставаш учител- мастър за колко време, безконечно и вечно? Няма ли да ти се изхабят телата-носители?!?
 11. момата гуй приклещила горкия.... нема начин-шгу целиват
 12. https://m.youtube.com/watch?v=DcV0N35Q1Pg&t=11s гледайте това видео
 13. видех жицата, пускам я на балкантуту за фторични суровини
 14. Efix

  Лично творчество

  ВОЛЯТА кръстопътят от който поемаме по различни светове разпънати на кръст от избора Ваян Дечков, "Разкази в няколко думи" 2019 г.
 15. Ставаш учител-мастър на новите и неопитните ... аз не мисля, че Христос е бил "безсилен" да промени съдбата си, но е нямало да бъде саможертва за всички грешни, а безполезно съобразяване с обстоятелствата и оцеляване сред бедни духом. Нямаше да повярват хората, ако Човекът Исус не беше им показал, че смъртта на тялото не е смърт за Душата. За това трябва да я пазим и да е нашето Precious! А, иначе временцето е великолепно. Мисля да се вапцна с малко тицианово Значи става и за два бика... Добре е да се знаят тези неща, ако някой някога има нужда
 16. уткъм къфетътъ изустаам нескъ... дутук требаше дъмий фторту... мъ нема съ фместя ф плъно коньове у съмулет- горкия... нидейти му дава толкувъ дъ жрать бе съкръщаати му животъ нъ живутинчиту
 1. Зареди още активности
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване