Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. С размисли и здрасти не ми се занимава точно сега, Емчо. Ти си форумния Аристотел. Ама пък ти отива това, а?
 3. Не те разбрах ама карай де Точно това ти казвам СЪР тествано е
 4. https://wiki.archlinux.org/index.php/KDE#Installation
 5. Това не са цитати и лозунги СЪР. Може да го тествате и да го проверите.
 6. А аз не говоря с лозунги и цитати Емиле
 7. Е кое не е така. Не си се родил на Марс или Венера??? Природата е даденост. От теб зависи обаче какво ще правиш. Някой я използват, за да се развиват, а друга я унищожават
 8. NOX я изкарва при 98 до 99% зареждане. Гугъл ме препрати във Фейсбук страницата, където друг е питал за този проблем, но без отговор.
 9. petie1

  Microsoft SQL DB

  Ей това не е за ЕСКУЕЛ а за някой език за програмиране Си Шарп да речем вземаш датата с date проверяваш я и я буташ в базата данни... По втора точка става с изчитане на колонките в Сишарп и сравняване или с заявка в самата база данни която отпечатва резултата
 10. Кое дава тази грешка? Google какво казва по въпроса?
 11. haidukpikaso

  Kaк да прогоня котки

  Портокалови кори не действат - пробвано е Щото то сега едни портокали... Не можете да ги отдалечите, нито да ги изгоните - градината и всичко навън е техен дом.
 12. Живко играча му викаме ние. А така, Жика, дерзай. Не баш, ама щом си казал...
 13. Изкарва ми грешка 1020--V6.2.8.1 Явно е от самия емулатор проблема. @Raze ще пробвам това което казваш и ще пиша резултата.
 14. Точно така е. Доброто ражда добро. Пробвай и ще го разбереш!
 15. За 40 кадъра ще ти стигне и GTX 1060, дори и по-слаба видеокарта. За каква резолюция става въпрос все пак?
 16. Пробвай в "Control Panel\All Control Panel Items\Programs and Features" - "turn windows features..." виж дали е активно "Hyper-V" и пробвай да го активираш ако не е или ако е активно да го спреш. Провери дали си инсталирал правилните драйвери за чипсет и видеокарта, ако си провери дали няма по-нови драйвери. Активираш ли хардуерното ускорение на емулатора? Виж в логовете дали пише нещо, ако тези неща не помогнат.
 17. Ами да помагам на хората та да ме одобри която трябва и... Или с други думи доброто ражда добро хехе
 18. Гледах клипове в YouTube как с такава карта и с такъв процесор вървя игри като Battlefield 5 Far Cry 5 crysis и тн на около 40 кадъра в секунда
 19. Природата няма нищо общо. Всичко си зависи от човека. И той сам решава какво да прави с живота си. Природата е даденост.
 20. Също така процесора ти не поддържа инструкции AVX и много от новите игри няма да ти вървят изобщо.
 21. И за какво ти е тази карта на този стар "кон"?
 22. Такава видеокарта ще се спъва ужасно от стария процесор, особено ако го караш на стокова честота. Единствено ако играеш на 4К или по-висока резолюция има смисъл от подобна видеокарта, иначе най-добрия вариант е да се мине на нова платформа изцяло.
 23. ... и някаква тяхна величина.
 1. Зареди още активности
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване