Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание от 27.04.2020 от всички места

 1. 31 реакции
  Едно леко уточнение само - листите, които съм споделил с пароли и на ЛС, все още си работят - някои от тях с години... всички тук ще го потвърдят... И защо работят? Защото се споделят точно по този начин - от опит ви го казвам! А колкото за търгашеството - да, заради него всичко е така по този начин. А и както сте забелязали - започнах и да трия всякаква информация, която съм дал и давал във форума - отново поради същите причини! Който видял - видял, който се научил - научил, който не - следващия път , преди да изтрия постовете си. Това е - простичко е, но работи! Със здраве всички! И успешна нова седмица. Поздрави!
 2. 24 реакции
 3. 17 реакции
  Лека вечер! Нямам нищо лично казах си мнение за това, че когато не помагаш на някого просто си мълчиш! Поздрави! [Portal]
 4. 16 реакции
  От както са създадени тези теми за онлайн тв, винаги е било така - все има всезнайковци, все има неразбрали, все има недоволни... Аз съм решил как и с кого да споделям информация. А на тия, всезнайковци само ще им кажа да си сканират и да не ни дават АКЪЛ как да си споделяме РАБОТЕЩИТЕ С ГОДИНИ плейлисти.... Само като попитат някоя простотия (например за портал на теленета) и ти става ясно до къде са с материала... Лошото е, че не питат, а само плюят по форумите - не били помагали в бг-форум. За това всички преписват от тук и се молят на какви ли не езици за информацията, която споделяме на ЛС... Това, което имаш ти, го има всеки ИПТВ-клошар. Дай риселърските акаунти, на това което сканираш, а не плявата... Изобщо дори няма и да споменавам за истинските сорсове, от които идва всичко...
 5. 16 реакции
  и аз ще кажа същото и заставам зад Доктора PS: и накрая само едно малко уточнение -хората на който съм дал нещо на лични и дори едно благодаря не са казали просто да не ми пишат изобщо на лични - ТЕ СИ ЗНАЯТ КОЙ СА !!!
 6. 16 реакции
  Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се... Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля! Карантината прекарана със съпругата в къщи, ще се признава за стаж към пенсията!
 7. 14 реакции
  Честит празник на именниците и всички българи!
 8. 13 реакции
 9. 12 реакции
  Грузинска сватба. Един гледа булката и си говори: - Каква странна булка! Друг го пита: - Какво има? - Гледам и не мога да разбера, това мъж ли е или жена? - Ще те убия! Това е дъщеря ми. - Извинете, много е красива булката. Не знаех че сте и баща. - Ще те убия! Аз съм майката.
 10. 12 реакции
  STB Emulator Pro https://drive.google.com/open?id=1A6qNeQ0xnBGhElWHggGNMzLuj8fsI9s- Тип: Нова версия Версия: 1.2.4.0 Кратко описание: Pro. Какво е новото: v1.2.4.0 * Временно деактивиран MPV плейър. Вместо него ще се използва VLC. * Фиксирана смяна на аудио записи и субтитри. * Фиксирани някои грешки.
 11. 12 реакции
  - Мамо, купи ми шоколад. - Няма да ти купя, защото си непослушна! - Тогава като се качим в трамвая, ще ти викам бабо… Музикант в ресторант се приближава до една от масите и пита седящия там мъж: - Извинете, вие ли поръчахте Паганини? - Не, аз чакам свинско със зеле.
 12. 12 реакции
  Един DJ хванал златната рибка и я пуснал веднага. А тя: - Я чакай малко! Ами трите желания? DJ-ят въздъхнал и казал: - Ох, добре! Казвай кои песни искаш?
 13. 11 реакции
  Възможно е , не споря, имам си свои инструменти за съответната операция ...
 14. 11 реакции
  Честит празник симпатяги!!!
 15. 11 реакции
  - Защо жените пръцкат толкова рядко? - Не могат да си държат устата дълго затворена, за да създадат необходимото налягане. Току що назначен млад поп разбрал, че в края на селото живеела 30-годишна вдовица. По тъмна доба отишъл и почукал. Отвътре се чуло: - Ти ли си, ангел мой? - Не, ама съм от същата фирма!
 16. 11 реакции
 17. 11 реакции
 18. 11 реакции
  Тоя форум всеки изминал ден заприличва на все повече на клозет ,постоянно някакви виртуални битки и безмислени спорове кое е по-добро и т.н.Много от старите муцуни спряха да пишат именно поради тотално извратената същност ,в която се е превърнал едни сайт ,който по презумпция е за споделяне на опит,знания и взаимопомощ.Всеки ден ,в който се логна започвам да чета секви щуротии и глупости немащи нищо общо с предназначението на форума.Има една книга на Джером Джером "Празните мисли на един празен човек " .......уникална е ,но дори гения на писателя би се хванал за главата ако можеше да влесе тук и да прочете празнословието ,което се лее ежедневно .Продължавате да водите някаква безмислена борба с едно очевидно психично болен човек ,с дълбоки емоционални проблеми и смятате това за някакво имагинерно надмощие .А замисляте ли се ,че опитвайки се да тролвате един тотално неизвергнат индивид ви се налага чисто практиечски да слизате на неговото умствено ниво ?Кой сега е балъка ?Щото тоя ви води за носа от доста време ,а вие като ви е толку акъла вместо да го игнорирате да си блъска чугунената глава ходите подир постовете му .Извинете но това не е ли под достойнството ви ?Уж сте интелигентни и мислещи хора .А един ненормалник ви води за носа
 19. 11 реакции
  Акад. Георги Марков: Червената армия на СССР победи нацизма, всяко друго твърдение е фалшификат 08.05.2020 08:05 Акад. Георги Марков: „- Без Деня на Победата Европа щеше да бъде съвсем друга. Европа на Хитлер – много обединена, много дисциплинирана, с промишленост, концлагери и с една арийска раса на върха. Затова нека не противопоставяме Деня на Европа на Деня на Победата, заради това, че на някои хора не им е приятно, че е имало някога Червена армия, непобедима при това. Преди имаше идеологическа коректност, сега има политическа коректност. И преди, и сега има цензура. Сега доминира англосаксонската пропаганда, която е твърде крайна, и според която всичко се решава на този прословут Втори фронт, а той всъщност е Трети, защото е след Италия. Ние не трябва да пригласяме на подобна теза. Русофобите сега са на мода, особено бившият президент Плевнелиев, който често фалшифицира историята… Това увлечение е под американско влияние. Във Втората световна война Европа воюва не срещу СССР и Сталин, а заедно с тях срещу нацистка Германия. И Сталин се съюзи с „гнилия“ Запад, а антикомунистът Чърчил пръв нарече Сталин „велик“. Трябва да оценяваме събитията от гледна точка на онази епоха, а не от днешната, която е политически конюнктурна. Според днешните опорни точки за историята излиза, че цяла Европа е воювала срещу Сталин. И не им пука, че лъжат. В САЩ бомба не е паднала. Германците са много добри войници, имат и много добри стратези, големите им пълководци са по-добри от американските. Какъв е този генерал Патън, ами Айзенхауер или Монтгомъри – в сравнения с германските им колеги те са много по-слаби. Войната беше спечелена с решаващата помощ на Червената армия. Историята не трябва да се пренаписва, а да се преосмисля. Стига с тези политически поръчки. За стотен път ще го кажа: Историята не е слугиня на политиците. Това важи и за Втората световна война. И ако някой поднесе венец пред паметника на Червената армия на 9-и май, това е благодарност и поклон. Защото става въпрос за жертвите, дадени от милионите бойци на Червената армия. И не може да ги наричаш болшевики, защото те са дали живота си срещу нацизма.“ Труд
 20. 11 реакции
  - Какво правихте днес по химия? - Не знам за другите, аз правих динамит. - Яко. Домашно дадоха ли ви? - Не, не успяха...
 21. 11 реакции
  Отива Волен Сидеров при психиатъра. Психиатърът: - Най-после! Отдавна ви очаквах!
 22. 11 реакции
  Гръцка рецепта за Агнешко със спанак: - Взимас спанака и миес , миес ... Агнеското бутце намазвас с масло, сол, цервен и церен пипер и го мятас във фурната. Като се опеце , сипвас си едно цервено винце и ядес до насита ... - Ами спанака ? - Спанака на кокоските ... Да ви е сладко на цицкитее!
 23. 11 реакции
  Тате, помогни да напиша съчинение! - На каква тема? - "Врагът сред нас." - Пиши "Депутат!" - Ама, тате, съчинението трябва да съдържа не по-малко от 200 думи! - Пиши ги поименно!
 24. 11 реакции
  Жена вика от балкона на съпруга си: - Иване, изпекла съм 2 пилета и тава с пържоли. Има пържен калкан, калмари и черен хайвер. Купи хляб и идвай! След минути идва запъхтеният и изгладнял, като депутат за обществена поръчка Иван, с хляб в ръка. - Що мирише на боб ма? Къде са пържолите , рибата и другото?! - Ти какво искаш бе?! Да се дера пред цялата махала, че нямаме хляб за боб чорбата ли?
 25. 11 реакции
  Не виждаш ли, че е решено, човек. Чакаме втората фаза (каквато и да е тя) и така. Само нещо ме гложди по отношение на конспирационните теории. С правенето на все повече тестове по целия свят почна да се разбира, че това се доближава до обикновения грип и вирусни инфекции. Ако ТЕ иимаха някакъв пъклен план, за чии не пуснаха една ебола (нещо със същата сила) и да се приключва? Гугъл и Фейсбук работят не само да премахват връзки към материали и материали, уличаващи Китай, но и такива, които разкриват, че ковид не е толкова черен. Едно видео с едни калифорнийски лекари, например. Иначе е много любопитен плана, защото има хиляди само в България, които са се ... от страх и ако утре ББ каже: "Излазайте, шоуто свърши", те ще си останат по къщята до ...не знам до кога. Много от тях не можеш с нищо да ги убедиш какво се случва: 1. Има нов вирус, който съвсем не е толкова опасен, камо ли смъртоносен. Който е много вероятно вече да е изчезнал. 2. Ще умрат. Да, всички умираме. Голяма драма, голямо чудо. Ще умрат, но не от това. Но само споменаването за смърт ги кара да посягат към тоалетната хартия. Доста интересни неща се наблюдават покрай тази истерия. И всички сочат едно: човек деволюира.
 26. 11 реакции
 27. 11 реакции
 28. 10 реакции
 29. 10 реакции
  Моля да цитираш поне един, който пуска тук архиви с пароли, които дава на лични и да ти е поискал пари. Като кажеш Хоп, трябва и да скочиш. Паролите се слагат за защита от хора, които злоупотребяват с данните, които се споделят и адмирирам тази практика. За времето, което отделяте за да си напишете глупостите във форума, можехте спокойно да пишете на споделящите архиви и да ги помолите за парола. Мисля, че тези хора не го правят за слава и пари, и поради това заслужават най-малкото уважение и не са задължени на никой.
 30. 10 реакции
 31. 10 реакции
 32. 10 реакции
 33. 10 реакции
  Учителката по Биология: - Георги, моето момче, гледай ме внимателно, ако искаш да разбереш поне нещичко за маймуните! - Тате, какво е любовта? - Любовта е светлината на живота! - А какво е бракът? - Сметката за тока, сине...
 34. 10 реакции
  При паспортна проверка на летище: - Nationality? - Russian. - Occupation? - No, no, just visiting.
 35. 10 реакции
 36. 10 реакции
 37. 10 реакции
  Прибира се жена вкъщи и вижда мъжа си в хола, увил си главата с кърпа и си притиснал корема към горещия радиатор. - Какво става, да не си болен? - пита тя - Не! Изпробвам начин да се напия, без да пия. - ??? - Изядох две кила сини сливи, чаша захар, изпих и литър вода и сега чакам да започне да се отделя алкохол. - А главата си защо си я вързал с тая кърпа? - За да не излети капакът на казана. Жената свила рамене и влязла в кухнята да си върши нейната работа. След половин час откъм хола се чул страшен трясък. Тича тя там и от вратата пита: - Какво стана, капакът ли хвръкна? - Не, дъното не издържа...
 38. 10 реакции
  Да не си смял да кликаш никъде по това писмо,!!! Ако имаш опцията да го сигнализираш като Phishing най добре го направи незабавно. Погледни също кой точно е подателя и го сигнализирай на екипа поддържащ меил услугата която използваш. А такива писма получавам по една камара всеки ден, от Paypal, Apple, че даже и от банки чийто услуги не съм ползвал никога. С други думи спокс, това е традиционнен опит да свият малко лични данни.
 39. 10 реакции
 40. 10 реакции
  - Коте, ае те водим на сладкарница, у "Неделя"? - Ни моа, я у Неделя съм си на село!
 41. 10 реакции
 42. 10 реакции
  Лекар - към пациент: - Пушите ли? - Да. - Пиете ли? - Да. - Интересно какво очаквате след това? - Секс.
 43. 10 реакции
  За пенсия - може би (ако доживееш), за ТЕЛК при психиатър - със сигурност! Доналд Тръмп заплаши Китай с нови санкции. Китай обещаха ... нови вируси!
 44. 10 реакции
  Демек и умрелите в старчески дом се пишат корона, без значение от какво всъщност е умрял? Звучи някак никакси.
 45. 10 реакции
 46. 10 реакции
  На срещите на съученици след 25-30 години веднага си личи, кой как се е учил и какво е постигнал в живота. Двойкаджиите имат само 2 неща - кола и къща, тройкаджиите имат 3 неща - кола, къща и вила. Виж, отличниците имат цели 6 неща - очила, проклета жена, лоши кредити, преждевременно оплешивяване, мигрена и златен медал от бронз.
 47. 10 реакции
 48. 10 реакции
  По улицата върви блондинка, а от деколтето й, едната й гърда е изкочила навън. Всички мъже се заглеждат. Зяпат, но никой не смее да я заговори. Накрая един полицай приближил блондинката: – Добър ден, госпожо! – Добър ден! – Има един малък проблем при Вас. – Така ли?! Какъв? – Едната ви гърда е отвън. Приберете я моля, защото хората се разсейват. Блондинката погледнала деколтето си и изкрещяла: – Олеле, Боже! Забравила съм бебето в мола!…
 49. 10 реакции
  Мангъров е един от най-добрите. Но го изолираха веднага, защото им разваля далаверата.Туриха генерал, стомашен хирург дето понятие си няма от материята, обаче е послушничък! Просто трябва да си спомним думите му "Това е обикновен грип" и подле...как беше "Идва нещо много агресивно" нещо такова беше! Както нашия екип от БАН разработващ молекулата...или какво беше, нали искаха пари за да не го купят чужденци. Борисов оня ден какви ги каза, че дал пари но нямало резултат. А екипа каза, че изобщо не да получили никакви пари! Това е. Мафията в действие. А и на него май нещо му се нарежда от някой друг! Той вече сам не взема големите решения!
 50. 10 реакции
  Доц. Атанас Мангъров: Не е вярно, че COVID-19 ни изненадва Мангъров: Отворете стадионите и басейните! Борисов го е страх! Трябва да може да носи отговорност Автор: Цветанка Ризова, бТВ Респект!
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...