Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание от 23.05.2017 от всички места

 1. 18 харесвания
  Ето какво трябва да се направи за чиста инсталация на Windows 10: 1. Трябва ви Windows 10 DVD или ISO имидж. Може да изтеглите от тук. Изтеглете инструмента от сайта на Microsoft, за да създадете ISO имидж. Уверете се, че сте избрали правилната архитектура и версия. 2. Запишете ISO, монтирайте го или извлечете съдържанието му. 3. Придвижете се до папката %isodrive%:\sources и завлечете файла gatherosstate.exe на десктопа. (%isodrive%:\sources\gatherosstate.exe) - (може да се копира на друго място, извън системния дял и да се стартира от там - от където се стартира - там се създава файлът GenuineTicket.xml) 4. Стартирайте го (gatherosstate.exe) от десктопа (или от там, където сте го копирали) . Там ще се създаде файл GenuineTicket.xml. Този файл е необходим, така че го запазете на флашка или друго място, на което ще се запази след инсталирането на новата операционна система (ако сте копирали файла gatherosstate.exe на флашка, няма нужда да местите GenuineTicket.xml). 5. Стартирайте чиста инсталация на Windows 10. При инсталирането пропуснете въвеждането на продуктовия ключ. 6. След като завърши инсталацията и се впишете в Windows 10, копирайте файла GenuineTicket.xml в папката C:\ProgramData\Microsoft\Windows\ClipSVC\GenuineTicket. 7. Тази папка по подразбиране е скрита. Ако не я виждате, в Windows Explorer изберете File > Options > View > Show hidden files, folders and drives поставете отметка. 8. Рестартирайте компютъра. Следващия път като заредите Windows 10 трябва да е активиран.
 2. 14 харесвания
  Хубаво е да четем историята по-внимателно! Путин визира откъде идва в Русия славянското четмо и писмо. За Киевска Рус то тръгва от школата на Климент Охридски в град Охрид, който се намира в пределите на днешна Македония. Путин не обсъжда произхода на езика и писмеността, а мястото от където тръгват възпитаниците на Охридската школа. По онова време Охрит е бил в България!
 3. 11 харесвания
  Кво стана другари русофили, не се ли чувствате леко, как да се изразя... преобладани? Време е да кандидатствате за македонско гражданство. Москва показа ясно и точно, каква и е целта - хаос, раздор и лоши междусъседски отношения, за да може да управлява жизненоважната за нея зона.
 4. 11 харесвания
  Понеже последно време, особено по празници, все по често по телевизията дават разни хора с разни идеали, които ни обясняват как България била в лошо икономическо, политическо, демографско и още куп други състояния, но въпреки това сме щели да се оправим и не можело да изчезнем заради миналото ни. Ами...нещо не съм съгласен, дори смятам, че ние отдавна минахме червената линия на заличаването ни като нация, от която няма връщане назад. Реално края на държавата ни е 1396г., когато пада и последното българско царство - Видинското. След 5 вековното робство народопсихологията ни е толкова осакатена от изостаналата и варварска османска империя, именно от тогава идва и "бай ганьовското" ни мислене. Ако не беше турското робство днес щяхме да сме едни от водещите европейски икономически и културни центрове. След освобождението ние пренасяме този начин на мислене и в новата ни държава, което остава и до днес. В новата ни история сме били независими политически може би единствено по време на Балканските войни и целите ни за обединение на всички земи, взети ни от Сан Стефанския договор.След този период сме периодично под нечие командване и прокарване на чужди интереси - Германия, СССР, САЩ и ЕС. Днес официално сме 7 милиона, но реално сме доста по малко, а като махнем циганите и турците, то нещата стават кристално ясни - народът ни изчезва с такива темпове, че до края на този век българинът ще го има само на снимка и в учебниците по история. Децата на българите в чужбина, в голямата си част вече са чужденци и не се определят като българи, а дори и тези, които все още да са запазили българското си самосъзнание то след 1-2 поколения и то ще изчезне. Икономиката ни е тотално разрушена, а остатъците разпределени между няколко олигархични клана, при което се превърнахме в консуматорско общество стимулиращо чужди компании и производство, без да произвеждаме сериозни продукти освен може би военната продукция.Малките населени места и буквално изчезват от картата, като този процес започна и за по-малките градове. Масово младите бягат в големите градове - София, Пловдив, Варна и Бургас.И най-лошото народопсихологията ни, която приема за нормално всяка вечер мъжете да се напиват с ракия и салата, да пушат цигари без бандерол, завистта, алчността, да прецакаш другия, шуробаджинащината, чалгата, беззаконието и корупцията на всякакво ниво. Съжалявам, но не виждам как толкова увреден и изтормозен народ може да се съвземе и да промени нещата към по-добро. Реално след Освобождението просто нашето съществуване беше удължено с още няколко века за да се ползва от различни геополитически интереси.
 5. 11 харесвания
 6. 10 харесвания
  Да, лятото дойде Да ни е честито!
 7. 10 харесвания
  Добро утро Желая ви едно прекрасно и незабравимо лято!
 8. 10 харесвания
 9. 10 харесвания
 10. 10 харесвания
  Дойде уикенда на лудите... Емо заеби го тоя бот бре. Виж,че навсякъде където пише го правят на куку. Освен ирония не заслужава друго внимание.
 11. 10 харесвания
 12. 10 харесвания
  Дай боже на всеки а добро утро
 13. 10 харесвания
  Македонско ли е - само дЕвойче и наденица. Ма тя и македонската наденица е Българска.
 14. 10 харесвания
  той не е казал държавата македония,а македонски земи!СОЛУН Е МАКЕДОНСКА ЗЕМЯ,КАКТО СОФИЯ Е ШОПСКА ЗЕМЯ!
 15. 9 харесвания
  Добро утру на всички и усмихнат ден
 16. 9 харесвания
 17. 9 харесвания
 18. 9 харесвания
  Като прочетох "шунденско", та се сетих за една покойна бабка, от която за пръв път чух думичките "шунда" и "дунда", но едва наскоро се сетих да проверя значението им и се изненадах Дотук спирам, защото за мъртвец се говори само добро или нищо. Мир на праха и!
 19. 9 харесвания
 20. 9 харесвания
  Унгария прие спорния закон срещу чуждите НПО Браво!
 21. 9 харесвания
 22. 9 харесвания
  Добър ден и весел четвъртък!
 23. 9 харесвания
 24. 9 харесвания
  Диспечер от Бърза помощ в Банско отговаря на повикване: - Че ве помола да ми обясните: "Еба му се мачята..." шо значи точно - падна ле, чюсна ле се, жегна го ток, или го сгваца кола?!?..
 25. 9 харесвания
 26. 9 харесвания
 27. 9 харесвания
 28. 9 харесвания
  Добър ден! Ко прайти? Сички ша идим, какту би са изразил Шишо Бакшишо.
 29. 9 харесвания
  добро добро ма днес тъ изприварих ма то щот лунгурят бизнес центъръ течната баничка задължителна наздраве
 30. 9 харесвания
  некой да доди грумни тия от строежа моля
 31. 9 харесвания
  добро утро Идиотчитата
 32. 9 харесвания
  То кат не мойш от пиене да го докараш да станеш двама, къф пияч си ? Кат не мойш тавряс да го докараш да станеш двама, къф идиот си ? За Ванко не се отнася. Той трябва да стане 4ма, щот по рождение е двама. Драганко и той.
 33. 9 харесвания
  Добро утро Мастери. На спама, пиенето, на будизма и секви такива
 34. 9 харесвания
 35. 9 харесвания
  Бе, не нося, ама не ми личи през повечето време...
 36. 9 харесвания
 37. 9 харесвания
  Каква жена да има бе Скала? Той този е абсолютен чекиджия и тук и в реалният живот! Може ли до такава степен да пада нивото на този форум? Нима основното на форума е това, да се изострят отношенията между хората, които го посещават? Не съм вярвал че може да се навъдят толкова идиоти тук! Като си спомня до 2008-2009 година какви хубави теми, какви приятни кореспонденции имаше! Това ли е основната тенденция на някои, които го посещават?
 38. 9 харесвания
  "Да стихоплетства всеки може. Поетите са малко, Боже!" Идиотската ми главица роди мисълта, гоято четете над това изречение. Причината - четох, каквото не трябваше да чета.
 39. 9 харесвания
  Капризна дама в шивашко ателие: - Искам да ми ушиете рокля с цвят кафе с мляко! Шивачът: - Със захар или без? –– –– –– - На лъжата краката са къси. - Ти за кво си мислиш, че повечето жени ходят на токчета?
 40. 9 харесвания
  Ясно е защо Путин направи това изказване. Русия си гони интересите на Балканите, където САЩ почти ги изместиха. За сега държат Сърбия и правят реверанси на Македония. Черна Гора я загубиха. Очакват се сблъсъци с албанците в Македония. Тях ги подхранват САЩ, просто защото не са славяни и православни, а те считат последните за естествени съюзници и проводници на руските интереси (което не е далеч от истината и не смятам за нещо притеснително, винаги е било така). Всичко различно се фаворизира и използва за 5-та колона, включително и у нас. В Македония и на балканите като цяло и Италия сериозно лобира за албанските интереси, съответно го превръща в политика на ЕС. Това се вижда и от совалките на италианката Могерини. Те били вече договорили официален албански език, албанска валута и управление, както се изрази местният ибрик - Зайо, само самите македоски българи още не го знаели. Напълно естествено е местното, българско (славянско, православно) и малко сръбско население, да се обърне към Русия. Която пък няма да изпусне възможността. Изказването на Путин си е фактически вярно - славянската азбука е дошла от македонските земи - Охридската школа (въпреки, че точно по това време, не са носели такова име). Нашата преса и русофобите естествено го превърнаха в скандал, а изобщо не става дума нито за македонска държава, нито за народ. Но и не споменава нито България, нито българският народ. Едно премерено изказване, фактически вярно, но и явно провокативно, с реверанс към македонизма, който в момента е част от руските интереси, след като ние сами се поставихме на противниковата страна.
 41. 9 харесвания
  и какво невярно е казал чичко Путин?какъв е проблема? те са византийски ,а не български монаси , но са създали Българската, Славянската азбука,като са превеждали първите Богослужебни книге на Български език!какъв е проблема?
 42. 9 харесвания
  Я!!! Какво явление на небосклона- от Марс падат валкирии. Съвсем официално продаваме оръжие на страна, която в момента НЕ участва и много отдавна не е участвала във въоръжен конфликт. Останалото са твърдения, които подлежат на доказване. Но не с лафа "всички знаят" или статии отнякъде си... с ДОКАЗАТЕЛСТВА! п.п. САЩ подписаха оръжейна сделка за 110млрд със Саудитска Арабия- ще им обясниш ли и на тях, какви смотани олигофрени са? И те официално... демек ВИЕ.
 43. 8 харесвания
 44. 8 харесвания
  Роднина на Ейнджи Добро утро Усмихнат уикенд!
 45. 8 харесвания
 46. 8 харесвания
  на тоз са му зели бананата
 47. 8 харесвания
  браво...ъ-ъ-ъ...тъй де,....ураааа.... да живеят памперсите! добро утро и усмихнат ден
 48. 8 харесвания
  Добро утро! Успешна и ползотворна седмица на всички!
 49. 8 харесвания
 50. 8 харесвания
  не мисля, че въпросът опира до религия. всички разбрахме, че ислямска държава е измислица на САЩ икономиката им се крепи на създадените от тях локални войни и всеизвестната тайна за промиване на мозъци и обучаване на терористи да, пак ще кажат по новините, че е някой ислямист, но това ще бъде поредната лъжа
Резултатите са според часовата зона Athens/GMT+03:00

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.