Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание от 22.09.2017 от всички места

 1. 15 реакции
  Загрижен и притеснен от психическото състояние на въпросния потребител и другите му никове, а така също и за имиджа на форума, бях принуден да се наема с тежката и непосилна за всеки потребител отговорна задача, да отворя тази тема с огромна молба към модераторите на форума. Мръсна работа, но все някой трябва да я върши! Да, зная че ще понеса много критики и негативи, но какво да се прави, тежка е царската корона! Готов съм да поема цялата отговорност и вина върху плещите си. Та, да си дойдем на темата. Най-учтиво и смирено моля модераторите, в тази тема се съберат всички безсмислени теми и постове на въпросния потребител и да се слеят в една. Също така, новите му теми и постове, които поства за в бъдеще, да бъдат премествани тук. Така или иначе, този человек с никого не комуникира и с никога не обелва и дума, освен да пуска нови теми и да ги пълни с копи-пейст статии с невярна и манипулативна информация, насаждаща омраза върху новите европейски ценности, друго не прави! Не е политкоректно! От моите обстойни и задълбочени наблюдения забелязах, че този интровертен и асоциален тип, прави някакви плахи опити да установи близки контакти и да се скарат с другия асоциален и интровертен тип - Миро. За мое най-голямо съжаление, за сега опитите остават неуспешни. Навярно за в бъдеще, тяхната дружба ще прерасне в истинска, неразделна мъжка любов. Нека подкрепим младите таланти и да им дадем шанс. Нека тази тема се превърне в нещо кат мозъчен тръст на форума! Един истински оазис на неграмотността, късата памет и продажната същност на българина! Предварително Ви благодаря за акуратното отношение и предприетите мерки! П.П. И по-внимателно с отношението към него. Рискът да Ви отговори с копи-пейст е голям!
 2. 13 реакции
 3. 11 реакции
 4. 11 реакции
 5. 11 реакции
  Добро утро и ето нещо за събуждане И нещо за размисъл накъде е тръгнал света.
 6. 11 реакции
 7. 11 реакции
  да,така слушам със съмишленици много велики песни без да ми се налага да се ровя и да ги търся! а сега -в началото на 60-те години прозвучава китарата на един струнен художник – Ерик Клептън. уловил и усъвършенствал блус формите и партии, той пръв прокарва пътя на дяволската музика от света на чернокожите към света на белите, и как само го прави. 18 награди Грами и единствено в историята тройно представяне в рокендрол залата на славата! вижте отдолу-99 милиона показвания!почести за истинския му талант!
 8. 11 реакции
  Честит празник и от мене!Бог да благослови българите и България! ........................................................ още преди рокът и хеви метълът да са имали имена, е имало музиканти, които са свирели такава музика и са станали кръстници на тези стилове.тези музиканти поставят началото и стават автори на първата и заглавна страница на историята на рокендрола.нека ги споменеме,защо всички ученици в историята след тях са обречени просто под някаква форма да повтарят, което те първи са се опитвали и правили! ето един от тях-
 9. 11 реакции
 10. 11 реакции
 11. 11 реакции
  Да ни е честита 109-тата годишнина от Независима България!
 12. 11 реакции
 13. 10 реакции
 14. 10 реакции
 15. 10 реакции
  Жив и здрав да си! Благодаря! Лека нощ, и карайте внимателно! Мадамата с Балканчето я оставете за мене!
 16. 10 реакции
 17. 10 реакции
  Днес си разглобих моето бюро и още някои мебели, че утре отиват към БГ с един приятел и сложих деска където ще му е мястото. Далече е от завършване, най-вече заради Caseking които вече 8 дни ми бавят доставката заради UV лампите. Само че там са ми пружините за маркучите както и слийва за 24-pin, PCI-e и CPU кабелите. Също още един бутон и като цяло без това не мога да го завърша и прехвърля. Това че свалих компа на земята и монитора на холната масичка ми даде възможност обаче да му вържа едната страна и задната лента към дъното и да ударя една снимка. Лед-овете вече са окончателно изрязани и сложени, трябва само да им отлепя долната част и да ги фиксирам. Свети точно както си го представях , достатъчно че да се вижда ,но индиректно за да не дразни. Това назад и нагоре по стените ще изчезне като сложа всичко вътре.
 18. 10 реакции
  тъкмо си бях приготвила УДО пак и отново I Give As Good As I Get ...ама да не кажеш че те пунтирам ...ще пусна друго МНОГО ЛЮБИМО без туй ще ровя пак болезнено ...спомени
 19. 10 реакции
 20. 10 реакции
  И на мен ми е любимата! Изслушал съм може би всички версии ,кавъри и оригинала! Но след ДОРО ,всичко друго бледнее! Може би защото ТЯ МИ Е ЛЮБИМКАТА !
 21. 10 реакции
  Това е нашето бъдеще ако света не се промени скоро ... на места е почти така , водата колкото много я има не е неизчерпаем ресурс. Клипа е много въздействащ.
 22. 10 реакции
 23. 10 реакции
 24. 10 реакции
 25. 10 реакции
 26. 10 реакции
 27. 10 реакции
 28. 10 реакции
 29. 10 реакции
  "Сърце от стомана " коментар излишен!
 30. 10 реакции
  Тези ще съм много изненадан ако някой ги е чувал. На малко по-високо волюме това : А ето и една от албума на вокалиста на швейцарската (Шакра/Shakra) група. Много готин пич с това бомбе .
 31. 10 реакции
 32. 10 реакции
  Най-доброто от тази група според мен. И други супер песни и балади имат, но това е уникалната мелодия. Лека ви вечер.
 33. 10 реакции
  Настръхвам целия на тази балада.
 34. 10 реакции
 35. 10 реакции
  много ти благодаря notabene, един поздрав за тебе!докато аз чета,ти слушай!
 36. 10 реакции
 37. 10 реакции
 38. 10 реакции
  Вчера изядохме шоколада и днес идвам с чушки, лук и една котка, т.е. котарак
 39. 10 реакции
 40. 10 реакции
  Като стана въпрос за начало - ето това парче се води официално за първата heavy metal song:
 41. 10 реакции
  Пиршество е за лицемерите и тези които не уважават човека... Поздрав на почитателите на хубавините... Хайде малко по-весело...
 42. 10 реакции
  Адмирации за Ерик Клептън! Тука ще влезем в друг вид любима ми музика. Да не бягаме далеч от темата. Иначе превключвам на другия комплект колони и усилвател и огън биий! Това е магическо парче и трябва да се слуша до края. Хайде малко рок енд рол с привкус на хеви метъл...
 43. 10 реакции
  Нека празника за ушите ни продължи...
 44. 10 реакции
  Малко раздвижване покрай празника....
 45. 9 реакции
  Днес на 7-ми Октомври е роден най-великия лидер на всички времена, президентът на най-великата държава - матушка Россия - Владимир Владимирович Путин!!! В целият свят са организирани всенародни празненства, а в някои държави тази дата е обявена за национален празник!!! Нека не оставаме изолирани от културния живот на европейския елит, да завидетелствуваме европейските ценности и братската си любов към руския народ и най-достопочтено да му честитим рожденият ден, да му пожелаем крепко здраве и още дълги години да бъде лидер и обединител на всички народи в света!!! С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ, ТОВАРИЩ ПУТИН!!!
 46. 9 реакции
 47. 9 реакции
  Специален поздрав за всички. Между другото вокалиста е от Хърватия, готин глас пича.
 48. 9 реакции
 49. 9 реакции
  Не помня дали го споменахме в темата...(ако ''Да'',нищо........отново,заслужава си) СветИ МАрко ТАротски-НАйтуйшки...!!!
 50. 9 реакции
Резултатите са според часовата зона Athens/GMT+03:00

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.