Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation since 20.05.2018 от всички места

 1. 7 реакции
  България не е неинформирана държава. Просто 90% от хората не желаят да учат, да мислят, да се развиват, да търсят информация, да я разбират и синтезират.
 2. 7 реакции
  Десен клик по Старт бутона и избираш Command Prompt (Admin). В черния прозорец поставяш следните редове: takeown /f H:\* /r icacls H:\* /grant Everyone:F /t
 3. 7 реакции
  Дали ще ни спрат бананите - най-висшата ценност, която си извоювал, лсмърф?
 4. 7 реакции
  Честит празник и от мен на всички БЪЛГАРИ !
 5. 6 реакции
 6. 6 реакции
  Как да премахна недъгавия линукс? Лесно. Отиваш в банята и удряш с все сила лаптопа у плочките. Линуксът сам ще излезе от бръкмата ти.
 7. 6 реакции
  Па като си го харесват админите ......... п.п. такава яростна защита от страна на админите за некъв третокласен трол до сега не бях виждал.
 8. 6 реакции
  Не беше издигнат заради позорно ниския му рейтинг. Пред него може да се кланят само такива като Миро, който има още по-нисък рейтинг и за него Плевнелиев е величина... Но всъщност истината май е съвсем друга, позицията на Мирко не е такава заради качествата и рейтинга на Плевнелиев и Радев. При него важи принципа "парата прави борбата". Стига да се плаща прилично, той е готов да защитава яростно и най-губещата и абсурдна кауза. Когато човек е останал и без грам достойнство, подобно на Плевню, тогава и такива низости са постижими. И после сме го квалифицирали? Затова се загрижил? Защо не се загрижи да промениш тъпото си, нагло и безпринципно писане? Това не те ли касае чисто по човешки? Е, няма как да те касае, понеже очевидно целта ти е друга, а тя оправдава средствата. Безгръбначните платени пропагандатори няма да се посвенят да променят многогодишни опорки, за да влязат в крак с времето и положението. И окото няма да им мигне. Но ние сме виновни, че въобще им обръщаме внимание на политически трупове и пишман-анализатори от величината на Ал. Йорданов, Е. Дайнов, Г. Ганев и другите.
 9. 6 реакции
  От там ли и идва Миро "Истината" или Ментата ?
 10. 5 реакции
  Решението е пълен игнор на темите във форума. За съжаление до там я докараха подобни тролове.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.