Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. _nib_

  _nib_

  Лига на легендите


  • Харесвания

   2489

  • Публикации

   26710


 2. haidukpikaso

  haidukpikaso

  Лига на легендите


  • Харесвания

   2366

  • Публикации

   99867


 3. Мойра

  Мойра

  Лига на легендите


  • Харесвания

   1676

  • Публикации

   48101


 4. AAUUXX

  AAUUXX

  Лига на легендите


  • Харесвания

   951

  • Публикации

   6815Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание от 23.09.2019 от всички места

 1. 9 реакции
  Здравей, Тук във форума има хора, които са много опитни в Линукс света. Аз ще ти отговоря като обикновен потребител. IPACCT, Netix, Telepoint, University of Ruse са така наречените "огледала" или сървъри от където може да си изтеглиш дистрибуцията Linux Mint 19.2 "Tina". А допълнителното име "Cinnamon" е така наречената графична среда. Иначе казано, как ще изглежда графично Линукс Минт 19.2. Какви икони, бутони и т.н. ще има и по какъв начин ще изглежда на монитора когато го включиш. Има различни графични среди: Cinnamon, Xfce, KDE, Mate, Gnome и още много други. Можеш да си направиш "жива флашка" с някоя графична среда например с Канела (Cinnamon) и преди да инсталираш на компютъра да видиш как изглежда и дали върви добре на машината. Може да не съм добър в поясненията, но се постарах.
 2. 9 реакции
  Дайте ми сайт, който използва салата и ракия, че от тия бисквитки ми писна...
 3. 8 реакции
 4. 8 реакции
 5. 8 реакции
  Малко дете гледа, как майка му се гримира: - Мамо, защо се мажеш с боички по лицето? - За да стана по-хубава, маминото! - А защо не ставаш?
 6. 7 реакции
 7. 7 реакции
 8. 7 реакции
  Щом имаш достатъчно излишен кабел както си написал, махаш късото парче (1,5м) сваляш F-конектора от него и погледни как е направено преди да го завиеш на останалата дължина на кабела. Жилото трябва да не се опира никъде по корпуса на F- конектора. Сега вече при изключен приемник завиваш F-конектора към конвертора като прилагаш малко сила да вкараш първо жилото на кабела и чак тогава го завиваш. Значи - жилото(средния дебел проводник трябва да е по дълъг около 6-7 мм повече отколкото изолацията и ширмовката. Ширмовката да е заголена за да се завие по вътрешната страна на резбата във F-конектора. Всичко се прави много лесно със макетно ножче. След това включваш приемника и не трябва да имаш никакви проблеми. Коаксиален кабел не се пречупва така, както ти си направил. Това са елементарни правила в техниката, другарю! Успех от мен и приятна седмица на теб и фамилията!
 9. 7 реакции
  Зъболекар се хвали на приятел: - Дъщерята и тя се включи в семейния бизнес... - И тя ли стана зъболекар, бе? - Не, сладкарка...
 10. 7 реакции
  Добро утро! Успешна, слънчева и усмихната седмица!
 11. 7 реакции
 12. 6 реакции
 13. 6 реакции
 14. 6 реакции
  Ако искаш да спестиш от нещо, жертвай от памет или устройства за съхранение (които винаги може да добавиш месец-два по-късно), но никога от захранване.
 15. 6 реакции
 16. 6 реакции
  Meri Meri, не знам топлината на една усмивка какво прави и колко топли, но днес ти е ред "да изгориш" в огъня на усмивките и пожеланията, понесли се към теб и които получаваш за празника си. Жива и здрава бъди, заедно с всички около теб и не спирай да се усмихваш и да пренасяш тази "зараза" на все повече хора, защото само ти го можеш това. Наздраве и весел празник!
 17. 6 реакции
 18. 6 реакции
 19. 6 реакции
 20. 6 реакции
 21. 6 реакции
 22. 6 реакции
 23. 6 реакции
  По време на закуската съпругата казва: - Сигурна съм, че не помниш какъв ден е днес. - Глупости, много добре знам какъв ден е днес! - отговаря съпруга и тръгва за работа. В 10:30 на вратата се звъни. Жената отваря и вижда на прага букет от прекрасни рози. В 13:00 отново се звъни. Този път на прага намира кутия с любимите си шоколадови бонбони. В 15:00 отново се звъни. Този път страхотно кожено палто. Вечерта съпругът се прибира и тя му казва: - О! Скъпи! Първо цветя, после бонбони, после кожено палто! Това е най-страхотния ден на Военно-въздушните сили в моя живот.... ....ми тооо...с тези истерии....набора гуй фанал страх вече....
 24. 5 реакции
 25. 5 реакции
 26. 5 реакции
  Между приятели - Защо си така загрижен,днес е празник,усмихни се. - Обещах на жената,че за празника,ще я любя 8 пъти,и се чудя как да стане тази работа. - Абе тегли и един дълъг се.с,пък тя да си го дели на части!
 27. 5 реакции
  Като гледам имаш 16GB memory, защо се интересуваш дали е много или малко използваната памет? Реално това дето всички го гледат - колко памет заема приложение е глупост - неизползваната ти памет е waste ресурс, ако си стои. Access time - то и към паметта ти и много по-бъри, за това доста приложения - браузъри, kernel и т.н. държат ресурси там за по-бърз достъп. Това не значи, че ще ти свърши паметта (в повечето случаи), има имплементиран механизъм в приложенията, който следи заеманата памет и когато стигне до някакъв лимит се зачиства.
 28. 5 реакции
  - Какво е зиг-заг? - Най-краткото разстояние между две кръчми ...
 29. 5 реакции
  Мирча Кришан и Сорина Дан - Краставицата_(480p).mp3 Отнася се за всичките ти коментари по-горе! Но ти нямаш право да признаеш, че си за смях на целия форум (без 2-3 тебеподобни). В момента бизнеса се нуждае от инженерни кадри. Ориентирай се навреме!
 30. 5 реакции
  Прекалено сте лаконичен в отговорите си. Ни снимка на разглобения планшет, ни модел, марка, година. Последно от мен. Проверява се напрежението на старт-бутона. При наличие ( указва на изправен контролер на захранване ) се откача акума и там се закача лабораторен блок с зададен 3.8V и ограничение на 1.5А. Пореден старт и ако не, се търси дефектен елемент, чрез тепловизор.
 31. 5 реакции
  - Знаеш ли кои са най-използваните уреди в един фитнес? - Не. - Кантар и огледало.
 32. 5 реакции
 33. 5 реакции
  плоска ти е главата. става само за поставка.
 34. 5 реакции
 35. 5 реакции
  След като палиш нормално нямаш проблем с акумулатора. При тези напрежения нямаш и проблем със заряда. Това е шум като от лагер. Дали е от генератора, водна помпа, обтяжна ролка или каквото друго има на този ремък - лесно се установява. Твоят познат да вземе да се гръмне и да не приказва глупости. Това на генератора се казва пистов ремък и не го бъркай с ангренажа, който върти разпределителните валове. На него също има ролки и по принцип се сменят заедно с него.
 36. 5 реакции
 37. 5 реакции
  Добро утро! Успешна, слънчева, усмихната и прекрасна седмица на всички!
 38. 5 реакции
 39. 5 реакции
  Деде! ( и аз съм дядо, даже по голям от теб) Единственото което добре владееш в този форум е да си дървен философ. Това, написаното в червено, не се отнася ВЪОБЩЕ заBIOS. Колегата по горе ти каза освен всичко належащо и това, че на теб трябва да се забрани с УКАЗ да се занимаваш с подобен род техника. Грабвай мистерията и на разкопките, щом не разбираш от дума!
 40. 5 реакции
  За к'во ли пишем изобщо постове? Да си трием клавиатурите... На теб май наистина трябва с указ да ти забранят достъп до IT продукти.
 41. 5 реакции
 42. 5 реакции
 43. 5 реакции
 44. 5 реакции
  Щях да се възмутя ако линка беше от нечие IP, а файла 123.exe без никаква информация към него, а още по подозрително щеше да е в поста на човек който има 1 мнение тук. Понякога е по-лесно просто да дадеш решение от колкото да пишеш упътване! Понякога е по-добре на някой тип хора да им дадеш точен линк, защото иначе свалят глупости и после те изкарват виновен дори. Имам не малко случай в който аз говоря за: GPU-Z > те връщат снимки от CPU-Z Crystal DiskInfo > те връщат снимки от CrystalDiskMark Някъде в интернет пространството още стоят тези неща! И какво правим дефакто? DarkEdge го уважавам защото има знания и опитва да помага, да има някой дребни неща който могат да се правят по различен начин, но няма перфектни хора. Той не е длъжен изобщо да пише тук, той не кара никого на сила да прави каквото и да е, всички влизащи тук имат глави на раменете и след като са успели да си направят регистрация значи трябва да могат да мислят кое от всичко тук им е полезно и как точно да го използват.
 45. 5 реакции
 46. 5 реакции
  Може ли да се отвори в сайта специален раздел за вегани, антиваскъри, вярващи в плоскоземието и т.н. люде, където само те да могат да достъпват и да си пишат глупостите, същевременно да не могат да пишат никъде другаде. А да, добре ще е въобще техният раздел да не може да се вижда от никой друг регистриран потребител, или гост на форума .Така, че да не се разпространява вирусът на малоумието.
 47. 5 реакции
  Дами, ако поканите мъж вкъщи през зимата... духалката е задължителна!
 48. 4 реакции
  Running with the Devil (2019) (Writer director Jason Cabell is a former Navy Seal inspired the story from true events)
 49. 4 реакции
 50. 4 реакции
  В самолет на съседни седалки седят господин и малко момиченце. Господинът за майтап го попитал: - Какво ще кажеш да си поговорим за да мине по-бързо времето? - Добре! За какво искате да поговорим? - Ами, нека да поговорим за нещо интересно, например за атомната физика, казал мъжът подсмихвайки се надменно. - Съгласна съм, но първо искам да Ви попитам нещо: Една крава, един кон и една овца ядат една и съща храна - трева, но имат различно ако. Овцата прави топчета, кравата голяма купчина, а конят сушени топки. Как си обяснявате този феномен? - Идея си нямам... казал господинът, изумен от интелигентността на момиченцето. - Тогава как искате да си говорим за атомна физика, като Вие дори от л**на нищо не разбирате...?!?
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...