Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание от 18.02.2018 от всички места

 1. 15 реакции
  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ
 2. 11 реакции
  кфа ракия пиете в тая белгия бре.. сите сте луди таме.. за брой постове ли се бориш? Струва ми се че страдаш от липса на интерес в семейството и службата. Липса на приятели... Та търсиш внимание тук... Кфо ме нтересува Гинга и симпатийте ти към нея? Спри да спамиш а кажи нищо полезно. Про-Американски тъпак! Не се чувствал Българин та чаг Белгиец се написал... Напуснал си държава и родината, не гледаш БГ телевизия и ще ми спамиш тука че 3ти Март не бил Български празник... Ходи си пийй белгийската шльокавица и СПРИ да пишеш безумни неща!!! Изпратено от моят SM-A510F с помощта на Tapatalk
 3. 10 реакции
  Откакто Microsoft въведоха пакети с актуализации в UUP формат стана по-лесно създаването на iso, позволяващо преинсталирането на Windows. Adguard направи този процес още по-лесен и единственото, от което се нуждаете, е добра интернет връзка и място на твърдия диск поне 15GB. Посетете https://uup.rg-adguard.net/index.php и изпълнете следните стъпки: 1. Select type: Избирате Windows Final или Windows Insider 2. Select version Избирате желаната версия 3. Select Language Избирате необходимия език 4. Select edition Избирате необходимото издание 5. Select type Download Избирате желаният метод на сваляне и компилиране Препоръчвам ви първият в списъка метод В дясно в страницата ще се появи линк за изтегляне - кликвате на него. Така изглежда insider 17618 X64 en-US Pro селекцията Сваляте на дял, където имате поне 10GB свободно място, разархивирате в директория с името на файла. В случая е папка creatingISO_17618.1000_en-us_amd64_Professional Влизате в тази папка и стартирате creatingISO.cmd След известно време, в зависимост от компютъра(процесора), в тази папка ще се появи файл с такова или подобно име 17618.1000.180302-1651.RS _PRERELEASE_CLIENTPRO_OEMRET_X64FRE_EN-US.ISO А прозорецът с изпълнените команди на финала на процеса ще изглежда така:
 4. 10 реакции
  Хайде сега да видим кой ще ме подкрепи да изхвърлим Белгиеца от форума, просто натиснете-харесва ми, палеца долу в дясно.
 5. 9 реакции
  здравей, не е моята, но такива са им очите - големи жълти копчета ето моето слънчице, казва се Ейнджи
 6. 9 реакции
  Обява в сайт: "Търся бригада от непиещи майстори за цялостен ремонт на апартамент". Админ: "Темата е преместена в раздел "Научна фантастика".
 7. 9 реакции
  прави впечатление,че гей лобито доста агресивно обяснява на хората как нямат право на мнение, колко са изостанали, колко са прости, как е по Европата, а повечето хора в България считат джендърите за болни и гнусни извратеняци и като такива, джендърите ще си останат винаги отхвърлени от обществото изроди със или без конвенция!също прави впечатлението,че това гей лоби проявява нетърпимост към нормалните хора,и обратно-хората проявяват търпимост към извратените,стига да не си навират извратеноста на показ особенно когато е пред деца!
 8. 9 реакции
  Няма ли кой да го озапти тоя флудер? Засрал е целия форум с глупостите си! Особено за почивните дни заведенията за специализирана психиатрична помощ го пускат за домашно както в казармата. Тъжно. Между другото точно такъв Т34 като на снимката е изчезнал от музей в Плевен. И то точно първия, влязъл в България. Днес идват "господарите" да правят снимки. Очаквайте включване.
 9. 9 реакции
  Фотоволтаичните чорбаджии - златните кокошки на ГЕРБ След височайшата й визита в Министерския съвет енергетичката от Пазарджик била склонна ... държавата да участва в ЧЕЗ. Аз пък съм склонен държавата да изрита офшорната кифла от ЧЕЗ. Най-вече съм склонен без пощада се разследват собствениците на фотоволтаици в България. Дали между тях има поне един читав? Сиреч, честен бизнесмен, влязъл в този златоносен бизнес без рамото на властта и без сухо под масата. Фотоволтаичните чорбаджии са златните кокошки на гербаджийската шайка, снасящи в черни партийни каси, от които по избори се плаща на оскотелия електорат- цигани и все повече българи. Бивши депутати, любовници и роднини на политици и олигарси са най-големите собственици на фотоволтаични централи в България. Те печелят милиони левове годишно за сметка на българския данъкоплатец. Решението на Народното събрание от 2007 г. за гарантиране на високи изкупни цени на ВЕИ–енергията е една от основните причини за колапса на енергийната ни система и за натрупаните от НЕК задължения от над милиард лева. Проучване на специализирания сайт CleanTechnica от юли 2013 г. показва, че малка и бедна България е на първо място в света по нови фотоволтаични инсталации на глава от населението. След нас са дори и световните икономически сили Германия и САЩ. Ветроенергийните паркове са базирани основно в Североизточна и Централна България и се управляват от 178 фирми. В Българската фотоволтаична асоциация членуват 250 фирми от соларния бранш. Един от големите печеливши в този бизнес е Цветелина Бориславова. От години тя сред основните ВЕИ – лобисти, а нейната Българо-американска кредитна банка се занимава основно със „зелени проекти“. Случайно или не, близък на Цветелина Бориславова бизнесмен се оказа сред консултантите на Гинка за покупката на ЧЕЗ Това е капитализъм по български: безчестието е чест, кражбата е пазарно поведение, критиците на крадците - гадове, мутрите и мутресите - честни бизнесмени. Плебсът - кучета го яли! Велизар Енчев https://frognews.bg/obshtestvo/naroden-glas/fotovoltaichnite-chorbadjii-zlatnite-kokoshki-gerb.html
 10. 9 реакции
  Е, мо'е ли такива работи? Така да прецаква Бойко? Бойко лъже, онзи не го прикрива. Е какви са тия евроатлатически ценности, какво е това европейско семейство, когато не си покриват гърба като италиански мафиоти? Бива ли такива работи? Бойко трябва да е бесен и с право - как някой, пък бил той и премиер на Чехия, ще си позволява да му разваля рахатлъка и да го уличава в лъжа? Нали, Миро? Я кажи, от пресцентъра каква информация ви спуснаха по въпроса? Или в момента "ринат лайната" и се чудят откъде да я подхванат?
 11. 9 реакции
  С риск Безумния да ми се нахвърли някъде четох, че за да си плащат новите собственици вноските по кредита ще трябва да вдигнат цената на електроенергията поне с 10% . Май точно това и става. Гледам и някои тука като мене му се връзват на безумния авторитет. Много активен матросовец ей. Сега какво излиза Борисов получил ли е документи от чешкия си колега или това е фалшива новина? Борисов знаел ли е за сделката? Службите проверявали ли са въпросните кандидати понеже от интервюто със стринка Гинка е ясно,че месеци преди това е било ясно,че фирмите и ще участват в търга. Ако са проверявали какво са установили , ако не са защо не са и поради каква причина? Все въпроси. Поздрави
 12. 9 реакции
  "- Някой имал ли е връзка с доста по-възрастен мъж? Какво трябва да зная? - Пенсиите ги дават след 7-ми." (Из форумите на "БГ мама")
 13. 9 реакции
  Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората! Ти сам си знаеш защо. Мен лично, не ме интересува! Всеки е гарант за себе си мирко! Защото всеки гласува за своето бъдеще... Аз лично от разчупване на социалните стереотипи и нямам нужда детето ми да бъде обучавано на нестереотипни роли на пола, нито пък да прави разлика между биологичен пол и социален пол... Моят вот е НЕ! Дай си и ти твоят вот, аргументирайй се както искаш. Информирай народа. Просветителствай и спечели народа за каузата си. Действай, а недей да мрънкаш! После, ако ми е кеф, ще ти кажа, защо точно ти няма да успееш!
 14. 9 реакции
  +20°C - Гърците си обличат пуловерите (ако ги намерят). +15°C - В Хавай си включват отоплението (ако го имат). +10°C - Американците започват да треперят, руснаците сеят царевица. +5°C - Можете да видите дъха си. Италианските коли спират да палят. Норвежците се къпят на открито. Руснаците си отварят прозорците. 0°C - Водата замръзва в Америка, но едва започва да се сгъстява в Русия. -5°C - Френските коли спират да палят. -10°C - Започвате да планирате пътуване до Австралия. -15°C - Котката ви настоява да спи във вашето легло. Норвежците си обличат пуловерите. -18°C - В Ню Йорк засилват отоплението на максимум. Руснаците излизат за последен пикник за сезона. -20°C - Американските коли спират да палят. В Аляска започват да носят ризи с дълги ръкави. -25°C - Немските коли спират да палят. Повечето хавайци са мъртви. -30°C - Политиците започват да говорят за бездомните. Котката ви вече иска да спи в пижамата ви. -35°C - Твърде студено е за мислене. Японските коли спират да палят. -40°C - Планирате да си вземете двуседмична гореща вана. Шведските коли спират да палят. -42°C - Трафикът в Европа замира. Руснаците ядат сладолед. -45°C - Политиците започват да правят нещо даже и за бездомните. -50°C - Клепачите ви залепват, щом мигнете. В Аляска хората си затварят прозорците на баните. -60°C - Полярните мечки започват да мигрират на юг. -70°C - Адът замръзва. -73°C - Финландските специални служби евакуират Дядо Коледа от Лапландия. Руснаците си слагат кожените шапки. -80°C - Адвокатите си прибират ръцете в собствените джобове. -114°C - Етиловият алкохол замръзва. Руснаците не са много щастливи. -273°C - Абсолютната нула. Атомите спират да се движат. Руснаците обуват ботуши. -295°C - 90% от планетата е мъртва. Руският футболен отбор става световен шампион. http://fitwell.bg
 15. 9 реакции
  Прибира се жената, ляга на спалнята, поразмърдва се и внезапно подскача: - Кой ми е спал в леглото?! "Да им се не видят и матраците с мемори пяна, да им се не видят..." - мърмори наум мъжът ѝ...
 16. 9 реакции
  Аве като ви пускат от специализираните заведения не ви ли дават хапчета? Или ви оставят на самотек?
 17. 9 реакции
  Надпис на надгробен камък: "Тук е погребан честен човек и политик". - Бре, до там ли я докарахме - зачудил се Вуте - да погребват по двама души на едно място.
 18. 9 реакции
  Страшна работа. Ако не е т.нар. "сива икономика", ние сме приключили като народ и като държава. Дето беше се изказал и Добри Божилов, ако 99 % от фирмите трябва да нарушават закона, за да оцеляват, за какво си говорим? Държавата създава престъпници, за да може да ги облага с данъци, такси и глоби, и да преразпределя печалбата. И знаем как я преразпределят - в джобовете на своите си хора, плюс плюскане за верната свита (администрация, агенции, ала-бала), да участват и те в схемата. Вярно, немалко пари прибира ЕС под формата на членски внос, плюс кредитите за западни банки, които Боко взема и трябва да връща с лихвите, ама и това вземане (и крадене) им е твърде много. Посягат към залъка на гладния, а те самите тънат в разкош. Да им се връща с лихвите! И не ми съдете Андрешко. Повече андрешковци ни трябват, че и робинхудовци. Тия се самозабравиха - една свиня, пък втора, пък трета, нема наяждане... какви свини, направо лами. Хората трябва да търсят алтернативи да заобикалят капаните на НАП. Лошото е, че с тая оредяла държава, бизнесът се държи жив и чрез куриерите... локално работата е умряла. А тия 'убавци искат да слагат и тол-такси, за да може транспортът още да се оскъпи (все едно акцизи, ДДС, винетки, данъци, застраховки, дупки в асфалта са малко).
 19. 9 реакции
  Тия хора са обезумели! Народният "слуга" умее единствено да се упражнява в РЕКЕТ над онези, на които е избран да служи. Как ще ти начисляват данък за това, че си си продал компютъра или телефона? Малко ли им е ДДС, осигуровки, акцизи върху горивата и всички други данъци и такси, които прогониха сума народ от страната, ами и това? Тези се самозабравиха, надминаха комунистите по наглост, чувстват се силни в битка едно на едно. Но е време да бъдат изринати завинаги от властта и дълго помнени. Нямат никакво право да се месят в сделки между трети, физически лица (ако не се касае за забранени вещества), какви данъци, какви проценти - какви пет лева? И тези ми били "десни"?!
 20. 9 реакции
  Добро утро! Прекрасна да ви е седмицата!
 21. 9 реакции
 22. 8 реакции
 23. 8 реакции
  А какви са фактите? Доказателства има ли? Да не стане като с Ирак - тука има - тука нема а?
 24. 8 реакции
  Малко дете пита майка си: - Мамо, защо щъркелите носят бебетата, а не папагалите? - Защото папагалите веднага ще кажат кой е бащата...
 25. 8 реакции
  не разбирам как 13 века нашите жени и деца оцеляха без конвенция а от 3-4 седмици са застрашени до смърт?
 26. 8 реакции
  Хитлер е изкупителната жертва на политиците. Винаги е имало такива. Понеже политиката е садистичен занаят, политиците винаги избират един, за който да се говори само лошо, и в тази светлина да изглеждат добри в очите на хората, а по наивните и в своите очи. Затуй за Хитлер или лошо или нищо
 27. 8 реакции
  Напротив. Последно време държавата е поета от продажна, сервилна, русофобска мърша. Не, че са русофоби по идеология (изключая някои особено болни и попили пропаганда от времената на Студената война, психично нестабилни люде), русофоби са по заповеди, спуснати от новите господари, според интересите им. Преди това господарите са били други, но мършата е свикнала да служи и да има "шефове". В момента, по заповеди от Козяк (отношенията им с господарите са до ниво посланник, за да дойде лично, нещо от сорта на държавен секретар, значи много са се издънили, или се готви поредна мръсотия около нас, с наше участие) са се впрегнали цялата продажна партийна сган, събирана по детски градини, сотове, физкултурни салони, учителски съвети и т.н., все "на служба", да насажда ненужно напрежение и медиен натиск, по всичко руско, създавайки илюзия за мнение у всички българи. Кой има интерес от това е ясно. Кой нормален човек и болен мозък, би подел тая пропаганда, безкористно - ами ето го. Няма да ти коментирам поредните глупости, породени най вероятно от неадекватно лечение. Поне се надявам този път да не са копирани, а авторски. Съдя по нецензурните изрази и детинските битовизми. Ти не можеш да осъзнаеш значението на изразите - независимост, суверенитет, избор, лоялни взаимоотношения. Всичко ти е "хък", в животът. Обвиняваш някакви имагинерни врагове за мизерното си съществуване, защото за простоватите хора винаги е по-лесно да се осланят на чужди капацитети, които смятат за подходящи да им засвидетелстват сервилност и да правят каквото им се каже/налее в главата. Дори не осъзнаваш, че този ти живот е такъв точно заради любимите ти САЩ, на които заради истински идиоти като теб, които са скачали да ни поробят, още много години ще изплащаме репарации (колко ти струва кафевата енергия и колко лошата съветска АЕЦ?) и ще ни използват срещу приятелите и естествените ни съюзници. дори и с цената на много загуби за нас, за да си избиват комплексите (на кой му пука за машата). А когато сме имали държава и лоялни съюзни и икономически взаимоотношения, дори и за такива като теб е щяло да се намери място, поприще и нормален живот, въпреки че едва ли това би те спряло пак да плюеш и да си намериш отдушник.
 28. 8 реакции
 29. 8 реакции
  На мен ми направи впечатление как медиите на подчинение на Боко, бяха си запълнили предаванията с други теми, които да не го дразнят. Уплашиха се като се закани Боко на "гадовете" които се опитват да му мътят водата и му пречат на сделката за ЧЕЗ, която той толкова старателно е подготвил. Не е ли странно как рапона казва на Гинчето, че сега ще го играят малко по-иначе, с цел да хвърлят прах в очите на избирателите им и той ще извади от джоба на всички данъкоплатци милиони за да купи 34 процента от ЧЕЗ на неоправдано завишената цена от 320 милиона, при положение че държавните служби са оценили ЧЕЗ на само 225 милиона. Значи 320 - 225 = 95 милиона. И 34 четири процента от тях са 32 милиона в повече от цената, които данъкоплатците ще се изръсят, за да има какво да си поделят Боко и чехите, да са си подсигурили старините на Хавайските острови в разкож. Абе келепир има в тая работа да си премиер, нищо че заплатата била само 5000 лв плюс добавки за прослужено време като пожарникар и мутра борче телоохранител ракетьор.
 30. 8 реакции
  Абе аз брах яд с офцата на темата за нелегалната телевизия. Пита ме как да гледа без пари с една плоска антена. Обяснявам му, обяснявам а той пак нищо не разбрал. И спрях, щото неговата способност да разбира на криво е огромна.
 31. 8 реакции
  Що бре девойче? Нека сбърканите си решават проблемите без това да засяга несбърканите. Никой не е рекъл да ги изоставяме да ги ядат вълците. Но и да учат децата в школото, че е нормално единият принц да се ожени за другият принц е далеч от необходимото. Също както не е необходимо да се предефинират социални роли и да се дефинират социални полове. Природата го е написала с дебели букви. Половете са два - Мъжки и Женски. За родените хермафродити евентуално може да се пишат Неопределен. При навършване на пълнолетие ако искат да се определят, както и тези с трансексуалните девиации (ама тия дето са освидетелствани, а не защото някой просто е решил) да им се прави операция, да ги залеят с хормони (на тяхна отговорност) и да им сменят половата идентичност. Хората проблем с това нямат. Хората не искат да се стигне до разни шведски и канадски абсурди, в които местоименията той и тя стават нежелани. Както и не искат по телевизията да им се появяват "лелички" по рокля - ама с бради. Или по клубовете тържествено да парадират dry queens, да подвеждат младежите и да ги склоняват към мъжеложество. Както не искат и да ги заливат гледки на хомосексуални парадиращи със сбъркаността си. Това е - много е просто!
 32. 8 реакции
  Това не е смешно. Това е трагично! Безумствено ако щеш. Принципно е добро начинание но е жалко,че за своите държавата е мащеха. Безумствено тъпо да ти кажа!
 33. 8 реакции
  Бабиш разбрал от "Ройтерс", че е изпратил документи на Борисов за ЧЕЗ Нямам думи!
 34. 8 реакции
  Той, това го разбира, дори и подсъзнателно, но и на себе си няма да го признае. Защото опорките му падат като круши и малко му останаха. Това за сега е необоримо - високият стандарт на запад, посоката на емиграцията. Но явно не вижда инерцията и процесите. Високият стандарт на запад е първо - на основите на колониалното наследство, включително и концесиите и до днес. Второ - благодарение на икономическият бум 70-те и 80-те години на миналият век. Ама този бум не е от джендърите, модерните и емигрантите, а от старото поколение - нормални европейци. След това идва третото - нов колониализъм в бившият соц, внос на нови роби, за по-нископлатена работа, че и квалифицирани. От тогава натрупаха капитал и прилагат мръсни, комерсиални номерца. Примери можем да дадем стотици, дори и само от България. Как ни закриха атомната енергетика, как ни спряха ключови проекти, квотите за внос при тях и никакви за износ при нас, кой държи парите (цветните хартийки), банките и къде е покритието? Днес те са като Римската империя преди залезът. 6 часови работни дни, 6 дневни работни седмици, произвеждат малко, но били по-производителни, защото им се плащало повече, ББД и т.н. Изтокът се държи беден, за да тече към запада, това дори от германец съм го чувал. Но такива аномалии са до време. Мислят си, че в Китай и балъците на изток ще им произвеждат евтино, ще им работят евтино, ще им метат и мият чиниите и винаги ще има там, откъде идва. А те ще си живеят животът, ще харчат чуждият труд и ще се правят, че работят много високоплатена и много високотехнологична работа. Така, докато роботите почнат да им слугуват, нищо, че пак в Китай им ги правят и там им работят. И, че няма проблем, че ги заличават и ги заменят с араби и африканци, то математиката не е точна наука. Нали си живеят добре за моментът, ще си сменят половете и децата ще си ги гледат в епруветки. Няма бездънни каци. Каквото садят сега, ще го жънат по-скоро, отколкото очакват. То не остана много. Една Украйна са захапали и полека налазват в Сърбия. Едни западни Балкани и приказката свърши. Много точат зъби и за Русия, там е голям залък, ще им осигури поне 2 десетилетия по-старому, ама не се получава нещо. После Ханс като е гений на крадливите схеми, ще работи и ще мете той на турците и африканците, дето си ги покани великодушно. И може да си се пере с хомосексуалният си, арабски мъж, обаче деца ако иска, ще осиновява емигрантчета. И като няма вече наготово, евтина работна ръка, валутни машинации, меркантилна икономика, ще си връзва гащите и ще си произвежда сам и ще си плаща за внос от изостаналият свят, където преди си е продавал отровните боклуци. Никой до сега не е победил законите на природата и математиката. Но да видим Мирчо Кришнан докога ще разчита и на тази "необорима" опорка.
 35. 8 реакции
  Учителката по история пита Иванчо: - Кой е бил Чапаев? Иванчо: - Предводителят на негрите! Учителката: - Как така?! Иванчо: - Нали се е бил срещу белите. Учителката: - Чапаев е бил командир на Червената армия. Иванчо: - Е**си! И индианци ли са участвали в тая война?!
 36. 8 реакции
  Перничанин отишъл на врачка. Тя погледнала ръката и казала замислено: - Ще проходиш! - Па я си ходим! Излязъл навън, погледнал - няма му голфа...
 37. 8 реакции
  Министърът на образованието изнася реч пред новоприети студенти. - Обиколил съм земното кълбо и никъде не съм видял по-добра образователна система от българската! Възмутени възгласи от залата: - Какво кълбо!? Земята е плоска!
 38. 8 реакции
  Колкото и грозно да звучи, но такива теми трябва да се трият на момента......
 39. 8 реакции
 40. 8 реакции
  Daher Lammoth Вчера в 11:07 · Уважаеми медии, Когато отразявате събитията от Източна Гута, Дамаск, помислете кого подкрепяте. И си задайте въпроса колко са медиите на място, там в Гута, и от кои източници получавате информация? Нека ви подскажа - там няма никакви ТВ агенции, получавате информация от агенциите на джихадистки групи. * И. Гута в момента се управлява изцяло от салафитско-уахабитски групи, чиито членове пращат собствените си малки дъщери да се взривяват в Дамаск ( https://www.youtube.com/watch…) . И гордо филмират това. * И. Гута се управлява от групи, които на сектариантски принцип затварят хора в кафези и ги използват като щит във военни действия: https://www.youtube.com/watch… * И. Гута се управлява от изроди, които ползват деца за щит и ги слагат в кафези пред техните централи ( https://www.facebook.com/Syrianewsdaily/photos/a.195120660684343.1073741828.195107810685628/768958086633928/?type=3&theater * И. Гута се управлява от групи, които съвсем официално си признават, че не искат демокрация, а шериат, от собствените им лидери. Лидери, които медиите наричат умерени http://www.joshualandis.com/blog/zahran-alloush/ * И. Гута се управлява от салафитско-уахабитски групи, а това са идеологии на саудитския ислям, а не на сирийския традиционен ислям от школата на ханафите. И. Гута са я превърнали в Кандахар, погледнете само жените как вече изглеждат, с класически никаби: https://www.facebook.com/SyrianaAnalysis/videos/2028593794019346/?hc_ref=ARR9xecZeIYjnV4ZodjmN_tRMXH5FRwgWfds1F4sENpksbE5pYiOW22jooIMH11XTFQ * От източна Гута ежедневно изстрелват ракети и снаряди по цивилното население на Дамаск, най-многолюдния град в страната. ЗА жертвите, които всеки ден падат там, никой, ама никой не говори: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10159962235705557&set=a.10152130277540557.924890.625190556&type=3&theater *Какво ще кажете на това момиче, което си загуби крака, благодарение на уродите, които вие жалите и наричате "умерени" (някои от тях официално са клонове на Ал-Каида): https://www.facebook.com/SyrianReporters/videos/1661932203852346/?hc_ref=ARTd6lzgypzhyf5wQ9nQs5VHKlhYN3ScGNsLn_UG2P9CzgKG94vB-wd54X-a4fA8Ym0 * Терористите от и. Гута, официално получават заплати от страни като Турция, Катар и С.Арабия, и съответно удрят най-жестоко известния християнски квартал Баб Тума: https://www.facebook.com/soschretiensdorient/posts/2097850876899021 * Я кажете наистина ли вярвате, че тия уроди, които са готови да убият собствените си дъщери, които слагат хора в кафези и горят хора живи, следвайки логиката наистина ли те не използват хим. оръжия, ами се обвинява Асад и правителството, при това химическата атака в Гута бе извършена в същия ден, в който Сирия покани международни инспектори да изследват хим. атака в Хан ал-Асал. Колко трябва да си тъп, за да не видиш това. Надявам се хората да са достатъчно интелигентни да не се връзват на тези загубили всякакви човешки качества журналисти или "информатори"
 41. 8 реакции
  Аз на моят клюкарник съм му иззел всичката инициатива. GPS-a му седи постоянно изключен. Забранено му е да се синхронизира с каквито и да било услуги освен при експлицитно поискване от моя страна. На браузърите са им забранени сайт нотификациите и докладването за местоположение, дори от GSM мрежата. Забранени са и всички видове алърти. Въобще, на PUSH принцип получавам само обаждания и SMS-и. Не може телефонът ми да е по-умен от мен! Точка! Това е докато не се сблъскаш с човек от типа: - Без дой си не признавам, па бият ли ме забравям! - Има и такива... С тия, номера е да им влезеш под кожата, показвайки им, че ви движат общи интереси... Въобще, работата с хора си е изкуство... Най-лесно е да покажеш твърд и непреклонен характер и да откажеш хората да работят с теб... Майсторията е да ги накараш да работят за теб... При това с кеф! Дали ще ти носят камъни, ще ти пишат програми, ще ти въртят къщата или просто да те слушат, най-добре е да е по взаимно съгласие и със взаимна изгода и уважение...
 42. 8 реакции
  Лъжите за Истанбулската конвенция - малко фактология и числа Автор: Проф. Михаил Константинов Брилянтно! Мирко къде си? Прочети и коментирай!
 43. 8 реакции
 44. 8 реакции
 45. 8 реакции
 46. 8 реакции
 47. 8 реакции
 48. 8 реакции
 49. 8 реакции
 50. 7 реакции
  Тук ме вкарваш в някакви размишления и области, които не ме вълнуват и нито държа да изучавам, нито да коментирам. Не знам какво е това душа, нито разбирам животът толкова добре, а и никой не съм чувал да го разбира. Това което знам е, че биологията не е като правото, нямаш абсолютизъм и догматизъм. Не знам дали нещо замразено и в епруветка има "душа", но знам, че не може да му се издаде ЕГН. Това, което още не знам е какво общо има с темата и какво имаш да ни кажеш с тези безсмислици за ембриони? Че се изхвърлят и умъртвяват ембриони/"деца", вместо да се дадат на хомосексуалните двойки, които като такива, няма как да си ги направят? Наясно ли си колко са скъпи тези инвитро процедури, че да се отпускат пътеки за сбърканяци, които искат да си играят на нещо, което не са, за да оправдаят нестандартни сексуални влечения? Да не говорим, че да им "отпуснеш" дете е най малкият проблем, а основният е - тия содомисти и педофили, които в "модерният" запад, вече искат закони да могат да се женят за осиновените си деца, как ще повлияят на това дете, как ще се грижат за него и ще го възпитават? Да не говорим, че никой не ги е спрял да си намерят жена/мъж, да си направят дете по нормалните начини и да си придобият законово право върху него, какъвто и пример си дала. Нищо не им пречи да си платят и инвитрото. Иначе аз не съм в тази тема да коментирам манекенки. Хомосексуализмът не се предава по наследство и си дала чудесен пример за това. Не, че не може дете да се роди така, но причините не са наследствени, а чисто физиологични. Нещо някъде се обърква, може и още в утробата. Най често обаче е медицински проблем - хормонален дисбаланс, психически разтройства, тема обширна. Да не забравяме и модните тенденции. На който си му харесва, може да си го носи като бенка на челото и щом не му пречи, както и на околните, да си живее като нормален гражданин с всички права и задължения Големи хора, с пълни граждански права, може да правят каквото си искат. Да се налагат обаче с разни конвенции, да се пропагандират сред децата, които още не разбират, да си играят на нещо, което не са и да принуждават със закони нормалните хора да им го признават. Това не е нещо, което е от полза дори за самите хомосексуалисти. Ясно, е че някой ги използва за да работи чрез тях срещу цялото общество, част от което са и те. И може и да не ги харесват нормалните хора, да ги обиждат, да им се подиграват, обаче ако проявяваха малко здрав разум, а не само фанатизъм, щеше да знаят къде е границата. Хубаво, на тях болеста им харесва, но никой не им дава право да я прехвърлят на подрастващи.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.