Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 12.09.2009 от всички места

 1. 2 реакции
  За такива престъпления присъдата трябва да е доживот. Какво като е малолетен? Направил го е абсолютно съзнателно и изведнъж му се доходило на училище. Абе аре стига.., като му диша наказанието във врата на всичко ще се съгласи.
 2. 1 реакция
  .... Пробвай с: [default] - Memory Voltage Setting. Относно драйверите , голяма част от тези за виста , стават и на win7 (...отделно как вървят!)
 3. 1 реакция
  Мислиш , че за това са виновни хората с "некомпетентни мнения"
 4. 1 реакция
  Тук не става въпрос дали трябва да се публикува некомпетентно мнение или не, а става въпрос за това, че всеки има право да публикува мнение. Дали е компетентно или не ,публикуващия мнението не може да определи - за него то е компетентно. За това е ФОРУМ - всеки има правото да си изкаже мнението.
 5. 1 реакция
 6. 1 реакция
 7. 0 реакции
  в случая не смяташ ли, че е малко късничко?
 8. 0 реакции
  Сам, че така се избегват конфронтации най-сигурно. Е, тоя от огледалото чат-пат ме нерви, но то е за малко.
 9. 0 реакции
 10. -1 реакции
  Идеята за гласуването с един глас за един потребител в една тема е добра но пак ще има злоупотреби.Единствения начин да се намали е да се направи гласуване с +/- за един потребител само веднъж без значение от темите или постовете.Така ще има много по-малко гласуване и няма да има недоволни дето да мрънкат що не знам си кой бил натиснал минус на някое си мнение. Изтрих поста си от темата за дизайна и го сложих тук където му е мястото.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...