Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 14.09.2009 от всички места

 1. 1 реакция
  Вало, всичките ти години практикуване на Будизъм отидоха с този пост нейде... Нямам за цел никого да обидя - нали сам каза да не се вземаме насериозно. Явно и вие - будистите, сте като останалите хора - щом теб успяха да те разгневят и обидят няколко поста на една жена, то какво остава от сериозни действия на някой с наистина лоши намерения (за разлика от моите) ... - не забравяй как отговори на хипотетичния ми въпрос. Или искаш да сметна отговора ти като фалшив?.. Нямам за цел да обиждам нечие изповядване. Само разглеждам нещата - как беше - такива, каквито са. :-))) За мен това е истината. А ти защо се гневиш, ако не е истина? И нали в учението, към което толкова години се придържаш, се казва, че няма отхвърляне на никоя гледна точка. Или забрави да включиш неудобните и неточковите гледища. :-))) Не си ме настъпил, споко - не може да ме настъпи един нетанцуващ статист. --- За мен истината е следната - всички учения, религии и вероизповедания и т.н. практикувани религиозни вери са вид шаманизъм - дори християнството, такова, каквото е в момента, е вид шаманизъм - какво е паленето на свещи, кланянето на икони, осветяването на водата, маслосвета и прочие шамански ритуали в християнството. Да изреждам ли и за другите религии - за исляма, където се кланят на някакъв камък, паднал от небето по пет пъти дневно, за ученията да не говорим - те направо си изработват богове приживе - вождовете и учителите. Това е моят поглед върху религиите като средство за духовно израстване в миналото, което вече е изпълнило своята роля някога и сега остава само такова за разделение на хората и управлението им от различни къде ясни, къде неясни сили... А човечеството се люлее още в люлката на своето спящо, блудно (моля да не се обърква с будно) съзнание и сънува пробуждането му. Приятни сънища!
 2. 1 реакция
  Нямам време да пускам Vista, но в папката на Windows Sidebar би трябвало да съдържа файловете: C:\Program Files\Windows Sidebar\sbdrop.dll C:\Program Files\Windows Sidebar\settings.ini C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe C:\Program Files\Windows Sidebar\wlsrvc.dll и папките: C:\Program Files\Windows Sidebar\en-US C:\Program Files\Windows Sidebar\Gadgets C:\Program Files\Windows Sidebar\Shared Gadgets При теб казваш е в System32, а тази папка е системна и да е включена в системния път, така че файловете трябва да се откриват от Windows. Пробвай този начин за възстановяване (ако вече не си) : http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/how-to-repair-your-crashed-or-hanging-vista-sidebar/
 3. 0 реакции
  и трябва да си кажете ( :
 4. 0 реакции
  Към техниката... Макар че гледам да съм в крак с времето,все изоставам. Просто ми е интересно.
 5. 0 реакции
  айде да си призная и аз.. към тъпия CS съм пристрастен....
 6. 0 реакции
  а ако не съм пристрастен към нищо ? ^^
 7. 0 реакции
  Ако само записваш дискове без да се "заиграваш", не ти трябва Nero. Заема място колкото една операционна система. Ползвам "Ashampoo Burning Studio".
 8. 0 реакции
  Който ми е насвяткал четири точки в репутацията да си признава това вчерашните приятели ли?
 9. -1 реакции
  Мисля си, че не мога вече и ням сили да угаждам на всеки. Сърдете се щом искате, ама аз нямам сили. Мразя, когато някой се цупи, а не казва "защо"
 10. -1 реакции
  http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU&mode=allMachines&action=search&teddProduct=790&selShortMod=773
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...