Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. deliverme

  deliverme

  Потребител


  • Харесвания

   17

  • Публикации

   1297


 2. algor

  algor

  Глобален модератор


  • Харесвания

   6

  • Публикации

   32099


 3. Нел

  Нел

  Потребител


  • Харесвания

   5

  • Публикации

   7886


 4. tigertron

  tigertron

  Модератор


  • Харесвания

   4

  • Публикации

   3147Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 17.09.2009 от всички места

 1. 1 реакция
  Здравей, ASpace Първо искам да кажа, че 100% в тази сфера няма! Нито за защита, нито за чистене или зараза с вируси. Форматирането не е най-подходящият начин, а най-последният, най-безпомощният. Тоест когато нищо друго не помага форматирането БИ могло да помогне. Казвам би могло, защото, както мисля знаеш, има вируси, които остават и след форматирането... Има АВ програми, които не само теоретично, ами и доста добре практически се справят с подобни вируси, а пък този пират го ядат като топъл хляб. Не зная до колко си тествал и си запознат с възможностите на различните АВ програми, но дори преди 10 години (когато този вирус беше най-активен) няколко от тях съвсем успешно го почистваха и възстановяваха изпълнимите файлове. Когато съм чистил този вирус, то най-успешно го правех не само с ползваната от мен АВ програма, но и с F-prot ДОС версия, която не се поддържа вече, както казах по-горе. Друга АВ програма беше тогавашния Нортън Анти-Вирус. Той също много добре се справяше с този вирус. До колкото успях да установя НОД, AVG, Панда и някои други не успяваха да се справят добре. С първите две АВ програми не съм имал проблем след това със стартирането на приложения, съответно и със самопроверката за промяна, тоест файлът е възстановен успешно. При нортън имаше някои приложения, които не искаха да стартират, а интересно, че други с по-голяма самозащита (проверка на CRC) се стартираха успешно. Хах къде ли още ще срещна, че ESET Virus Lab предлагат форматиране и преинсталиране... И моля те, конкретно за този полиморфен вирус не се налага никакъв формат, а чистенето му беше лесно преди доста време, та камо ли сега. Нека nexusbg избере - формат и преинсталиране или чистене с помощта на добра АВ програма или Спасителен диск!
 2. 1 реакция
  От 1 сецмица имам този телефон, но не схващам едно - как да пращам големи файлове над 200MB с блутут? Почвам да пращам, стига към 60MB и спира да праща?! Също като пращам много песни, те отиват в Съобщения - Входящи, и като станат там песните към 60MB дава паметта съобщения е пълна и трябва да ги трия от съобщенията. (първо ги запаметявам в Mass Memory, и тогава трия съобщенията). Та въпроса ми е как да направя паметта за съобщения да ми е например 3GB да мога да пращам филми и такива работи?! имам свободни 6GB
 3. 1 реакция
 4. 1 реакция
  1. FAT32 се използва, когато първоначално заделяш пространство за нов дял, ако имаш вече инсталиран Уиндоус. При инсталацията на OSX, този дял се преформатира ръчно като MacOS Extended Journaled, за да можеш да инсталираш OSX на него. 2. Това зависи от дистрибуцията, която ползваш, както и от хардуера ти. Опитай и iAtkos v.7, доста добра дистрибуция. За съжаление, не е възможно да намериш готова рецепта какво да селектираш, освен ако не ползваш туториал специално за твоята дънна платка. 3. Можеш да настроиш чувствителността от System Preferences, намира се в менюто с ябълката в горния ляв ъгъл. USB мишка и клавиатура имат предимството, че няма да се грижиш да инсталираш PS/2 драйвери, но аз лично предпочитам поведението на мишката в PS/2 порта. Английският може да бъде огромно предимство или огромен проблем. Аз мисля, че си струват усилията да го понаучиш на ниво, после цял живот ще се ползваш от предимствата, които ти дава. Успех.
 5. 1 реакция
 6. 1 реакция
  На теб май, често се случват подобни неща
 7. 1 реакция
  Голяма аларма е. Твърдо е решил да ме тормози и това си е. Добре, че са бабите да поспиме малко. Емчо, нали помниш как се казва улицата ни? Познай сега на кой номер живеем?
 8. 1 реакция
  Невъзможен е Downgrade на 7 към Vista! Най-добре си отдели един дял 20тина гб и го пробвай. Ако ти хареса го инсталирай на чисто.
 9. 1 реакция
  Мисля си дано селд,като постигнаха целите си,наякои хора да мирясар най-накрая !
 10. 1 реакция
  Съгласен съм, че трябва да се обсъдят възможните варианти и nexusbg да предприеме най-удобният за него. Съгласен съм и с това, че един заразен и пропуснат файл може да зарази отново цялата система. Но затова писах, че ще трябва да сканира повечко... А и не съм съгласен, че формат и преинсталиране е най-подходящият вариант за чистене на този вирус. Ако в случая е обикновен домашен компютър без налична важна информация не пречи да се форматира и преинсталира, но това не е най-удачният вариант в повечето случаи. Дори и домашен компютър може да съдържа определена важна информация за човека - документи, снимки ... Копирането им на друг носител може да прехвърли вируса, а изчистването му преди каквото и да било действие - копиране на важа информация и преинсталиране е по-добрият вариант! Посочил съм как би могъл да се изчисти вирусът. Така, че нека nexusbg да прочете различните варианти и да прецени какво е най-добре за него!
 11. 1 реакция
  Хих, ти ако знаеш какви са миниатюрни, ама пак не е без хич като кипърските
 12. 1 реакция
  И мен преди ме беше срам от всяко момиче почти особено от хубавите. Но след това започнах да набирам смелост и да бъда себе си и сега от първа среща с момиче вече си говора спокойно с нея. СМЕЛОСТ
 13. 1 реакция
  Здравей nexusbg. Парите наистина е полиморфен вирус, което го прави по-труден за изчистване от системата, но съвременните антивирусни програми съвсем успешно изчистват вируса и възстановяват изпълнимите файлове, ако има повреди. Е поне около 85% от файловете се възстановяват. Съветвам те да направиш стартиращ диск от друг чист компютър и да сканираш твоят с него, като заредиш системата от диска. Мисля, че парите се вмъкваше и в стартиращите сектори на диска. Ако не можеш да направиш такъв диск, то си свали от чист компютър един или няколко от тези 13 Спасителни Антивирусни дискове, запиши го на CD, стартирай твоят компютър от него и сканирай. Така системата трябва да се изчисти успешно. Успех.
 14. 1 реакция
  За ... А това е за кумата ilein78 и beli99 с подтекста, че съм ги добавил към приятелите, да одобряват там
 15. 1 реакция
  Бели , Митака , b-boy , Илианка , daredevil666 ...
 16. 1 реакция
  TNN, не обръщай внимание на репутацията и ще ти е по-лесно. Както вече се спомена тук, тя далеч не е показател за компетентност и съвсем не е обективна. И въпреки това е даденост, с която трябва да се свикне - както мухите, плъховете, хлебарките и много други неща, от които не можем да се отървем. Ken го каза вече - или казваш каквото мислиш по начина, по който ти харесва или се нагаждаш към потребителите и се стремиш към добра репутация. За сега златната среда я няма и всеки решава сам за себе си, кое е по-важно! За мен лично репутацията е без значение и предпочитам свободата пред нагаждачеството
 17. 1 реакция
  Да си забелязал,че кирилицата е задължителна и в заглавието!И обикновенно подобни теми само с помощ се редактират!
 18. 1 реакция
  Здравей, Fixer. Massa123 ме попита днес дали да обяснява нещо повече или само да пусне лог на HijackThis. Виж за повече информация: тази тема.
 19. 1 реакция
 20. 1 реакция
  1.Сложи отметка пред файла и избери Remove selected items 2.Най-вероятно ще се наложи рестарт за да се премахне/преименува обекта. 3.Има вероятност след рестарт, при нова проверка пак да го засече...Просто инструмента от AVG не успява да се справи със задачата по отстраняването на обекта. 4.Препоръчвам профилактична проверка с GMER, Rootkit Unhooker, AVZ, RootkitRevealer, както и малките инструменти System Virginity Verifier, modgreper... SVV 2.3 - System Virginity Verifier важни команди тук са : svv check ; svv fix http://invisiblethings.org/tools/svv/svv-2.3-bin.zip modGREPER важна команда тук е: modgreper /h http://invisiblethings.org/tools/modGREPER...PER-0.3-bin.zip За разчитането на информарцията обаче може да се наложи да се обърнеш към специалист! Повечето ще ги намериш тук на този адрес. http://www.antirootkit.com/software/index.htm При проверка с RootkitRevealer, може да се установи наличието на ключове в регистъра наречени embedded nulls От Sysinternals са се погрижили за програмка, която сканира и дава възможност за изтриване на опасните "празни ключове"... http://technet.microsoft.com/en-us/sysinte...s/bb897448.aspx Пример за скрит обект в регистрите с помощта на RegHide. Regdelnull открива "натрапника" и предлага възможност за неговото изтриване. Командата за претърсване на регистрите е следната: regdelnull hklm -s (Където HKEY_LOCAL_MACHINE може да бъде заменен с hkcu ; hku и т.н.) 5.Някои програми като DAEMON Tools използват rootkit техники за емулиране на защитени дискове и много програми отчитат неговата подозрителна дейност.Лично аз наскоро имах подобен проблем и си мислех, че здравата съм загазил, но след деинсталиране на DAEMON-a всичко си дойде на мястото и разбрах, че е фалшива тревога.След това отново си качих DAEMON-a без допълнителните му "екстри" - тулбари и AdVantage - шпионския му модул.Просто за мен няма по-добра алтернатива от него за момента.
 21. 0 реакции
  Арестуваха главния архитект на Поморие 17 септември 2009 / News.dir.bg Спецполицаите от ГДБОП арестуваха главният архитект на Поморие Светозар Рашков и запечатаха част от сградата на общината при акция на МВР и прокуратурата в четвъртък следобед. Главният архитект на Поморие е арестуван за 24 часа за престъпления по служба, злоупотреба със служебно положение и конфликт на интереси, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, предаде "Фокус". Това е причината за запечатването на стаи в сградата на община Поморие. В късния следобед в четвъртък ГДБОП нахлу в сградата на общината и спря достъпа до нея. Спецполицаите започнаха претъсвания и изземване на документи в сградата на общината и частни офиси. Акцията е по сигнал за корупция. Служители от Областна дирекция на МВР – Бургас, под прякото ръководство на Окръжна прокуратура – Бургас, са арестували главния архитект на общината Светозар Рашков за извършени престъпления по служба и злоупотреба със служебно положение, съобщиха по-късно от пресцентъра на МВР. По случая са заведени две досъдебни производства, които са под пряко наблюдение на окръжен прокурор Ангел Георгиев. При претърсванията в служебните помещения, ползвани от Светозар Рашков, както и в офиси на приближени до него фирми, са намерени и иззети документи и материали, уличаващи го в извършените престъпления. Светозар Рашков е задържан за срок от едно денонощие, предстои повдигане на обвинение. Кметът на община Поморие Петър Златанов каза за БГНЕС, че съдейства с всичко възможно на служителите на ГДБОП като допълни, че става дума за случай от преди 10 месеца с деяние на физическо лице. Утре в 10.30 ч. в ОДМВР – Бургас ще се проведе пресконференция с участието на Управителния съвет и Председателя на Националния синдикат на гражданската администрация в МВР. Справка на Агенция „Фокус” в АПИС показва, Светлозар Кръстев Рашков е прехвърлил дяловете си от фирма „С И М ДИЗАЙН”, гр. Бургас, на Мариана Кръстева Кехайова. Дяловете си от фирма „РАТА ПРОЕКТ” пък е прехвърлил на "СИМАТ ПРОДЖЕКТ" ООД.
 22. 0 реакции
  Ок ама как да не са код като тои ходи и цъка това ехе-та ли са?А дори да не са как се закачат на системата защото по тази логика със бот а не хакер(кракер) може да полазваш на Чичко Гейтс парите във банката от пай пал пазаруване не е ли така?
 23. -1 реакции
  Моля, не се притеснявайте, радвам се, че успявам да Ви помагам. Не се притеснявайте, ако и в бъдеще имате проблеми да ни пишете. MalwareBytes\' Anti-Malware е безплатна за лична употреба, така че не виждам проблем, стига да не сте използвали кей генератор, за да активирате платения вариант на програма, при който получавате Real-Time защита. Затова не се притеснявайте, аз ще им пиша и ще Ви уведомя, когато получа отговор или въпрос. НОВО!!! Ето какво ми отговори човек от поддръжката: Оказва се, че проблемът Ви се дължи на проблеми с 2394 обновление. За щастие, вече е пуснато обновление 2395, което би трябвало да коригира проблема. Моля, обновете MalwareBytes\' Anti-Malware и повторете ситуацията, която се е случила одеве при изскачане на грешката. Надявам се вече да няма проблем!
 24. -1 реакции
  Здравей! Сега, изтеглете ATF Cleaner Запазете го на вашия десктоп. Кликнете два пъти върху ATF-Cleaner.exe , за да стартирате програмата. Кликнете на Select All, който се намира в най-долната част на списъка. Кликнете на бутона Empty Selected. Ако използвате браузъра Mozilla Firefox, направете следното: Кликнете върху Firefox, който се намира в началото и изберете Select All от списъка. Кликнете на бутона Empty Selected. Бележка: Ако искате да съхраните запазените пароли, моля кликнете на No от новопоявилия се прозорец. Ако използвате браузъра Opera, направете следното: Кликнете върху Opera който се намира в началото и изберете Select All от списъка. Кликнете на бутона Empty Selected. Бележка: Ако искате да съхраните запазените пароли, моля кликнете на No от новопоявилия се прозорец. Кликнете на бутона Exit, който се намира в главното меню, за да затворите програмата. Изтеглете Malwarebytes' Anti-Malware от тук Кликнете два пъти върху mbam-setup.exe за да инсталирате програмата. * Уверете се, че има отметки на Update Malwarebytes' Anti-Malware и Launch Malwarebytes' Anti-Malware, след това кликнете на Finish. * Ако има намерени по-нови обновления, тя ще ги изтегли и инсталира. * Стартирайте програмата и изберете "Perform Full Scan", след това кликнете на Scan. * Сканирането ще отнеме малко време, затова моля бъдете търпеливи. * Когато сканирането завърши, кликнете на OK, след това Show Results, за да видите резултата. * Уверете се, че на всички редове има отметки, и кликнете Remove Selected. * Когато всичко бъде премахнато, логът ще бъде отворен в Notepad. Копирайте лога и го публикувайте в следващия си коментар в темата. Бележка: Ако MalwareBytes' Anti-Malware се затрудни в премахването на откритите вируси/заплахи, той ще поиска да рестартира компютъра Ви и по време на рестартирането да премахне проблемните вируси/заплахи. Ако бъдете попитани, потвърдете че желаете вашия компютър да бъде рестартиран. Моля, изтеглете HijackThis от тук. Запазете инструмента в негова собствена папка (Например в: C:\HJT). След това, отворете HijackThis, и изберете Do a system scan and save a logfile. Ще Ви се отвори Notepad. Моля, поставете съдържанието на Notepad. Следвай инструкциите ми в същата последователност, в която съм ти ги дал. Накрая очаквам логове от MBAM и HiJackThis.
 25. -1 реакции
  Alvarez, логът Ви не е пълен. За по-лесно прикачете целия лог файл в 4storing.com и поставете линк за изтеглянето му в следващия си пост.
 26. -1 реакции
  Благодаря ти, колега! В такъв случай, нека Massa123, пусне един лог файл и от MalwareBytes' Anti-Malware: Изтеглете Malwarebytes' Anti-Malware от тук Кликнете два пъти върху mbam-setup.exe за да инсталирате програмата. * Уверете се, че има отметки на Update Malwarebytes' Anti-Malware и Launch Malwarebytes' Anti-Malware, след това кликнете на Finish. * Ако има намерени по-нови обновления, тя ще ги изтегли и инсталира. * Стартирайте програмата и изберете "Perform Full Scan", след това кликнете на Scan. * Сканирането ще отнеме малко време, затова моля бъдете търпеливи. * Когато сканирането завърши, кликнете на OK, след това Show Results, за да видите резултата. * Уверете се, че на всички редове има отметки, и кликнете Remove Selected. * Когато всичко бъде премахнато, логът ще бъде отворен в Notepad. Копирайте лога и го публикувайте в следващия си коментар в темата. Бележка: Ако MalwareBytes' Anti-Malware се затрудни в премахването на откритите вируси/заплахи, той ще поиска да рестартира компютъра Ви и по време на рестартирането да премахне проблемните вируси/заплахи. Ако бъдете попитани, потвърдете че желаете вашия компютър да бъде рестартиран. Освен това, забелязах, че рам паметта е 512MB, което е малко на фона на съвременния софтуер. Ако се използва Firefox е нормално да има и такива моменти. Все пак, нека проверим дали причината не се дължи на зловреден софтуер.
 27. -1 реакции
  Моля, отидете на адрес http://virusscan.jotti.org , кликнете на Browse, и прикачете следните файлове за анализ: Вие ще можете да прикачвате файловете един по един. c:\windows\sed.exe След това, кликнете върху Submit. Оставете файла да бъде сканиран, и след това направете screenshot, прикрепете го към www.4storing.com и пуснете линк за изтеглянето му в следващия си пост в тази тема. Ако Jotti е натоварен, моля отидете на адрес http://www.virustotal.com . Този файл ме съмнява само. Относно форматирането Ви съветвам да не прибързвате, защото този шум, остава да е от хардуера, за което те съветвам да се обърнеш от колегите в Хардуерния раздел, след като приключил.
 28. -1 реакции
  Да, резултата беше, че е чист, бях длъжен да се уверя в това. Това е от мен, наистина системата ти е чиста от зловреден софтуер, проблема най-вероятно е на хардуерно ниво, затова ориентирай се към колегите в хардуера. Можеш да се отървеш от програмките, които използвахме, само за ComboFix: За да деинсталирате ComboFix и всички резервни копия на файлове, които той премахва: * Кликнете върху бутона Start и изберете Run * Въведете ComboFix /u в полето и изберете OK Бележка: Забележете, че има разстояние между ComboFix и /u, което задължително трябва да има. Съжалявам, че не можах да помогна така, както аз обичам.
 29. -1 реакции
  Luccas, системата Ви е сериозно инфектирана. Моля, следвайте инструкциите ми: Стъпка 1: Сега, изтеглете ATF Cleaner Запазете го на вашия десктоп. Кликнете два пъти върху ATF-Cleaner.exe , за да стартирате програмата. Кликнете на Select All, който се намира в най-долната част на списъка. Кликнете на бутона Empty Selected. Ако използвате браузъра Mozilla Firefox, направете следното: Кликнете върху Firefox, който се намира в началото и изберете Select All от списъка. Кликнете на бутона Empty Selected. Бележка: Ако искате да съхраните запазените пароли, моля кликнете на No от новопоявилия се прозорец. Ако използвате браузъра Opera, направете следното: Кликнете върху Opera който се намира в началото и изберете Select All от списъка. Кликнете на бутона Empty Selected. Бележка: Ако искате да съхраните запазените пароли, моля кликнете на No от новопоявилия се прозорец. Кликнете на бутона Exit, който се намира в главното меню, за да затворите програмата. Стъпка 2: Изтеглете Malwarebytes' Anti-Malware от тук Кликнете два пъти върху mbam-setup.exe за да инсталирате програмата. * Уверете се, че има отметки на Update Malwarebytes' Anti-Malware и Launch Malwarebytes' Anti-Malware, след това кликнете на Finish. * Ако има намерени по-нови обновления, тя ще ги изтегли и инсталира. * Стартирайте програмата и изберете "Perform Full Scan", след това кликнете на Scan. * Сканирането ще отнеме малко време, затова моля бъдете търпеливи. * Когато сканирането завърши, кликнете на OK, след това Show Results, за да видите резултата. * Уверете се, че на всички редове има отметки, и кликнете Remove Selected. * Когато всичко бъде премахнато, логът ще бъде отворен в Notepad. Копирайте лога и го публикувайте в следващия си коментар в темата. Бележка: Ако MalwareBytes' Anti-Malware се затрудни в премахването на откритите вируси/заплахи, той ще поиска да рестартира компютъра Ви и по време на рестартирането да премахне проблемните вируси/заплахи. Ако бъдете попитани, потвърдете че желаете вашия компютър да бъде рестартиран. Стъпка 3: Създайте нов лог файл от HijackThis и го поставете в следващия си пост.
 30. -1 реакции
  Не, няма нужда да го инсталираш в твоя случай. Той е за диагностика на скрити процеси и драйвери. По ме притеснява тази част в лога: Изтегли програмата Safe XP 1.5.7.14 и приложи настройките от снимката: Избери Apply и направи нова проверка с AVZ. Виж дали вече тези "проблеми" са изчезнали. Не публикувай целия лог, а само за точко 8.
 31. -1 реакции
  Вече е добре. Нарочно съм оставил Task Scheduler, защото участва в Prefecth функцията. А иначе с SafeXp целяхме да затворим следните "уязвимости" и шервания по-лесния начин... Изчисти и карантината на AVZ => File => Quarantine' Folder Viewer => избери файла от нея и натисни Delete. За финал стартирай отново OTM.exe и натисни CleanUP! Касперски добре се е справил, но поне позакърпихме някои "пробойни". Поздрави и лека вечер. !
 32. -1 реакции
  Ken много пъти я е давал и върши работа за подобни проблеми => http://www.purgeie.com/dl/divfinst.exe (платена, но напълно фукнкционална за 15 дневен пробен период). За момента се справя доста добре с изтриването на упорити файлове и папките.
 33. -1 реакции
  Мисля, че ще трябва да поровичкаш из регистрите: Start => Run => regedit => HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\explorer\Desktop\NameSpace\ Като разгънеш този ключ ще намериш колонка от записи. Провери ги един по един като при всяко разцъкване върху записите гледаш десения панел с информацията. Като стигнеш до записа който отговаря за иконата Shedder просто го изтрий и рестартирай компютъра. (или натисни десен бутон => Refresh върху десктопа) и виж дали е изчезнала. Успех ! PS: Един приятел ти хареса wallpaper-a от десктопа. Дали ще е възможно да кажеш от къде си си дръпнал тапета.
 34. -1 реакции
  Ето : Results of screen317's Security Check version 0.98.9 Windows XP Service Pack 3 `````````````````````````````` Antivirus/Firewall Check: Windows Security Center service is not running! This report may not be accurate! Windows Firewall Enabled! WMIC entry does not exist for antivirus; attempting automatic update. `````````````````````````````` Anti-malware/Other Utilities Check: Malwarebytes' Anti-Malware HijackThis 2.0.2 CCleaner (remove only) Java 6 Update 15 Adobe Flash Player 10 Adobe Reader 9.1.2 - Bulgarian `````````````````````````````` Process Check: objlist.exe by Laurent `````````````````````````````` DNS Vulnerability Check: POOR! (Vulnerable to DNS cache poisoning!!-- Consider OPENDNS) `````````End of Log```````````
 35. -1 реакции
  Макар всичко да зависи от задклавиатурното устройство, аз нямам добри впечатления от продуктите на McAfee. Една тема със сериозно инфектирана машина с инсталиран McAfee:(все пак да предположим, че потребителя си е виновен, защото е инсталирал програма-менте Rogue): http://www.malwarebytes.org/forums/index.php?showtopic=22314&st=0 A този немец имаше McAfee + Avira и едва му го деинсталирах. Драйвера на защитнана стена на McAfee Firewall Plus бе причина за редица сини екрани... http://forum.avira.com/wbb/index.php?page=Thread&threadID=97191 Още повече, че McaFee са в такова отчаяно положение, че задължават фирми като Dell и т.н. да ги включва в продажбите на лаптопи и т.н. На този етап за мен са непроръчителни.
 36. -1 реакции
  От много време специализираните скенери за троянски коне не са на мода. Антивирусните програми се справят доста добре със своята задача по откриването им. Но все пак никоя програма не засича на 100% всички заплахи. Потребителя трябва да е бдителен за стандартните неща: *непознати процеси в Task Manager и msconfig (секцията за услугите и секцията за стартиращите обекти) *странни записи в регистрите (чрез анализа с различни програми използвани в нашия подфорум) *подозрителна активност на интернет връзката, когато всички download managers и torrent клиенти са спряни и т.н. В комбинацията си не си споменал защитна стена, която е важен компонент. Ако си Win XP задължително ти трябва качествена защитна стена. Ако си в Windows Vista, Windows 7...е вече малко въпрос на избор. Тяхните стени са доста подобрени и следят и изходящия трафик. Можеш да прочетеш тази тема (леко я обновявах наскоро): http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=27960 А при проблем прочети важната тема в раздела => Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега? и отвори нова тема в подраздела => Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове Поздрави !
 37. -1 реакции
  :up аре бе специалиститите.треа да чакам до другата седмица, за да ми кажете аааа.... може би незнаете ХаХаХаа
 38. -1 реакции
  Сигурно пишеш глупости и дори чата не иска да ги публикува, пък камо ли някой да ги чете.
 39. -1 реакции
  То и в много други форуми го има това с репутацията, но там даже като гласуваш за някой, може да оставиш коментар защо го харесваш или обратното. Също този, за който си вотнал, му излиза отчет относно репутацията му и кой, какво мисли за него и тогава става здраво.
 40. -1 реакции
  Със стената на Windows 7 + някои настройки (включително забраняване на Скайп да използва допълнителни портове за свръзка) и разни други... и сменен DNS =>
 41. -1 реакции
  Фънки, прочети малко за глобалното затопляне...
 42. -1 реакции
  Ами беше споменал: Както и да е... Не забравяй преди това да изпълниш стъпка 1 и да изтриеш файловете от "клетката" (virus chest) на avast! Това ще го направиш накрая...и той ще си се инсталира, където трябва...
 43. -1 реакции
  Продължете със стъпка #2 => тя ще премахне остатъците от ComboFix (така че няма място за паника).
 44. -1 реакции
  Пробвай с другия си акаунт, може да проработи.
 45. -1 реакции
  Сложете нова версия на Mozilla Firefox. http://www.kaldata.com/comments.php?id=49291&catid=1&highlight=mozilla Деинсталирайте Adobe Reader и го заменете с Foxit Reader. http://www.kaldata.com/comments.php?id=49114&catid=1&highlight=foxit+reader Инсталирайте нова версия на плъгина Adobe Flash Player. => инсталирайте я за всички браузъри които ползвате. Преди да я инсталирате, затворете браузърите. http://www.kaldata.com/comments.php?id=47908&catid=1&highlight=adobe+flash Ето ви нова версия на плеъра Windows Media Player 11. http://www.kaldata.com/comments.php?id=19071&catid=1&highlight=windows+media+player Деинсталирайте Ask Toolbar.
 46. -1 реакции
  Радвам се, че всичко е ОК. При нови проблеми пишете отново.
 47. -1 реакции
  То е ясно, че борбата ще е между 'Aragorn(Elesar)' и 'RefreshMe', поради неактивността на 'frason', като по мое виждане бат Мето ще спечели, но да не прибързваме с изводите. Ето го и моя вот : 1. frason 2. Aragorn(Elesar) 3. RefreshMe П.П. Относно липсващите постове на мен и jeiny, в записването за конкурса, аз ги публикувах, като очаквах по-голям интерес към темата, което щеше да доведе до наистина по-забавна надпревара. Да но явно не се получи и тъй като от страна на дамите 'sed_ally[kara]' също се отписа и не остана никой, просто реших че няма смисъл да продължаваме да участваме. Казвам го за да няма питания. Желая успех на кандидатите, нека най-добрият победи!
 48. -1 реакции
  аз много мразя да се снимам, както и да снимам въобще. Имам чувството, че като снимам някакъв момент, все едно го ограбвам от спомените си, за да го хербаризирам на снимка.
 49. -1 реакции
  Имах въпрос който ми хрумна преди малко и след като потърсих във гугъл и не намерих(може и да има).Та въпросът ми е следният какво представлява ботът за онлайн игрите(най-известните ботове)или друг тип на къкъв език(езици) се прави и как действа? Благодаря предварително.
 50. -2 реакции
  Ами да си работи 4 часа и да си ходи вкъщи.Никой не може да го задължи да седи след работно време,иначе да си търси извънредни.В другият случай да си търси парите за извънредният реуд или може да разтрогне договора по вина на фирмата,но там са разправии с адвокати и т.н за неизплатен извънреден труд
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...