Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 22.09.2009 от всички места

 1. 1 реакция
  Рижия застрелян в „Меден рудник” 20 септември 2009 15:29 / Dariknews И сега, ако осъдят полицая, който е убил този престъпник - просто повече няма и да обръщам внимание на ставащото в България.
 2. 1 реакция
  А не би трябвало да е така. Щом те нападат - трябва да имаш правото да се защитаваш. Лично аз съм за освобождаването на полицая и пълното му оправдаване.
 3. 1 реакция
  системният ми е 500 barracuda 7200, вдигаше до 55 градуса при по-интензивна работа. монтирах го на средно звено в кутията и на около 5 см над него вързах едно вентилаторче от бивше захранване, притегнах го здраво с две малки свински опашчици само от едната му страна. получи се много тихо решение, което ми свали ~20 градуса при интензивна работа и 25+ при idle. относно позиционирането, смятам, че е по-добре да хладиш с един по-голям вентилатор само металната плоча отгоре, а тя равномерно да предава по-ниската температурата, отколкото да сложиш някаква измислица с два вентилатора, която да ти набива прахоляк в механиката и електрониката отдолу.
 4. 1 реакция
  Здравейте на всички, Надявам се на малко помощ, защото този проблем ме мъчи от известно време, а не намирам елегантно решение. Проблема е следният - 3 домейна, 3 IP адреса, една машина с php4 и apache1.3 Ползва се CMS e107 (без коментари за това, няма избор) в поддиректория на кореновата на Апачи /portal/ (/var/www/htdocs/portal) Целта е - който и домейн да се достъпи от браузъра, да се редиректва в директорията /portal/. Например: http://www.domain1.com/ -> http://www.domain1.com/portal/, следващият http://www.domain2.com/ -> http://www.domain2.com/portal/ и т.н. за следващият. За сега успех имам само с: RewriteRule ^/$ /portal/ [R] но пренасочва винаги към domain1.com Надявах се да стане с: Redirect 301 / http://%{HTTP_HOST}/portal/ но пък в този формат сървъра не разбира %{HTTP_HOST} (трябва да е URI) Последно опитах и по този начин (малко е по-гъвкав) rewritecond %{http_host} . RewriteRule (.*) /portal/$1 [R=301,L] защото така може да се зададе и директория, но пък така се получава рекурсия (/portal/portal/portal...) въпреки опцията L(ast) и "гръмва" Ще съм благодарен на всякакъв съвет ПП:Отбележете, не говоря въобще за vhosts, съдържанието е едно и също за всички домейни, не става дума и за dns хватки. ПП2:Дали всичко не идва от nameserver директивата на Апачито (правя си изводи от пренасочването в резултат на RewriteRule ^/$ /portal/ ???
 5. 1 реакция
 6. 1 реакция
  Нова версия, нов превод VirtualDub 1.8.3
 7. 1 реакция
  Вграден превод на VirtualDub-MPEG2 1.6.19 build 24507 сваляне официална страница
 8. 1 реакция
  Превод на VirtualDub 1.6.19 Този път превода не е вграден, а е изпълнен в тип "кръпка" за добавяне на Български интерфейс. повече информация: Kaldata официална страница превод на Български
 9. 1 реакция
  Вграден превод на български на VirtualDub 1.7.2 сваляне
 10. -1 реакции
  Братовчетка ми днес ми каза че компа и се развалил и аз я питах кво точно му има! Тя ми каза че като пуснала компа светвали лампичките на компа и на монитора зелената лапичка-всичко работело, но на монитора нищо нямало -черен екран само- все едно, че е спрян монитора, но свети зелено-значи работи и компа се чува да работи но нищо няма на монитора? Докато играела една игра и изведнъж се ресетнал компа и се появил черен екран! Дали това е от видеокартата или от монитора? На какво може да си дължи проблема? Повтарям компа се чува да работи и монитора уж-но има само черен екран и нищо друго! ппс: Моля ви да ми отговорите по-скоро, защото те не разбират много и мислят че е от монитора и възнамеряват да купуват нов монитор-но да не е от видеокартата и напразно да си дават парите
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.