Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 24.10.2009 от всички места

 1. 3 реакции
  Както бях обещал ТУК шоуто започна Теста проведен на виртуална машина Microsoft Virtual PC - Ползвана Операционна система Windows XP SP3 без никакви ъпдейти чист първа инсталация. - Тествани Kaspersky WKS 6.0.4.1212, NOD 32 4.0.468.0 и Avira Antivir Premium 9 Системата умишлено беше заразена ,копието на заразеният диск беше архивирано. Изглед на веселият екран Тест с Kaspersky WKS Снимка 1: Спирам интернета - ще проверявам без дефиниции,само с наличните в инсталационният пакет, а те са дигитални сигнатури от 22.09.2009 за Касперски Снимка 2: Инсталирам програмата,като спирам анти-хакера и инсталирам само анти-вируса Доста зор видя програмата докато се инсталира,процесора се товари на 100 процента Снимка 3: След инсталацията на Kaspersky и рестарта: Снимка 5: Бърза проверка Неприятното,е че не са направени настройките предварително и трябва да се спре и настрой...но не я спрях. Вижте кои са под карантина Снимка 6: Следва ъпдейт Снимка 7: Сканиране и пълна проверка Снимка 8: Файлове под карантина и изтрити - Снимка 9: Сканираме с MBAM обновена напълно Снимка 10: След сканиране и рестарт Kaspersky намира още 3 зарази и стават общо 25 Снимка 11: Оставали зарази в папката които не са обработени Тест с NOD 32 4.0.468.0 сигнатури от 30.09.2009 г. Снимка 1: Спираме интернета Снимка 2: Инсталираме програмата Снимка 3: Сканираме дисковете без да сме обновили програмата...( малко смешно ми звучи "брой прониквания" ) Снимка 4: Открити и неутрализирани зарази Снимка 5: Програмата обновена и активирана - вече не е пробна версия Опитах няколко пъти да я обновя но ...все ми казва,че няма ъпдейти... Затова си я активирах и олеее Снимка 6: Брой засечени и и почистени зарази(прониквания ...харесва ми това определение ) Снимка 7: Файлове под карантина общо засечени и обработени: 17 Снимка 8: Незасечени файлове в папката Снимка 9: Сканираме с MBAM Тест с Avira Antivir Premium 9 сигнатури от 07.08.2009 г. Снимка: 1 Инсталирам програмата и спирам нета,после за да може да се активира лиценза Снимка 2: След инсталиране и стартиране на защитата това засича още при стартирането си и се брои = 3 парчета Снимка 3: - Бърза проверка на Авира със стари дефиниции = 6 броя Снимка 4: Общо до момента зарази в карантината до момента Снимка 5: Обновяване на базите Снимка 6: Пълна проверка на компютъра засечени зарази = 9 бр. Снимка 7: Брой на файловете преместени под карантина карантината 18 бр. Снимка 8: Пускам сканиране с MBAM и ето реакцията на Авира Снимка 9: Засечени зарази с MBAM На трите програми,настройките при сканиране след ъпдейта бяха на максимално ниво. Кой колко хвана и със стари бази и евристика и нови бази можете сами да видите. Аз на себе си вярвам не на тестове дето са платени. И трите програми се справиха добре,като неутрализираха повечето от заплахите и позволиха компа да стартира и работи горе долу добре. Просто без MBAM не става май...
 2. 3 реакции
  По молба на stefanvalja пускам обобщените резултати. Прието е средноаритметично осредняване на резултатите от "активно"-то и проактивното засичане за последните 5 теста. "Осредняването" е прието като най-приемливия вариант за оценка, при липсата на информация за статистическата "тежест" на "активното" и проактивното засичания. Ако имаше някакви, макар и оскъдни статистически данни- какъв процент, от произволно избрано количество зарази, са "известните" и какъв "неизвестните" зарази, то тогава можеше да се направи по-точна "тежестна" оценка. Тъй като това не е ясно, и няма как да бъде ясно, е прието най-неутралното решение- осредняване на резултатите. Обобщена таблица Обща диаграма Диаграма на осреднения процент, % От диаграмите се вижда ясно, коя програма на какво "разчита" за да засече, като показателно за това е разликата между "активно" и проактивно засичане. Най-балансирани в това отношение се оказват Авира и НОД32, а най-зле- F-Secure и eScan, които очевидно разчитат изключително на дефиниции за да засекат. Касперски в това отношение, също не е много добре, като разликата е малко над 60%. Осредненото засичане е показател (според мен), показващ до каква степен на вероятност може да се разчита на програмата за всички житейски ситуации (ако е обновена, или ако не е обновена). С други думи: до колко може да се разчита на програмата, без да знаем в какво състояние е. Пример: Ако Авира е обновена, то може да вярваме, че тя ще засече 99.5% от заразите, а ако не е- може да разчитаме, че ще засече 72%. Ако обаче не знаем (условно казано) дали е обнове или не, то можем все пак да разчитаме, че тя ще засече- 85.8%. В същото време, ако Касперски е обновен, то може да разчитаме, че той ще се справи със 96.7% от заразите, НО ако не е обновен, ще се справи само с- 36%. Ако обаче не знаем (пак хипотетично) дали е обновен, то може да разчитаме, че той ще засече- 66.1%. Мисля, че стана ясно, каква е идеята на "осредняването". Дано съм бил от полза!
 3. 2 реакции
  Здравейте Ivo-81! Аз съм Maniac и ще Ви помагам да почистите вашата система от зловреден софтуер. Анализа на логовете, както и премахването на зловредния софтуер, може да отнеме време, затова моля бъдете търпеливи. Моля, имайте предвид следното: Аз ще Ви помагам само за почистването на вашата система от зловреден софтуер. За всякакви други проблеми, моля създайте нова тема в съответния форум и опишете детайлно проблема Ви. Решението се отнася само за този проблем и само на този компютър. Задължително трябва да разполагате с администраторски привилегии, за да получим възможността успешно да почистим вашата системата. Следвайте инструкциите ми стриктно, докато не Ви кажа, че системата Ви е напълно чиста. Това, че симптомите са изчезнали, не значи че всичко е наред. Ако не разбирате нещо, моля Ви попитайте ме, а не рискувайте. По-добре е малко да се позабавим, отколкото да усложним нещата. При наличие на руткит, аз не гарантирам 100% почистване. Проявете търпение, защото процедурата по почистването на вашата система може да отнеме известно време, в зависимост от вида на зловредния софтуер. Цялата кореспонденция минава през тази тема, не създавайте нова тема и не използвайте друга тема за тази цел. Моля, публикувайте и лог файл от HiJackThis. П.П.: Накрая, натиснахте ли бутона Remove Selected?
 4. 2 реакции
  Искам да отпрая апел за помощ. Незнам къде и е мястото на темата, но мисля че и тук става. Играя линейдж и сега ще си правя нов герой. Решил съм това да е хюман визард (по точно бишоп хилер). По принцип играя с женски персонажи и избирам имена които са исторически (имал съм персонажи с имена Калиакра, Асенина, Шишманина, Кантакузина, Палеологина, Комнина). Тоя път обаче реших да е нещо друго. Проблема е че не мога да измисля име сам, затова ви моля да ми помогнете за избора на име на новата ми героиня. Малко подробности. Това е фентъзи мморпг и всички по известни имена отдавна са заети, ако искам да ги ползвам трябва да изглежда така zZzИванzZz или xИВАНх. А ми се ще името да е уникално и красиво. Ето ви и картинка как ще изглежда героинята ми.
 5. 2 реакции
  Тя е на 11 когато е родила, значи е заченало на 10. А когда е започнала да се е.... И после ще си говориме за педофилия и колко било лошо това нещо. Интересно бащата дали ще бъде подведен под отговорност за педофилия, а също и другите роднини. Защотото ако не, веднага трябва да се свали възрастовата граница за секс на най малко 10-9 години когато тая е започнала да се занимава с него. Другия вариант е в закона да пише че на наказание за педофилия подлежат всички освен ромите. По дяволите, някой хора отиват в затвора заради голи снимки в компа си на 10 годишни деца, а тоя я е таковал сигурно много пъти, и то под благия поглед на родата, а може би и на маалата.
 6. 2 реакции
  Значи, уточнил съм че искам да е уникално, и затова дадох пример с ххх...ххх в смисъл че не искам такова. Фиар, тебе кво ти влиза в работата какъв съм и що съм? И що мамка му трябва да ми пука как ще изглеждам в твоите очи. Аман от многознайковци дето си пъхат гагата дета дето не им е работата. Затова мразя форумите и рядко пиша, все ще се намери някой умник дето ще оспами темата.
 7. 1 реакция
  За мене беше важно не кой колко ще засече,а дали ще успее да се инсталира на заразен компютър,обнови и сканира.Между впрочем не можех да вляза например в сайта на Avira Също така как ще се държи компа след това сканиране. На въпросите ти 1. Не е важно колко са били,а колко са инсталирани. Инсталирани бяха всички.Ако държиш ще пусна отново виртуалният диск и ще дам снимка 2.Колко е засякла всяка програма преди и сле обновяването ... не искам да казвам аз - от снимките се вижда,както и накрая се вижда резултата от сканиране с MBAM. Интересува те класация ли? 3.Виждат се колко пак от снимките преценете Вие сами. Ще пусна компа - ще ти направя снимки,май на някои трябва видео да им се заснеме пп.След сканирането с MBAM и рестарта,който последва при стартиране Касперски ги затри тези файлове и не е пускан да сканира отново.Другите програми не са засекли после нищо. Също така,пробвах първо негоза да не бъда обвинен в пристрастие,НОД имаше време за добавяне в базите докато Касперски НЕ. Авира я пробвах днес вечерта,все пак трябва да поспя ...
 8. 1 реакция
  SE са детски играчки. Купи си нокиа да нямаш грижоци!
 9. 1 реакция
  За да съм в тон с модната тенденция от предходните два дълбокомислени поста аз ще кажа пък :Nokia съкс!
 10. 1 реакция
  Отворете C:\Qoobox , намерете файла Add or Remove Programs.txt и публикувайте неговото съдържание. И ми напишете как чувстваше системата си в момента.
 11. 1 реакция
  Отворете Notepad и чрез комбинацията copy/paste поставете следния текст: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=139664 Killall:: Collect:: c:\windows\system32\XDva279.sys c:\windows\system32\XDva302.sys Driver:: XDva279 XDva302 DDS:: FF - prefs.js: browser.search.defaulturl - FF - prefs.js: keyword.URL - Запазете файла с името CFScript.txt и го поставете върху ComboFix. След като, програмата приключи ще Ви изведе лог файла. Отново чрез комбинацията от Copy/Paste поставете информацията тук.
 12. 1 реакция
  http://www.bioticaindia.com/82801-fbm-ich6.html а тези? Ако пак не станат ... http://www.google.bg/#hl=bg&ei=6kbjSs2dF5PAmQO3lcD_AQ&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&ved=0CAUQBSgA&q=realtek+AC%2797+vista&spell=1&fp=4e4bced490955050 .... Всъщност драйвъри точно за твоя модел за 7 няма. Въпроса е че може да ти тръгнат други. Всичко е на принципа проба, за това по-добре сам да потърсиш вместо да ти даваме линкове.
 13. 1 реакция
  Изтеглете ComboFix от някой от следните линкове: Линк 1 Линк 2 * ВАЖНО !!! Запазете ComboFix.exe на вашия десктоп Изключете вашата антивирусна и антишпионска програма, обикновено това става чрез натискане на десния бутон на мишката върху иконата на програма в системния трей. Бележка: Ако не можете я спрете или не сте сигурни коя програма да изключите, моля прегледайте информацията от този линк: How to Disable your Security Programs Преименувайте ComboFix.exe на Tool.exe Стартирайте Tool.exe и следвайте инструкциите. Бележка: ComboFix ще се стартира без инсталирана Recovery Console. Като част от неговата работа, ComboFix ще провери дали Microsoft Windows Recovery Console е инсталирана. Предвид бързо развиващия се зловреден софтуер е силно препоръчително да бъде инсталирана преди премахването на зловредния софтуер. Това ще Ви позволи да влезете в специален recovery/repair режим, който ще ни позволи по-лесно да решите проблем, който би могъл да възникне при премахване на зловредния софтуер. Следвайте инструкциите, за да позволите на ComboFix да изтегли и инсталира Microsoft Windows Recovery Console. В един момент ще бъдете попитани дали сте съгласни с лицензното споразумение. Необходимо е да потвърдите, че сте съгласни, за да инсталирате Microsoft Windows Recovery Console. ** Забележете: Ако Microsoft Windows Recovery Console е вече инсталирана, ComboFix ще продължи към процеса по премахване на зловредния софтуер. След като Microsoft Windows Recovery Console е инсталирана, използвайки ComboFix, Вие ще видите следното съобщение: Изберете Yes, за да продължи сканирането за зловреден софтуер. Когато процесът приключи успешно, инструментът ще създаде лог файл. Моля, включете съдържанието на C:\ComboFix.txt в следващия Ви коментар в тази тема. Бележка: Моля, не движете мишката, докато ComboFix работи. Това може да наруши процеса на работа. ComboFix ще нулира всички настройки на Microsoft Internet Explorer, включително да направи IE браузър по подразбиране. ComboFix ще изключи autorun функцията на ВСИЧКИ CD, Floppy и USB устройства, за да помогне при премахването на зловредния софтуер и Ви защити от бъдещи вируси/заплахи, които поразяват чрез autorun. Ако това е проблем за вас - моля, уведомете ме. ComboFix ще изключи вашата интернет връзка. Интернет връзката ще се възстанови автоматично, преди ComboFix да завърши процеса на работа. При проблем, той ще прекрати интернет връзката. За да възстановите интернет връзката си, рестартирайте компютъра си. В случай на проблем с ComboFix, той може да създаде лог файл. Моля, включете съдържанието на C:\BUG.txt в следващия Ви коментар в тази тема. Работата на ComboFix, може да отнеме до 20-30 минути, за да завърши, моля имайте търпение. Моля, не прикачвайте лог файла/овете от програмата, а го/ги копирайте и поставете в следващия Ви коментар в тази тема.
 14. 1 реакция
  Виж и тези. http://neosmart.net/blog/2006/vista-sound-drivers/ ... По принцип в момента май няма такива драйвъри и ще трябва някак да излъжем
 15. 1 реакция
  Стъпка 1: Моля, отворете HijackThis, и изберете Do a system scan only. Сложете отметки на следния ред: R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://search.condui...&ctid=CT1750559 След това, затворете всички отворени прозорци, освен този на HiJackThis, и изберете Fix checked. Стъпка 2: Изтеглете Security Check от screen317 от тук или тук и го запаметете на вашия десктоп. Кликнете два пъти върху SecurityCheck.exe и следвайте инструкциите. Накрая, автоматично ще се отвори текстов документ, наречен checkup.txt, моля поставете съдържанието му в следващия Ви коментар в тази тема. Стъпка 3: Изтеглете GMER Rootkit Scanner. Разархивирайте го на вашия десктоп. Преди да сканирате се уверете, че всички останали работещи програми в момента са изключени и вашия антивирусен софтуер няма да предприема никакви действия по време на сканирането на Gmer. Не използвайте компютъра си, докато трае сканирането. Преименувайте GMER.exe на Tool.exe и кликнете два пъти пъти върху Tool.exe , за да стартирате програмата. Внимание: Сканирането може да доведе до грешки, затова не предприемайте никакви действия върху редовете маркирани с "<--- ROOKIT" без да съм Ви посочил да го направите. Ако е открита активност на rootkit ще бъдете попитани дали желаете да бъде направено пълно сканиране на системата. Изберете NO. В десния панел ще видите какво е било проверено, нека всичко си остане така. Необходимо е само да се уверите, че пред "Show All" няма отметка. Сега кликнете върху бутона Scan . След като сканирането приключи е възможно да получите информация за друга rootkit активност. Изберете OK . Gmer ще Ви отвори лог файла. Кликнете на бутона Save... и в полето за име на файла, напишете Gmer.txt . Запишете лог файла на вашия десктоп.
 16. 1 реакция
  търси драйвер за виста... http://downloadcenter.intel.com/confirm.aspx?httpDown=http://downloadmirror.intel.com/13365/eng/AUD_allOS_5.12.01.5500_PV_ADI_AC97.exe&agr=N&ProductID=2773&DwnldId=13365&strOSs=All&OSFullName=All%20Operating%20Systems&lang=eng intel пишат, че е all O.S.
 17. 1 реакция
  драйвърите от дисковете ти са за хр/виста и меко казано не се препоръчва използването им ако прецениш че не можеш да се справиш или не искаш да рискуваш, сподели повече информация за конфигурацията си и отделните части (модели и т.н), за да получиш адекватна помощ само с мързел не става phonetic tradiotional има важна тема за ОС - на 95% от въпросите Ви е отговорено в нея
 18. 1 реакция
  Слабо ме интересува с какво си у вас и с какво си на служебния. Не ме интересува също броя засечени уж заплахи.
 19. 1 реакция
  Процесора поддържа 64бит ОС.Игрите на който им трябва 1ГБ видеопамет няма да вървят добре на тази слаба карта така ,че не е проблем.За инсталация на чисто се форматира само дяла на ,който се инсталира в частност C.
 20. 1 реакция
  слагай спокойно - поддържа и 32 и 64 битови ОС драйвъри за каквото и да е се търсят преди инсталация на ОС (независимо че някои от тях 7 ги намира сам) форматираш само дяла на който искаш да инсталираш ОС - избираш custom инсталация в прозореца за избор на дял, има линк Drive options, откъдето се извършват действия с дяловете вкл. формат (леле колко правописни грешки имам днес)
 21. 1 реакция
  Българските мобилни оператори поддържат най-високите цени за разговори в целия Европейски съюз. При средна цена за ЕС от около 9 евроцента на минута стандартната цена в България е 36 стотинки, което е два пъти повече, отколкото средно в Европа и 9 пъти по-скъпо от Кипър, където местните абонати имат удоволствието да говорят за 2 евроцента на минута. Заедно с това и трите мобилни оператори контролират пазара на телефонни апарати и продължават да държат високи цените и там. Откакто мобилната телефония навлезе в България, компаниите в сектора постоянно отчитат ръст и регистрират ненормално високи печалби. Това обаче се оказва недостатъчно. Мобилните оператори не се свенят да припечелват и от други дейности. Последното, което изнерви абонатите, са sms съобщения, които ги приканват да участват в хазартна телевизионна игра. Почти няма абонат и на трите оператора, който в последните дни да не е получил поне едно съобщение, което го агитира да даде 1,20, за да спечели 15 000. Никой не е питал абонатите съгласни ли са да получават такива съобщения, склонни ли са мобилните оператори да предоставят телефонните им номера на трети лица с комерсиална цел и изобщо дали желаят да бъдат продавани на този или онзи както едно време в Русия Чичиков е търгувал със списъци на крепостни селяни. Къде ти. Това в европейска България е лукс – да питаш някакъв си абонат дали е съгласен за нещо. Той трябва да целува ръка, да благодари, че му е осигурено благото да има мобилен телефон и да може да говори по него. В Куба например това достижение на цивилизацията стана достъпно за простолюдието едва преди три месеца. А има и по-зле. Обаче понеже не сме в Куба или в Африка, а в Европейския съюз – уж-божем – мобилните оператори незабавно трябва да станат обект на проверка как съхраняват личните данни, които ние сме им поверили при подписването на договор. Контролните органи в държавата, доколкото ги има и доколкото са склонни да пипат в тази сфера, трябва да дадат отговор на въпроса имат ли право мобилните оператори да предоставят номерата на абонатите с комерсиална цел, може ли това да става без изрично съгласие и прочие “дребни подробности” като например колко получават за това, че ни продават на килограм на разни хора и фирми. Разгеле, имаме все още и еврокомисар за защита на потребителите, може да се поразмърда и той. Ако е удобно. ekipnews.com
 22. 1 реакция
  Здравейте bebsito, *. Временно спрете защитата на антивирусната си програма в реално време. *. Изтеглете Combofix. *. Запазете го на Десктопа. *. Отворете Start => run => и въведете следната команда: *. По време на сканиране от страна на ComboFix не стартирайте никакви други приложения, не натискайте клавиши от клавиатурата и не местете мишката ! *. Публикувайте лог файла, който ще се създаде след рестарта на компютъра в следващия си пост.
 23. 1 реакция
  Супер! Ако отново се появи проблем, пиши отново.
 24. 1 реакция
  Няма проблем! Интересува ме как чувстваш системата си в момента? Има ли подобрение или няма?
 25. 1 реакция
  Някои хора на 33 годишна възраст нямат деца за жалост, а тя сигурно ще е прабаба.... :eek:
 26. 1 реакция
  Радвам се че ме нарече младеж щот съм на 32. Просто искам някво готино име, пък нищо не ми идва в главата. Занимавам се с история и все ми идват в главата някви принцеси и кралици, пък исках нещо по различно. Питах тоя оня и викам чак да питам и в форума. Играя линейдж понеже превеждам от руски и общуването с рускоезични ми е твърде полезно. А и играта сама по себе си е добра.
 27. 1 реакция
  Има такава програма за фино блокиране на изображения,текстове,полета,някой флашове: AdBlock for Opera - analogue of «Adblock Plus: Element Hiding Helper» (изчакай страницата да се зареди). Разгледай и филтрите,които ти предложи Disasterpiece. Лично,използвам този: urlfilter.ini (Свали с десен бутон - Запиши от връзката като) от Alpha-Toxic,който го обновява редовно за българските сайтовете. Файла трябва да поставиш в потребителската Директория на Opera>> Рестартираш Opera и получаваш чисти от реклами торент тракери,abv.bg и ред др.
 28. 1 реакция
  На мястото на RTM на MSDN се появиха някои нови файлови версии за Windows 7 с дата 21.10.2009. Досега информацията на MSDN не беше обновявана от месеци, когато излезе RTM. Ето пример за последната българската 64-битова версия на Windows 7 Ultimate: P.S. Най-вероятно обновяването е заради N версиите (без WMP и Internet Explorer). Като гледам другите не са пипнати, там е старата RTM версия от 24.08.2009. Справка за английската версия Ultimate x64 N с дата 22.10.2009:
 29. 1 реакция
  Добре до тук, нека видим резултата от Dr. Web.
 30. 1 реакция
  Ами имам предложения,но не знам колко женско звучи...! Значи избирай между ''ТирБушон'' или просто ''Бушона''. П.П Не се обиждай!Просто помагам!
 31. 1 реакция
  Отлично! Стъпка 1: Деинсталирайте ComboFix и всички резервни копия на файлове, които той премахва: * Кликнете върху бутона Start и изберете Run * Въведете ComboFix /u в полето и изберете OK Бележка: Забележете, че има разстояние между ComboFix и /u, което задължително трябва да има. Тази процедура ще извърши следните действия: Ше изтрие ComboFix и всички свързани с нея файлове и папки. Ше изтрие бакъпа на VundoFix (ако съществува). Ще изтрие папката Deckard (ако съществува). Папката _OtMoveIt (ако съществува). Нулира настройките на часовника. Скрива файлови разширения, ако е необходимо. Скрива системни файлове, ако е необходимо. Нулира System Restore . Стъпка 2: 1) Изтеглете: ESET Online Scanner 2) Стартирайте esetsmartinstaller_enu.exe 3) Сложете отметка на YES, I accept the Terms of Use и изберете Start 4) Скенерът ще започне да изтегля компонентите, които са му необходими. 5) Уверете се, че има отметки на следните редове, включително и тези от менюто Advanced Settings: Remove found threats Scan archives Scan for potentially unwanted applications Scan for potentially unsafe applications Enable Anti-Stealth technology И накрая изберете Start 6) Скенерът ще започне да изтегля последните дефиниции. 7) След, като сканирането завърши изберете Finish. 8) Отидете в: C:\Program Files\ESET\ESET Online Scanner Отворете файла log.txt , копирайте съдържанието му и го поставете в следващия си пост тук.
 32. 1 реакция
  За всички влюбени и не толкова влюбени... : http://www.youtube.com/watch?v=bHUH8cP7p90&feature=related
 33. 1 реакция
  е, а тук ми дават минуси, ама карай да върви - отвън е пълно с така наречените "роми" - на някои от тях сме им отгледали децата - мине не мине месец и ги зарязват в болницата. Нито имат пари да ги гледат, нито имат желание да ги възпитават, нито им обръщат внимание. Пък и то -как да обръщаш внимание на всичките си деца, след като всяка година раждаш по ново - заради добавките за "самотни майки" ? Нито една няма сключен брак -децата са с втори имена "Лилянов", " Цветелинов" и т.н. - пак заради същата причина -за да сучат парички от нас, дето работим. "Насърчаване на раждаемостта" - дрън- дрън, та пляс. Насърчаваме циганите да се плодят и размножават като хлебарки. А после се чудим от къде са се пръкнали гетата, и защо домовете за сираци са пълни. Дори, когато някой чужденец иска да си осинови някое дете - не му даваме. Ако циганката ходи да разжда срещу пари в чужбина -арестуваме я - не било., видите ли "морално". А морално ли е, смея да попитам, да насърчаваме раждаемостта на циганета в България, а след това да ги обричаме на мизерия и престъпно съществуване ? Морално ли е да сторим коптори за изоставените циганета, чиито майки са помиярки, и не са ги продали навреме ? Морално ли е да обричаме 2/5 от новородените ( толкова са горе-долу циганетата) на живот без надежда, без образование, без пари и престъпност ? Защото това ги чака новородените циганчета (пардон -ромчета) в България.Да станат сутеньори, крадци на дребно, наркопласьори или просяци. Все ми се струва, че животът на едно продадено бебе в Гърция ще бъде по -добър от колкото тук.
 34. 1 реакция
  Изтеглете ComboFix от някой от следните линкове: Линк 1 Линк 2 * ВАЖНО !!! Запазете ComboFix.exe на вашия десктоп Изключете вашата антивирусна и антишпионска програма, обикновено това става чрез натискане на десния бутон на мишката върху иконата на програма в системния трей. Бележка: Ако не можете я спрете или не сте сигурни коя програма да изключите, моля прегледайте информацията от този линк: How to Disable your Security Programs Преименувайте ComboFix.exe на Tool.exe Стартирайте Tool.exe и следвайте инструкциите. Бележка: ComboFix ще се стартира без инсталирана Recovery Console. Като част от неговата работа, ComboFix ще провери дали Microsoft Windows Recovery Console е инсталирана. Предвид бързо развиващия се зловреден софтуер е силно препоръчително да бъде инсталирана преди премахването на зловредния софтуер. Това ще Ви позволи да влезете в специален recovery/repair режим, който ще ни позволи по-лесно да решите проблем, който би могъл да възникне при премахване на зловредния софтуер. Следвайте инструкциите, за да позволите на ComboFix да изтегли и инсталира Microsoft Windows Recovery Console. В един момент ще бъдете попитани дали сте съгласни с лицензното споразумение. Необходимо е да потвърдите, че сте съгласни, за да инсталирате Microsoft Windows Recovery Console. ** Забележете: Ако Microsoft Windows Recovery Console е вече инсталирана, ComboFix ще продължи към процеса по премахване на зловредния софтуер. След като Microsoft Windows Recovery Console е инсталирана, използвайки ComboFix, Вие ще видите следното съобщение: Изберете Yes, за да продължи сканирането за зловреден софтуер. Когато процесът приключи успешно, инструментът ще създаде лог файл. Моля, включете съдържанието на C:\ComboFix.txt в следващия Ви коментар в тази тема. Бележка: Моля, не движете мишката, докато ComboFix работи. Това може да наруши процеса на работа. ComboFix ще нулира всички настройки на Microsoft Internet Explorer, включително да направи IE браузър по подразбиране. ComboFix ще изключи autorun функцията на ВСИЧКИ CD, Floppy и USB устройства, за да помогне при премахването на зловредния софтуер и Ви защити от бъдещи вируси/заплахи, които поразяват чрез autorun. Ако това е проблем за вас - моля, уведомете ме. ComboFix ще изключи вашата интернет връзка. Интернет връзката ще се възстанови автоматично, преди ComboFix да завърши процеса на работа. При проблем, той ще прекрати интернет връзката. За да възстановите интернет връзката си, рестартирайте компютъра си. В случай на проблем с ComboFix, той може да създаде лог файл. Моля, включете съдържанието на C:\BUG.txt в следващия Ви коментар в тази тема. Работата на ComboFix, може да отнеме до 20-30 минути, за да завърши, моля имайте търпение. Моля, не прикачвайте лог файла/овете от програмата, а го/ги копирайте и поставете в следващия Ви коментар в тази тема.
 35. 1 реакция
  А защо не се замислиш за 5870? 40нм-по-тиха и хладна, по-малко консумация на ток и е едночипова,а като представяне е доста близо и може да се намери за~600лв, а при желание и кросфайър можеш да направиш+ директХ11.
 36. 1 реакция
  Здравейте GetFun! Аз съм Maniac и ще Ви помагам да почистите вашата система от зловреден софтуер. Анализа на логовете, както и премахването на зловредния софтуер, може да отнеме време, затова моля бъдете търпеливи. Моля, имайте предвид следното: Аз ще Ви помагам само за почистването на вашата система от зловреден софтуер. За всякакви други проблеми, моля създайте нова тема в съответния форум и опишете детайлно проблема Ви. Решението се отнася само за този проблем и само на този компютър. Задължително трябва да разполагате с администраторски привилегии, за да получим възможността успешно да почистим вашата системата. Следвайте инструкциите ми стриктно, докато не Ви кажа, че системата Ви е напълно чиста. Това, че симптомите са изчезнали, не значи че всичко е наред. Ако не разбирате нещо, моля Ви попитайте ме, а не рискувайте. По-добре е малко да се позабавим, отколкото да усложним нещата. При наличие на руткит, аз не гарантирам 100% почистване. Проявете търпение, защото процедурата по почистването на вашата система може да отнеме известно време, в зависимост от вида на зловредния софтуер. Цялата кореспонденция минава през тази тема, не създавайте нова тема и не използвайте друга тема за тази цел. Стъпка 1: Моля, отворете HijackThis, и изберете Do a system scan only. Сложете отметки на следните редове: R3 - URLSearchHook: (no name) - - (no file) O2 - BHO: Ask Toolbar BHO - {FE063DB1-4EC0-403e-8DD8-394C54984B2C} - C:\Program Files\AskTBar\bar\1.bin\ASKTBAR.DLL (file missing) O3 - Toolbar: Ask Toolbar - {FE063DB9-4EC0-403e-8DD8-394C54984B2C} - C:\Program Files\AskTBar\bar\1.bin\ASKTBAR.DLL (file missing) След това, затворете всички отворени прозорци, освен този на HiJackThis, и изберете Fix checked. Стъпка 2: Изтеглете Security Check от screen317 от тук или тук и го запаметете на вашия десктоп. Кликнете два пъти върху SecurityCheck.exe и следвайте инструкциите. Накрая, автоматично ще се отвори текстов документ, наречен checkup.txt, моля поставете съдържанието му в следващия Ви коментар в тази тема. Стъпка 3: Изтеглете RootRepeal от тук и го запазете на вашия десктоп. След това, разархивирайте го на вашия десктоп, отново. Кликнете два пъти върху RootRepeal.exe , за да стартирате програмата Кликнете на таба Report в долната част на прозореца Кликнете на бутона Scan Сложете отметки пред следното: Drivers Processes SSDT Hidden Services Кликнете на бутона OK На следващия диалогов прозорец, сложете отметки преди всички дялове (C:\ , D:\ ....) Кликнете на OK, за да започне процеса на сканиране Бележка: Процеса на сканиране може да отнеме време. Моля, не стартирайте никакви програми, докато програмата сканира. Когато сканирането завърши успешно ще се появи бутона Save Report Кликнете върху Save Report и запишете лог файла на вашия десктоп, с име RootRepeal.txt Отворете File, след което Exit , за да затворите програмата. Копирайте и поставете съдържанието на RootRepeal.txt в следващия си пост.
 37. 1 реакция
  Освен фаровете, пропуснах да обърна внимание, че отляво на волана има едно проспособление с тясна и дълга,често неправилна форма.Това е лостчето с което се предупреждават останалите участници в движението за посоката която сте избрали да се движите.Това лостче задейства мигачите. Голям процент от водачите не знаят за съществуването му,а една друга част знаят,но не знаят предназначението му и за това не го използват. Вече е наближил моментът в който трябва да се сменят гумите,само че ще чакаме първият сняг да ни изненада и тогава ще ги сменяме,ако ги сменим изобщо. Но Г-н al_bundy316 ще каже, че само ще пълним с пари търговците на гуми и особена полза от зимните гуми няма. Други подобни празноглавци биха казали,че зимните гуми са само за снаг и за това трябва да се изчака снега.На гумата била нарисувана снежинка разбираш ли... Ако не си помогнем ние и Господ няма да ни помогне. Само се моля да срещам колкото се може по-малко "безсмъртни малоумници" по пътищата...
 38. 1 реакция
  Има вградена такава опция. Може да не е с толкова възможности като AdBlock, но пак върши чудесна работа с подходящите филтри. Тук има примерни. А ако искаш да блокираш даден домейн, десен клик и Block Content, кликни върху нещото, което ще блокираш, после кликни на Done. Със задържан Shift можеш да блокираш само избрани картинки, а не цели домейни.
 39. 1 реакция
  Аз съм от първите абонати на Вивател с предплатена услуга. Извадка от книжката на предплатения пакет: т.11 Период на валидност - В зависимост от паричната му равностойност, всеки ваучер има различен период на валидност* * виж ценоразписа на vivatel (под черта на страницата) (Самата ценова листа липсва в книжката, но ще се съгласиш, че ценовата политика на фирмите се променя. Има я на сайта им) т.16 - Ако срокът на картата изтича или наближи изчерпването на лимита й, ще получаваш съобщение, за да бъдеш информиран навреме - Ще ти напомняме за края на срока на валидност 1 седмица предварително - 30 сек преди изчерпване на лимита на картата и прекъсването на разговора ще чуеш звуков сигнал - Ако презаредиш картата си с ваучер с по-кратък срок на валидност, вече съществуващия няма да се намали Извод (според мене): ти си си виновен
 40. 1 реакция
  ЖЕНА През горещото пладне на твоите мисли минава жена - с гърди окръглени от вятъра и с коси като слънчева примка. Има нещо езическо в тази видяна за миг светлина, в тази дреха едва закрепена и като въздуха призрачна. С нозе бисерни през тревите, готови да ми сторят легло, с тяло в росата окъпано и като търсена истина бяло - през твоя пулс разнебитен от борбата на добро и на зло, преминава жена – всеотдайна, неуловима и цяла. И през къпини, високи до пояс, тичаш останал без дъх – първичен и сам, със сърце обгорено от вятър и вик на звезда. И сред въздух, пронизан от слънце и зов – на постеля от мъх ме настигаш.. И над нас в прозрачните клони птиците вият гнезда. 21.02.2006 г. Oт Чебурашка
 41. 1 реакция
  Само да уточня,че евристично засичане е засичане чрез използване на евристични технологии,а про-активно засичане е засичане без необходимост от точно описание , дефиниция , модел и пр. Евристичното засичане не е точно 100% засичане.Определя се само като един вид вариант на зловреден код,а дали е така лабораториите ще кажат,естествено това само с дефиниция се потвърждава. Така,че едното не може без другото. (Мое мнение)
 42. 1 реакция
  По принцип мразя игри по филми, ама тая изглежда прекалено добре, за да я пропусна. Ох, до февруари има време...
 43. 1 реакция
  "Свещеният камък" - Нора Робъртс Вече на пазара Корична цена: 11,95лв Трета книга от новата трилогия ЗНАКЪТ НА СЕДЕМТЕ Преди години, след ритуала за кръвно братство, Гейдж, Фокс и Кейлъб са се завърнали от гората, всеки с парче камък в ръка. Сега този камък ще стане тяхно оръжие в последната битка срещу демона. Кошмари и видения за кръв, огън и зверско насилие започват да измъчват тримата приятели и Куин, Лейла и Сибил - жените, свързани с тях чрез съдбата. Шестимата съзнават, че злото набира сила, но сега трите части от ритуалния камък отново са събрани в едно цяло. Само трябва да открият как да го използват срещу демона. В такъв решаващ момент хладнокръвието на комарджията Гейдж ще изиграе ключова роля в битката с тъмната сила. Той и Сибил имат еднаква дарба да предвиждат бъдещето, но това, което ги свързва, е любовта. Гейдж знае, че картите са раздадени, а изходите са два: пълна разруха или край на кошмара за Хокинс Холоу. Но той не обича да губи...
 44. 1 реакция
  Не мога точно да ти помогна, но можеш да свалиш тази версия http://######/details.php?id=112613&hit=1 няма нужда от крак от нищо. Инсталираш и играеш. Хора и да ви попитам за БГ регистрационни номера можете ли да помогнете?
 45. 1 реакция
  Ето ти отправна точка: http://www.debian.org/doc/manuals/apt-howto/ch-basico.en.html
 46. 1 реакция
  И кой ти даде тази "умна" идея? Ето ти стандартните хранилища: http://www.debian.org/mirror/list
 47. 1 реакция
  Е няма ли я тази програма в стандартните хранилища?
 48. 1 реакция
  мисля, че и на теб това ти липсва
 49. 1 реакция
  ATHLON!!!(атлона си е двуядрен по принцип няма к'во да му се отключва) + дъно пръч => Нищо За атлон 2 има нов кристал(вече не е нов де), но си е с 2 ядра не е денеб, и кеш няма за отключване.
 50. 1 реакция
  Ае що на Chat Rooms не ми излиза нищо? @Shadow_skill - ш'са опрайм по ЛС
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...