Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 27.10.2009 от всички места

 1. 3 реакции
  антивирусът дава прекалено много фалшиви тревоги. ако познаваш файла няма да е проблем да я пренабрегнеш, но ако не си наясно, твърде е възможно да изтриеш нещо важно.
 2. 2 реакции
  Има някои нещица на Майкрософтските системи за които не можа да се каже лоша дума. Те инвестираха огромни средства, купиха и на готово водещи фирми в тази област и предлагат железни кодеци както за видео така и за аудио. С перфектно качество и малка големина на медийния носител. Бих споменал и Директ хикса за разнообразие и леко встрани от темата. Който е стандарт за игрите и мултимедията. Каквото и да си приказваме. Битката и интересите са много силни, играят големи пари, всеки иска да наложи свои кодеци примерно. За да се придържаме към темата. Вградените по никакъв начин не ти пречат на работата. С елементарни умения можеш да си инсталираш и ползваш други. Отчитай факта съвместимост на крайния продукт. Но да кажеш, че М$ х.264 са калпави е просто несериозно
 3. 2 реакции
  "Исками си бебиту", крещят близки на 11 годишната родилка "Исками си бебиту", "Ний си раждами пу 11-12 дица, ши пумагами", "И аз съм рудила на 12, дъ ни би дъ ни си гледам дицата"... Такива бяха част от крясъците, с които близки и роднини на 11-годишното момиче Кортеза от Сливен, станало най-младата родилка у нас, чакаха днес сутринта пред родилния дом в Сливен. Те са възмутени от факта, че органите за закрила на детето искат да поемат невръстната майка и новороденото й. Няколко дни по-късно: Майката на 11-годишната Кортеза била на "сватбата" й Майката на 11-годишната Кортеза е била на сватбата й, но е излъгала социалните служби, полицията и медиите, че била в Испания, съобщи Дарик радио. "Ние досега обвинявахме майката, че е изоставила детето си без надзор и отишла в Испания, а се оказва, че всичко това е ставало с тяхно знание. Всички ние бяхме излъгани от поредния ромски пазарлък", коментира началникът на Отдела за закрила на детето в Сливен – Снежана Кръстева. Сега прокуратурата ще бъде сезирана допълнително за това, че малолетната Кортеза е влязла в съжителство и се е съвкуплявала с 19-годишния Желязко със знанието и дори съгласието на майка си Райна и баща си Михаил. Във вторник ромите от квартал "Надежда" спретнаха протест пред областната болница в Сливен и искаха да приберат Кортеза и бебето Виолета, което тя роди на 22 октомври.
 4. 1 реакция
  Здравейте! Имам един въпрос. Някой наясно ли е по програмата за енергийна ефективност дали се изисква климатика да е инверторен или само клас "АА"? Защото от една фирма ми дадоха оферта за климатик които не е инвертор, но е клас "АА" и на офертата имаше само отметка дали коефициента на енергийна ефективност е по-голям от еди колко си, т.е. дали е "АА" и никъде нямаше отметка за инвертор. Знам, че на сайта има моделите на климатиците, но малко ми се струва пресилена цялата работа, ако се изисква и да е инвертор.
 5. 1 реакция
 6. 1 реакция
  Ами, опитай и с друго захранване, както и огледай дъното за някой подут или протекъл кондензатор.
 7. 1 реакция
  В BIOS търсиш IDE Compatibility mode или някъде, от където да изключиш AHCI. Това е най-лесния и бърз вариант, при който не губиш нищо. Ако сам не можеш да си вградиш драйверите, не те съветвам да ползваш правени и пипани от някой друг Windows-и.
 8. 1 реакция
  Супер! Как е състоянието на системата в момента?
 9. 1 реакция
  Купи си "Ориент", ще ти отива на правописа
 10. 1 реакция
  Пич, не ни амбицирай Док, не от изпотяване - някакво дерматитче е. Иди виж снимките във ФБ
 11. 1 реакция
  абе, на кого му пука? Налие на него ще му казва "татко"
 12. 1 реакция
  Няма страшно за минусите и аз му ги оправям За скорпионите само добро, че иначе жилят
 13. 1 реакция
 14. 1 реакция
  Ами да ползват по-евтина пласмаса. Така или иначе няма опастност качеството да пострада.
 15. 1 реакция
  Приятелю,явно не четеш всичко което пишем.Оригиналната лента е снимана с 180 кадъра в секунда и след това е прожектирана с 30 .Видеокамерата с която после са заснели прожектитаното на екран изображение е снимала с 30 кадъра в секунда и затова ти смяташ че е снимано на луната.Ама аз ти посочвам елементарния начин по който опита може да е бил направен на земята.После всички снимки и ленти са били сканирани и дигитализирани а оригиналите естествено като ненужни са изчезнали,най-вероятно унищожени. Много удобно нали?Били ненужни и нищо не доказвали според защитнищите на официалната версия.Но според някой хора разбиращи от това онова ,това съвсем не е вярно.Просто е унищожено едиственото сигурно доказателство за това дали има манипулация или не. Напредъка на технологиите е съчетан с силно променяне и начина на мислене на хората,така че изобщо не е по-лесно да се открие подобна измама.Има доста хора които активно се трудят това да не стане,или поне да не е никак лесно,а и за това болшинството да не вярва .Доказателство за това и цялата тази интересна тема.
 16. 1 реакция
 17. 1 реакция
 18. 1 реакция
  Какво още коментирате не мога да разбера. Да не би рефлеторите да са ги поставили там, пускайки ги от орбита?
 19. 1 реакция
  Неволята учи. Добър човек от друг форум ми помогна да намеря решението. А то е: Отивате в Options>Playlist (Настройки>Плейлисти) и демаркирате Use skin-defined font (Използвай шрифт съобразен с облика). В появилото се прозорче Select (Избери) правите избор за размера на шрифта в плейлистата. Фасулска работа! Трябва да се чете внимателно когато се разучава нова програма! Това е. Бъдете здрави!
 20. 1 реакция
  Като е нормално, да стават да се вдигат и да отидат на Марс да живеят, а не на наш гръб с многобройната си челяд, която ние храним, по един или друг начин! Ако искат да живеят в обществото ни, трябва и да се съобразяват с нормите му, а не обществото с техните обичаи!
 21. 1 реакция
  ама внимавай да не те препоръчам
 22. 1 реакция
  Последният го привикай просто у вас - на изпроводяк хем болен, хем бъхлясал С това се постави началото на една нощ въртене в леглото (пустото му любопитство на Федора ) И си мисля също тъй, аджеба кой умник от mtel ми активира vodafone live на картата на телефона?!
 23. 1 реакция
 24. 1 реакция
  Ти няйните съвети не ги взимай присърце,нищо хубаво няма да ти каже
 25. 1 реакция
  Току-що даваха филм за Джими Бардок. А иначе, много неприятно. Във всеки случай избягвай да се биеш със бетонни стени, метални врати и... все такива, неотвръщащи на удари. Виж, едно бойЧЕ с възглавки ти разрешавам да си спретнеш с мацето
 26. 1 реакция
 27. 1 реакция
  Чудя се що за съдист е измислил математиката!
 28. 1 реакция
  и аз взех да се вкисвам, че не са те прибрали .... мислех за вечеря да направя милинки. Обаче установявам, че народа е саботирал тенджерата с боба. Така че ще вечерят с боб. И малко запечено беконче. От мен да мине. Милинките - утре.
 29. 1 реакция
  и сега мога да ти пратя някой запис на Сузи Куатро?
 30. 1 реакция
  А ти все пак ще влизаш ли у пандиза? Така де. Не е ясно от какво точно идва нейното разочарование.
 31. 1 реакция
  аз се радвам - спестих едни пари и аз не знам
 32. 1 реакция
 33. 1 реакция
  Слаба ракия си... Някои работят без да мислят, хем почиват, хем се хранят, хем хвърлят по едно ухо на четири посоки, че и др. неща...
 34. 1 реакция
  Абе, да не сте направили състезание по брой пуснати безсмислени теми...пък аз да не знам?
 35. 1 реакция
  Ех, що не каза по-рано, нямаше нужда да чакаш 7 месеца, за да ти насинят фаровете, следващият път свиркай - щом е за "гримиране" - насреща съм.
 36. 1 реакция
  Мисля си ,че всичко живо е болно, детето с температура , аз също , котката бълхи хванала..
 37. 1 реакция
  Аз определено се радвам. Чувството ти за хумор е впечатляващо, а съм чувала, че в пандиза то обикновено изчезва.
 38. 1 реакция
  Пробвай по този начин да премахнеш и Yandex : http://www.reanon.net/details.php?id=760
 39. 1 реакция
  Погледна ли в Tools Add-ons на Firefox ? От Control panel - Add or Remove Programs пробва ли ?
 40. 1 реакция
  Много подходящ аватар си си избрал. Явно ти е трудно да си държиш устата затворена дори и когато няма какво да кажеш @query Въпросът ти е много интересен. Разрових се из нета и разбрах следното: ножчетата двата модела са съвсем еднакви и взаимозаменяеми. Повечето потребители смятат, че двете самобръсначки се различават само по цвят и всичко е маркетингов трик на Gillette, но има и такива, забелязали разлика във вибрациите, правеща бръсненето с модела Phenom малко по-комфортно. Според мен по-добре вземи Phenom-а, поне със сигурност не е по-лоша.
 41. 1 реакция
 42. 1 реакция
  И как точно ще загазя като се обадя на КАТ, моля обоснови се? И се моли да не блъснеш някой на пътя, защото като те види че даже нямаш книжка директно ще ти хвърли един бой, пък после му се обяснявай, че го правиш, за да сваляш кварталните курвички. А дори и да е някой благосклонен като мен винаги ще намери начин да ти стъжни жовота, то стига едно дело да заведе за опит за убийство.
 43. 1 реакция
  авторе, няма смисъл - освен формат, друго не те оправя, както вече споменах още преди дни а Maniac изгуби баса
 44. 1 реакция
  Супер! Стъпка 1: Деинсталирайте ComboFix и всички резервни копия на файлове, които той премахва: * Кликнете върху бутона Start и изберете Run * Въведете ComboFix /u в полето и изберете OK Бележка: Забележете, че има разстояние между ComboFix и /u, което задължително трябва да има. Тази процедура ще извърши следните действия: Ше изтрие ComboFix и всички свързани с нея файлове и папки. Ше изтрие бакъпа на VundoFix (ако съществува). Ще изтрие папката Deckard (ако съществува). Папката _OtMoveIt (ако съществува). Нулира настройките на часовника. Скрива файлови разширения, ако е необходимо. Скрива системни файлове, ако е необходимо. Нулира System Restore . Стъпка 2: 1) Изтеглете: ESET Online Scanner 2) Стартирайте esetsmartinstaller_enu.exe 3) Сложете отметка на YES, I accept the Terms of Use и изберете Start 4) Скенерът ще започне да изтегля компонентите, които са му необходими. 5) Уверете се, че има отметки на следните редове, включително и тези от менюто Advanced Settings: Remove found threats Scan archives Scan for potentially unwanted applications Scan for potentially unsafe applications Enable Anti-Stealth technology И накрая изберете Start 6) Скенерът ще започне да изтегля последните дефиниции. 7) След, като сканирането завърши изберете Finish. 8) Отидете в: C:\Program Files\ESET\ESET Online Scanner Отворете файла log.txt , копирайте съдържанието му и го поставете в следващия си пост тук.
 45. 1 реакция
  Има и алтернативен вариант: Изтеглете GMER Rootkit Scanner. Разархивирайте го на вашия десктоп. Преди да сканирате се уверете, че всички останали работещи програми в момента са изключени и вашия антивирусен софтуер няма да предприема никакви действия по време на сканирането на Gmer. Не използвайте компютъра си, докато трае сканирането. Преименувайте GMER.exe на Tool.exe и кликнете два пъти пъти върху Tool.exe , за да стартирате програмата. Внимание: Сканирането може да доведе до грешки, затова не предприемайте никакви действия върху редовете маркирани с "<--- ROOKIT" без да съм Ви посочил да го направите. Ако е открита активност на rootkit ще бъдете попитани дали желаете да бъде направено пълно сканиране на системата. Изберете NO. В десния панел ще видите какво е било проверено, нека всичко си остане така. Необходимо е само да се уверите, че пред "Show All" няма отметка. Сега кликнете върху бутона Scan . След като сканирането приключи е възможно да получите информация за друга rootkit активност. Изберете OK . Gmer ще Ви отвори лог файла. Кликнете на бутона Save... и в полето за име на файла, напишете Gmer.txt . Запишете лог файла на вашия десктоп.
 46. 1 реакция
  Леле хора, не усещате ли кога се излагате??? Когато не разбираш от нещо, по-добре се осведоми, а после залей света с глупост. Оправдания от типа: а аз говорех за максимално натоварване иии за моя мега гига хипер мощен компютър са смешни. Разхода на един средностатистически персонален компютър по никакъв начин няма да увеличи кой знае колко месечната ви сметка за ел. енергия. А това, че захранването ви е 400-500, 1000 вата, не значи, че това е консумацията на машината!
 47. 1 реакция
 48. 1 реакция
  Няма сравними като качество на изпълнение Lenovo и Acer. 1. Lenovo е производител, който продължи линията ThinkPad, но я попълни с един много нискокачествен модел - SL серията ThinkPad, които са си чиста проба IdeaPad, и значително свали качеството на R-ieрията (актуалните R500 с толкова хубави цени). В интерес на истината, ако сравнявахме T или W серии с някакви друи компютри - пак ще имат проблем, защото към днешна дата HP EliteBook са доста по-добри в диапазона до 3500 лева и определено надминават W500 във всяко едно отношение (W700 е една странна птица, която също вече не е каквото беше в началото). 2. Евтините лаптопи на Lenovo нямат нищо общо с качеството на скъпите, и като казвам скъпи - всичко от R-серията нагоре. Освен това евтините дори не се сервизират на същото място - едните в IDS (ThinkPad), другите във Вюпойнт (IdeaPad). 3. Няма друга марка, която да дава условия като "90-дневна гаранция на пантите и покритието". Освен всичко друго го смятам за противозаконно, тъй като според ЗЗП подобни проблеми, изявени през първите 6 месеца, ще се броят за породени още при продажбата, т.е. подлежащи на ремонт. Тепърва ще говоря с представителите на Lenovo тук, за да обяснят откъде им хрумна това за 90-те дена. 4. От излизането на първите Gemstone модели от серията Aspire насам (и по-скоро с изключение на тази серия, която, както всички ноутбуци на всякакви производители с 8-ма сери GeForce, пострада доста от дефектите със спойките), мултимедийните Acer-и са едва ли не на едно от първите места като съотношение между продажбите и ремонтите. При това го казвам не само като наблюдател, отчитащ нкакви сухи факти, а и като продавач - количеството проблемни Aspire-и (все пак говоря за моделите над прага от 1000 лева) рязко намаля с излизането на цялата Gemstone Blue фамилия. 5. Да се твърди, че вторият по големина производител в света на преносимите компютри произвежда само боклуци е нелепо. HP, които са първи, имат смешни като качество модели, и въпреки това не бих ги заплюл така (понеже все пак правят и EliteBook). Acer са единствените, които предлагат нещо от типа на Timeline - също уникална серия. А това са единствените две марки, които не се свиха до неузнаваемост заради кризата и поддържат богати моделни гами на нашия пазар. В това отношение Lenovo е назад заради по-тясната насоченост на скъпите си модели. 6. Всеки, който е чел мои материали, знае, че харесвам Lenovo и дори намирам дизайна на скъпите ThinkPad за правилен, оправдан и дори приятен, понеже не си падам по лъскави цигании. И въпреки това, евтините им модели не печелят уважение с нищо. Sony изобщо нямат място на един ред с Apple, а Apple са прекрасни, както винаги интересни, но определено скъпи и често - неотговарящи на цената и неконкурентни модели. Единственото, което продава последните, са дизайнът и операционната система. Не знам колко познати с MacBook Pro имаш, но моите винаги нямат обхват на мрежата. Познати дизайнери, които от години карат с десктопи на Apple, се оплакват от ноутбуците им днес. А Sony нямат дори сервиз тук, всичките им евтини модели са, освен всичко друго, произведени в типичен OEM маниер с лепенка Сони. Sony е марка, която опитва да прави всичко и има неща, в които са незаменими, но иначе - нито имат присъствие на пазара, нито могат да си позволят наистина да правят всичко. Да си дойдем на въпроса, единственото, което Acer имат по-малко от ..хм, не и Lenovo, но да речем от Dell, е гаранцията - продават се с: 1 година международна гаранция, 2 години за физически лица, важаща в България. Допълнително може да се купи срещу скромните 99 лева удължаване на международната гаранция до 3 години. В това отношение Lenovo е дори по-зле, защото достъпните им модели се продават също с 1 година гаранция, но без възможност за 2 години като физическо лице и опции да се удължава в няколко варианта (ще е сложно да ги цитирам тук). Готов съм да се обзаложа, е собствениците на Lenovo 3000 N200/500 и настоящите IdeaPad имат в пъти по-големи шансове да свършат в сервиза спрямо собствениците на някой почти сходен като цена и многократно по-добър като параметри Acer Aspire 5738G или 5738Z. Да, да, и един мармот...
 49. 1 реакция
  Благодаря. Изключих Аваст за да изгледам там клип с главни герои Рачков и Преслава. Така проверявам допълненията към Аваст от Австралия. ThreatFire е безплатен уникат с 5 нива на чувствителност - по подразбиране е на трето. Трояноподобният червей, ако е проникнал, ще го подгоня без правила в неговия стил - май не е успял.Обаче онези господа трябва да си оправят сайта - изглежда не желаят или не могат. E-хубаво - ако си стоят така, ще си тествам на тяхната страница още няколко конфигурации. Поздрави
 50. 1 реакция
  Много ви е лесно. Предлагам да напишете един сценарии за откриване на учебната година за детска градина.Детската учителка трябва да кажа ,че е всичко -психолог, педагог, сценарист, артист, певец и всичко каквото ви дойде на ума.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...