Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 31.10.2009 от всички места

 1. 2 реакции
  Баси глупостта! Щом е от Чирпан, значи изневерява, както и той. Това е по подразбиране! Като толкова не иска да му изневерява, да си беше хванал приятелка от друго населено място, не че е гаранция, но поне не е 100% сигурна изневярата Майтапа настрана, ама там верно се извършава едно брауново движение по отношение на секса. Няма значение кой с кого, кога и къде, важното е нон стоп да има чу**не. А този е поредният пикльо, който не знае и вероятно няма и да разбере, как да се отнася с една жена, за да му бъде вярна (и не само).
 2. 2 реакции
  Млада чаровна дама на 37 години с едно висше образование, със СУМПС категория В, висока 150 см, тежи 43 кг,с рижава косас и много лунички обича българската музика , хубавите книги, хубавото ядене (слава Богу не ми се лепи) и хубавото пиене.Ще се радвам да комуникирам с интелигентни и изискани индивиди с цел пилеене на време и знания!
 3. 1 реакция
  Темата не можах да определя на кой раздел най-много ще отива, ето защо моля колегите да преценят дали да я оставят или преместят в друг форум. За какво иде реч: Installation Terms and conditions Накратко: Посещавайки страницата ще откривате всеки ден по една нова програма, която ще може да изтеглите и активирате в рамките на 24 часа време. След изтичането на този период, изтича и офертата за конкретната програма. Лицензът човек може да си запази ако направи моментно копие на състояние "преди" и на състояние "след" в системния регистър с програма като Registry Workshop. За повече информация: http://www.giveawayoftheday.com/ Приятно колекциониране на софтуеарни подаръци!
 4. 1 реакция
  Даже и 4-те харда да работят активно едновременно, ако са в райд режим, то пак не консумират повече от 60-тина вата!Виж видеокартите, ако са в дублажен(SLI?)режим и ако са от висок клас, или дори топмодели, определено ще подяждат системата, но не бързай да се нахвърляш на захранване за космически ракети преди да пресметнеш, колко реално консумира системата ти сега и след ъпгрейда на процесора! Сметката можеш да направиш примерно тук!
 5. 1 реакция
  Според мен тя още не знае какво иска. Ще видим как след 2-3 години ще тича по големите мускулести батковци и ще е забравила целия този идеал.
 6. 1 реакция
  Посетените страници, ако не се лъжа. Махни опцията да ти помни съдържанието на страниците.
 7. 1 реакция
  приятно изненадан съм от горе долу добрите възможности на безплатната антивирусна програма на майкрософт. като цяло се справя, но има още какво да се желае. все пак им изпратих няколко от архивите.
 8. 1 реакция
  Сред 15-тината страници които имах да наваксвам, да попадна и на нещо, което да ми хареса: + Има се и за Господ тоя човечец.Той знае най-добре всичко и е най-във всичко. Ние сме необразованите
 9. 1 реакция
  oknotok, беше ти казано как се оправят нещата (в тази тема). Ken отново ти е посочил правилния начин, но ти не го приемаш. Между другото, сложих ти един минус на коментара, заради това: "...защо изобщо си даваш мнението при свършен факт". Можеш да ми го върнеш на този коментар. Оправил си стартирането на компютъра по възможно най-заобиколния (да не кажа по-лоша дума) начин. Все едно с гаубица да отстреляш врабче. В момента си в по-лошо положение от преди, защото най-вероятно са се смесили boot-ващите файлове на двата Windows-а. А замазването на нещата в boot.ini, няма да ти помогне особено. Така по-скоро криеш проблема, а не го решаваш (нали целта беше да възстановиш стария Windows и на махнеш новия). Ако искаш да продължиш с опитите за възстановяване на стария Windows, при което (най-вероятно) пак трябва да минеш през Recovery console, поне дай малко информация: - снимка от Disk Management, като укажеш от кой Windows си я направил (ще се види подредбата на дяловете върху диска/дисковете, както и кой е system, кой е boot и т.н.). - съдържанието на основните директории - "dir C:\ /A /W /O:G", "dir D:\ /A /W /O:G", ... (ще се види дали са налични и къде точно се намират файловете, необходими за boot-ването). Ако не искаш да използваш Recovery console, най-лесният начин за оправяне на нещата е да изтриеш дяловете и да инсталираш "на чисто". Възможно е да има и вариант, при който да потърсиш други подходящи инструменти за работа с MBR и bootsector (може би в Hiren's BootCD), но за тях ще трябва да питаш някой друг. ПП. Подозирам, че след презаписването на MBR при инсталацията на новия Windows, вече е достатъчно дялът на стария Windows да се установи на active, за да може той да се стартира. Но за да се провери дали това ще се получи, е необходима информацията, за която стана дума по-горе.
 10. 1 реакция
  Автоматизацията на какъвто и да е процес, камоли на такъв като твоя, е сложна задача. Едва ли някой може да ти даде някаква схема за инсталация на каквото и да е. За конкретна инсталация трябва и конкретна и подробна информация за сегашната инсталация. Най-общо трябва да измерваш нещо в системата и като се достигнат условия, които да изискват промяна (подаване на въглища) да се определи колко точно и това да се извърши на практика.
 11. 1 реакция
  FEarBG, дори да не е лично, картинката ти е позор за този форум ! Насилието над животни не го одобрявам. Гнус ме е от тази картинка !
 12. 1 реакция
  Поствала съм стихове на мастити поети и по-малко известни.Сега ще поста няколко стихчета ,чиито автори не знам,попадали са ми случайно ,прочетени във някой форум.Техни автори може да са известни поети или хора случайно посегнали към перото ,но все едно много силни и истински са затова ще Ви ги подаря.На мен ми влязоха подкожно надявам се ,че и Вас няма да Ви оставят безразлични. *** Някой бе казал... "Всички красиви жени са заети". Явно, че бил е отчаян естет, който, след толкова опити клети, с нито една не е имал късмет. И във добавка на Мърфи изглежда таз аксиома извел е със цел да ни лиши от последна надежда. Ама че аутсайдер! Дявол го взел! Тайната, драги, в това...със жените е, че да можеш да се доредиш, трябва да си по-добър от добрите, инак с посредствени все ще лежиш *** Нарисувай ме, щом си художник. Нарисувай ме, с цветни бои. Нарисувай нозете ми, нарисувай ръцете ми, нарисувай ми дълги коси. Нарисувай ми тяло от восък изваяно. Направи ме красива, за теб. Нарисувай ме, щом си художник. Нарисувай ме, но без очи. Да не плачат когато на пътя си срещнат хорска злоба, сиротни деца да не виждат бездомни и просещи хора, да усещат добрите неща. Нарисувай ме, щом си художник. Нарисувай ме с цветни бои. Нарисувай ми свят, в който всички сме равни нарисувай ми слънце, вместо очи! Горещо дихание Не искаш да се срещаме. Разбрах. Присъствието ми те изкушава. Обрича то на неизбежен крах стремежа ти към скорошна забрава. Но често звънва моят телефон. В слушалката - дихание горещо. Не е ли този призоваващ стон по - силен от избягваната среща? Станахме ли чужди изведнъж? Зъзнем ли от скръб? Ти криеш! Питам - ако плисне силен дъжд няма ли поне с очи да ме завиеш? P.S.Ако някой знае авторите на тези прекрасни стихове нека ги сподели да им отдадем заслуженото.
 13. 1 реакция
  В тракерите копи и пейст http://tracker.openbittorrent.com/announce udp://tracker.openbittorrent.com:80/announce и си готов. А при мен файловете са свалени и работят.Какво е решението на проблема?Също така всички торент клиенти ми показват че файловете са недосвалени и дават едни и същи проценти,което не ми харесва.Пробвах с бит торент,бит комет и азуреус и все същото.
 14. 1 реакция
  Е хайде и аз да драсна няколко реда тук. Казвам се Иво Стоянов и съм от град София. В момента съм на 9 години. Преди 3 месеца се върнах от 4 годишен престой в Лос Анджелис. Там живеем. Запален съм по компютрите още от както се помня. Наскоро си дадох сметка, че трябва да използвам напъло времето си и реших да се занимавам сериозно с програмиране на C и C# и правене на сайтове на HTML. Много обичам да слушам музика като рап, рок и напоследък поп (Майкъл Джексън). Е това е общо взето. А забравих да кажа - голям съм фен на Властелинът на пръстените, което май се вижда. Понякога мога да не подреждам много правилно думите в изреченията, но все пак българския съм го забравил почти.
 15. 1 реакция
  Има начин, правил съм го с Adobe Acrobat Pro. Даже можеш да го направиш и с интернет сайтове
 16. 1 реакция
  Отдавна искам да постна няколко стиха на Блага Димитрова,две меланхолично-тъжни и едно оптимистично,но и трите стихчета много влюбени(не е грешка държа точно на тази дума) Без любов Без любов от днес нататък ще живея независима от телефон и случай. Няма да боли и няма да копнея- ставам вързан вятър и замръзнал ручей. Няма да съм бледна подир нощ безсънна, но и няма да ми запламти лицето. Няма вдън земя от мъка да потъна, но и няма да политна към небето. Няма да съм лоша, но и няма вече жест като безкраен хоризонт да сторя. Няма да ми притъмнява, но дълече няма да ми се отваря цял простора. Няма вечерта да чакам изтомена, но и утрото за мен не ще изгрява. Няма от слова да зъзна вкочанена, но и няма да изгарям от жарава. Няма да заплача на жестоко рамо, но и няма от сърце да се засмея. Няма да умирам аз от поглед само, но и всъщност няма вече да живея. ВИК Кога ще дойдеш ти? Когато си отида и сетните ми стъпки отехтят далече? Кога ще си със мен? Когато те зазида сред четири стени самотната ти вечер? Кога ще ме съзреш? Когато в друго рамо притисната отмина с поглед във земята? Кога ще ме зовеш? Когато видиш само, че губиш ме - далечна, чужда, непозната? Обичай ме сега, когато те обичам! Когато твоя съм, жадувай ме, зови ме! Сега простри ръце, когато ще дотичам! Че утре ще е късно и непоправимо. *** Изгубих си нехайната походка, изгубих своя смях самонадеян и във душата тишината кротка, и ведрината в погледа разсеян, и своя сън нощя. Изгубих пътищата примамливи, и непокорството, и свободата, и случая, и песните звънливи - изгубих всичко, а съм най-богата, най-щедра на света. :eek:
 17. 1 реакция
  Имам само една забележка към тая машинка... Срещу 8лв отгоре получаваш 500GB Hitachi... В смисъл 8лв са нищо в сравнение със 180GB допълнително място. Вярно, че не е WD, ма това са си 180GB отгоре а и хитачи не са ама никак за подценяване...
 18. 1 реакция
  Честито на всички!!! От най-новата версия на TuneUp Utilities 2009 - 8.0.3100.31 програмата вече използва езиков файл. Това ще улесни значително превеждането на по-новите версии, защото ще се оправят само промените. Само ще трябва да изчакате да го преведем, защото са почти 8000 стринга
 19. 1 реакция
  За да подходим към някакво решение, ако си прочел внимателно, е необходимо да решиш кога ще желаеш да имаш по-добър звук. При гледане на филми или при слушане на музика. Защото двете понятия, се оказва, че в аудио техниката си противоречат! Посочил съм ти много приемлив вариант за Стерео в предният ми пост. Колкото до Creativ-a този става примерно. Ама толко много канали какво ще ги правиш нямам идея Звуковата карта ще ти играе роля ако си купиш Creativ-а! Защото той няма декодер! Ще играе и ако си със стерео комбинацията! Най малкото диннамиката на твоята ако е обикновенна ще е много слаба, а от там и последвалото удоволствие от слушането. Поне 110dB сигнал/шум трябва! Ако вземеш един X-Fi: http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=525377 ще спечелиш от X-Fi технологията да ти пооправя загубите поне от малко от компресията на mp3-ките и DivX филмите. Освен това е >108 dB сигнал/шум и не струва кой знае какво. А можеш и Gigaworks-a на 100% да захраниш с нея. Ето ти едно читаво предложение 5+1: http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09002334 като си има и собствен DTS декодер и можеш да го включиш директно към цифровия изход на звуковата ти карта или да си купиш една евтина с такъв!!! Ето ти и за Стерео: Колони: http://www.avitel-bg.com/popup1.php?ArticleID=770 Усилвател додето стигнат парите Pioneer: http://www.avitel-bg.com/articles.php?ArticleGroupID=44 Yamaha и Sony можеш да намериш в техномаркет-а и стерео усилватели и стерео ресийвъри. Denon-а ще минеме и без него в случая, няма да сме маняци нали И да не забравиш ДЕБЕЛИ кабели за колоните. Надявам се, че сум помогнал!
 20. 0 реакции
  Аз съм "за" регистрацията на предплатените карти. В момента няма начин да се хване някой, който злоупотребява с 1.)обажданията на телефони 112 ( 160,150,166) - ако е от предплатена карта не можем да хванем този, който разкарва линейките и пожарните за зелен хайвер. 2.)предплатени карти се използват за дистанционни взривявания.Системата регистрира обаждането, местонахождението, но не е кой точно се е обадил - тоест следствието е затруднено още от самото начало. 3.)предплатени карти се използват и за телефонни измами - както и в точка 2 - обаждането и разговора са налице, местонахождението -също, но няма на кого да се потърси отговорност, защото картата е анонимна. Въобще -има някои "свободи" в момента, които с радост приветствам да бъдат орязани. Това е една от тях. Ако възтановят и адресната регистрация и жителството ще бъде още по-добре.
 21. 0 реакции
 22. 0 реакции
  Каква е тая катафалка с тея перденца хахаха Ако съм баща на това момиче ,като го пипна тоя много дълго време няма да може да кара кола. Поредния комплексар ,който се вживява в роялта на мутрите от 90-те,когато качваха длъжници по багажниците на колите и ги водеха на "разходка" извън града.
 23. 0 реакции
  И каква е причината, че нещо не разбирам?
 24. 0 реакции
  Защо пък без "Голф 3 и Опели"? Да не мислиш, че фиата е по-качествен от тях. А и VW са един от водещите производители на автомобили в света и Голф 3 е добър избор. Виж в класациите коя е най-продаваната кола в Германия и с какъв пазарен дял и после се изказвай за голфовете.
 25. -1 реакции
  Джибрил е еквивалент на Арахангел Гавраил според християнството! Светият Дух е друг в християнството! Кажи моля, къде греша? Светия Дух и Джибрил, едно и също лице ли са? Дори в Корана е записано така и то в прав текст! Това, че не ти е известен този факт, не означава нито, че го пиша нарочно, нито че е лъжа! Къде греша? Просто посочи и ме поправи! Със сигурност мога да ти кажа, че това е прието в Исляма и няма смисъл да отричаш! Ако не вярваш - попитай твой познат завършил Висшия ислямски институт в София! Тъкмо на 5 октомври бе открита новата учебна година. И още - Всяко твърдение обикновено подкрепям с цитати от Корана или със суннитски хадиси.Старая се да ползвам предимно най-уважавания - Бухари! Задавам въпроси, защото тук темата е дадена за разясняване на религията Ислям на християни! За това питам, защото се интересувам от Ислям! Питам и защото в Корана и в хадисите чета едно, а тук се пише друго! Искам да знам къде е истината! След като си приел ролята на учител, защо не искаш да те питам? Нещо лошо ли има?
 26. -1 реакции
  Аз моите фенове ги храня душевно и те после ме уважават до гроб. Питай shefkata, тя я знае моята система П.П. Само дето ми развалихте репутацията .. Аз с труд начелото съм си я заслужил, вий дайте да му натресем плюсовете, та да трябва сега пак да образовам за световно, та да мине 200
 27. -1 реакции
  Да си направя и аз един ъпдейт на пост #275, че ми е скука нещо : 1. Истинско име : Павлин 2. Прякор/и : Павката, ПаФката, FEarBG и стига толкоз... 3. Рождена дата : 13.10.1990 4. Пол : мъж 5. Опишете външния си вид : има снимка в профила ми ама съм като кюмбе в лицето иначе... 6. Опишете характера си : добър към тези, които го заслужават и студен с всички останали 7. Какво не харесвате в себе си : външен вид и това че твърде лесно си меня настроението и държането 8. С какво образование сте : средно професионално 9. Къде и какво работите/учите : ПГЕЕ гр. Пловдив 2009/2010 - 13ти клас 10. С какво се занимавате през свободното си време/имате ли хоби : единственото, което искам е да съм с любимата, а ако я няма, не спирам да мисля за нея и за това колко много я обичам... 11. Правили ли сте секс/имате ли партньор/семейно положение : да/да/след 5 години... 12. Имате ли деца/бихте ли искали да имате : нямам деца, на определено бих искал да имам, като плана е първо едно момче и като стане на година-две и едно момиче. Но в крайна сметка както и да се получи, пак ще съм щастлив, стига жената която обичам да е до мен... 13. Политически убеждения : АТАКА! 14. Религиозни убеждения : Не съм набожен 15. Пробвали ли сте обикновени цигари/пушите ли : не/не 16. Пиете ли : да 17. Пробвали ли сте трева/пушите ли трева : не/не 18. Пробвали ли сте някакъв вид наркотик : не 19. Каква музика слушате : Electronic, Gothic, Metal, Rock и Pop покрай жената... 20. Любими песни : Само една ще кажа и то защото е любимата песен на мен и моята приятелка : Poets of the Fall - Carnival of Rust 21. Какви филми гледате : Само драмите признавам... 22. Любими филми : Лично мой - The Pursuit of Happyness, а и на двамата (както с песента) - Beauty and the Beast 23. Какви книги четете : приключенски, фентъзи 24. Любими книги : Treasured Island от Робърт Луис Стивънсън 25. Какво е вашето компютърно ниво : напреднало... 26. За какво използвате компютъра си : за много работи... 27. Любим софтуер : всичко на Razor 1911, RELOADED, ViTALiTY и т.н. 28. Какви езици за програмиране сте хващали : HTML 29. За какво ви търсят най-често : бира 30. Какво най-много мразите : no-lifer'и, лицемери, симуланти, чалгари и т.н. 31. Кога и как научихте за kaldata.com : де да знам... 32. Какво ви харесва в сайта : мога да тегля безплатен софтуер от там и то с последната версия 33. Какво не ви харесва в него : не знам 34. Кога и защо влязохте във форума на kaldata : 2.09.2007 и явно съм искал нещо да питам... помня ли вече 35. Какво ви харесва във форума : има къде да заплюва човек 36. Какво не ви харесва в него : Много идеалисти, които се мислят за безпогрешни. Ама ще ги образовам и тях, да не се плашат! Поздрави, FEarBG ...
 28. -1 реакции
  Положителен ранг, на баба ми хвърчилото. Аз до края на месеца -300 съм го предвидил О.0 Иначе събуждам майчина чувство у дамите 'оти' съм убавец Ба, те има някакви много добри души тука, дето не ги разбирам. Все гледат да помогнат, да те развеселят... Мене едно време са ме учили или ги заплюваш, или те заплюват. Те тава е ...Иначе най-големият айляк беше преди 5 месеца, може би тогава съм направил впечатление на повечето. То една година се правя на корав и безчувствен и после като ги изкарах тия сърца и любови и всички взеха да ме гледат като бебе у лампа Даже и shefkata ме заплю тогава и вика, че съм нямал право да претендирам с любовта си, че ще е вечна, единствена и специална. Ама както винаги нещата завършиха с патос ае чао, довиждане, лека нощ, приятни сънища, мерси! Та такива ти му работи, нашата... Там за заблудата, наистина си била много в грешка. Моите виждания не съвпадат с никой, така че ще се наложи по темата да ти лепна една "точна преценка". Шефке, не съм съгласен Моята тактова честота е много висока, даже понякога трябва да се умножи по две, че мисля и с долната глава. Да знаеш, че чакам пак да ми пишеш в скайпа, като едно време, че мноу та аресах тогава
 29. -1 реакции
  Ае какво стана с оная тема дето момчетата вдигаха с +1, а момичетата сваляха с –2 ? Брой ми се нещо О.0
 30. -1 реакции
 31. -1 реакции
  натумбачих се с една шкембе-чорба ( вряла с много т пипер и чесън) , и една голяма порция свинско с грах и възнамерявам да се отправя към дивана за сиестата си, докато детето пише домашните си
 32. -1 реакции
  Ти пък чети малко, преди да пишеш. Лекарката и е предписала очила за далекогледство (+0.5 dpt), а тя е късогледа с асиметрия на роговицата. Няма значение, проблема е решен. Поздрави, FEarBG...
 33. -1 реакции
  Ти я вкара направо в 'В десетката' с Иво Инджев shefkata PWN3D ...
 34. -1 реакции
  Не мога да си сваля температурата с нищо. Кихам, кашлям и пръцкам.... Баси.
 35. -1 реакции
  Нищо няма да казвам. Само ще показвам :
 36. -1 реакции
  пусни, пусни - само да пристъпиш около Плевен ти ......
 37. -1 реакции
  http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules mihnev_sz
 38. -1 реакции
  Значи покрай нова година няма да бъда в единия ми град Видин а се ходя в София и така... Мисалта ми е че не ми е приятно да бърникат в PC-TO докато ме няма и за това искам да попитам има ли начин от регистрите да направя така че да си избера примерно: 2-3 дена да може да работи Windows и после да откаже и аз като се върна лесно ше си сложа Image с GHOST (NORMAL) Hiren's.BootCD! а да му слагам пароли не искам а така сеедно ми се е прецакал Windows. Благодария предварително!
 39. -4 реакции
  Само така ще се научат тия малки к***и. Какво си мислят все че имат избор ли? И разиграват всеки на млакият си пръст? Сега ще и дойде акъла в главата друг път да се сеща овреме какви ги върши ако изобщо някога им идва акъла в главата на повечето де.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...