Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 31.12.2009 от всички места

 1. 1 реакция
  Абсолютно съм съгласен, ползвам услуга за която не съм платил, при това съвсем законно!! Това е моята теза! Нали все пак темата е законно ли е свързването . . .
 2. 1 реакция
  Съгласен съм напълно с теб. Тука се мери с различен аршин - това, което ме устройва е законно, а което не - незаконно
 3. 1 реакция
  О ,какво съвършенство.Оттегляне на сетивата и относителна независимост на ума от тях .....
 4. 1 реакция
  Виж това -> Функции на Windows 7 - Snap. Има филмче. P.S. Може да прегледаш също (извън темата) -> Aero Peek и Aero Shake.
 5. 1 реакция
  Успях да копирам лог: """ Date,Virus Name,Virus Type,User,Filename,Scan Type 12/29/2009 11:36:03 PM,HTML.TrojanDldr.Sethg.a,Trojan,TNN,C:\Documents and Settings\todtedani\Application Data\Opera\Opera\profile\urlfilter.ini,Manual scan 12/29/2009 11:34:35 PM,HTML.TrojanDldr.Sethg.a,Trojan,TNN,C:\Documents and Settings\TNN\Application Data\Opera\Opera\profile\urlfilter.ini,Manual scan 12/29/2009 9:50:43 PM,HTML.TrojanDldr.Sethg.a,Trojan,TNN,C:\Documents and Settings\todtedani\Application Data\Opera\Opera\profile\urlfilter.ini,Manual scan 12/29/2009 9:49:38 PM,HTML.TrojanDldr.Sethg.a,Trojan,TNN,C:\Documents and Settings\TNN\Application Data\Opera\Opera\profile\urlfilter.ini,Manual scan 12/29/2009 9:30:50 PM,Registry Protector,Wrong Value,TNN,HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows[AppInit_DLLs]= ,Realtime scan"""
 6. 1 реакция
  Това е само пример.А дори и да е истинска ситуация с мен и друг герой ще си видиш антената на части, а не открадната.И тогава не можеш по никакъв начин да докажеш че аз съм ти я счупил или че аз съм ти я наврял в ****.Тогава не можеш да ме осъдиш за нищо ,защото нямаш доказателсва.Но пък да речем, че аз имам модерен скъп модем с всякакви екстри и т.н. И ми показва колко IP адреса са свързани към него освен моя.Тогава мога да се оплача и да ти разгоня фамилията ако ми беше комшия.Това е само в скучай, че не аз не съм ти разрешил да ползваш моя сигнал и по някаква случайност съм забравил да сложа парола. Не очаквам да се вразумиш просто искам да покажа колко може да бъде нахално съществото наречено човек.Готови сме да набутаме другия само за да си начешем крастата.Дори и да няма такъв закон няма ли да се чувстваш гузно че крадеш?Защото едва ли ще го познаваш и ще му искаш разрешение.
 7. 1 реакция
  в момента chitanka.info я подготвят
 8. -1 реакции
  Да, нахален си, защото искаш да крадеш!!
 9. -1 реакции
  Какво се правите на достойни и некрадливи българи.В тая държава човек да убиеш нищо няма да ти кажат.Какво се правите на ударени от Зил все едно не знаете на какъв хал сме.Тук няма закони за сериозни провинения камоли за крадене на интернет достъп.Право се засрамете "моралисти".Всички сме един дол дренки.Българинът има една мечта и тя е депутатската. Това че вие не можете да крадете,защото нямате акъл или имате акъл,но не искате защото се моралисти ви прави смешни,но и губещи.За това в България има Много богати и окрадени.Като сте моралисти вие ще сте окрадените.
 10. -1 реакции
  Здравейте разполагам със следния нетбук Toshibanb100-12h, но нещо не успявам да си пусна GPS а и не откривам драйвъри http://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?LNG=26&service=SE&selCategory=2&selFamily=387&selSeries=242&selProduct=818&selShortMod=787&language=null&selOS=null&selType=null&yearupload=&monthupload=&dayupload=&useDate=null&mode=allMachines&search=&action=search&macId=&country=null&page=1&startPage=1&prevCl=true Трябват ли някакви специални протоколи или ?
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.