Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 31.12.2009 от всички места

 1. 2 реакции
  Да, стига да има някое младо маце до мен
 2. 1 реакция
  Абсолютно съм съгласен, ползвам услуга за която не съм платил, при това съвсем законно!! Това е моята теза! Нали все пак темата е законно ли е свързването . . .
 3. 1 реакция
  О ,какво съвършенство.Оттегляне на сетивата и относителна независимост на ума от тях .....
 4. 1 реакция
  Виж това -> Функции на Windows 7 - Snap. Има филмче. P.S. Може да прегледаш също (извън темата) -> Aero Peek и Aero Shake.
 5. 1 реакция
  А бе що си трошите пръстите да пишете ? Веднъж, когато бях пиян, говорих дълго на едно кухо дърво ....изтрезнях , събудих се, а кухото дърво си беше все същото кухо дърво .... сега даже и пиян не поучавам дървета и павета - няма смисъл просто :cool: В превод - уважавайте същноста и природата на другите и не ги насилвайте да бъдат това, което не са
 6. 1 реакция
 7. 1 реакция
  в момента chitanka.info я подготвят
 8. -1 реакции
  Ама стана поправката. Да благодарим на тези, дето разбират! Но не и на марсианците!!! Добре, че има форуми в други сайтове, където хората не са от Марс и разбират! Специално за модератора! даже не ми беше нужна и програма!
 9. -1 реакции
  Здравейте разполагам със следния нетбук Toshibanb100-12h, но нещо не успявам да си пусна GPS а и не откривам драйвъри http://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?LNG=26&service=SE&selCategory=2&selFamily=387&selSeries=242&selProduct=818&selShortMod=787&language=null&selOS=null&selType=null&yearupload=&monthupload=&dayupload=&useDate=null&mode=allMachines&search=&action=search&macId=&country=null&page=1&startPage=1&prevCl=true Трябват ли някакви специални протоколи или ?
 10. -1 реакции
  сори не си писал нищо вярно (освен 4 точка)... първо плочите никога не се отделят от шпиндела - вадят се с него (ако дори половин градус едната плоча се размести спрямо другите - край с инфото - щото то се цепи по байтове на всички плочи, също така една надрана плоча е край на инфото на всички плочи в същата зона... http://www.ihdd.ru/hdd-recovery-market няма такъв филм, ако знеше технологията на записване/четене нямаше да приказваш такива глупости - ще видят те накъде е бил завъртян домена преди 6 записа... едно запълване на диска с нули е достатъчно да не може да се възстанови нищо. хубавото е че при изтриване или формат файловете не се трият - би отнело толкова време колкото и да запиша целия диск с нова информация. просто се презаписва таблицата (при триене файла не се трие а само се маркира мястото заето от файла като свободно и докато нищо не се записва отгоре може да се възстанови...)
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.