Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 9.02.2010 от всички места

 1. 1 реакция
  Мрънкали .. ами то нашите политиците никога не са се интересували от тях, освен ако им трябва някой да свърши мръсната работа.Всеки говори за това, никой нищо не прай, както винаги е било .. никога няма да се промени .. А колкото до това, което казваш, че ние сме дискриминираните .. хм,може би ... Щом могат да се наричат българи .. значи трябва да спазват законите, което до сега не се е случвало и да, винаги са безнаказани(той е циганин, прост, не разбира), никой не ги закача и те си правят квото си знаят, пък един българин(не ром) ако прегреши му търсят отоговорността до край(но не винаги, логично) ... А уж всички трябвало да сме равни, дрън дрън ... Празни приказки.В тая държава няма равнопоставеност.ТЕ винаги ще са си цигани, роми .. и държават никога няма да ги приеме за равни.Пък и на кой ли му е притрябвало ... Промяната е трудна.Както казват, какъвто се родиш, такъв си оставаш.
 2. 1 реакция
  Мафиотче (гледам нещо линкове си си пуснал в подписа, затова така се обръщам), кажи къде ти е гаража, където ги правиш тия красоти? Аз гаражите из БГ ги знам повечето, които си заслужават, ама в разградско не съм чувал. Да не си от Цунами или на Вальо Спойлера приятел (пловдивската проValSport)? За последното няма да се учудя - той чичо Вальо е такъв измисляк като тебе същия. Иначе ти вярвам за едно - за интериора. Типично в твой стил. А, сега се сетих да се поразтърся из руските сайтове. Последно те набарах от там да крадеш картинки.
 3. 1 реакция
  Слънчице ... може ли чаша мляко за лека нощ ? А аз връщам , каквото ти желаеш !
 4. 1 реакция
  Така като чета постовете, оставам с впечатлението, че си пишете за различни камшици.
 5. 1 реакция
 6. -1 реакции
  Нищо че ми триете постовете , офертата ми още е в сила, вие да ми оправите Windows Instaler-а и USB портовете, пък аз да ви светна за млякото , че като ви гледам какви глупости пишете, чак се чудя да се смея ли да плача ли... PS :Между другото такива като вас са виновни фирмите да продължават да ви лъжат в цената!
 7. -1 реакции
  Пиши там в "киселото мляко", и не спори за неща, от които си нямаш и хал хабер
 8. -1 реакции
  има камшици, има флогери, има едноремъчни камшици, има стикове. но няма по-болезнено от боя с пръчка !!!
 9. -1 реакции
  Какъв човек трябва да си,за да кажеш точно сега,всичките тези глупости...??? Няма да кажа нищо-ще замълча ! Поета го е казал !
 10. -2 реакции
  МЕН ли ще бичуваш Домина N 1 налегай си там парцалите, и не се обаждай дет' не ти е работа
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.