Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 9.02.2010 от всички места

 1. 1 реакция
  Мрънкали .. ами то нашите политиците никога не са се интересували от тях, освен ако им трябва някой да свърши мръсната работа.Всеки говори за това, никой нищо не прай, както винаги е било .. никога няма да се промени .. А колкото до това, което казваш, че ние сме дискриминираните .. хм,може би ... Щом могат да се наричат българи .. значи трябва да спазват законите, което до сега не се е случвало и да, винаги са безнаказани(той е циганин, прост, не разбира), никой не ги закача и те си правят квото си знаят, пък един българин(не ром) ако прегреши му търсят отоговорността до край(но не винаги, логично) ... А уж всички трябвало да сме равни, дрън дрън ... Празни приказки.В тая държава няма равнопоставеност.ТЕ винаги ще са си цигани, роми .. и държават никога няма да ги приеме за равни.Пък и на кой ли му е притрябвало ... Промяната е трудна.Както казват, какъвто се родиш, такъв си оставаш.
 2. 1 реакция
  Викайте ми "секси" :shake_puter:
 3. 1 реакция
  Така като чета постовете, оставам с впечатлението, че си пишете за различни камшици.
 4. 1 реакция
  Колежке, какво си я закъсал с тия болести... Коя точно те тръшна и що се даваш на болести да те тръшкат, а не на жени?!?!
 5. 1 реакция
  може ли една кола ? Ехххх ... болно момчето ... иначе щеше да си поискам една ичкия !
 6. -1 реакции
  Пиши там в "киселото мляко", и не спори за неща, от които си нямаш и хал хабер
 7. -1 реакции
  има камшици, има флогери, има едноремъчни камшици, има стикове. но няма по-болезнено от боя с пръчка !!!
 8. -1 реакции
  Какъв човек трябва да си,за да кажеш точно сега,всичките тези глупости...??? Няма да кажа нищо-ще замълча ! Поета го е казал !
 9. -2 реакции
  МЕН ли ще бичуваш Домина N 1 налегай си там парцалите, и не се обаждай дет' не ти е работа
 10. -4 реакции
  За 2010 година Online Armor ++ май е между най-доброто в света - определено си струва не само пробване.После -всеки сам си преценява.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.