Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 23.02.2010 от всички места

 1. 3 реакции
  Това е пиар "тактиката" на Бойко - няма значение дали ще има ефект, важното е да се види по новините.
 2. 2 реакции
  Недимислието е в това, че не трябва да е така. Човек с марихуана е много по-малко опасен за околните, отколкото човек с бутилка водка. Да не говорим, че ако си пиян, не става шофьор от тебе, докато ако си на амфети, или кока можеш да си караш. Вече ако си набол помпата, едва ли ще можеш дори да се качиш в колата. Проблемът при нас е повече с алкохолиците и за тях трябва да има изключително строги санкции. Алкохолът е много по-опасен наркотик от други, които влизат в тази графа.
 3. 1 реакция
  Момчета я малко се усъзнаите! Какъв прекрасен комп може да се купим за 400 евро??? Щом сте толкова в час то трябва да сте слепи за да не видите процерорите на тези! А на момчето ще кажа да потърси повече мнения по въпроса. http://www.icicemac.com/bon-a-savoir/comment-choisir-son-laptop-dp2.html
 4. 1 реакция
  Мен пък винаги ми е било чудно, защо трябва да се определя начална дата на проверката.Не може ли да кажат "Днес излизаме и проверяваме за дрогирани шофьори". Каква е целта на обявяването на "пусковия срок" на дадена акция? Да се изпокрият нарушителите, и като излязат полицаите да не хванат никого.След това ще кажат "В България няма дрогирани шофьори ".
 5. 1 реакция
  Shadow Defender 1.1.0.315 Промени: Изтегли: 32bit (1.10 MB) 64bit (1.06 MB)
 6. 1 реакция
  за парите си колата е супер пожелавам ти касмет и безаварийно шофиране за напред с новата колица.Според мен е 10 пъти по добра от голфа и от аудито не,че са лоши но това са морално остаряли автомобили просто виатчето е по-ново а нали знаете лафа че новата кола е най-хубава така,че честито!!
 7. -1 реакции
  Ами като гледам , доста си се развиваш.... вече не си пълен ..... Ще те помоля само обидите да не ги сипеш така. Благодаря ти предварително! algor Пък относно минусите, неее, не е гадно, откривам дори че е забавно, особено когато разни напомпани самочувствия ореват форума понеже им е паднало нивото от плюсове .. само се чудя, защо реват при условие че те са започнали първи .....
 8. -1 реакции
  Чакай да се сетя....мммм ,май се беше фукал тука с някакъв джип на тате , и мацките дето ти се лепели .. . Трогнах се задето си се загрижил за нашия виртуален живот .. просълзявам се направо .. А относно подписите ми, далеч си от нивото за да ги разбереш.... Много имаш да сучеш от момини гърди докато ти стигне до ломбичния дял на мозъка П.С Казах ли ти... и аз не те харесвам, така че сме квит ..
 9. -1 реакции
  Имам 800лв. под формата на ваучер за покупка от техномаркет. Искам да си купя лап-топ, но не знам кой да избера. Засега съм между тези двата : http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09069819 и http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09067847 или някой друг ? Моля за съвет
 10. -1 реакции
  Някога един водещ с едни голеееми торбички под очите, задаваше въпроса- "Как ще ги стигнем?" А нема нужда....
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.