Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 12.04.2010 от всички места

 1. 2 реакции
 2. 1 реакция
  Здравей. Фирма имаш ли?Според населеното място регистрация на фирма излиза около 3-400лв.Да знаеш че е голяма бюрокрация и обикаляне. Трябва ти подходящо помещение.Което ще рече пари за наем.Нямам представа от къде си и как вървят наемите при вас.Но по принцип се прави договор и се предплаща за 3 или 6 месеца. Трябва и един добър онлайн магазин, 90% от клиентите първо търсят изгодни оферти в интеренет и чак тогава тръгват да обикалят. Софтуера които ще инсталираш, ще ти трябва поне по едно легално копие.Няма как да инсталираш ОС свалена от Замунда. Ще трябва да имаш и някакви наличности, вентилаторчета, мишки, клавиатури, кабели, преходници и разни такива. Инсрументи и ................. Ако наема ти е малък и сайта си го направиш сам според мен минимум 4-5000лв.
 3. 1 реакция
  Публикувано 15 август 2009 - 20:34 Виж от кога е темата, доста вода е изтекла от тогава и проблема най-вероятно вече е решен.
 4. 1 реакция
  Преди малко съпругата на Гого беше в Шоуто на Слави. Милите, те не знаели, че хората ги имали за значими... Но сега вече знаят, че са значими и са обичани!
 5. 1 реакция
  Уважавам всяка религия и вероизповедание - мразя дискриминацията под каквато и да е форма. Преди години имах приятел католик,разделихме се защото им било забранено да се женят за разведени.Все едно пък съм се засилила да се женя И това че съм разведена не ме прави ни най-малко човек второ качество.Но щом такива са им каноните...
 6. 1 реакция
  Изпрати ми скайпа си на лично съобщение - през скайп най добре ще мога да ти помогна .
 7. 1 реакция
  Почти сигурен съм , че проблемът е от драйвера. В RUN напиши devmgmt.msc и натисни ENTER - ще ти се отвори Device Manager , направи една снимка на я поствай тук .
 8. 0 реакции
  Регрес е! Ако бяхме добре финансово, нямаше да процъфтява нелегалното споделяне на софтуер, а щяхме да си купуваме това, което ни харесва.
 9. -1 реакции
  дайте точно линк аз така докато го намера може 1 седмица да се мине намерих някакви глупости ама иска да плащам..
 10. -1 реакции
  Ама аз съм от декември месец с уиндоус 7 и ми тръгва абсолютно всичко. Изключение прави саофтуерът за принтера ми, който е купен 2005 година /но по-нов може да се намери в интернет/. Всичко, което тръгва на виста, тръгва и на 7. Не разпространявайте митове. Уиндоусът е чудесен. А относно твоята тема за игри ти препоръчвам само и единствено видео карти nvidia. Мнението ми е като неспециалист.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.