Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 12.04.2010 от всички места

 1. 1 реакция
  Оки, човек. Защо са зле? Няма финанси! Държавата нехаем! Дори сега има разделение - държавни и общински. На държавните парите идват наведнъж и навреме, а на общинските не. Има нужда от финансиране - не може да се работи така. А болниците са зле, защото това се цели, крайна цел - продаване за жълти стотинки.
 2. 1 реакция
  Здравей. Фирма имаш ли?Според населеното място регистрация на фирма излиза около 3-400лв.Да знаеш че е голяма бюрокрация и обикаляне. Трябва ти подходящо помещение.Което ще рече пари за наем.Нямам представа от къде си и как вървят наемите при вас.Но по принцип се прави договор и се предплаща за 3 или 6 месеца. Трябва и един добър онлайн магазин, 90% от клиентите първо търсят изгодни оферти в интеренет и чак тогава тръгват да обикалят. Софтуера които ще инсталираш, ще ти трябва поне по едно легално копие.Няма как да инсталираш ОС свалена от Замунда. Ще трябва да имаш и някакви наличности, вентилаторчета, мишки, клавиатури, кабели, преходници и разни такива. Инсрументи и ................. Ако наема ти е малък и сайта си го направиш сам според мен минимум 4-5000лв.
 3. 1 реакция
  Изпрати ми скайпа си на лично съобщение - през скайп най добре ще мога да ти помогна .
 4. 1 реакция
  Почти сигурен съм , че проблемът е от драйвера. В RUN напиши devmgmt.msc и натисни ENTER - ще ти се отвори Device Manager , направи една снимка на я поствай тук .
 5. 1 реакция
  Истината е че подложки като теб доста дълго ще трябва да чакат да избере някой вашите помии, ако не се разпаднат най-накрая, когато измрат олигарските им. Най-добре сменяй боята Не че ГЕРБ са цветя, но такива комунета са ми много смешни, как се гърчат от яд, че не краднат те... Пожарникаро може да е прост, но поне лъже европейците, че работим здраво и ни отключиха фондовете, заради които вашите жалки, червени псета и слугинажи на Доган бяха замразени...
 6. 1 реакция
  Ама верно ли неговия дядо ги е свалял или просто военните си правят преврат и им се нарежда да сдадат властта на неграмотните комунисти? Много са ми смешни комунистическите утопии
 7. 0 реакции
  Регрес е! Ако бяхме добре финансово, нямаше да процъфтява нелегалното споделяне на софтуер, а щяхме да си купуваме това, което ни харесва.
 8. -1 реакции
  човека пита за прЕсаждане, а на прИсаждане. никъде не е казал, че иска портокаловото му дръвче му да ражда лимони
 9. -1 реакции
  дайте точно линк аз така докато го намера може 1 седмица да се мине намерих някакви глупости ама иска да плащам..
 10. -3 реакции
  Нямам предвид буквално 10 човека. Имам предвид такива болници, в които има лекари и сестри, на които се плаща, а реално пациентите са прекалено малко. Няма смисъл от такива болници. А Станишев след всичко, което направи, не е човекът който да прави критика, ДОРИ и да е вярно. Както казах - чиста наглост от негова страна. Толкова много да са крали неговите хора...
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.