Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 12.04.2010 от всички места

 1. 3 реакции
  Зная много добре, че не е единственият случай. Нали и аз като си строших лошо ръката ми я гипсираха в градска болница. След което отидох на консултации при частници и двама уважавани и хабилитирани ортопеда ми се кълняха, че ръката ми никога няма да се оправи без операция и метален пирон в костта. Само че аз разгледах рентгеновите снимки и посъветвах частните светила в прав текст да вървят по родните си места (т.е. там, от където са се родили преди съответния брой години) Останах си с гипса от болницата и след месец и половина от травмата нямаше и следа. Малкото все още останали истински ЛЕКАРИ работят в държавните и университетски болници. В частните са бизнесмени и печалбари, които гледат само да ти приберат парите. За това напълно подкрепям Станишев, че народът трябва да се разбунтува, за да запази болниците. А не както се опитва Бойко Тиквата - да ги закрием, той да ги приватизира под масата за жълти стотинки и да ги превърне в частни спа-центрове. А лекарките и медицинските сестри, както самият той ги посъветва, да се преквалифицират, вероятно в масажистки "с консумация" за неговите бизнес-партньори - тлъстите мутри от ТИМ и бившата СИК.
 2. 1 реакция
  Оки, човек. Защо са зле? Няма финанси! Държавата нехаем! Дори сега има разделение - държавни и общински. На държавните парите идват наведнъж и навреме, а на общинските не. Има нужда от финансиране - не може да се работи така. А болниците са зле, защото това се цели, крайна цел - продаване за жълти стотинки.
 3. 1 реакция
  Здравей. Фирма имаш ли?Според населеното място регистрация на фирма излиза около 3-400лв.Да знаеш че е голяма бюрокрация и обикаляне. Трябва ти подходящо помещение.Което ще рече пари за наем.Нямам представа от къде си и как вървят наемите при вас.Но по принцип се прави договор и се предплаща за 3 или 6 месеца. Трябва и един добър онлайн магазин, 90% от клиентите първо търсят изгодни оферти в интеренет и чак тогава тръгват да обикалят. Софтуера които ще инсталираш, ще ти трябва поне по едно легално копие.Няма как да инсталираш ОС свалена от Замунда. Ще трябва да имаш и някакви наличности, вентилаторчета, мишки, клавиатури, кабели, преходници и разни такива. Инсрументи и ................. Ако наема ти е малък и сайта си го направиш сам според мен минимум 4-5000лв.
 4. 1 реакция
  В скрийншота ти въпросната функция е CPU TM function.Intel твърдят,че температурата,от която трябва да се притесняваш е 100 градуса по Целзий...Виж сега,ако не си изключил въпросната функция от биос-а(а ти не си),при прегряване,процесора ти ще влезе в защитен режим,т.е,ще почне да пропуска тактове и да си намалява функциите-т.е.,тротлинг.Ще изглежда,като че играеш игра на висока резолюция със слаба видеокарта-ще насича...Няма да изгори.Това,при положение,че дъното не рестартира.Ако забие биос-а,трябва само да ресетнеш биос-а от джъмпера или да извадиш батерията на дъното за една цигара време.Нищо фатално.Притеснявай се от напрежението и температурите на паметта-мисли за нея,като за крушка.Ако светне-никакви грижи,ако не светне-греда...Затова ти надувам главата с приказки за следене на честотата и и таймингите...Ако е със спридъри 2,1/2,2-максимум-който и каквото и да ти говори.Ако няма спридъри-1,8/1,9.При клок очаквай неочакваното,затова обикновено не отговарям на хора,които не са прочели поне стриктно необходимото-не трябва да се насърчава невежеството,а и запознатите,поне в общи линии знаят,какво могат да очакват.Поста ти ми се стори доста смислен,затова се отзовах.Обаче приеми и ти,че не правиш някому услуга,клоквайки процесора си.Това е твое решение и риска е твой.Няма универсални настройки и няма споделен риск-клока е самотно занимание.Аз мисля,че няма да имаш проблеми,но ти помисли,че може и да бъркам. P.S.Колегата @Tommygun е обяснил проблема с прегряването и живота на компонентите чудесно,поддържам мнението-проблема не е как си изпържил даден компонент,а дали си го охладил достатъчно.
 5. 1 реакция
  Изпрати ми скайпа си на лично съобщение - през скайп най добре ще мога да ти помогна .
 6. 1 реакция
  Почти сигурен съм , че проблемът е от драйвера. В RUN напиши devmgmt.msc и натисни ENTER - ще ти се отвори Device Manager , направи една снимка на я поствай тук .
 7. 1 реакция
  Истината е че подложки като теб доста дълго ще трябва да чакат да избере някой вашите помии, ако не се разпаднат най-накрая, когато измрат олигарските им. Най-добре сменяй боята Не че ГЕРБ са цветя, но такива комунета са ми много смешни, как се гърчат от яд, че не краднат те... Пожарникаро може да е прост, но поне лъже европейците, че работим здраво и ни отключиха фондовете, заради които вашите жалки, червени псета и слугинажи на Доган бяха замразени...
 8. 1 реакция
  Ама верно ли неговия дядо ги е свалял или просто военните си правят преврат и им се нарежда да сдадат властта на неграмотните комунисти? Много са ми смешни комунистическите утопии
 9. -1 реакции
  Ама аз съм от декември месец с уиндоус 7 и ми тръгва абсолютно всичко. Изключение прави саофтуерът за принтера ми, който е купен 2005 година /но по-нов може да се намери в интернет/. Всичко, което тръгва на виста, тръгва и на 7. Не разпространявайте митове. Уиндоусът е чудесен. А относно твоята тема за игри ти препоръчвам само и единствено видео карти nvidia. Мнението ми е като неспециалист.
 10. -3 реакции
  Нямам предвид буквално 10 човека. Имам предвид такива болници, в които има лекари и сестри, на които се плаща, а реално пациентите са прекалено малко. Няма смисъл от такива болници. А Станишев след всичко, което направи, не е човекът който да прави критика, ДОРИ и да е вярно. Както казах - чиста наглост от негова страна. Толкова много да са крали неговите хора...
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.