Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 23.04.2010 от всички места

 1. 3 реакции
  Помислете върху идеята да презапишете първи клас
 2. 2 реакции
  Моето лично мнение е нито една от двете!
 3. 2 реакции
  Информационните технологии изискват много от човека - добро здраве, здрава психика, най-вече добро образование. Щом до седми клас не си се научил да пишеш на български, съществува реална опасност да не се справиш с информатиката, така че пак си помисли... Не дай боже случайно да станеш лекар! Иначе си учудващо вежлив за представител на днешната младеж, за което те поздравявам. Това ми подсказва, че при теб не всичко е загубено. Ако наблегнеш сериозно на учението, все още имаш някакви шансове. По-горе са ти дали добри съвети, но първо светкавично се образовай. Дерзай!
 4. 1 реакция
  Здравейте Приятели, Радостни сме да ви представим най - новия сайт от семейството на Kaldata - Bomba.bg - Електронен магазин Bomba.bg е онлайн магазин на Kaldata.com, което е гаранция за качество, коректност и сигурност при използването на услугите. В продължение на повече от осем години Kaldata.com е сред водещите сайтове за софтуерни, хардуерни и IT новини в България. През последните години той се утвърди като безспорен лидер в областта, като успя да предложи на своите десетки хиляди потребители най-актуална информация за света на високите технологии на три езика. Към днешна дата сайтът е най-големият и популярен сред софтуерните и хардуерни новинарски портали със своите над 50 000 уникални посещения дневно и над 1 500 000 месечно. Водени от идеята да обслужваме нашите клиенти качествено и пълноценно ние създадохме онлайн магазин, който да покрива всички нужди и изисквания на нашите клиенти. В Bomba.bg ще откриете пълна гама от продукти от различни категории: компютри, лаптопи, GSM телефони, електроника, софтуер и много други. Ще се стараем постоянно да обновяваме цените на предлаганите стоки за да могат да бъдат възможно най-конкурентоспособни. Ние гарантираме за качеството и произхода на продуктите. Всички те са с гаранция и на възможно най-ниските цени. Избрали сме за вас най-качествените и нови продукти от света на електрониката и вярваме, че всеки ще открие по нещо за себе си в необятното море от предложения. Очаквайте много промоции и отстъпки, подаръци, игри и неустоими оферти, които ще направят онлайн пазаруването лесно и приятно. Ще се погрижим за максималният комфорт и удобство при поръчване, като доставим продуктите до вратата на дома или офиса ви. Не пропускайте да се абонирате за нашия информационен бюлетин с промоции и отстъпки, за да бъдете винаги информирани за най-добрите цени и най-нови предложения. Вярваме, че ще надминем очакванията и на най-взискателните клиенти и ще спечелим тяхното доверие през годините. Благодарим на всички, които ни се довериха и използват нашите услуги. Bomba.bg Калин Карабойчев Калдейта ЕООД
 5. 1 реакция
  Фра Анжелико си е признат майстор на ангели от всеки вид и сорт.Свирещия на лютня обаче нещо е доста апатично изглеждащ. Надежда Олег Ляхова. "Храна".акварел. Честно казано, в първия момент хвърлих един поглед, и я подминах, но след това се позамислих и се върнах. Интересна картина е това. Стилизирани нож и вилица.Половин кръг, който в първия момент мислиш за чиния.Всичко е аморфно, безформено.Другата половина е заета от надписа "храна". А къде е храната ? Няма я. Някой я е изял ? Или в момента яде ? Ако е второто - това би трябвало да съм аз ( гледащият картината), но пък аз не фигурирам в картината.Вътре храна няма.На всичкото отгоре, стилизираните нож и вилица са с правилни пропорции, но пък "чинията" -не. Май вече не става дума за чиния ? Не са ли облаци - единият голям, сферичен, а другият -на малко разстояние от първия с издължена форма ? Не са, защото пък картината е озаглавена "храна". Храна няма - тоест чинията се чувства самотна. И ето - стигнахме до чувството, което ме завладя, след разглеждането на картината.Чувство на самота и безутешност.
 6. 1 реакция
 7. 1 реакция
  70 -те години на миналия век в Америка. Сексуална революция и здраво наркотици
 8. 1 реакция
  http://www.vbox7.com/play:1f893303&start=51 http://www.youtube.com/watch?v=_5-XF_pnXX4
 9. 1 реакция
  http://www.vbox7.com/play:037dd657&start=130 П.С Хубава песен, за влюбени гълъбчета...
 10. 1 реакция
  K9 Web Protection - Блокира вредоносни сайтове безплатно! http://www.youtube.com/user/mrizos?blend=1&ob=4
 11. 1 реакция
  Уточнила съм се. Предпочитам да я наричам по първо име - Амандин. Намирам го за много красиво име (откраднах го и за ник ). Да, популярна е с мъжкия си псевдоним Жорж Санд, слага си мустак, облича мъжки костюм, държи се разпуснато, има бурен и скандален обществен (и сексуален) живот. Тя е контра-културата по онова време. И има талантливо перо. Баща й е искал момче, но му се ражда момиче със сърцето и стомаха на мъж. Насроро й изучавах биографията - забележителен живот! Подходящи времена за жени никога не е имало.
 12. 1 реакция
  Мисля си, че тъй наречената варненска магистрала вместо да и запълват дупките, някой все едно нарочно ходи и прави нови. А бе вие сте по-зле и от София бе, баси... Няма ли никой тук намерение да прави този път или чакате първо председател на общинския съвет да си изберете? (ако е това, още от днес ще може да започнат правенето им, баси)
 13. 1 реакция
  Преди малко изгледах Аватар. Някой може би ще ме упрекне че филмът вече е в графа "стар", или, че е е прекалено фантастичен. На тези аз ще кажа, за да им олекне - Да, така е - имате известно право, но това е филм съдбовен, филм епичен, който душата ни разтърсва здраво Има в него и история любовна – силна, пряма, непреклонна пред жестокостта, на която склонен е човек има и любов природна, която на Земята превръщаме във смет. Някой ден ще се затрием - един за мен безспорен факт, ще повехнем и изгнием – целият човешки род до крак. И за да забавим този тежък ден е нужно мисленето си да променим, Нека да започнем с теб и мен, нека силите си удвоим
 14. 1 реакция
  Кипърец е, Кристос се казва..и хобито му е да се къпе всяка нощ по 3 часа.. Ужас.... Абе, радвам се, че няма други шумни хобита...че можеше и по-зле да е.
 15. 1 реакция
  Ох, още се къпе тоя човек... Всяка вечер след 12...а така се чува, сякаш водата се излива в моята стая..то нашата баня не се чува така
 16. 1 реакция
  Добър вечер, аз съм 7клас и ми предстой кандидацтване.Бихте ли ми предпоръчали училище в София в което да се изучава Информациони технологий(по точно аз искам да уча програмиране).Бихте ли ми предпоръчали добро училище и ако може да ми дадете сайт на училището?Благодария предварително.
 17. 1 реакция
  Искам... Искам... Сама не зная какво искам... Искам днес небето да е синьо, а облаците розово бели. Слънцето да е горещолетно, а тревите - зелени. Искам... сама не зная какво искам... Искам да ми донесеш карамфили и по леглото да ги разсипеш. Вечеря на свещи за двама и закуска след нощ паметна. Искам... Сама не зная какво искам... Искам лято, наместо есен. Любов, а не безразличие. Цветя ,...и всичко останало. Искам... Сама не зная какво искам. Gentiana
 18. 1 реакция
  Много ме дразни тоя, на изрусен мангал прилича. Откъде това самочуствие, хванал си една стриптизйорка да го гледа и се прави на голямата работа. Не вижда ли, че един муньо, който още щеше да си кара таксито, ако не й приставаше на Анджи на акъла. Не бил под чехъл? Пълна глупост, той е под по-голям чехъл и от Давид, веднъж не го видях, да вземе някаква собствена позиция и да опонира на жена си, която хем не знае езика, хем не си затваря нахалната уста. Много ме дразнят тия двамата. А, Каменарови вчера ме потресоха със злобните си приказки по адрес на детето на Ели и гробаря. Как може за едно дете, такива простотии да говорят. Откъде тая злоба? Нали и те имат внуци. Щели да се зарязат от нещо,гадове дърти, гадове...Колкото и да не ми се ще да го казвам за младите семейства не знам, но дъртите определено представляват представителна извадка на по-възрастното поколение в БГ.
 19. 1 реакция
 20. 1 реакция
  Аз пък за тебе всяка сутрин се сещам, като ходя до тоалетна... айде на гилотината! Добре, че има поне един човек да ми следи фейсбук ъпдейтите Е тука вече началника е прав! Всъщност бях в компанията на двама американски студента, който са на exchange - единия във Флоренция, другия в Прага. Италианците са баси ужасните мъже (и хора)!
 21. 1 реакция
 22. 1 реакция
  Прясна е няма да се подриска
 23. 1 реакция
  Точно,такава беше идеята и сработи,да ти кажа...
 24. 1 реакция
 25. 1 реакция
  Не сипвайте на гроба ми вода! На Онзи Свят не искам да се мия, и ако възкръсна нявга из пръста, ще бъде само за да се напия!
 26. 1 реакция
  Какви звезди - това са светлинки от кръчми, галантерии естради... умът ми спи - през снежни равнини безбрежни безнадеждни палисади.
 27. 1 реакция
  По писанието ти се усеща слаба ориентация относно философията на Линукс и смисълът на сободния софтуер, а най-главното май е ,че и за двата не плащаш. При Уиндоуса се плаща с пари а при Линукса се плаща с труд и интелект. Въпреки, че някои Линукси изискват съвсем малко усилия за да ги ползваш.
 28. 0 реакции
 29. 0 реакции
  Ако си забелязал- някой легитимни са се инсталирали, някои- не! При мен до сега нищо легитимно не е успявало да се инсталира!, ако е било "недоверено". Нищо! ръчно съм го местил в "доверени" и тогава е ставала инсталацията. Забележи- тук говорим за легитимни приложения и то пак не всички са тръгвали. А какво остава за нелегитимни: Те не тръгват!Потребителя ги мести в "доверени" за да ги подкараИнсталацията протича успешно и....Буммммм.....
 30. 0 реакции
  От флашка...сега хората да купуват флашки, вместо DVD устройства... Я да помислим... Ами ако искат да играят примерно "Ghost Recon Advanced Warfighter® 2" онлайн или която и да е игра на ЕА, какво правят? Купуват си диск за 50 или 70 лева. После? Не трябва да преинсталираме, а да се връщаме кум последната добра точка на възстановяване. Един единствен път успях да направя това с пиратския Windows на фирмата, която ми продаде компа преди години. Направих го, защото един слънчев месец - май, Windows не искаше да стартира, заради това, че е пиратски. Оттогава си слагам моя Windows, който никога не е имал точки на възстановяване. Когато трябва, преинсталирам. Флашката я смятам за нещо ненужно, което никога не ми е трябвало. За мен, една компютърна конфигурация трябва задължително да има CD и Flopy! CD за преинсталация, а Flopy примерно за флашване биоса на видеокартата. Не е толкова скъпо, че да си създаваме ненужни неудобства с липсата на тия устройства! Нямам порно, а филми почти не държа на харда. Имам само игри. В момента играя 5 наведнъж, но ми омръзнаха. Преди час исках да разцъкам "Call of juarez", но се оказа, че пак не тръгна, както преди месец, два. Чисто и просто имейджът ми е на друг хард и нямам ни най-малко намерение да се занимавам с прехвърляне на образа от другия компютър. Ще стане за минута-две, защото се сещаш, че имам връзка между двата компа. Тегля с 16 Mbit и не ми отнема много време. Повече време отнема търсенето на нещо, което не зная как се изписва. Колко пъти си търсил някоя игра в Zamunda и си я намирал от първия път, без да знаеш, как се пише точно? А ако няма сийдъри, както много често става? намираш това, което търсиш, а не можеш да изтеглиш! Не става въпрос само за игри, защото те по принцип са добре сийдвани. Разбирам упорството ти да защитаваш неволно допуснатите от теб грешки, но понякога приятел, трябва да признаем, че сме сгрешили или недогледали. Не е толкова страшно. Това успокоява!
 31. 0 реакции
  Знаете ли че сред човеците има индивиди който нарочно мачкат с колите си кучета и котки, хора които убиват коне,котки,кучета,делфини заслужават да бъдат унищожени. лично аз при произшествие първо спасявам кучето а човека само ако ми е симпатичен иначе не си давам зор. а освен това смятам че 3/4 от населението на земята трябва да се махне.
 32. 0 реакции
  Нека силите си удвоим и с двоен удар хидрата да смажем! Но що е хидра? ...кой ли ще ми каже...?!
 33. 0 реакции
  Всъщност става въпрос за онези конкретни фактори, които изискват, и другите, които определят Промяната. Разбира се първо трябва да уточним, че отново става въпрос за Промяна на съзнанието, Промяна в мисленето на хората и от там в техните действия. Промяната, която предопределя края и началото. Край на сега съществуващото поведение на хората и началото на тяхното ново отношение към себе си и към света. Няколко са основните фактори, които могат да създадат новото отношение на хората към всичко съществуващо. Това са основните моменти изграждащи човешкото светоусещане. Те са Силите на промяната, защото формират различното в човешкия живот. От къде трябва да се тръгне? От възприемането на себе си. Сега хората не забелязват себе си. По-скоро не отдават необходимото внимание на своята духовна същност. Тя е пренебрегвана във всички отношения, което ще рече, заличена като фактор за формиране на поведението. За да се прояви духовната същност на един човек, трябва да се поставят основите на неговия духовен живот. Това изисква от човека яснота по въпроса, що е духовен живот. Духовният живот се определя от потребността на душата да изяви Божественото в себе си. Т.е. тогава, когато човек почувства в себе си потребност да бъде учтив, внимателен, благ и отзивчив към другите, то значи, че той е дочул гласа на своята душа, който му говори за добротворчество. Стремежът към добротворчество е първата Сила на промяната. Стремежът като действие изисква мобилизиране на човешките възможности и концентриране на усилията, за да може той да се реализира. В този смисъл стремежът към добротворчество изисква да се обединят всички усилия на човека за взаимност и доброжелателство. Така той ще сътвори добри човешки взаимоотношения. Правилно построените форми на общуване, изявата на човешката душа в създаването на човешките взаимоотношения – всичко това са фактори, които стоят в основата на духовния живот. Да твориш в областта на човешките взаимоотношения е висше призвание за благородните души. Какво означава това? Това означава да търсиш най-благата дума, най-светлият поглед, най-нежният тон, най-мъдрото слово, за да създадеш връзката си с ближния. И така , първата Сила на Промяната е Добротворчество в човешките взаимоотношения. Друг съществен момент за Промяната е отношението към ближния. То в голяма степен е свързано с Добротворчеството в човешките взаимоотношения, но това не е достатъчно. Изискването сега към всеки човек е да почувства себе си като Божествено творение и тогава ще може да възприеме и ближния си като Божествено творение. Възприемането на този факт веднага променя поведението. Преди всичко отношението към Божественото винаги е съпроводено с респект, с уважение, признателност и Любов, най-вече с Любов. За съжаление болшинството от хората не могат да възприемат Любовта като свой начин на живот. Хората все още не могат да живеят с и чрез Любовта, затова Ние призоваваме към благоразположение и доброжелателство. Ако човешките взаимоотношение се изграждат на тази основа – на основата на благоразположението и доброжелателството, тогава ще настъпи съществена промяна в живота на хората, в света изобщо. То няма да е Любов, но ще бъде много близо до нея и ще може да я събуди за живот, ще може да я възкреси. Така, че втората Сила на Промяната е благоразположението и доброжелателството. Има и още една – трета необходимост, за да може промяната да настъпи. Това е Желанието на хората да поискат промяната. Сега, независимо от затлачените човешки взаимоотношения и почти катастрофалното състояние на екологията, твърде много хора се чувстват уютно и не търсят промяна. На други пък не им достигат силите. Те разбират нещо, но не могат да се организират, за да го осъзнаят и приемат като свое поведение. Има и такива, които изобщо не искат да разсъждават. Те отхвърлят всякакви доводи в интерес на промяната и не искат да я приемат като необходимост. Неразбиране, повърхностно отношение към живота и липса на всякакъв интерес определят липсата на желание за съществена Промяна на съзнанието. Ние посочваме конкретно тези факти, за да можете да ги разпознаете и да разберете колко е неправилно да продължавате все още да се придържате към тях. А необходимостта от Промяна на съзнанието е повече от необходима. За нея говорим в почти всички теми напоследък. И не само Ние. Всички Духовни учения, Висшите Учители – всички високо развити Духовни Същества говорят за тази Промяна. Тя е повече от наложителна, за да може човечеството за навлезе успешно в следващия етап от еволюцията на Вселената. Забележете, че тук не става въпрос конкретно за планетата Земя, а говорим изобщо за Вселената. Дълбоки и съществени са измененията, които съпътстват еволюцията. Те са необратимия ход на развитието, на изпълнението на основния Промисъл на Сътворението за живот във Вселената. Затова всичко съществуващо се свързва и се подчинява на процесите на изменение, които настъпват. Всичко съществуващо в Природата, включва и човешкото съзнание, респективно и човешкият организъм. Вече обяснихме тази необходимост в предходните теми и сега няма да се спираме подробно отново. Ще кажем само, че желанието за промяна изисква правилно мислене, което предполага добре изяснено отношение към Живота. Сега да обобщим. Три основни фактора можем да определим като Сили на Промяната. І. Стремежът към Добротворчество. ІІ. Благоразположение и доброжелателство ІІІ. Желанието за Промяна Може би трябваше на първо място да поставим желанието за Промяна. Но Аз искам да кажа, че никой от тези три фактора не може да бъде изваден от контекста и да съществува самостоятелно. Те са взаимно свързани и имат еднаква степен на важност. Вярно е, че ако няма желание нищо не може да се случи, но също толкова вярно е, че ако имаш желание и не разбираш същността на добротворчеството, благоразположението и доброжелателството, нищо няма да постигнеш. Голямата, силната и гореща препоръка на Висшите Учители е всеки да потърси Божественото в своята душа и да го превърне в живот, за да има Живот. Тази и други интересни теми можете да прочетете на ДОБРОДЕТЕЛИ
 34. 0 реакции
  изключвай си интернета като сканираш за да не може да "влиза оня"
 35. -1 реакции
  al_bundy316 - отново нецензурни изказвания - вечен бан.
 36. -1 реакции
  Виолина е кореспондентка в Рим на Българската секция на Би Би Си и живее от десетина години там. Има страшно много контакти с хора, от които е направила по-горното обобщение. Естествено, винаги има изключения, но тук говори като цяло. Със същите впечатления съм останала и аз, а съм ходила на доста места (разбирай не само туристически) из Италия.
 37. -1 реакции
 38. -1 реакции
  не разбирам холандски но на такъв език ми мяза (или накакъв скандинавски), но разкарай всички боклукбари дето са се наинсталирали е интернет експлодера и ще се оправи, ако няма как да ги разкараш ги забрани или ги затрий от autoruns... мисля интернет експлодера има опция за ресет и сам си разкарва чуждите боклукбари и бутончета...
 39. -1 реакции
  Докато не се решат тези проблеми, докато човечеството не се промени, съществен напредък няма да има, въпреки усилията на мнозина мечтатели. Грубата реалност погребва мечтите... За да твори, човек трябва да е свободен, а не гладен. -------------------- Усещам, че космическите полети действително те вълнуват. Разрови се из Гугъл и ще откриеш по темата повече информация, отколкото би могъл да прочетеш през целия си живот. Преди да се заровиш в нея ще трябва добре да овладееш английския... Не трябва да пропускаш да сториш това и с родния си език. Недопустимо е човек, показващ желание да се образова, да демонстрира такова пренебрежение към българския. Абсурдно е да се сливат отрицателната частица "не" и глаголът след нея. Правилото за употреба на пълен/непълен член е толкова просто, че неумението да се спазва предполага скудоумие. Последните ми няколко реда едва ли ще ти харесат, но ако си направиш правилните изводи, ще имаш доста полза. Успех!
 40. -1 реакции
  Направи каквото ти казах.Щом си с microsoft security essentials,значи нямаш антивирусна.Тя нищо не струва.Знам от личен опит,и като излезе 2 пъти съм патил от нея.Наскоро пак я тествах,и за съжаление си оставам със същото мнение. В този раздел за който ти казах ще ти обяснат всичко,и ще си решиш проблемите.
 41. -1 реакции
  1. Сигурен съм, че по години за мен си "момче" и за това така те наричам 2. Как ще ме предпази DW като река да преместя вредоносна програма (за която аз не знам, че е такава, тъй като не ползвам АВ) в "доверени" и река да я исталирам? Отговора е- Никак! Изгорял съм! А това ще бъде масова практика при хора, лишили се от АВ програма! Анадънмо?
 42. -1 реакции
  Не се ли сещаш, как да я намериш? Отиваш в общината на Ново село и питаш. Можеш да разпиташ и хората там, по-възрастните, те познават всички.
 43. -1 реакции
  Не може да няма презиме, или фамилно име, трябва да пазят някакъв регистър, настоявай да ти го кажат в тоя " дом " !
 44. -1 реакции
  Не докато бях там в онова село бяхме постоянно заедно, тя тогава беше на 18-19 години,после аз като се прибрах в моя си град,тя и майка ми си писаха писма 1-2 години,след това ние се преместихме в друг град,и така загубихме сякакви контакти с нея! А тя много искаше майка ми да я осинови заради мен,защото ме обичаше като нейна сестра! Ще направя всичко по силите си за да я намеря,защото знам,че много ще се зарадва!
 45. -1 реакции
  Програмките на Иля не са ме впечатлили с нищо засега. По-ми са интересни уж лидерите от Америка-Австралия-Европа-Азия... Особено униката Twister Anti-TrojanVirus - ама ти трябват здрави нерви за да го ползваш...
 46. -1 реакции
  Едва ли експертите от Agnitum,ZA, и други не са в час. Така,че това което казват споменатите от тебе личности,единият (Гарвана) уважавам много е малко спорно. Защо тогава при другите се набляга на стелта? Според тебе Иля не прави ли много категорични и грешни изказвания? Странно защо без да съм пипал настройките на стената при мене е стелт с КИС 2010 Това може да видиш,от настройките които съм дал с конфигурационният файл.
 47. -1 реакции
  Ето отговарям ти! Пост от 14.01.2009....без мои коментар!
 48. -1 реакции
  XueTr 0.33 беше погрешно и неправилно блокирана при теб - това ми е достатъчно за извод - примитивна програмка е. Никакъв шанс няма за сравнения с многомодулни антивируси. Предложи как и с какво друго да тестваме.
 49. -2 реакции
 50. -2 реакции
  Търся програма за възстановяване на системата но да не е тази то инсталационния пакет, защото искам да си я възстановя с едни месец
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Добави ново...