Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 10.06.2010 от всички места

 1. 5 реакции
  На дъщеря ми, която тази нощ навършва 20 Ангелско подухване в лицето. Крилете си – нарочно ги отряза. Остави шепота раним да свети в надраскани на пресекулки вечер куплети скришно зад маската на скучните пораснали. Оттатък рамото пропуснато на детството в косите примижава вълшебството на много приказки така и непрочетени напук. Неслучени. Завинаги да бъдеш Пепеляшка е избор на крилете.
 2. 1 реакция
  За Перник не знам, но жителите на София по принцип трябва да си седят там и на навлизат из провинцията много-много.Самочувствието на всеки един от тях ги вкарва в такива филми, че Хичкок ряпа да яде.
 3. 1 реакция
  Ако оставим настрана леката инжекция сарказъм, която вкарах, ако добре ми прочетеш поста, абстрахираш се от това, че: 1. аз съм го писала. 2. хумора и сарказма ...ще видиш, че е доста свързан с Психологията и Психотерапията. Иначе ме изумява способността ти да си вярваш, че знаеш всичко за хората, забравайки че се намираш в едно виртуално общество, в което всеки се крие зад аватар. Аз лично, когато за пръв път започнах да се срещам на живо със съфорумци бях изумена от това колко по-различно много от тях се държат в реалния живот, с реални ситуации. Както и да е - темата е просто поредната провокация, търсеща внимание. Явно в днешно време всеки се изживява като Карл Юнг. Всички се раждаме с билет за the freak show - важното е да се научи човек да се смее и забавлява с парадоксите, защото да се вземеш на сериозно причинява главоболие, неспокоен сън, психични разстойства и рак. Приятна психотерапия - ако намерите лечение за идиоти ми кажете Мда и като бонус към висшето образование - рак. П.П: Нали знаеш, че във всеки закон има вратичка. Ние няма да ги убиваме - те сами ще се избият И ще си имаме балансиран бюджет. Ех, че няма кой да ми финансира идеите
 4. 1 реакция
  Oт респект към ника ти ще се въздържа от коментар и само на теб ще ти споделя нещо лично. Заговори за омове и един ден реших лично да проверя колко са моите. Оказаха се цели 100 000 (сто хиляди) ома. Mitotoyo e японска фирма, а омметъра нейно производство. И си рекох - я да барна тока. Обаче стана обратно. При мен не бе с електрошок, ни изкуствено, а ми интубираха директно в сърцето 50гр камфор. Иначе видях схемата и ако Тесла прочете обяснението ти, ще се обърне в гроба. В третата намотка нищо не се мери. Там се индуцира електродвижеща сила, която отдава на краищата си ток при затворена електрическа верига. Фаза е техническо понятие от променливотокови електрически вериги, а маса от постояннотокови такива. Манджа с грозде. поздрави 2
 5. 1 реакция
  На системите за домашно кино, като тази (5.1 или повече) усилвателя се намира в самия DVD плеър. Няма никакъв усилвател на буфера! Ако са активни колонки (5.1 или 2.1 и т.н.) и са купувани отделно, тогава усилвателя се намира във събуфера. Позна само за слушалките и за колонките, които са за компютър.
 6. -1 реакции
  не няма такова нещо(поне го няма при моя windоws). и ако може кажете някаква такава програма,че в момента много ми трябва.
 7. -1 реакции
  ЩЕ може ли да видите картината и да ми кажете дали се сиидва?Ако не се сиидва ще кажете ли как да го настроя? Преди ползвах utorrent,но откакто съм с WINDOWS 7,съм с flashget,защтото utorrent ми правеше проблем.Този проблем беше че ми взимаше повече от 1 gb ram памет,и за това минах на flashget.
 8. -1 реакции
 9. -1 реакции
  Ясно. От доста време се чудих защо е така,защото на старата кошница пишеше 160 и реално беше толкова,ама вече знам защо е.
 10. -1 реакции
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.