Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 19.06.2010 от всички места

 1. 2 реакции
  Току-що една приятелка ти прочете съвета и ти праща много целувки и благодарности
 2. 1 реакция
  Точно преди една година обикалях магазините за Лапто.Бях хвърлил око на един DELL, в Бургас го имаше само в Мултирама. Една "девойка" такива глупости ми надрънка че накрая не се сдържах и почнах да се смея.
 3. 1 реакция
  Човече, нещо за "безплатните обяди" да си чувал?
 4. 1 реакция
  Първо: Не давам никакъв наклон на никого,споделям впечатленията си и си казвам мнението. Второ: Филмът "Седемте пророчества на маите" е документален,разказва за една уникална цивилизация,предрекла всичко до днес. Ако го изгледаш ще научиш много - но ти освен да се заяждаш с мен друго не ти е интересно май. Случайно да знаеш че по време на Слънчевото затъмнение на 11 август 1999 е станал Космически Кръст? Трето: Моля,не ме бъркай с други. Благодаря за което. Не пропагандирам никаква религия или секта.
 5. 1 реакция
  Как ще сложите АМД процесор на Интелско дъно? ПП:Изпревариха ме. ПП2: Линковете водят до конфигуратор не до компоненти! ПП3: Така се пита
 6. 1 реакция
  " Бил Гейтс " не виждам, какво толкова се нервираш от минусите ? Все пак един минус неможе да определи по никакъф начин даден човек ... Второ, съобрази се, че не всеки има гънките на Гейтс, а и си залагам главата, че и самия Бил няма да знае някой грешки ( по простата причина, че те са бая ). А и мога да ти кажа, че тепично българско поведение е да караш потребителя да прави нещо, което не иска. Човека иска XP, помага ме му за XP и готово, а не му вадим половин страница доклади как не можели половината да подкарат програми на 7 и така нататък. Трето Скайп никога не може да ти докара вирус, ако знаеш как да го използваш. От изречението ти " Първо, използването на много стара версия на Skype предразполага за проблеми със сигурността на системата. " разбирам, че пострадал от някоя гадина. А в 99% от случайте гадините в скайп са от линк, който потребителя натиска или дава достъп на програма да се синхронизира със скайп. Но както и да е ... За съжеление не съм на нивото на " Гейтс "...
 7. 1 реакция
  а такаа ! Имаше един дето не вярваше , че земята е плоска и слънцето се върти около нея - искаше доказателства и до като търсеше такива , доказа , че "все пак тя се върти". За богохулството му , го изгориха жив ... По друго си е ,когато вярваш в нещичко без да му мислиш и се съмняваш - нали ?
 8. 0 реакции
  Moже с USB или PCMCIA Wireless, но дали няма и miniPCI слот лаптопа? Я кажи точният модел, може би има и miniPCI слот и WI-FI карта може да се монтира на него, вътре в лаптопа, което да ти спести това нещо да стърчи от него.
 9. -1 реакции
  http://laptop.bg/#/details/HP/10/2394
 10. -1 реакции
  Има такова нещо. Дори съм виждал разклонител от 1 към 3 PCI слота на един Dell Optiplex с легнала кутия, като целта беше да може да се поставят пълноформатни PCI карти. За съжаление не знам от къде може да се купи. Може да пообиколиш сервизите, които се занимават с поправки на компютри и да видиш. Интересни неща могат да се намерят, ако си направиш труда
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.