Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 19.06.2010 от всички места

 1. 1 реакция
  Човече, нещо за "безплатните обяди" да си чувал?
 2. 1 реакция
  Първо: Не давам никакъв наклон на никого,споделям впечатленията си и си казвам мнението. Второ: Филмът "Седемте пророчества на маите" е документален,разказва за една уникална цивилизация,предрекла всичко до днес. Ако го изгледаш ще научиш много - но ти освен да се заяждаш с мен друго не ти е интересно май. Случайно да знаеш че по време на Слънчевото затъмнение на 11 август 1999 е станал Космически Кръст? Трето: Моля,не ме бъркай с други. Благодаря за което. Не пропагандирам никаква религия или секта.
 3. 1 реакция
  Как ще сложите АМД процесор на Интелско дъно? ПП:Изпревариха ме. ПП2: Линковете водят до конфигуратор не до компоненти! ПП3: Така се пита
 4. 1 реакция
  Добре това не пречи. Сега направи следното искам да видя нещо: Старт менюто на Windows-a > Run > пишеш в полето regedit > OK. Отиваш в директорията HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager и виж в нея има ли InProgress key. Пусни ми един шот от това.
 5. 1 реакция
  С това не би трябвало да има проблем да подкараш инсталацията. Но не си ми отговорил на още два въпроса? С кой Service pack е Windowsa? Колко свободно пространство имаш на диска където се опитваш да инсталираш?
 6. 1 реакция
  " Бил Гейтс " не виждам, какво толкова се нервираш от минусите ? Все пак един минус неможе да определи по никакъф начин даден човек ... Второ, съобрази се, че не всеки има гънките на Гейтс, а и си залагам главата, че и самия Бил няма да знае някой грешки ( по простата причина, че те са бая ). А и мога да ти кажа, че тепично българско поведение е да караш потребителя да прави нещо, което не иска. Човека иска XP, помага ме му за XP и готово, а не му вадим половин страница доклади как не можели половината да подкарат програми на 7 и така нататък. Трето Скайп никога не може да ти докара вирус, ако знаеш как да го използваш. От изречението ти " Първо, използването на много стара версия на Skype предразполага за проблеми със сигурността на системата. " разбирам, че пострадал от някоя гадина. А в 99% от случайте гадините в скайп са от линк, който потребителя натиска или дава достъп на програма да се синхронизира със скайп. Но както и да е ... За съжеление не съм на нивото на " Гейтс "...
 7. 1 реакция
  а такаа ! Имаше един дето не вярваше , че земята е плоска и слънцето се върти около нея - искаше доказателства и до като търсеше такива , доказа , че "все пак тя се върти". За богохулството му , го изгориха жив ... По друго си е ,когато вярваш в нещичко без да му мислиш и се съмняваш - нали ?
 8. 0 реакции
  Moже с USB или PCMCIA Wireless, но дали няма и miniPCI слот лаптопа? Я кажи точният модел, може би има и miniPCI слот и WI-FI карта може да се монтира на него, вътре в лаптопа, което да ти спести това нещо да стърчи от него.
 9. -1 реакции
  http://laptop.bg/#/details/HP/10/2394
 10. -1 реакции
  Здравейте dilqnkakk! Аз съм Maniac и ще Ви помагам да почистите вашата система от зловреден софтуер. Анализа на логовете, както и премахването на зловредния софтуер, може да отнеме време, затова моля бъдете търпеливи. Моля, имайте предвид следното: Аз ще Ви помагам само за почистването на вашата система от зловреден софтуер. За всякакви други проблеми, моля създайте нова тема в съответния форум и опишете детайлно проблема Ви.Решението се отнася само за този проблем и само на този компютър.Задължително трябва да разполагате с администраторски привилегии, за да получим възможността успешно да почистим вашата системата.Следвайте инструкциите ми стриктно, докато не Ви кажа, че системата Ви е напълно чиста. Това, че симптомите са изчезнали, не значи че всичко е наред.Ако не разбирате нещо, моля Ви попитайте ме, а не рискувайте. По-добре е малко да се позабавим, отколкото да усложним нещата.При наличие на руткит, аз не гарантирам 100% почистване.Проявете търпение, защото процедурата по почистването на вашата система може да отнеме известно време, в зависимост от вида на зловредния софтуер.Цялата кореспонденция минава през тази тема, не създавайте нова тема и не използвайте друга тема за тази цел. Изтеглете OTL (от OldTimer) и го запазете на вашия десктоп. Кликнете два пъти върху OTL.exe, за да стартирате програмата. Сложете отметки преди следните неща: Scan all users Lop checkPurity check Под секцията Extra Registry, изберете Use SafeList Кликнете на Run Scan и изчакайте да завърши сканирането. (може да отнеме 10-15 минути) Когато завърши, публикувайте следните два лог файла: OTL.txt (намира се на вашия десктоп)Extras.txt (ще Ви се отвори автоматично)
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.