Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. geraldo

  geraldo

  Потребител


  • Харесвания

   4

  • Публикации

   42


 2. ivan_baroveca

  ivan_baroveca

  Потребител


  • Харесвания

   3

  • Публикации

   1596


 3. haidukpikaso

  haidukpikaso

  Лига на легендите


  • Харесвания

   3

  • Публикации

   122541


 4. shefkata

  shefkata

  Модератор


  • Харесвания

   3

  • Публикации

   34546


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 19.06.2010 от всички места

 1. Дотук добре..4 изпита и четири шестици... Иначе лятото се очертава страшно..
  2 реакции
 2. Човече, нещо за "безплатните обяди" да си чувал?
  1 реакция
 3. Ц. То си пише , че е търг. Ама и да спечелиш дали ще получиш стоката незнам
  1 реакция
 4. Влез в хардуер раздела и разгледай дали напоследък в заглавията на темите или в самите теми има някакви по-фрапантни правописни грешки.Аз ги забелязвам винаги и държа на правописа.Старая се и аз да не допускам такива
  1 реакция
 5. Първо: Не давам никакъв наклон на никого,споделям впечатленията си и си казвам мнението. Второ: Филмът "Седемте пророчества на маите" е документален,разказва за една уникална цивилизация,предрекла всичко до днес. Ако го изгледаш ще научиш много - но ти освен да се заяждаш с мен друго не ти е интересно май. Случайно да знаеш че по време на Слънчевото затъмнение на 11 август 1999 е станал Космически Кръст? Трето: Моля,не ме бъркай с други. Благодаря за което. Не пропагандирам никаква религия или секта.
  1 реакция
 6. картата е заминала или не е сложена добре в порта на дали драйвер ще помогне и в двата случая
  1 реакция
 7. Не плаша никого - просто казвам истината Гледайте Седемте пророчества на маите,във втората част си изберете и един от техните 20 символа,с който се оприличавате...
  1 реакция
 8. Докато отварях един блог:
  1 реакция
 9. Как ще сложите АМД процесор на Интелско дъно? ПП:Изпревариха ме. ПП2: Линковете водят до конфигуратор не до компоненти! ПП3: Така се пита
  1 реакция
 10. Добре това не пречи. Сега направи следното искам да видя нещо: Старт менюто на Windows-a > Run > пишеш в полето regedit > OK. Отиваш в директорията HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager и виж в нея има ли InProgress key. Пусни ми един шот от това.
  1 реакция
 11. Имало,мда - с тази разлика че от 1992 до 2012 година е Времето на Безвремието,Нощта на Слънцето.
  1 реакция
 12. не знам, но конкретно българските цигари ги развалиха от доста време насам, а и не е нормално кутия Виктори да е колкото един Кент. Съмнявам се Викторито да го правят от цели 30 сорта тютюн, като качество нито отговаря, а и като цена би било доста повече. Фабричните цигари(българските) са пълна химия, тютюна го топят в разни химикали... по тоя начин целят да му увеличат трайността, но не е много приятно човек да пуши формалдехид и разни пестициди. Който си купува насипе тютюн знае каква е разликата, поне тази при българските производители. Изводът е или пушете чужди цигари, откажете ги или си свивайте сами
  1 реакция
 13. При кабели с такива дължини /15м. се води максимума на стандартния HDMI/, е ажно не само дали работи, а и как и колко ще работи. В интернет има куп тестове как кабел за 20$ и такъв за 300$ вършат една и съща работа, но има и същото количество тестове, които показват обратното. Този кабел, който автора е поръчал спада към най-евтините възможни. Дори и да тръгне /най-вероятно да/, може да се сблъскаш с някои проблеми в последствие - некачествени куплунзи, проблеми с прекъсване на кабела след огъване при прекарване по ъглите. Възможно е и да имаш и проблеми с качеството на образа ако кабела е прекалено биклучав. Лично съм присъствал на тест между 2 кабела с дължина 10м., с които на проектор се виждаха ясно проблемите на евтиния. На малък екран обаче е много вероятно да не ги видиш. Както казах, по-вероятния ти проблем ще са някакви физически дефекти.
  1 реакция
 14. Мадона, благодаря за хубавата песен
  1 реакция
 15. А имаш ли друга версия на PS? Или някакъв друг продукт на Adobe?
  1 реакция
 16. С това не би трябвало да има проблем да подкараш инсталацията. Но не си ми отговорил на още два въпроса? С кой Service pack е Windowsa? Колко свободно пространство имаш на диска където се опитваш да инсталираш?
  1 реакция
 17. Просто натисни "Ignore and continue".
  1 реакция
 18. Човече,явно имаш някакви сериозни проблеми и за съжаление не съм сигурен дали ще мога да ти помогна. Ако не забелязваш темата е озаглавена от Уиндоус 7 към ХП,нали така?Всичко беше насочено към дооправянето на ХП,за 7-цата мисля не съм писал много или? Защо така се напъваш?Човек би казал,че съм те обидил нещо лично,а не мисля, че е така! Еми извинявай,че не разбирам от компютри толкова,колкото ти,но спокойно,вече укачих въжето на полилейя. П.С. Сетих се,ти сигурно си Бил Гейтс и затова така се засягаш! Сега ме е яд,че не оставих 7-цата та да ми покажеш как да я подкарам нормално.И да,доста почетох,но не намерих решение.И кое в моите постове те накара да мислиш,че аз се мисля за майстор??? Готин,започнал съм темата с абсолютно правилното изречение!!! Или може би не допускаш,че може вече веднъж да е сменяна ОС??? Ти това сериозно ли го каза? Я долови сега иронията!
  1 реакция
 19. А това чиста инсталация ли е или мажеш върху старата версия.
  1 реакция
 20. Много въпроси станаха, пак ви казвам да се хванеш за треньор на Англия е все едно да се наемеш да управляваш България. Днешните мачове дано ни зарадват, а аз не крия, че имам силни симпатии към Холандия и много бих искал тя или Англия да вдигнат купата. Холандия 1-вия им мач не можах да разбера нищо от играта им, дали ще се борят, дали ще правят жалки опити, нищо не успях да разбера. Япония са отбор, който може да им се опре много яко и ще проличи какво ще прави Холандия на това първенство. Няма как обаче да не подмина и коментаторите, наистина съм страшно разочарован. За пример вземете вчерашния мач: Коментатора подхваща една история и започва да я обяснява, като в същия този момент Англия пропуска да вкара гол и създава опасна ситуация. Коментатора обаче, пей сърце, продължава да си бръщолеви историята и изобщо не си направи труда да коментира случващото се на терена. Студиото е под всякаква критика, имам чувството, че са се събрали и са се напили. Голям смях голяма забава падаше, че Англия падали, че нямало ток в студиото и т.н. А с извинение към определени фенове, коментаторите и студиото изкараха, че футболиста на Алжир станал невероятен играч благодарение на футболната ни А група.
  1 реакция
 21. кой каза, че днес било почивен ден?
  1 реакция
 22. С настройките по подразбиране е супер. Много по-лека е от Касперски 2010 и 2011. Харесва ми. Вече това ми е постоянната антивирусна.Мисля скоро да подаря лиценза си за КАВ 2010-2011, на който остават още 315 дена. А от това, което чета,новата Нортън 2011 се очаква да е още по-лека от 2010. Мале, мале.
  1 реакция
 23. Излезе бета 2. Подобрили са скоростта на сканиране (поне според тях). Промените:
  1 реакция
 24. <----Док http://www.youtube.com/watch?v=wXSTe9YMCKo <----Шефката, Амбър, Амадеа, Ева, Федора, минкова,вивилон, Бардот-чето, юармайдизайъ, галя81, прекръстеното потребителче, Зорито, Диндидин, бели-белята, Еми, Хайдукпикасо...и сигурно има някой, който съм пропуснала... <---- Алехандрооо
  1 реакция
 25. Моя милост уж щеше да го кара само на Арлекинки у сесийно време, но Ели и Боби ме разчесоха с поредицата на Лайза и глътнах на един дъх "И тогава ти дойде". Уникална книга! То не беше смях, не бяха сълзи, не беше романтика! Лили е една от най-очарователните героини, за които съм чела, борбена, ексцентрична и силна, като в същото време е и уязвима. А Алекс... Ще взема да си променя мнението за русите мъже. От години "Мечтая за теб" ми е любима книжка, но сега, след като прочетох първата в поредицата, ми станаха ясни доста неща и ми изглежда по-цялостна вече и още по-хубава. Даже днес си препрочетох това онова от нея и си припомних защот ми е сред фаворитите. Очарована съм и от двете книги! Думи не ми стигат да изразя еуфорията си! Колкото до Арлекинките, все пак се разписах с един преди временното отклонение. Сладурско книжле на име "Предсказанието" на Б.Дж.Джеймс, препоръчано ми от Ели, за което много й благодаря. Случайно си го намерих на хартия и с кеф си го изчетох на книжен вариант. С главен герой шотландец, който има по-малък брат сватовник, как да не се наслади човек на историята?! По-горе стана дума за "Мъжът на моите мечти" и "Разбойникът и зеленооката". Аз лично не ги поставям на един кантар, предпочитам да си ги разглеждам отделно, защото всяка си е хубава по свой си начин.
  1 реакция
 26. 1 реакция
 27. Автор Wizard (Сибин Майналовски) Няма Нямам сън. Нямам студ. Нямам спомен. В мен остана единствено страх. Страх от обич, насила отровена и погребана в мрак и във прах. Нямам Бог. Нямам кръст. Нямам мисли. Само болка, противна и зла, с черна кръв по сърцето изписана, подплатена с ненужни слова. Нямам чест. Нямам власт. Нямам пламък. Изгорих всички стари сълзи. Нямам нищо. И тебе те няма. Няма как - тази нощ ще боли. Мечтай... Мечтай за мен. Бори се. И ме чакай и аз ще дойда някой тъжен ден. Мисли си колко нощи съм проплакал... Дочакай ни - и слънцето, и мен. Докосването мое не прикривай, не заглушавай онзи смахнат звън. Търси ме сред разрошените гриви на дивите коне от твоя сън. Търси ме и ме чакай. Има време. Мечтай за мен без време и без път. И всяка нощ мисли за теб и мене, мечтите ти тревожни щом заспят. Крилете на съня ми не пречупвай и ме пази. Да, мен - не някой друг! Когато те налегне мъртва скука, мечтай за мен... и аз ще бъда тук.
  1 реакция
 28. ако е комбо може да поддържа и ддр1 и ддр2, но не едновременно щото са на различни напрежения - ддр2 работи на по ниско от ддр1...
  1 реакция
 29. Само дето повечето са баш от провинцията - но нищо,не им пречи да се надуват като балони у тръни
  1 реакция
 30. Сега някой да предложи 20 лева за да напише програмата
  1 реакция
 31. Е, горният пост си е направо мъдрост.
  1 реакция
 32. Разбирам д ми подбиваш цената, ама чак толкова :) Нищо чудно, че сте бачкаторите в ЕС.
  1 реакция
 33. Ще ме откриеш някой ден във собствените си предчувствия и закъснялото учудване за нещо някога пропуснато. Ще ме откриеш някой ден. Възможно е да е в неделята, когато тайно ме разлистваше преди наум да съм зачената. Ще ме откриеш някой ден във непризнатите си истини и мълчаливите проклятия на детронирана орисница. Ще ме откриеш някой ден в безсмъртното ми погребение и невъзможното очакване за друго праведно спасение. Ще ме откриеш някой ден... автор: templier
  1 реакция
 34. Ако говорим за тези хороскопи които ги казват по телевизията,радиото или във вестниците - пълна простотия е.Не може 1/12 от хората да им се случи едно и също.Виж,ако е личен хороскоп,направен от човек който разбира от тези работи - може и да повярвам.С една дума, не вярвам на тази неща(както в сънищата). Според мен така някои трупат печалба. Нали сме виждали реклама "Пуснете SMS за да научите хороскопа си " е това какво е... не е ли печалба за един, за сметка на глупостта на друг.
  1 реакция
 35. Много ти благодаря Абсолютно си прав,смятай какви боклуци сме пушили.Тютюн да пушиш истински,е вече разбрах за какво иде реч.То аромат,то вкус отвсякъде мда. Аз си взех за 5 лева празните +100 гратис - та общо 500
  1 реакция
 36. Това с копитата ме разсмя с глас. Има неща, които не можем да променим и такива, които можем. Тези, които можем-това е свободната ни воля. Умирането(смъртта) е част от живота. Смъртта не е край, ново начало е. Но е толкова трудно да го приемем-днес ни има, утре ни няма... И с всичко е така. Днес имаме-утре нямаме. Днес сме обични-утре същите, които са ни обичали вече са против нас или ни се катерят по главите. Днес ни хвалят-утре ни замерят с камъни. И когато си осъзнал всичко това, ти става ясно, че утре изобщо не трябва да те интересува(защото не знаеш какво ще стане), а вчера вече е минало(и с нищо не можеш да го промениш), остава единствено-днес. И избираш как да изживееш това свое днес. А всяко днес пък си има своите моменти. И всеки миг от днес е различен от предходящия, следващия и от вчерашните и утрешните мигове. И изживяваш всеки миг, както искаш-ще си тъжен, весел, мрачен, ядосан, гневен, злобен... както си го направиш сам. Защото не знаеш следващият какъв ще е, но какъвто и да е... ще премине, дори и последния да е-за теб, за някой близък, за другите неща, към които сме превързани... Това важи за всички хора. Човек се учи да уважава и обича мига(да спира времето). Сам.
  1 реакция
 37. По принцип не влизам в малоумните спорове на MS/Linux fanboy-ченцата, тези глупости съм ги изживял преди години. Огромната простотия на санчовците и тяхното самовеличаене че са успели да подкарат някакъв крайно-малоумен и ненужен софтуер/feature след седмица борба или пък са конфигурирали нескопосано нещо, което всеки човек с малко акъл в главата ще направи като хората....това си го знам. Единствено ми направи впечатление (а и по принцип ми прави впечатление) е още по-голямата простотия и липса на аргументация, представена по авторитетен начин от уиндоус fanboy-ченцата. Примерно някои неща ме хвърлят в потрес. Пичът обяснява в продължение на сума ти време как изказвал мнение на обикновен потребител, а не на човек, който разбира от операционни системи. И накрая обаче държи неговото мнение да се приема за компетентно. Добре де, и аз мога да си хваля Рено-то в продължение на сума ти време от гледна точка на това колко добре ми върши работа, това въобще не пречи да стана за смях. Самото съществуване на тази тема е друг парадокс. Просто не мога да разбера смисъла. Прочетох внимателно два пъти първият пост. Каква точно е идеята, не успях да разбера. Един човек не успял поради някакви предимно субективни причини да премине на линукс и очевидно целта на поста е вината за това да си я споделят по равно и линукс потребителите, и самата операционна система. Странна работа. Защо по дяволите тоя човек си вярва, че някой се интересува от неговите преживявания? Аз примерно съм писал софтуер и за уиндоус, и за линукс, и по ирония на съдбата, за vxworks. Когато ми се е налагало, съм правил каквото са искали от мен, въпреки че някои неща са ми се виждали странни, други - нелогични, трети - абсурдни. Никога не съм ходил да нареждам операционната система, API-тата (между другото win32 api-то е ужасен кошмар в сравнение с всяка нормална POSIX-подобна операционна система), още по-малко пък потребителите й. Съжалявам, но обратното ми се вижда проява на простащина. Малко като онзи виц за Щирлиц, "А! ШИБАН ЛИНУКС!" - "А! ШИБАН ЩИРЛИЦ!" и т.н. Да не говорим, че повечето аргументи от техническо естество са меко казано смешни, но за това бих могъл да изпиша поне толкова, колкото са изписали всички останали в тази тема преди мен.
  1 реакция
 38. Аз не мога "Sorry - the server is currently very busy. Please do not refresh this page, your request will be automatically resubmitted shortly. Connecting to server........"
  1 реакция
 39. Колега,свикнал съм на XP и има игри,които не могат да се сменят с по-нова версия,а и това което си посочил не върши работа
  1 реакция
 40. Ако не ти представлява проблем,би ли ми каза сега какво да направя?Вкарвам диска на ХП и като стигна до момента с дялове трия C,после?
  1 реакция
 41. Малко не разбрах,извинявам се за което! ДА оставим малко настрана инсталирането на 2-рата система (7-мицата) и да оправя тази бъркотия.Как да изтрия сега това C: ? То не ми разрешава.И е абсолютно празен този дял!И после да ги слея? И да инсталирам отново XP? P.s. сега в момента съм само със XP, С стои "резервирано" XP е на D и няма друга ОС
  1 реакция
 42. Напълно в рда на нещата е, когато попаднеш в нова, непозната обстановка, да гледаш като теле в телевизор. Естествено че ще ти е чуждо, враждебно и т.н. Ти какво очакваше, че GNU/Linux системите ще са пълно копие на това как изглежда Уиндоус и всичко ще е както там???? Много ми е интересно по каква логика една напълно различна операционна система от Уиндоус да изглежда както Уиндоус. А пък когато се запознаваш примерно с някоя програма, която не познаваш, и нея ли обвиняваш че не става за нищо, понеже не можеш да се оправяш с нея ?? И тия небивалици от къде ги изкопа? Тея за нелогичната файлова система на Линукс и за нуждата от конзола да си монтираш оптичното устройство. А пък за инсталирането да не говорим. Пълни глупости си надраскал. Трябвало е само малко да попрочетеш, за да научиш, че дистрибуциите имат едни програми, наречени пакетни мениджъри, с които програмите се инсталират и обновяват много по-удобно и бързо от колкото начина в Уиндоус. И въобще, кво да говорим. То и аз избягвам да пускам автоматичната пералня, щото ме мързи да и прочета ръководството....
  1 реакция
 43. Двата компютъра на един суич(хъб,рутер ли са)? 1. Можеш да споделиш папки м/у двата. 2.Можеш да направиш торент файл като пишеп ИП на компютъра на който го създаваш за тракер. http://xxx.xxx.xxx.xxx:yyyyy където x -IP, а y - порт на торент клиента/по желание 3.Ако са наблизо може да ги свържеш с кроснат кабел.
  1 реакция
 44. Самочувствието е клопка,ако не е подплатено със съответните качества.Често хората страдащи от комплекс за малоценност демонстрират високо самочувствие.
  1 реакция
 45. Да видим дали съм разбрал. Има камера която постоянно снима(работи).Искаш да пуснеш запис на който се вижда че си работиш нормално (за пред камерата) а пък действително да правиш нещо друго. Така ли е?
  1 реакция
 46. Такива въпроси от мохамедани все едно да питат защо евреи не честват Рамадан, а Йом Кипур... Когато се измъдри нещо креативно, а не криво изплагиатствано слово от Тората и Библията, то чак тогава може да се обърне някакво внимание. Дотогава дерзайте.
  1 реакция
 47. Хахахахахахахахха Или другият ми любим слоугън: The planet is not going anywhere - we are!
  1 реакция
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване