Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 22.06.2010 от всички места

 1. 1 реакция
  Не доразбрах идеята ти. Трябва да опишеш по-точно какво целиш да постигнеш, защото с електромоторче не ми се струва правилно. Най-първо, ако използваш сигналът за диода, ще имаш само две възможни състояния за управление. Второ, на електромоторът няма да му хареса, ако е блокиран валът му. Въпреки всичко, ако държиш - става с оптрон-транзистор-защитен диод-двигател. Общо взето е елементарно, но ще имаш нужда от тренировки, за да не развалиш нещо, а и да напаснеш частите правилно. Има уред за индикация, който върши нещо подобно - ако няма сигнал е отклонен в едната посока, ако има в другата, а ако няма захранване - в средата. Май беше магнитен индикатор или нещо подобно. Последно, сигналът се мени прекалено бързо за добър визуален ефект. Вероятно не си струва да се прави, а само да разбереш как би могло да стане.
 2. 1 реакция
  наистина не четеш в предния ми пост ти дадох директен линк към упътванетоцъкни >ТУК< за да прочетеш
 3. 1 реакция
  Ако Вие сте изгубили скайп паролата си, отворете програмата Skype без да сте вписани ! После натиснете на "забравена парола" и след като ви се зареди уеб страницата напишете си имейла в "Enter your email address" и като получите съобщението за изгубена парола, от него влезте в " temporary codе" за да не пишете кода за потвърждение. По-нататък от "Skype Name" изберете скайп името си от регистрираните ваши скайп имена за да Ви се възвърне паролата. :) Под New password и Repeat password напишете новата си парола, която искате да остане за скайпа ви и натиснете "Change password and sign me in" ! Готови сте ...
 4. 0 реакции
  Абе нема ли кой да забрани тоя FlexType със закон...
 5. -1 реакции
 6. -1 реакции
  Добър вечер. Имам съмнение че имам вирус но не съм сигурен много. Сканирах с ЕСЕТ НОД 32 но не откри нищо.Но имам чувство че системата ми става все по-тромава. Бихте ли ми казали какво да направя да почистя ненужни файлове, вируси (ако има такива) и т.н. Благодаря предварително!
 7. -1 реакции
  Ще си сложи ако има.Не всички релийзи си имат вграден такъв!
 8. -1 реакции
  Първата версия на 10.6 universal беше без буут лоудър.
 9. -1 реакции
  Погледни какви предмети учим тук и после ми говори!За електричество НИЩО не сме учили, ела и сам виж.Не говорим за България, а за Португалия!
 10. -1 реакции
  Би ли ми помогнал?Помолих да не програмирам чипове защото знам че е достатъчно трудно(за мен).Не всички знаят всичко!
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.