Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 22.06.2010 от всички места

 1. 2 реакции
  Слагаш направо последния, имаше съобщение на сайта им, че в една от версиите са оправили нещо с термо-датчика, дано да се оправи и при теб, успех
 2. 2 реакции
  Биос се ъпдейтва амо при нужда ! Не за спорта ! Съдейки по написаното в поста , вероятността да останеш без компютър след опита за флаш е много голяма ! Намерете си нещо друго, с което да си играете !
 3. 1 реакция
  Не доразбрах идеята ти. Трябва да опишеш по-точно какво целиш да постигнеш, защото с електромоторче не ми се струва правилно. Най-първо, ако използваш сигналът за диода, ще имаш само две възможни състояния за управление. Второ, на електромоторът няма да му хареса, ако е блокиран валът му. Въпреки всичко, ако държиш - става с оптрон-транзистор-защитен диод-двигател. Общо взето е елементарно, но ще имаш нужда от тренировки, за да не развалиш нещо, а и да напаснеш частите правилно. Има уред за индикация, който върши нещо подобно - ако няма сигнал е отклонен в едната посока, ако има в другата, а ако няма захранване - в средата. Май беше магнитен индикатор или нещо подобно. Последно, сигналът се мени прекалено бързо за добър визуален ефект. Вероятно не си струва да се прави, а само да разбереш как би могло да стане.
 4. 1 реакция
  Чудесен пост, Русенец! Търпенето не е добродетел, но търпението е. Също като примирението и смирението. Доста хора не правят разлика между тези двете. Както смирението изисква да проявиш разбиране не само към всичко околно, но и към себе си, така и търпението изисква разбиране и любов. Трябва да можем обаче да правим разлика между това, което не трябва дълго да търпим и това, към което трябва да сме особено търпеливи.
 5. 1 реакция
  наистина не четеш в предния ми пост ти дадох директен линк към упътванетоцъкни >ТУК< за да прочетеш
 6. 1 реакция
  Хора като човека когото описваш,никога не са щастливи.Лошото е,че съсипват не само собствения си живот,но и живота на всички около себе си.Не си заслужава вниманието,което му обръщаме в тази тема!Нека си върви по пътя и да е жив и здрав!
 7. 0 реакции
  Абе нема ли кой да забрани тоя FlexType със закон...
 8. -1 реакции
  Добър вечер. Имам съмнение че имам вирус но не съм сигурен много. Сканирах с ЕСЕТ НОД 32 но не откри нищо.Но имам чувство че системата ми става все по-тромава. Бихте ли ми казали какво да направя да почистя ненужни файлове, вируси (ако има такива) и т.н. Благодаря предварително!
 9. -1 реакции
  Погледни какви предмети учим тук и после ми говори!За електричество НИЩО не сме учили, ела и сам виж.Не говорим за България, а за Португалия!
 10. -1 реакции
  Би ли ми помогнал?Помолих да не програмирам чипове защото знам че е достатъчно трудно(за мен).Не всички знаят всичко!
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.