Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 25.06.2010 в Нови отговори

 1. 2 реакции
  Не ни е дадено-защото ако знаехме,нямаше да можем да си научим уроците- заради които сме дошли тук.
 2. 1 реакция
  Защо смяташ, че има пароли и програми? На земята има и послушни деца. И какво точно го подбуждаш - ако има програма, да провокира родителите си да го накажат сурово или продадат компютъра може би?
 3. 1 реакция
  Хубава си е писанката Да ти е честита. Ти какво искаш - някоя русенска "красавица" ли ? толкоз са били и мъже тия, покрай които си минала....
 4. 1 реакция
  Ами нека да започнем от тук, като дефинираме какво се търси: Harlequin Romance Series A Change of Place (1994) Another Woman (1994) Broken Lullaby (1994) Treacherous Beauties (1994) At the Midnight Hour (1995) The Awakening (1995) Recipe for Revenge (1998) This Matter of Marriage (1998) The Waiting Game (1998) Hard to forget (1998) Diamond Girl (1998) Loving Evangeline (1998)
 5. -1 реакции
  Здравейте,проблемът е от 3 дена някои актуализации не могат да се инсталират.Благодаря ви предварително
 6. -1 реакции
  1 е зле 2-3 са бълни боклуци съжалявам
 7. -1 реакции
  Вчера гледах поредния филм по книга на Никълас Спаркс - "С дъх на канела"т.е. - "Dear John", и тъй като нямах големи очаквания, може да се каже, че не останах разочарована. Но сравнявайки го с останалите филми по негови книги -"Писмо в бутилка", Нощи в Роданте", "Тетрадката", "A Walk to Remember“, този като че ли е най слабия. Не съм чела книгата, така че не мога да ги сравня. Актьорите бяха сладури, имаше красиви и тъжни моменти, типични за всичките филми по негови книги, но по изключение тук не изхабих един куп салфетки.
 8. -1 реакции
  Дано следващия филм по негова книга е по-добър. "The Last Song“ - май ще излезе през лятото. Но книгата много ми хареса, скоро ми я подариха. И тя не е много сълзлива, въпреки че имаше един момент, в който доста подсмърчах.
 9. -1 реакции
  Ами то у нас за каквото трябва, няма контрол, а все търсим под вола теле... Едно време имаше концертна дирекция, т.е. цензура, а сега няма нищо. Лошо няма, ама мнозина не правят разлика между свобода и свободия. Срамно е и Паисий да попадне в репертоара на чалгаджиите, но май не е само там. Наскоро гледах един съвместен концерт на "Епизод" и Йордан Караджов. "Епизод" изреваха (това може би е най-точното определение за звуците) няколко песни за хановете, а после обърнаха на "Епопея на забравените" - изкараха я поне половината в еднообразно звучащи откъслечни какофонии, които по никой начин не бих нарекъл песни. Вероятно музикантите са чували за Black Sabbath, защото правят някакви жалки опити за пунтиране в тая посока, но добре е, че в залата имаше твърде малко публика. Аз съм си рокаджия откак се помня и съм чул и чувам постоянно какво ли не в жанра, но не и такива безобразни (в случая не текстово - та те карат буквално по текста, все едно е песнопойка с кръчмарски песни) изпълнения, че и с речитативи за капак. Не е толкова важно как и защо е написана "Епопея"-та, но Вазов бая би се позамислил по въпроса дали си струва да създава безсмъртните си стихове. Той надали е имал точно такава интерпретация на "...и мойте песни все ще се четат..." (и последното бе изпято като песен).. Румънеца и Енчев също имат някаква песничка за Аспарух и природните дадености на Пагане, дали това е най-удачния начин да те включат в плейлистата на локалните радиа?
 10. -2 реакции
  Аз живея до БАН и мога да ви кажа че съм виждала няколко пъти едни странни светлини от прозорците им
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване