Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 5.08.2010 in Нови отговори

 1. 3 реакции
  Здравей, Да, може. Аз предпочитам Total Comander по ред причини и ти го препоръчвам за целта, но нека опитаме с FileZilla. Първо четем какво казва hit.bg за целта: Как да осъществя FTP достъп до сайта си? От съображения за сигурност в системата е предвиден отделен достъп до всеки създаден от потребителя сайт. Потребителското име, с което се осъществяват операциите е във формат потребител@сайт. Паролата за всички сайтове е една и съща. пример: потребител: darkdog парола: energy сайтове: infected.hit.bg, free.hit.bg/mushroom за сайт: infected.hit.bg ftp free.hit.bg user: darkdog@infected.hit.bg password: energy Аз също имам хоби сайт при тях и чрез снимката ще покажа начина на свързване по ftp, чрез споменатия клиент горе. Стартираме FileZilla и запълваме празните полета съобразно нашата регистрация, след което се свързваме. За host попълвам името на сайта си при hit.bg. Username ми е profruit@profruit.hit.bg. Тук просто използвам едно и също име за сайт и потребителска регистрация. Password при мен винаги е била адската парола - 123456. Порт оставам по подразбиране и кликам на бутон quickconnect. Следва съединение с моя ftp сайт на hit.bg и съответно преточване на снимки, например. Те са в папка "Снимки", която е на десктопа. В горната част FileZilla показва съединение с ftp profruit.hit.bg, a под него 4 квадрата. Горен ляв е браузер до папката с снимки, под него е съдържанието. Горен десен е директорията в profruit.hit.bg, в която искам да преточа снимките. Под нея текущото й съдържание. Това е. Маркираш в ляво и качваш в дясно, колкото файла искаш наведнъж, съобразно условията на хостера. В края на прекачването не забравяй да зададеш атрибути на файловете и на папката, съдържаща ги. С десен бутон й задаваш правата за четене, писане и ала-бала. успех
 2. 1 реакция
  има 5 реда в википедия и разбрах какво имаш предвид под "цилиндър' сега наистина се обезмисля това което питам, мерси все пак за отговора, а между другото на колко е разделн харда ти, моя мисля да го разделя на 4 един малък дял системен (30-40 геги) и останалото по равно на 3 части, много ли са малко ли са за 1ТБ, до сега съм имал хард мах 320
 3. 1 реакция
  Точно. Рационалното обяснение е такова. Плацебо означава "ще бъда харесан". Плацебо е свързан с вярата, с доверието. За някои хора е най-трудно да повярват в себе си и да спрат да търсят причини вън от себе си(да не говорим за оправдания). Изобщо не визирам надменността, високомерието и надутото от комплекси самочувствие. А за вярата, обичта и уважението към себе си. Научим ли се на това, научили сме каквото е трябвало. От там нататък поздравът "Намасте" придобива съвсем истински и неподлежащ на съмнение смисъл. Намасте!
 4. 1 реакция
  Повечето незнаят дали съществува! Всеки гледа да е на аванта колкото се може повече.
 5. 1 реакция
  Предпочитам да чета, и да си правя сметката, преди да подпиша или да направя нещо. Ти ощетен ли си от МТел ? С колко и защо ? Подаде ли жалба ?
 6. 1 реакция
  Не викам. Казвам. Не да прецакваме, а да си търсим правата, когато сме ощетени. Не за спорта.
 7. -1 реакции
  На транзистора му виж името и го напиши в нета.
 8. -1 реакции
  човече ти си просто един крадлив нооб, какво ще подобриш?? Такива неща струват пари, обди се на собствениците и питай дали не искат да ти продадат "системата".
 9. -1 реакции
  Това за изчезването на партишани за пръв път го чувам и най вероятно зависи от задклавиатурното устройство. Ами никакъв проблем, ако искаш и на 10 го дели - твой проблем, само че колкото повече дялове, толкова скоростта на трансфер към най-крайния е по-малка.
 10. -2 реакции
  Моооооляяяяяяяяяяяяяяяяяяя? Това праси може да е до дъното на душата си арогантно, а аз не, тъй ли? Само защото тая се мисли за не знам си ква като се омъжи за него......... Боже, не е за вярване че даже миналогодишната и излагация не я спря!
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.