Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 5.08.2010 in Нови отговори

 1. 3 реакции
  Здравей, Да, може. Аз предпочитам Total Comander по ред причини и ти го препоръчвам за целта, но нека опитаме с FileZilla. Първо четем какво казва hit.bg за целта: Как да осъществя FTP достъп до сайта си? От съображения за сигурност в системата е предвиден отделен достъп до всеки създаден от потребителя сайт. Потребителското име, с което се осъществяват операциите е във формат потребител@сайт. Паролата за всички сайтове е една и съща. пример: потребител: darkdog парола: energy сайтове: infected.hit.bg, free.hit.bg/mushroom за сайт: infected.hit.bg ftp free.hit.bg user: darkdog@infected.hit.bg password: energy Аз също имам хоби сайт при тях и чрез снимката ще покажа начина на свързване по ftp, чрез споменатия клиент горе. Стартираме FileZilla и запълваме празните полета съобразно нашата регистрация, след което се свързваме. За host попълвам името на сайта си при hit.bg. Username ми е profruit@profruit.hit.bg. Тук просто използвам едно и също име за сайт и потребителска регистрация. Password при мен винаги е била адската парола - 123456. Порт оставам по подразбиране и кликам на бутон quickconnect. Следва съединение с моя ftp сайт на hit.bg и съответно преточване на снимки, например. Те са в папка "Снимки", която е на десктопа. В горната част FileZilla показва съединение с ftp profruit.hit.bg, a под него 4 квадрата. Горен ляв е браузер до папката с снимки, под него е съдържанието. Горен десен е директорията в profruit.hit.bg, в която искам да преточа снимките. Под нея текущото й съдържание. Това е. Маркираш в ляво и качваш в дясно, колкото файла искаш наведнъж, съобразно условията на хостера. В края на прекачването не забравяй да зададеш атрибути на файловете и на папката, съдържаща ги. С десен бутон й задаваш правата за четене, писане и ала-бала. успех
 2. 1 реакция
  има 5 реда в википедия и разбрах какво имаш предвид под "цилиндър' сега наистина се обезмисля това което питам, мерси все пак за отговора, а между другото на колко е разделн харда ти, моя мисля да го разделя на 4 един малък дял системен (30-40 геги) и останалото по равно на 3 части, много ли са малко ли са за 1ТБ, до сега съм имал хард мах 320
 3. 1 реакция
  Точно. Рационалното обяснение е такова. Плацебо означава "ще бъда харесан". Плацебо е свързан с вярата, с доверието. За някои хора е най-трудно да повярват в себе си и да спрат да търсят причини вън от себе си(да не говорим за оправдания). Изобщо не визирам надменността, високомерието и надутото от комплекси самочувствие. А за вярата, обичта и уважението към себе си. Научим ли се на това, научили сме каквото е трябвало. От там нататък поздравът "Намасте" придобива съвсем истински и неподлежащ на съмнение смисъл. Намасте!
 4. 1 реакция
  Повечето незнаят дали съществува! Всеки гледа да е на аванта колкото се може повече.
 5. 1 реакция
  Препоръчвам ти "Господари на ефира" - има вероятност след тяхната намеса да ти заменят двигателя с нов...
 6. 1 реакция
  Както се казва, проблема е в нашите си пу*ьовци - на местно ниво! Трябва да изядат калая, яко и у задния им двор. Някои от тях трябва да излязат на трудовата борса - това да не им е колективната безотговорност от бай Тошовото време(точно и тая е една от главните причини да си спомням с умиление за тогава).
 7. 1 реакция
  Колега имаше проблем с kia .Естествено мина по твоя път и накрая прати писмо на фирмата в Южна Корея.След една седмица дойде екип от София и му направиха едва ли не основен ремонт пред входа на блока.Натискай ги яко.
 8. 1 реакция
  Лично аз съжалявам,че се е получило така с автомобила Ви ! Защо не уведомите феновете на марката РЕНО в сайта им : http://www.renault-bg.com/
 9. -1 реакции
  човече ти си просто един крадлив нооб, какво ще подобриш?? Такива неща струват пари, обди се на собствениците и питай дали не искат да ти продадат "системата".
 10. -1 реакции
  Това за изчезването на партишани за пръв път го чувам и най вероятно зависи от задклавиатурното устройство. Ами никакъв проблем, ако искаш и на 10 го дели - твой проблем, само че колкото повече дялове, толкова скоростта на трансфер към най-крайния е по-малка.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.