Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 19.08.2010 от всички места

 1. 4 реакции
  knom, съжалявам, че се намесвам в темата на колегата. Искам да ви успокоя. Това, което е намерила AVG като "вирус" за ComboFix всъщност е фалшиво засичане. Ето справка за програмите, които в момента засичат ComboFix като "вирус" - тук. Затова има инструкция за изключите антивирусната си програма, преди да започне сканиране с ComboFix. Не знам дали забелязахте следното, докато asdfag се опитваше да ви помогне: 1. Имахте Windows XP - самоделка. След повторната инсталация на Service Pack 3 вече имате по-пълноценна система. Досега нямахте. 2. Имахте три антивирусни програми, а трябваше да имате само една. Вече сте с само с AVG. 3. Многобройните грешки, които се получаваха до момента при вас се дължат на необновен Windows, както и на липсващи системни файлове. Продължавайте по темата и следвайте инструкциите на asdfag.
 2. 3 реакции
 3. 3 реакции
  ---------------------------- Митко /октиМ/, знаеш ли какво ни казва Спасителя с тези думи? Когато тръгнеш по пътя на неутрализиране на четворната ни телесна система / в Библ. - скиния/ спрямо силите и енергиите на тази реалност, започват автоматично атаки, и то чрез най-близките ти. Не че някой ги подтиква към това непременно /и това го има/, а те подсъзнателно автоматично реагират, както всеки материален субект при поява на вакуум. В този момент ноофита е подложен, един вид мистично погледнато, на изкушенията на Сатана /40 дни в пустинята, на корница на Храма и на най-високата планина/. Ако устои и успее да почисти дихателното си поле от мисъл/форми, които се явяват линкове към други магнитни полета, свързани с тях с финоматериални енерго проводи, ще успее да сведе до минимум зависимостта си от "силите на този свят". Анадъмо? Е, ако си разбрал нещо, значи не съм урунгел... Намасте!
 4. 2 реакции
  Системата, мак ос е малко трудна за подкарване/инсталиране на ПЦ машините.Аз направих няколко опита, и не ми върза.Инсталацията мина повече от перфектно, все едно си инсталирам линукс/уин , нямаше проблеми, но когато дойде време за подкарване на нещата...Знаич, разпозна ми уеб камерата, имах екран, значи работеше и видео картата.Ама звука и WI-FI връзката клъц.Имах само LAN връзка към интернета, за аудио картата нямаше кекстове, в момента чакам за ново позволение, щото инсталацийте на ос са строго контролирани при мен.За разлика пт времето на което седя на компа .КАто цяло доста време и търпение трябва !
 5. 2 реакции
  като не можеш да си намериш - направи си сам... и внимавай да не се набиеш сам...
 6. 2 реакции
 7. 2 реакции
  Аз пък като хлапе по цяло лято от сутрин до вечер се търкалях там. Знаеше се,че там изхвърлят от мините какво ли не./говорим за миналия век/:angry: Като добавим и обгазяванията от НХК ,Чернобилския дъжд дето ме валя като бях на военно,сещате ли се кой ще оцелее след 2012:P
 8. 2 реакции
  Хиляди ползватели станаха жертва на новия ICQ-вирус Snatch..!Новата мизерийка заразява през мрежата на ICQ и поразява едноименния .exe-файл.Вирусната епидемия е започнала на 16 август.Абонатите на ICQ получават съобщение от вече заразен абонат от своите контакти да изтеглят файла Snatch.exe (защо ли ми звучи познато).Вирусът е опасен и с това че може да се маскира като ''жив'' събеседник-абонат.....например на въпроса ''Ти ли ми изпрати този файл,това да не е вирус..?''....отговорът е ''Не,погледни..!''... или на фразата ''Махни се бот..!'', реакцията е - ''Ти самия си бот..!''......цццццц вирус с характер..!
 9. 1 реакция
  Колега просто забрави да хакваш сървъри!!! Като правиш пароли е "recomended" да се записват и то не локално. Друг е въпроса, че е безкрайно безсмислено ползването на сървърен уиндоус за персонален компютър.
 10. 1 реакция
  Мисля,че е по-належащо да си освободиш място в системния дял,отколкото да се занимаваш с "разкрасяване".
 11. 1 реакция
  Ето новината и на български: http://computerworld.bg/31476_intel_kupuva_mcafee_za_768_mlrd
 12. 1 реакция
  -------------------- Например солидаризма на Римската църква. Вярно е, че напоследък бавно и предпазливо се отмества от фокуса на общественото мнение, но десетки години е предпоставяна като цел на католицизма. Ярък пример е феномена "Солиздарност" в Полша от 80-те години на миналия век, твърде неизследван и замъглен от конюнктурни кьорфишеци.Обясняват го с антикомунизъм, русофобство и профсъюзни цели, но е нещо доста по-всеобхватно - нещо като противотежест на доктрината за Развития социализъм, и не по-малко утопичен... Или идеята за глобализацията - тя е профанизирана, за публична консумация холиска и милианистка масонска идея за хилядогодишното Христово царство. Тук не му е мястото пространния и анализ, но по същество също е утопия /по мое мнение, естествено/. И така нататък... --------------------- Ооооо, тук темата придобива много, много интересен обрат - не е лошо да си поговорим за произхода и същността на комунистическата идеология. И също редицата повратни събития, която превърна Военният комунизъм от Гражданската война в НЕП, непа в социализъм, после в имперски социализъм, от имперски в протокомунизма на Хрусчов и накрая в блатото на развития социализъм на Брежнев...и така нататък. Намасте!
 13. 1 реакция
  Стартирайте пак OTL.exe и с Copy/ Paste под колонката Custom Scans/Fixes въведете скриптовия текст от цитата по-долу, като не забравяте да копирате скрипта 1 към 1, както и двете точки преди първия ред на скрипта! :OTL O6 - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer: NoDriveAutoRun = 67108863 O6 - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer: NoDriveTypeAutoRun = 323 O7 - HKU\.DEFAULT\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer: NoDriveAutoRun = 67108863 O7 - HKU\.DEFAULT\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer: NoDriveTypeAutoRun = 323 O7 - HKU\S-1-5-18\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer: NoDriveAutoRun = 67108863 O7 - HKU\S-1-5-18\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer: NoDriveTypeAutoRun = 323 O7 - HKU\S-1-5-21-1757981266-1336601894-725345543-1003\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer: NoDriveAutoRun = 67108863 O7 - HKU\S-1-5-21-1757981266-1336601894-725345543-1003\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer: NoDriveTypeAutoRun = 323 O30 - LSA: Authentication Packages - (OWS\S) - File not found O32 - AutoRun File - [2006.12.18 13:53:23 | 000,000,000 | ---- | M] () - C:\AUTOEXEC.BAT -- [ NTFS ] @Alternate Data Stream - 105 bytes -> C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\TEMP:6FD3C973 :Reg [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Monitoring\AhnlabAntiVirus] [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Monitoring\ComputerAssociatesAntiVirus] [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Monitoring\KasperskyAntiVirus] [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Monitoring\McAfeeAntiVirus] [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Monitoring\McAfeeFirewall] [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Monitoring\PandaAntiVirus] [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Monitoring\PandaFirewall] [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Monitoring\SophosAntiVirus] [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Monitoring\SymantecAntiVirus] [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Monitoring\SymantecFirewall] [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Monitoring\TinyFirewall] [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Monitoring\TrendAntiVirus] [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Monitoring\TrendFirewall] [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Monitoring\ZoneLabsFirewall] :Commands [purity] [emptytemp] [Reboot] След като въведете скрипта от цитата по-горе натиснете бутона, маркиран в червено: Ще се създаде лог файл. Копирайте и поставете този файл в следващия си коментар.
 14. 1 реакция
  Не е нормално. Оставете RSIT и изпълнете следното: 1. Изтеглете ComboFix от следните миръри: от или от . След изтегляне на файла го запишете (бутон Save -> Save as) ComboFix на вашия десктоп, снимка: След като изтеглите ComboFix на десктопа, иконката на програмата би трябвало да изглежда така: 2. Затворете всички работещи приложения или отворени прозорци. Прекратете временно работата на антивирусната програма и на други програми за сигурност, ако има такива. За целта може да прегледате информацията от този линк: How To Temporarily Disable Your Anti-virus, Firewall And Anti-malware Programs 3. Преименувайте ComboFix.exe на ff2.exe 4. Стартирайте с двоен клик ff2.exe. За целта използвайте YES, за да се съгласите с условията за използване на програмата. Важно: след като се стартира ComboFix не бива да се движи мишката или да се кликва върху отворения прозорец на програмата. Просто търпеливо оставете ComboFix да си свърши работата, без да използвате компютъра за други цели. 5. След като приключи сканирането на регистрите (Windows Registry) ComboFix ще провери дали има инсталирана Windows Recovery Console. *Ако Windows Recovery Console е инсталирана, ComboFix ще продължи работата си. *Ако Windows Recovery Console не е инсталирана, ще е необходимо да използвате YES за инсталация на Windows Recovery Console, виж снимката: След инсталация на Windows Recovery Console потвърдете с YES, за да продължите напред. Снимка: 6. ComboFix ще спре временно Интернет връзката, но след като приключи работата на програмата тази връзка ще бъде възстановена автоматично. ComboFix ще сканира за проблеми и за заразени файлове, като това може да отнеме известно време. Моля да бъдете търпеливи. Ако има проблем с Интернет връзката, моля да прочетете това: Manually restoring the Internet connection section. Забележка: При проблеми с ComboFix копирайте (Copy) и поставете (Paste) съдържанието на C:\BUG.txt в следващия си коментар. 7. Когато работата на ComboFix приключи, ще се появи текстов документ (log) в Notepad, виж снимката: Копирайте (Copy) и поставете (Paste) съдържанието на лога в следващия си коментар.
 15. 1 реакция
  С AMD процесор е тегава работа да сложиш MAC OS, която да функционира добре.
 16. 1 реакция
  нищо не се знае, нищо.......
 17. 1 реакция
  Драйверите на М$ които слага инсталацията са унифицирани и не винаги работят коректно.Затова и голяма част се ъпдейтват след това от Windows Update.Ако на сайта на производителя на компонентите има драйвери писани специално за 7-цата,то трябва да се ползват те!
 18. 1 реакция
  13:12 Защото който има, нему ще се даде, и ще има изобилие; а който няма, от него ще се отнеме и това, което има. Има и друго "имане", друго богатство. Библията не е бизнес пътеводител.
 19. 1 реакция
  По-добре недей слага MAC OSX. Mac операционите системи са най-добри за MAC машини. Ако ще използваш компютъра само за работа ти предпоръчвам Linux Ubuntu понеже твоят не е от най-новите компютри и си плаче за нов. А ако не искаш Linux ти предпоръчвам ди си останеш с Windows XP.
 20. 1 реакция
  е, как какво?! Ще помни чадърчетата на коктейлчетата До едно време
 21. 1 реакция
  Това показва кой е изпростял народа и не разбира , че всички по един или друг начин сме свързани и трябва да се уважаваме. Ако Проф.съюзи си вършеха работата и имаше колективни трудове договори и проф.орг. в фирмите нямаше това да се случи. Нали големите шефове в КТ "Подкрепа" и КНСБ си взимат големите пари без да направят нищо за обикновеният бачкатор. Затова никой няма съчуствие към другият.Тези проф.съюзи ни превърнаха в зверове вместо да се грижат за нас !
 22. 1 реакция
  Мисля си колко мразя четвъртъците...
 23. 1 реакция
  Айде ,айде...Като ви знам рентгените май станахме двама безстрашни.
 24. 1 реакция
  предният ми пост беше в реда на шегата ест. има доста физици и хора от бранша,които могат да потвърдят,че реално 2пъти увеличение на фона НЕ е опасно,с оглед на ситуацията,че човек няма да кисне в зоната с десетки дни непрекъснато.в зависимост от излъчващото вещество идва и фактът,че при поглъщане на големи количества от него,не е опасно,ако след това дълго време организма е в среда с нормално лъчение. ест,трябва да се вземе под внимание факта,че всеки организъм реагира различно към лъченията от натурална и хранителна гледна точка.
 25. 1 реакция
  Новина, достойна за набързо съчинен виц Мило, взе ли плажното масло? -Да -А, слънчевите ни очила? -Да -Плажните кърпи? -Да - Ок, взимай гайгеровия брояч и върви да намериш такова местенце, на което това чудо не бучи толкова силно, че да си чуваме приказката...
 26. 1 реакция
  Чай сега - ти как си представяш идеалната, съвършенна и незабравима отпуска? Целодневно да се излежаваш на плажа и да консумираш коктейли от чашка със сламка и чадърче? И какво ще запомниш от това? Нищо! А сега си преживяла толкова забавни и любопитни неща, нали?
 27. 1 реакция
  Поне да си получи заслуженото -как какво ?! Другите катастрофи : 1.)жена, пила уиски, сяда и се блъска в стълб за осветление ; 2.)мъж, пиян, си карал колелото и го блъска кола ; 3.)двама пубери се обръщат в канавка. Всички са си по къщите вече, освен жената със стълба, която си е счупила таза и две ребра, защото е била без колан на всичкото отгоре.Всички останали са били с колани. Четвъртата е с пострадалото момиче, за което ти разправях, и неговата приятелка, която обаче е само поожулена и охлузена.Вече си е в къщи. Да - по клавиатурата няма, ама по бюрото има кръв ...мда. Мих си ръцете, но е била остана по лактите и не съм видял. Сега ще трябва да я мия. И аз се чудя от де ми смърди, баси - мислех, че е от краката ми p.s. сега малко съм поразхлабен -оттатък има само две бабички разбойнички, дето съм им пуснал изследдвания и имам време да поспамя тук, докато нагъвам един сандвич В отговор на търсенията ти и защо четеш едно на едно място, и съвсем друго : "Втората тенденция, която води до радикални промени в публичните употреби на историята, е свързана с рязкото умножаване на субектите продуциращи история и заличаване на границите между професионалисти и непрофесионалисти. ..... Всеки любител непрофесионалист, който се интересува от историята, може да участвува в създаването и разпространението на статии, книги, аудио и видеозаписи в мрежата, които конкурират и обезценяват работата на професионалистите. Той може да мимикрира и да представя себе си за специалист, продуцирайки в мрежата и печелейки привърженици за най-безумни идеи и теории, въздействайки на останалите, създавайки ситуации на непрекъснато препрочитане и пренаписване на всяко събитие в историята, сблъсквайки го с други нейни препрочитания и пренаписвания ...... Това води до размиване на всякакви научни стандарти, които се опитват да налагат професионалистите историци, а и на всякакви ценности. (източника си го ч1ел вече )
 28. 1 реакция
  Няма, разбира се. Дори за обрязването на мъжете е записано в хадисите, но не и в Корана. Относно обрязването на момичета: това е примитивен обичай, който е разпространен сред някои племена в Сомалия, Судан и Етиопия, т.е. в Африка. Датира от 4 хил. пр. н. е. Идеята е, че като премахнеш клитора и срамните устни на девойката тя ще остане безчувствеена и няма да изневери на мъжа си. Няма общо с исляма.
 29. 1 реакция
  Абе мотика няма ли за тебе ?
 30. 1 реакция
  Ех, Весинка, от туй по-хубаво няма...Всички край теб - пък нека те ядосват!Колко точно си го описала в едно изречение - мила родна картинка...:kiss:
 31. 1 реакция
  Повишават си продажбите, невярвам да имат кой знае какви загуби. Купуваш си нова конфигурация и се чудиш Интел или АМД?? Четеш в нета че някакъв процент процесора на АМД се отключват и избираш AMD за целта обаче трябва дъно което пак е с чипсет на AMD и от цялата работа само печелят. Няма по добра реклама от доволните потребители който се хвалят по форумите как за 50-100 или 200 лева са си купили еди какъв си процесор и той се е отключил до еди какъв си.
 32. 1 реакция
 33. 1 реакция
  Ами ако искаш фотоапарат, купи си фотоапарат, ако искаш телефон, купуваш си телефон !
 34. 1 реакция
  Не знам какъв телефон искаш да си купиш,но не си го купувай от М-Тел!Една моя колежка си купи телефон на изплащане.Даде дефект,рекламира го и го върнаха с обяснението,че е почистена клавиатурата.Втори път го рекламира и след повече от месец и го врърнаха в този вид и не признават гаранцията,понеже бил корозирал: И сега ще продължава да го изплаща!Ще изплаща нещо,което не притежава!
 35. 1 реакция
  Да, това с видеото също си го мислех , след малко ще се обадя и ще кажа резултата. Вече имам резултат, с видеото наместено не щраква, ще издухат компютъра, рамта не е проблема явно ...
 36. 1 реакция
  Ако не се разпознават при свързване, по-скоро помисли за качествен плеър, не за драйвери.
 37. 1 реакция
  Защо се подиграваш на всичко?Според теб, щом '69 хора са отишли там, защо не отидат сега?Може да не са извънземни , но нещо друго...
 38. 1 реакция
  Не ги изгледах, но има някаква причина след аполо още никой да не е ходил на луната...
 39. 1 реакция
  Combofix: ComboFix 10-08-08.02 - -- 9.08.2010 16:39:07.1.1 - x86 Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.3.1251.359.1033.18.447.192 [GMT 3:00] Running from: c:\documents and settings\--\Desktop\ComboFix.exe AV: AVG 7.5.560 *On-access scanning enabled* (Outdated) {41564737-3200-1071-989B-0000E87B4FB1} . ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Other Deletions ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) . C:\autorun.inf c:\docume~1\--\LOCALS~1\Temp\tkavedpgtjwmepiv.exe c:\docume~1\--\LOCALS~1\Temp\uohfrticslbupdzprdy.exe c:\documents and settings\--\Application Data\.# c:\documents and settings\--\Application Data\.#\[email protected]@3587E0.### c:\documents and settings\--\Recent\%C4%E8%F0%E5%EA%F2%EE%F0%E8-purataa-%D1%EE%F4%E8 %CC%E0%F0%E8%ED%EE%E2%E0.url c:\documents and settings\All Users\Application Data\Toolbar4 c:\documents and settings\All Users\Start Menu\HP Image Zone .lnk C:\jsanofjs.bat C:\lykbgbjwfram.bat c:\progra~1\MYWEBS~1\bar\1.bin\mwsoemon.exe c:\program files\FunWebProducts c:\program files\FunWebProducts\Shared\005B7266.dat c:\program files\FunWebProducts\Shared\Cache\CursorManiaBtn.html c:\program files\FunWebProducts\Shared\Cache\SmileyCentralBtn.html c:\program files\MyWebSearch c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\CHROME.MANIFEST c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\chrome\M3FFXTBR.JAR c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\F3BKGERR.JPG c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\F3CJpeg.dll c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\F3DTactl.dll c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\F3HISTSW.DLL c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\F3HKSTUB.DLL c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\F3HTmlmu.dll c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\F3HTtpct.dll c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\F3IMSTUB.DLL c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\F3POPSWT.DLL c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\F3PSSAVR.SCR c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\F3REGHK.DLL c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\F3REPROX.DLL c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\F3RESTUB.DLL c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\F3SCHMON.EXE c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\F3SCRCTR.DLL c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\F3SPACER.WMV c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\F3WALLPP.DAT c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\F3WPHOOK.DLL c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\FWPBUDDY.PNG c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\INSTALL.RDF c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\M3AUXSTB.DLL c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\M3DLGHK.DLL c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\M3HIGHIN.EXE c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\M3HTML.DLL c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\M3IDLE.DLL c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\M3IMPIPE.EXE c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\M3MEDINT.EXE c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\M3MSG.DLL c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\M3OUtlcn.dll c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\M3PLUGIN.DLL c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\M3SKIN.DLL c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\M3SKPLAY.EXE c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\M3SLSRCH.EXE c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\M3SRCHMN.EXE c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\MWSBAR.DLL c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\MWSMLBTN.DLL c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\MWSOEMON.EXE c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\MWSOEPLG.DLL c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\MWSOESTB.DLL c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\MWSSRCAS.DLL c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\MWSSVC.EXE c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\MWSUABTN.DLL c:\program files\MyWebSearch\bar\1.bin\NPMYWEBS.DLL c:\program files\MyWebSearch\bar\Avatar\COMMON.F3S c:\program files\MyWebSearch\bar\Cache\0002BF3F c:\program files\MyWebSearch\bar\Cache\00566EA5.bin c:\program files\MyWebSearch\bar\Cache\00567201.bin c:\program files\MyWebSearch\bar\Cache\0056751E.bin c:\program files\MyWebSearch\bar\Cache\00568327.bin c:\program files\MyWebSearch\bar\Cache\03035FDC.bin c:\program files\MyWebSearch\bar\Cache\03038259.bin c:\program files\MyWebSearch\bar\Cache\030382C6.bin c:\program files\MyWebSearch\bar\Cache\03038314.bin c:\program files\MyWebSearch\bar\Cache\files.ini c:\program files\MyWebSearch\bar\Game\CHECKERS.F3S c:\program files\MyWebSearch\bar\Game\CHESS.F3S c:\program files\MyWebSearch\bar\Game\REVERSI.F3S c:\program files\MyWebSearch\bar\History\search3 c:\program files\MyWebSearch\bar\icons\CM.ICO c:\program files\MyWebSearch\bar\icons\MFC.ICO c:\program files\MyWebSearch\bar\icons\PSS.ICO c:\program files\MyWebSearch\bar\icons\SMILEY.ICO c:\program files\MyWebSearch\bar\icons\WB.ICO c:\program files\MyWebSearch\bar\icons\ZWINKY.ICO c:\program files\MyWebSearch\bar\Message\COMMON.F3S c:\program files\MyWebSearch\bar\Notifier\COMMON.F3S c:\program files\MyWebSearch\bar\Notifier\DOG.F3S c:\program files\MyWebSearch\bar\Notifier\FISH.F3S c:\program files\MyWebSearch\bar\Notifier\KUNGFU.F3S c:\program files\MyWebSearch\bar\Notifier\LIFEGARD.F3S c:\program files\MyWebSearch\bar\Notifier\MAID.F3S c:\program files\MyWebSearch\bar\Notifier\MAILBOX.F3S c:\program files\MyWebSearch\bar\Notifier\OPERA.F3S c:\program files\MyWebSearch\bar\Notifier\ROBOT.F3S c:\program files\MyWebSearch\bar\Notifier\SEDUCT.F3S c:\program files\MyWebSearch\bar\Notifier\SURFER.F3S c:\program files\MyWebSearch\bar\Settings\prevcfg2.htm c:\program files\MyWebSearch\bar\Settings\s_pid.dat c:\program files\MyWebSearch\bar\Settings\setting2.htm c:\program files\MyWebSearch\bar\Settings\settings.dat c:\program files\RelevantKnowledge c:\program files\RelevantKnowledge\install.rdf c:\program files\RelevantKnowledge\rlls(2).dll c:\program files\RelevantKnowledge\rloci.bin C:\teodgzfqxh.bat c:\windows\asjfppcuiznexjdrr.exe c:\windows\Downloaded Program Files\f3initialsetup1.0.1.1.inf c:\windows\hcwvilbwnhysodaruhdy.exe c:\windows\jcurcdrkzrgysfapqb.exe c:\windows\nkghwbtqjfyusjibgvtqmn.exe c:\windows\system32\asjfppcuiznexjdrr.exe c:\windows\system32\f3PSSavr.scr c:\windows\tkavedpgtjwmepiv.exe c:\windows\uohfrticslbupdzprdy.exe c:\windows\wsnnbfwskfxspfdvznkgb.exe D:\autorun.inf D:\jsanofjs.bat D:\lykbgbjwfram.bat D:\teodgzfqxh.bat . ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Drivers/Services ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) . -------\Legacy_MYWEBSEARCHSERVICE -------\Service_MyWebSearchService ((((((((((((((((((((((((( Files Created from 2010-07-09 to 2010-08-09 ))))))))))))))))))))))))))))))) . 2018-02-06 09:58 . 2018-02-06 09:58 -------- d-----w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\ESET 2018-02-06 08:27 . 2018-02-06 13:11 -------- d-----w- c:\documents and settings\--\Local Settings\Application Data\AskToolbar 2018-02-06 08:27 . 2018-02-06 08:27 -------- d-----w- c:\program files\Ask.com 2018-02-06 08:26 . 2010-08-09 13:50 -------- d-----w- c:\documents and settings\--\Application Data\uTorrent 2018-02-06 08:14 . 2010-07-31 09:33 -------- d-----w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\Alwil Software 2010-08-09 13:47 . 2010-08-09 13:49 577536 --sh--r- c:\windows\hcwvilbwnhysodaruhdy.exe 2010-08-09 13:47 . 2010-08-09 13:49 577536 --sh--r- c:\windows\asjfppcuiznexjdrr.exe 2010-08-09 13:47 . 2010-08-09 13:48 577536 ----a-w- c:\windows\system32\asjfppcuiznexjdrr.exe 2010-08-09 12:58 . 2010-08-09 12:58 -------- d-----w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\Awem 2010-08-09 12:57 . 2010-08-09 12:57 -------- d-----w- c:\program files\Cradle Of Persia 2010-08-09 11:59 . 2010-08-09 12:13 -------- d-----w- c:\documents and settings\--\Application Data\TeamViewer 2010-08-09 11:58 . 2010-08-09 11:58 -------- d-----w- c:\program files\TeamViewer 2010-08-09 08:14 . 2010-08-09 08:18 -------- d-----w- c:\program files\Roadworks Simulator 2010-08-08 22:28 . 2010-08-08 22:29 -------- d-----w- c:\windows\system32\NtmsData 2010-08-07 12:27 . 2010-08-09 13:48 577536 --sh--r- c:\windows\system32\nkghwbtqjfyusjibgvtqmn.exe 2010-08-07 12:27 . 2010-08-09 13:48 577536 --sh--r- c:\windows\system32\wsnnbfwskfxspfdvznkgb.exe 2010-08-07 12:27 . 2010-08-09 13:47 577536 --sh--r- c:\windows\system32\uohfrticslbupdzprdy.exe 2010-08-07 12:27 . 2010-08-09 13:47 577536 --sh--r- c:\windows\system32\jcurcdrkzrgysfapqb.exe 2010-08-07 12:27 . 2010-08-09 13:47 577536 --sh--r- c:\windows\system32\hcwvilbwnhysodaruhdy.exe 2010-08-07 12:27 . 2010-08-09 13:47 577536 --sh--r- c:\windows\system32\tkavedpgtjwmepiv.exe 2010-08-07 09:04 . 2010-08-07 09:04 -------- d-----w- c:\documents and settings\--\Application Data\UseNeXT 2010-08-07 07:38 . 2010-08-07 07:38 -------- d-----w- c:\windows\system32\XPSViewer 2010-08-07 07:38 . 2010-08-07 07:38 -------- d-----w- c:\program files\MSBuild 2010-08-07 07:38 . 2010-08-07 07:38 -------- d-----w- c:\program files\Reference Assemblies 2010-08-07 07:37 . 2008-07-06 12:06 89088 ----a-w- c:\windows\system32\Spool\prtprocs\w32x86\filterpipelineprintproc.dll 2010-08-07 07:36 . 2008-07-06 12:06 89088 -c----w- c:\windows\system32\dllcache\filterpipelineprintproc.dll 2010-08-07 07:36 . 2008-07-06 12:06 117760 ------w- c:\windows\system32\prntvpt.dll 2010-08-07 07:36 . 2008-07-06 12:06 575488 -c----w- c:\windows\system32\dllcache\xpsshhdr.dll 2010-08-07 07:36 . 2008-07-06 12:06 575488 ------w- c:\windows\system32\xpsshhdr.dll 2010-08-07 07:36 . 2008-07-06 10:50 597504 -c----w- c:\windows\system32\dllcache\printfilterpipelinesvc.exe 2010-08-07 07:36 . 2008-07-06 10:50 597504 ------w- c:\windows\system32\Spool\prtprocs\w32x86\printfilterpipelinesvc.exe 2010-08-07 07:36 . 2008-07-06 12:06 1676288 -c----w- c:\windows\system32\dllcache\xpssvcs.dll 2010-08-07 07:36 . 2008-07-06 12:06 1676288 ------w- c:\windows\system32\xpssvcs.dll 2010-08-06 11:49 . 2010-08-06 11:49 -------- d-----w- c:\documents and settings\--\Application Data\RigNRoll_eng 2010-08-06 11:48 . 2010-08-06 11:48 413696 ----a-w- c:\windows\system32\wrap_oal.dll 2010-08-06 11:48 . 2010-08-06 11:48 110592 ----a-w- c:\windows\system32\OpenAL32.dll 2010-08-06 11:48 . 2010-08-06 11:48 -------- d-----w- c:\program files\OpenAL 2010-08-06 08:01 . 2010-06-14 14:31 744448 -c----w- c:\windows\system32\dllcache\helpsvc.exe 2010-07-31 09:26 . 2010-08-09 07:35 -------- d-----w- c:\documents and settings\--\Application Data\AVG7 2010-07-31 09:25 . 2010-07-31 09:25 -------- d-----w- c:\documents and settings\LocalService\Application Data\AVG7 2010-07-31 09:25 . 2010-08-08 05:47 10760 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\avgclean.sys 2010-07-31 09:25 . 2010-08-08 05:47 26952 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\avgmfx86.sys 2010-07-31 09:25 . 2010-07-31 09:25 4960 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\avgtdi.sys 2010-07-31 09:25 . 2010-07-31 09:25 4224 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\avg7rsw.sys 2010-07-31 09:25 . 2010-07-31 09:25 27776 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\avg7rsxp.sys 2010-07-31 09:25 . 2010-08-08 05:47 821856 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\avg7core.sys 2010-07-31 09:25 . 2010-08-09 12:03 -------- d-----w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\avg7 2010-07-31 09:25 . 2010-07-31 09:25 -------- d-----w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\Grisoft 2010-07-30 12:15 . 2010-07-30 12:15 -------- d-----w- c:\documents and settings\--\Application Data\catalyst 2010-07-29 18:50 . 2010-07-29 18:50 -------- d-----w- c:\program files\SkyCode 2010-07-16 07:18 . 2010-07-16 07:18 -------- d-----w- c:\windows\system32\wbem\Repository . (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Find3M Report )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) . 2018-07-23 04:15 . 2018-07-23 04:15 501936 ----a-w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\Google\Google Toolbar\Update\gtb4.tmp.exe 2018-02-06 13:10 . 2010-01-24 12:02 -------- d-----w- c:\program files\McAfee Security Scan 2010-08-09 13:53 . 2010-08-07 12:28 2408 ---h--w- c:\program files\oalbfzgsalterxltnreqbrvpwiqbjuhnb.dhu 2010-08-09 13:53 . 2010-08-07 12:28 280 ---h--w- c:\program files\yabhblikijhilhljtnqstzt.aca 2010-08-09 13:52 . 2010-08-07 12:28 316 ---h--w- c:\program files\laoholvkvjuiyhyjgndsgzgdncnbmaqzqbyf.kyr 2010-08-09 13:52 . 2010-08-09 13:49 577536 --sh--r- c:\windows\nkghwbtqjfyusjibgvtqmn.exe 2010-08-09 13:52 . 2010-08-09 13:49 577536 --sh--r- c:\windows\wsnnbfwskfxspfdvznkgb.exe 2010-08-09 13:52 . 2010-08-09 13:49 577536 --sh--r- c:\windows\uohfrticslbupdzprdy.exe 2010-08-09 13:51 . 2010-08-09 13:49 577536 --sh--r- c:\windows\jcurcdrkzrgysfapqb.exe 2010-08-09 13:51 . 2010-08-09 13:49 577536 --sh--r- c:\windows\tkavedpgtjwmepiv.exe 2010-08-09 13:51 . 2009-09-09 14:24 -------- d-----w- c:\documents and settings\--\Application Data\Skype 2010-08-09 13:50 . 2010-02-28 08:58 -------- d-----w- c:\program files\Common Files\Akamai 2010-08-09 07:37 . 2010-08-09 07:37 9216 ----a-w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\Grisoft\Avg7Data\avg7upd\install.1\avgwlntf.dll 2010-08-09 07:37 . 2010-08-09 07:37 24328 ----a-w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\Grisoft\Avg7Data\avg7upd\install.1\avgtdiit.sys 2010-08-09 07:37 . 2010-08-09 07:37 24064 ----a-w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\Grisoft\Avg7Data\avg7upd\install.1\avgwlx64.dll 2010-08-09 07:37 . 2010-08-09 07:37 17928 ----a-w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\Grisoft\Avg7Data\avg7upd\install.1\avgclnit.sys 2010-08-09 07:37 . 2010-08-09 07:37 16136 ----a-w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\Grisoft\Avg7Data\avg7upd\install.1\avgtdi64.sys 2010-08-09 07:37 . 2010-08-09 07:37 13832 ----a-w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\Grisoft\Avg7Data\avg7upd\install.1\avgcln64.sys 2010-08-09 07:37 . 2010-08-09 07:37 40448 ----a-w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\Grisoft\Avg7Data\avg7upd\install.1\avgwli64.dll 2010-08-09 07:37 . 2009-09-09 14:26 -------- d-----w- c:\documents and settings\--\Application Data\skypePM 2010-08-09 07:37 . 2010-08-09 07:37 121352 ----a-w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\Grisoft\Avg7Data\avg7upd\install.1\avgwsc.exe 2010-08-09 07:36 . 2010-08-09 07:36 36352 ----a-w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\Grisoft\Avg7Data\avg7upd\install.1\avgsea64.dll 2010-08-08 15:30 . 2010-02-27 12:11 -------- d-----w- c:\program files\Common Files\Wise Installation Wizard 2010-08-08 05:47 . 2010-08-08 05:45 389632 ----a-w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\Grisoft\Avg7Data\avg7upd\backup\avgvv.exe 2010-08-08 05:47 . 2010-08-08 05:45 1282560 ----a-w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\Grisoft\Avg7Data\avg7upd\backup\avgres.dll 2010-08-08 05:47 . 2010-08-08 05:45 510976 ----a-w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\Grisoft\Avg7Data\avg7upd\backup\avginet.exe 2010-08-08 05:47 . 2010-08-08 05:45 131072 ----a-w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\Grisoft\Avg7Data\avg7upd\backup\avginet.dll 2010-08-08 05:47 . 2010-08-08 05:44 582656 ----a-w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\Grisoft\Avg7Data\avg7upd\backup\avgcckrn.dll 2010-08-08 05:47 . 2010-08-08 05:44 579072 ----a-w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\Grisoft\Avg7Data\avg7upd\backup\avgcc.exe 2010-08-08 05:47 . 2010-08-08 05:44 435712 ----a-w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\Grisoft\Avg7Data\avg7upd\backup\avgabout.dll 2010-08-08 05:47 . 2010-08-08 05:44 905728 ----a-w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\Grisoft\Avg7Data\avg7upd\backup\avgctrl.dll 2010-08-08 05:46 . 2010-08-08 05:45 620032 ----a-w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\Grisoft\Avg7Data\avg7upd\backup\avgupd.dll 2010-08-07 12:28 . 2010-08-07 12:28 73 ---h--w- c:\program files\oetnvteugvhwnxpbzhyodxfdoeqfrgxhzljri.nhp 2010-08-07 12:28 . 2010-08-07 12:28 4248 ---h--w- c:\program files\lykbgbjwframahwfaftgsjojrenziuipen.nbo 2010-08-07 08:14 . 2009-09-09 11:17 74728 ----a-w- c:\documents and settings\--\Local Settings\Application Data\GDIPFONTCACHEV1.DAT 2010-07-29 21:37 . 2009-09-09 10:59 -------- d--h--w- c:\program files\InstallShield Installation Information 2010-06-14 14:31 . 2009-09-09 10:44 744448 ----a-w- c:\windows\pchealth\helpctr\binaries\helpsvc.exe . ((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Reg Loading Points )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) . . *Note* empty entries & legit default entries are not shown REGEDIT4 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\URLSearchHooks] "{414b6d9d-4a95-4e8d-b5b1-149dd2d93bb3}"= "c:\program files\Softonic-Eng7\tbSof1.dll" [2010-05-24 2515552] "{d22f6f66-2f47-4184-8625-fbfa4cbdb7ce}"= "c:\program files\OnRPG\tbOnR1.dll" [2010-05-28 2515552] [HKEY_CLASSES_ROOT\clsid\{414b6d9d-4a95-4e8d-b5b1-149dd2d93bb3}] [HKEY_CLASSES_ROOT\clsid\{d22f6f66-2f47-4184-8625-fbfa4cbdb7ce}] [HKEY_LOCAL_MACHINE\~\Browser Helper Objects\{414b6d9d-4a95-4e8d-b5b1-149dd2d93bb3}] 2010-05-24 13:33 2515552 ----a-w- c:\program files\Softonic-Eng7\tbSof1.dll [HKEY_LOCAL_MACHINE\~\Browser Helper Objects\{d22f6f66-2f47-4184-8625-fbfa4cbdb7ce}] 2010-05-28 09:34 2515552 ----a-w- c:\program files\OnRPG\tbOnR1.dll [HKEY_LOCAL_MACHINE\~\Browser Helper Objects\{D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440}] 2009-09-02 12:56 1175944 ----a-w- c:\program files\Ask.com\GenericAskToolbar.dll [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar] "{D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440}"= "c:\program files\Ask.com\GenericAskToolbar.dll" [2009-09-02 1175944] "{414b6d9d-4a95-4e8d-b5b1-149dd2d93bb3}"= "c:\program files\Softonic-Eng7\tbSof1.dll" [2010-05-24 2515552] "{d22f6f66-2f47-4184-8625-fbfa4cbdb7ce}"= "c:\program files\OnRPG\tbOnR1.dll" [2010-05-28 2515552] [HKEY_CLASSES_ROOT\clsid\{d4027c7f-154a-4066-a1ad-4243d8127440}] [HKEY_CLASSES_ROOT\GenericAskToolbar.ToolbarWnd.1] [HKEY_CLASSES_ROOT\TypeLib\{2996F0E7-292B-4CAE-893F-47B8B1C05B56}] [HKEY_CLASSES_ROOT\GenericAskToolbar.ToolbarWnd] [HKEY_CLASSES_ROOT\clsid\{414b6d9d-4a95-4e8d-b5b1-149dd2d93bb3}] [HKEY_CLASSES_ROOT\clsid\{d22f6f66-2f47-4184-8625-fbfa4cbdb7ce}] [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "BgMonitor_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}"="c:\program files\Common Files\Ahead\Lib\NMBgMonitor.exe" [2006-11-16 139264] "swg"="c:\program files\Google\GoogleToolbarNotifier\GoogleToolbarNotifier.exe" [2009-09-09 39408] "DAEMON Tools Lite"="c:\program files\DAEMON Tools Lite\daemon.exe" [2007-12-14 482760] "DAEMON Tools"="c:\program files\DAEMON Tools Lite\daemon.exe" [2007-12-14 482760] "uTorrent"="d:\utorrent\uTorrent.exe" [2010-05-17 322352] "Skype"="c:\program files\Skype\Phone\Skype.exe" [2010-05-13 26192168] "jsanofjs"="tkavedpgtjwmepiv.exe" [2010-08-09 577536] "wchrp"="c:\docume~1\--\LOCALS~1\Temp\tkavedpgtjwmepiv.exe" [2010-08-09 577536] [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce] "akthjbgqw"="hcwvilbwnhysodaruhdy.exe ." [X] "houfet"="c:\docume~1\--\LOCALS~1\Temp\hcwvilbwnhysodaruhdy.exe" [2010-08-09 577536] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "IMJPMIG8.1"="c:\windows\IME\imjp8_1\IMJPMIG.EXE" [2004-08-03 208952] "PHIME2002ASync"="c:\windows\system32\IME\TINTLGNT\TINTSETP.EXE" [2004-08-03 455168] "PHIME2002A"="c:\windows\system32\IME\TINTLGNT\TINTSETP.EXE" [2004-08-03 455168] "VTTimer"="VTTimer.exe" [2005-03-07 53248] "VTTrayp"="VTtrayp.exe" [2005-08-03 163840] "RaidTool"="c:\program files\VIA\RAID\raid_tool.exe" [2005-06-20 1056768] "SoundMan"="SOUNDMAN.EXE" [2005-07-22 81920] "WinampAgent"="c:\program files\Winamp\Winampa.exe" [2003-04-02 12288] "QuickTime Task"="c:\windows\system32\qttask.exe" [2009-09-09 98304] "NeroFilterCheck"="c:\program files\Common Files\Ahead\Lib\NeroCheck.exe" [2006-01-12 155648] "VVSN"="c:\program files\VVSN\VVSN.exe" [2005-10-25 107520] "Google Quick Search Box"="c:\program files\Google\Quick Search Box\GoogleQuickSearchBox.exe" [2009-12-06 122368] "Adobe Reader Speed Launcher"="c:\program files\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe" [2007-10-10 39792] "HP Software Update"="c:\program files\HP\HP Software Update\HPWuSchd2.exe" [2005-05-11 49152] "AVG7_CC"="c:\progra~1\Grisoft\AVG7\avgcc.exe" [2010-08-09 590848] "wchrp"="jcurcdrkzrgysfapqb.exe" [2010-08-09 577536] "oalbfzgsalt"="c:\docume~1\--\LOCALS~1\Temp\hcwvilbwnhysodaruhdy.exe" [2010-08-09 577536] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce] "houfet"="jcurcdrkzrgysfapqb.exe ." [X] "teodgzfqxh"="c:\docume~1\--\LOCALS~1\Temp\jcurcdrkzrgysfapqb.exe" [2010-08-09 577536] [HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "CTFMON.EXE"="c:\windows\system32\CTFMON.EXE" [2008-04-14 15360] "AVG7_Run"="c:\progra~1\Grisoft\AVG7\avgw.exe" [2010-08-08 219136] [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows\Currentversion\policies\explorer\Run] "ucjvvlo"="tkavedpgtjwmepiv.exe" [2010-08-09 577536] "nswf"="c:\docume~1\--\LOCALS~1\Temp\wsnnbfwskfxspfdvznkgb.exe" [2010-08-09 577536] c:\documents and settings\--\Start Menu\Programs\Startup\ startup.cmd [2009-10-13 409] c:\documents and settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup\ HP Image Zone Fast Start.lnk - c:\program files\HP\Digital Imaging\bin\hpqthb08.exe [2005-5-12 73728] McAfee Security Scan.lnk - c:\program files\McAfee Security Scan\1.0.150\SSScheduler.exe [2009-7-28 199184] [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows\currentversion\policies\system] "DisableRegistryTools"= 1 (0x1) "ConsentPromptBehaviorAdmin"= 0 (0x0) "ConsentPromptBehaviorUser"= 0 (0x0) "EnableInstallerDetection"= 0 (0x0) "EnableSecureUIAPaths"= 0 (0x0) "EnableVirtualization"= 0 (0x0) "PromptOnSecureDesktop"= 0 (0x0) "EnableLUA"= 0 (0x0) [HKEY_CURRENT_USER\software\microsoft\windows\currentversion\policies\system] "DisableRegistryTools"= 1 (0x1) [HKLM\~\services\sharedaccess\parameters\firewallpolicy\standardprofile\AuthorizedApplications\List] "%windir%\\system32\\sessmgr.exe"= "%windir%\\Network Diagnostic\\xpnetdiag.exe"= "c:\\Program Files\\Pando Networks\\Media Booster\\PMB.exe"= "d:\\Игри\\Cs\\hl.exe"= "d:\\utorrent\\uTorrent.exe"= "c:\\Program Files\\Skype\\Plugin Manager\\skypePM.exe"= "c:\\Program Files\\Grisoft\\AVG7\\avginet.exe"= "c:\\Program Files\\Grisoft\\AVG7\\avgamsvr.exe"= "c:\\Program Files\\Grisoft\\AVG7\\avgcc.exe"= "c:\\Program Files\\Grisoft\\AVG7\\avgemc.exe"= "c:\\Program Files\\Skype\\Phone\\Skype.exe"= [HKLM\~\services\sharedaccess\parameters\firewallpolicy\standardprofile\GloballyOpenPorts\List] "56309:TCP"= 56309:TCP:Pando Media Booster "56309:UDP"= 56309:UDP:Pando Media Booster "17090:TCP"= 17090:TCP:BitComet 17090 TCP "17090:UDP"= 17090:UDP:BitComet 17090 UDP "2875:TCP"= 2875:TCP:Akamai NetSession Interface "5000:UDP"= 5000:UDP:Akamai NetSession Interface R2 Akamai;Akamai NetSession Interface;c:\windows\System32\svchost.exe -k Akamai [04.8.2004 01:56:58 14336] S2 gupdate;Услуга Google Update (gupdate);c:\program files\Google\Update\GoogleUpdate.exe [05.2.2010 10:58:32 135664] S3 GarenaPEngine;GarenaPEngine;\??\c:\docume~1\--\LOCALS~1\Temp\TRW31.tmp --> c:\docume~1\--\LOCALS~1\Temp\TRW31.tmp [?] S3 K320bus;Sony Ericsson K320 driver (WDM);c:\windows\system32\drivers\K320bus.sys [01.12.2009 16:13:30 61504] S3 npggsvc;nProtect GameGuard Service;c:\windows\system32\GameMon.des -service --> c:\windows\system32\GameMon.des -service [?] S3 s115bus;Sony Ericsson Device 115 driver (WDM);c:\windows\system32\drivers\s115bus.sys [23.4.2007 14:54:46 83208] S3 s115mdfl;Sony Ericsson Device 115 USB WMC Modem Filter;c:\windows\system32\drivers\s115mdfl.sys [23.4.2007 14:54:48 15112] S3 s115mdm;Sony Ericsson Device 115 USB WMC Modem Driver;c:\windows\system32\drivers\s115mdm.sys [23.4.2007 14:54:48 108680] S3 s115mgmt;Sony Ericsson Device 115 USB WMC Device Management Drivers (WDM);c:\windows\system32\drivers\s115mgmt.sys [23.4.2007 14:54:50 100488] S3 s115obex;Sony Ericsson Device 115 USB WMC OBEX Interface;c:\windows\system32\drivers\s115obex.sys [23.4.2007 14:54:50 98568] S4 sptd;sptd;c:\windows\system32\drivers\sptd.sys [19.9.2009 09:28:00 721904] [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows nt\currentversion\svchost] Akamai REG_MULTI_SZ Akamai . Contents of the 'Scheduled Tasks' folder 2010-08-09 c:\windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineCore.job - c:\program files\Google\Update\GoogleUpdate.exe [2010-02-05 07:58] 2010-08-09 c:\windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineUA.job - c:\program files\Google\Update\GoogleUpdate.exe [2010-02-05 07:58] 2010-08-09 c:\windows\Tasks\Scheduled Update for Ask Toolbar.job - c:\program files\Ask.com\UpdateTask.exe [2009-09-02 12:56] . . ------- Supplementary Scan ------- . uStart Page = hxxp://myfastwebsearch.com/ mStart Page = hxxp://www.myfastwebsearch.com/ IE: E&xport to Microsoft Excel - c:\progra~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000 IE: Google Sidewiki... - c:\program files\Google\Google Toolbar\Component\GoogleToolbarDynamic_mui_en_89D8574934B26AC4.dll/cmsidewiki.html IE: {{60237576-b24c-4ba9-9740-c9f3ec9db557} - {EAADF17C-B6EA-4511-8549-A67CFD406EAF} - c:\progra~1\SkyCode\WEBTRA~1\wt2ie.dll TCP: {A616E3F0-ABA1-4109-9538-527A2F3B3134} = 62.213.190.1 . - - - - ORPHANS REMOVED - - - - BHO-{9D78BE3F-575E-499E-9812-25F531816459} - c:\program files\IEToolbar\My Fast Web Search\tbcore3.dll Toolbar-{F9C1FF30-602C-49A5-8DB2-E2510CC4BFB0} - c:\program files\IEToolbar\My Fast Web Search\tbcore3.dll WebBrowser-{F9C1FF30-602C-49A5-8DB2-E2510CC4BFB0} - c:\program files\IEToolbar\My Fast Web Search\tbcore3.dll HKCU-Run-BitComet - d:\bitcomet\BitComet.exe AddRemove-18 стальных колес Кубанское раздолье 1.00 - d:\игри\Kuban_free\18 WoS Pedal to the Metal\Uninstall.exe AddRemove-AirAssault_is1 - d:\игри\unins000.exe AddRemove-Driver - d:\игри\Driver NoCD - Reflections Interactive 1999\Uninstal.exe AddRemove-EuroDictXP - c:\program files\KoralSoft\EuroDictXP\Uninstall.exe AddRemove-Ford Racing 3 - d:\152d~1\FORDRA~1\UNWISE.EXE AddRemove-German Truck Simulator - d:\игри\ceci6852\German Truck Simulator\uninst.exe AddRemove-GTASA_is1 - d:\игри\GTASA\unins000.exe AddRemove-McAfee Security Scan - c:\program files\McAfee Security Scan\uninstall.exe AddRemove-Mob Enforcer - d:\152d~1\MOBENF~1\UNWISE.EXE AddRemove-MOP - c:\program files\MOP\uninstall.exe AddRemove-MuZone Season 5 - d:\игри\Uninstal.exe AddRemove-Nano Pack for Pocket Tanks Deluxe_is1 - d:\игри\Pocket Tanks Deluxe\unins000.exe AddRemove-Out Of The World_is1 - d:\игри\Out Of The World\unins000.exe AddRemove-Pet Racer - d:\игри\uninstall Pet Racer.exe AddRemove-Pirates_Battle_for_the_Caribbean_is1 - d:\игри\unins000.exe AddRemove-PlayRixGameManger - c:\program files\Playrix Gameplayer\Uninstall.exe AddRemove-Septerra Core - d:\игри\Uninst.isu AddRemove-Superstars V8 NC_is1 - d:\игри\Superstars V8 NC\unins000.exe AddRemove-Thunderbolt - d:\игри\setup\uninst.exe AddRemove-UseNeXT_is1 - c:\program files\UseNeXT\unins000.exe AddRemove-Wacky Races - d:\l+¦l\Uninstal.exe AddRemove-{E51B2490-055D-4505-91C4-99D284590923}_is1 - d:\игри\TVM_RNR_ENG\RigNRoll\unins000.exe AddRemove-Мерседес-Бенц - d:\152d~1\-0482~1\UNWISE.EXE AddRemove-Перевозчик 2 - d:\игри\Перевозчик 2\uninst.exe ************************************************************************** catchme 0.3.1398 W2K/XP/Vista - rootkit/stealth malware detector by Gmer, http://www.gmer.net Rootkit scan 2010-08-09 16:48 Windows 5.1.2600 Service Pack 3 NTFS scanning hidden processes ... scanning hidden autostart entries ... scanning hidden files ... scan completed successfully hidden files: 0 ************************************************************************** [HKEY_LOCAL_MACHINE\System\ControlSet001\Services\GarenaPEngine] "ImagePath"="\??\c:\docume~1\--\LOCALS~1\Temp\TRW31.tmp" [HKEY_LOCAL_MACHINE\System\ControlSet001\Services\npggsvc] "ImagePath"="c:\windows\system32\GameMon.des -service" . --------------------- DLLs Loaded Under Running Processes --------------------- - - - - - - - > 'explorer.exe'(2668) c:\windows\system32\WININET.dll c:\program files\Google\Quick Search Box\bin\1.2.1151.245\qsb.dll c:\windows\system32\ieframe.dll c:\windows\system32\webcheck.dll . ------------------------ Other Running Processes ------------------------ . c:\progra~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr.exe c:\progra~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc.exe c:\progra~1\Grisoft\AVG7\avgemc.exe c:\windows\system32\HPZipm12.exe c:\windows\system32\hcwvilbwnhysodaruhdy.exe c:\windows\system32\VTTimer.exe c:\windows\system32\VTtrayp.exe c:\windows\SOUNDMAN.EXE c:\docume~1\--\LOCALS~1\Temp\houfet.exe c:\docume~1\--\LOCALS~1\Temp\houfet.exe c:\program files\Common Files\Ahead\Lib\NMIndexStoreSvr.exe c:\program files\HP\Digital Imaging\bin\hpqimzone.exe c:\program files\Skype\Plugin Manager\skypePM.exe . ************************************************************************** . Completion time: 2010-08-09 16:59:32 - machine was rebooted ComboFix-quarantined-files.txt 2010-08-09 13:59 Pre-Run: 4 674 277 376 bytes free Post-Run: 10 179 969 024 bytes free WindowsXP-KB310994-SP2-Pro-BootDisk-ENU.exe [boot loader] timeout=2 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] c:\cmdcons\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows Recovery Console" /cmdcons multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect - - End Of File - - E34C30C8969704643BD125B06E9301CF
 40. 1 реакция
  Тук зимната е точно 2 седмици.
 41. 1 реакция
  То дори и да се поддържат плажовете морето ни е супер мръсно. Французите си имат една ривиера, която основно е камъни и върху тях дъски, та затова се радват толкова на пясъка. Но като открият гръцките плажове, друга песен ще запеят.
 42. 1 реакция
  capnemo, 'щото или е сериозен или пуска нещо от което падам от смях и V2.0 щото винаги критикува всичко!
 43. 1 реакция
  Ако това са предсказания на Баба Ванга, значи аз съм Frodo, от Властелинът на пръстените.
 44. 1 реакция
  Отговори ми на следните вьпроси,за да ти препоръчам съвет: 1- Имаш ли музикално образувание или някаква школа . 2- Работил ли си в оркестър 3- Пял ли си и свирил ли си пред публика. 4-Отколко години свириш. 5-Какви инструменти имаш. 6-Кола имаш ли 7-Знаеш ли в какво заведение искаш. 8-Имаш ли уговорка за някоя кръчма. и т.н
 45. 0 реакции
  Питай във форума на ДАО.БГ. По-скоро 20, а не 2 лева. От чисто любопитство - на колко си? В училище не ви ли учат, че има главни букви, точки, запетайки и други такива? Проблемът е, че като не спазваш общоприетите граматически правила не можеш да изразиш мисълта си, т.е. трябва да гадаем какво ни питаш
 46. -1 реакции
  Най-вероятно му се е сбъднала мечтата да замине за щатите, макар и отчасти - само на бъбреците, черния дроб или сърцето му Става все по-опасно да си млад, здрав и данните от медицинските ти изследвания да са достъпни за всеки с достатъчно пари и власт. Никога не знаеш кога ще се окажеш биологично съвместим с някого, който има нужда от трансплантация. Сега със сигурност ще се окаже, че разлагането е в толкова напреднала фаза, че не може да се установи липсват ли му органи. Ако някой от лекарите се осмели да твърди нещо различно, гарантирано ще последва съдбата на проф. Раданов - ще се самоубие бавно и мъчително, обесвайки се на детска катерушка, по-ниска от него. Американците от Хаити след земетресенията изнесоха за разфасоване стотици деца пред очите на целия свят, че от някакъв забутан балкански кенеф ли ще имат скрупули да си приберат каквото им трябва? Нали за това назначиха премиера ни и преди да встъпи в длъжност го викаха няколко пъти на инструктаж. А той, горкият, е толкова тъп, че сам си го призна в личен разговор с Батето на летище София
 47. -1 реакции
  120 лева дадох за SENNHEISER HD215. Малко се оказах измамен, защото четох добри отзиви за тия слушалки, а и исках да взема качествена марка. После обаче се оказа, че тия слушалки са диджейски и почти нямат ниски честоти. Все пак ги ползвам година и половина. Наистина са много здрави, имат качествен звук, но...мен не ме удовлетворяват. За 50 лева преди това си бях взел Laccess с вибрация от Технополис. Останах смаян от тях, особено след пускане на вибрацията. Чудесни са за игри, а и за слушане на музика. За жалост са с микрофон, който замина за нула време. Впоследствие отказаха и говорителите, понеже се опитвах да оправя тоя микрофон. Ако няма да ползваш Микрофон ти препоръчвам тая марка за тия пари. Все пак зависи за какво ще ползваш слушалките и какъв вкус имаш. Лично аз съм се зарекъл да си купя отново Laccesс, ако SENNHEISER се счупят. За проклетия май ще си карам още дълги години с тях, защото са железни
 48. -1 реакции
  Би трябвало да го зареди без проблем. Колкото до MAC OSX, не ти го предпоръчвам един приятел си инсталира MAC OSX и изобщо не е доволен.
 49. -1 реакции
  Здравейте! Значи имам климатик Midea MSG-12HRDN1, но това няма значение. Нямам забележки към него, но въпросът ми е друг. Лято е, горещини и всеки гледа да се "Охлади". Именно това искам да питам. Как най-ефективно да се охлаждаме. На колко градуса и как? Мисля, че това е интересен въпрос за всички. Благодаря предварително!
 50. -2 реакции
  Win7 сам ще си сложи драйвери Инсталация е толкова голяма защото върви с голям комплект драйвери.Няма да ти се налага да търсиш.Само за изключително редки у-ва се налага да търсиш сам драйвери.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...