Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 19.08.2010 от всички места

 1. 1 реакция
  нищо не се знае, нищо.......
 2. 1 реакция
  Драйверите на М$ които слага инсталацията са унифицирани и не винаги работят коректно.Затова и голяма част се ъпдейтват след това от Windows Update.Ако на сайта на производителя на компонентите има драйвери писани специално за 7-цата,то трябва да се ползват те!
 3. 1 реакция
  Новина, достойна за набързо съчинен виц Мило, взе ли плажното масло? -Да -А, слънчевите ни очила? -Да -Плажните кърпи? -Да - Ок, взимай гайгеровия брояч и върви да намериш такова местенце, на което това чудо не бучи толкова силно, че да си чуваме приказката...
 4. 1 реакция
  Не знам какъв телефон искаш да си купиш,но не си го купувай от М-Тел!Една моя колежка си купи телефон на изплащане.Даде дефект,рекламира го и го върнаха с обяснението,че е почистена клавиатурата.Втори път го рекламира и след повече от месец и го врърнаха в този вид и не признават гаранцията,понеже бил корозирал: И сега ще продължава да го изплаща!Ще изплаща нещо,което не притежава!
 5. 1 реакция
  Да, това с видеото също си го мислех , след малко ще се обадя и ще кажа резултата. Вече имам резултат, с видеото наместено не щраква, ще издухат компютъра, рамта не е проблема явно ...
 6. 1 реакция
  Не ги изгледах, но има някаква причина след аполо още никой да не е ходил на луната...
 7. 1 реакция
  Тук зимната е точно 2 седмици.
 8. -1 реакции
  Би трябвало да го зареди без проблем. Колкото до MAC OSX, не ти го предпоръчвам един приятел си инсталира MAC OSX и изобщо не е доволен.
 9. -1 реакции
  Здравейте! Значи имам климатик Midea MSG-12HRDN1, но това няма значение. Нямам забележки към него, но въпросът ми е друг. Лято е, горещини и всеки гледа да се "Охлади". Именно това искам да питам. Как най-ефективно да се охлаждаме. На колко градуса и как? Мисля, че това е интересен въпрос за всички. Благодаря предварително!
 10. -2 реакции
  Win7 сам ще си сложи драйвери Инсталация е толкова голяма защото върви с голям комплект драйвери.Няма да ти се налага да търсиш.Само за изключително редки у-ва се налага да търсиш сам драйвери.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.