Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 22.08.2010 от всички места

 1. 2 реакции
  Здравейте! А стъпка 4) ? Моля да следвате инструкциите стриктно.
 2. 2 реакции
  Монитори за 200-300 лева на конфигурация за 1500? Дъна от републиката на играчите? Кросхейр 4 е 450 лева... Какво да ампутирам за да сложа такова дъно??? Китове рам за по 300 лева... Човека колко разлика ще усети между кингстъна и кит на корсейр? 1055т срещу и5. Винаги бих избрал 1055т. С процесора вървят сата3 и усб3. Сокета на и5 е умрял още с излизането, тъй като следващите процесори на интел ще са в нов сокет. Кой знае кога интел ще добавят натив съпорт на сата3... 1055т е със шест физически ядра. Въпросът е да можеш да го натовариш. Интересно дали в някое ревю е показано колко натоварени са ядрата на и5 и на 1055т. Процесора се клоква добре. 4+ гигахерца стабилно, с късмет и добро охлаждане.
 3. 2 реакции
  Привет, Gangosa. Тук изключително рядко се намесваме в темите на колеги, но аз искам да изясня нещо. Няма да давам каквито и да е инструкции, колегата го прави. Сега разбрахме, че имаш две операционни системи на един компютър. Аз също използвам DualBoot на Windows и Линукс. Обаче при теб има/ имаше доста гаден експлоит и зарази, при които почти винаги има MBR инфекция и рууткит. Тук не правим експерименти. Това, което ти се препоръча е изпробвано успешно неведнъж. За да бъдем точни - никога няма 100% успех. Следвайте инструкциите на колегата, успех!
 4. 1 реакция
  Идеята на тази тема се зароди, след като разглеждах галерията със снимки на един познат. И той, както повечето хора в темата "Покажете вашите авторски снимки" щтрака насам-натам, без да има притенции да бъде професионален фотограф. Нека споделим фотографските опити, на хора, които познаваме (лично или задочно) и на чието фотографско творчество се радваме. Не. Тук няма да споделяме снимки за без думи, нито впечатляващи снимки, защото все пак познаваме фотографите. В други теми в този раздел, се правят хапливи забележки за това какво се поства, какво било позволено и какво не, което само създава излишно напрежение. За това нека си изясним регламента от сега: снимките, които ще се публикуват тук може да са на ваш близък, приятел, познат, човек когото познавате лично или се познавате с него/нея само онлайн, но все пак се познавате. Нека си споделим снимките, на тези, които нямат възможност сами да си ги споделят в темата малко по-горе. Отметка: Разбира се, хубаво е да сме наясно дали съответните хора имат нещо против снимките им да бъдат публикувани тук. Например това са снимките на Paul Williams - един познат от Колумбус, Охайо - голямо хипарче е, което си личи от някой снимки В момента е студент по математика & expressive arts, но пък много обича да щтрака с фотоапарата и мисля, че определено го бива. Очаквайте още от този автор и други
 5. 1 реакция
  Още е прекалено малка за такава авантюра. Но е нормално за тамошните ширини, само дето младата дама малко раничко се е сетила. Много хора познавам, които на 19 годишна възраст си хващат пътя и обикалят света за 16-17-18 месеца. Година след завършване на гимназия, хващат се, бачкат усилено и после - парички за пътуване Което е една прекрасна авантюра - особено за хората, които не са все още наясно в каква посока искат да се реализират е добре, защото по време на едно такова пътуване, могат да открият много неща за самите себе си. Принципно, имах една съседка в Дания - Вини, която беше на 23 и завършваше гимназия (мда, там е не само възможно, но и нормално явление). Беше прекъснала средното си образование на 16 годишна възраст, за да пътува заедно с големия си брат. Когато аз завърших първата си година в университета (на 19), тя завърши гимназия (на 23) и я приеха химия и биотехнологии в университета. Което пак е вариант, но аз лично не го намирам за удачен - нито за себе си, нито ако един ден имам деца - за тях. @badsector, 80 дни са малко (ако говорим за околосветско пътешествие). Повечето такива пътешественици, остават на определени места за срок от време. Едно момиче, което приютих на couch surfing за 3 нощи, се прибираше от 18 месечно пътуване, но беше живяла около 3 месеца в Иран и по един 1 или 2 месеца в Пакистан и Непал. Друг пък пътешественик, на който попаднах, докато бях в Рим - канадец, беше прекарал 3 месеца като преподавател по английски в Египет и около 2 месеца и половина в Палестина като доброволец. Идеята на подобни пътувания не е просто да видиш света на бързо, а да поживееш малко тук-там.
 6. 1 реакция
  При всяко положоние, първия път винаги се зарежда поне 12 часа. Аз ти препоръчвам да си я държиш сложена на лаптопа! Според мен не е вярно, че се скапва по-бързо, но все пак е въпрос на вкус да си я сложил или не !
 7. 1 реакция
  Една мощна програма за създаване, редактиране, разцепване, филтриране, конвертиране и др. на аудио и видео. Поддържа: AVI, MPEG, MP3, FLC, JPEG, PNG, BMP, SGI, WAV, OGG и други популярни медиа формати. Лиценз: Shareware Екран Официaлна страница: gromada.com
 8. 0 реакции
 9. -1 реакции
  Добре, че е религията барем да обясни всичките тези климатични катаклизми.
 10. -1 реакции
  clockgen, ама ще ти свърши работа, само ако в него се поддържа clock genеrator-а на дъното... напрежението не може да се пипа. щом в биос нямаш възможности за клок, значи няма да имаш и за пипане на напрежението на процесора... http://www.filecluster.com/downloads/ClockGen.html тая програма едва ли ще тръгне под 7-цата обаче друга програма - работи на 7-ца: setfsb работи по същия начин общо взето (обаче трябва да намериш на дъното clock generator-a и дано се поддържа от програмата...) търси чип подобен на тоя (има и чипове с друга форма http://www.google.bg/images?um=1&hl=bg&tbs=isch%3A1&sa=1&q=clock+generator+motherboard&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=#q=clock+generator+motherboard&um=1&hl=bg&tbs=isch:1,itp:photo&source=lnt&sa=X&ei=C0twTKK4JdCDswbG0qi6Bg&ved=0CAwQpwU но до чипа винаги има кварц) и гледаш има ли го в таблицата: http://www13.plala.or.jp/setfsb/ още 1 програмка за клок http://www.techpowerup.com/systool/
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.