Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 22.08.2010 от всички места

 1. 2 реакции
  Здравейте! А стъпка 4) ? Моля да следвате инструкциите стриктно.
 2. 1 реакция
  Съгласна съм с това мнение. Противоречието е плод на мисълта. Има мисъл има противоречие, няма мисъл няма противоречие.
 3. 1 реакция
  Точно така е, не е по силите ни. Но този друг не е ли твърде подозрителен, толкова светове е създавал, а оцелели има само в Ноевия ковчег. От друга страна най - лесно е да имаме кого да държим отговорен...
 4. 1 реакция
  Ако пък поразсъждаваме малко по-общо, и допуснем, че светът е илюзия.Сън, който го сънува твореца на всичко. Отделно пък всеки един от нас създава и руши своя собствен свят във всеки един момент ,Тоест - че всичко е между ушите ни, стигаме до извода, че оправянето на света не е по силите ни, тъй като света, на който пък всички ние живеем е създаден от друг, и само той може да го оправи
 5. 1 реакция
  Бавното зареждане на програми може да е причинено от: - омазана ОС - проблем с вирус - малко рам памет за приложенията и ОС - други Може да се опиташ да преинсталираш компютъра и да видиш след това дали има подобрение. Ако компютъра не е почистван от прах, също е препоръчително да се направи. П.П.Има програми за чистене и оптимизиране, като Advanced SystemCare, но едва ли ще помогне много в случая.
 6. 1 реакция
  При всяко положоние, първия път винаги се зарежда поне 12 часа. Аз ти препоръчвам да си я държиш сложена на лаптопа! Според мен не е вярно, че се скапва по-бързо, но все пак е въпрос на вкус да си я сложил или не !
 7. 0 реакции
  Здравейте, Xfirebg! Следвайте следната инструкция за работа с OTL: Изтеглете OTL.exe и го запазете на десктопа. Стартирайте файла с двукратен клик на мишката. Направете следните настройки: Под "Custom Scans/Fixes" с Copy/ Paste въведете изцяло следната информация от цитата по-долу (без думата Цитат): Натиснете маркираният в синьо бутон: . Като приключи проверката, ще се създадат два файла - OTL.Txt и Extras.Txt. Прикачете в следващия си коментар (погледнете опцията "прикачени файлове", когато публикувате мнение) логовете от OTL: OTL.Txt, Extras.Txt.
 8. -1 реакции
  Добре, че е религията барем да обясни всичките тези климатични катаклизми.
 9. -1 реакции
  Всъщност, има такава програма, но е спорно, доколко помага. Идеята в нея е да се зададе определено време за зареждане на даден процес. Примерно даваш по 3 или 7 секунди за дадена програма в зависимост от това колко време и е необходимо. Зарежданията се изпълняват едно по едно. Целта е да не се зареждат по няколко процеса наведнъж, а един след друг. Примерно аз бях направил така. По-важните неща, които реално са необходими за нормално стартиране на Windows, бях поставил на първо място. Второстепенните стартиращи се програми се зареждаха накрая, когато аз вече си бях включил нета и сърфирах. За жалост ползвах програмата преди няколко месеца и не се сещам за името и А ето и една платена: Startup Faster!
 10. -1 реакции
  clockgen, ама ще ти свърши работа, само ако в него се поддържа clock genеrator-а на дъното... напрежението не може да се пипа. щом в биос нямаш възможности за клок, значи няма да имаш и за пипане на напрежението на процесора... http://www.filecluster.com/downloads/ClockGen.html тая програма едва ли ще тръгне под 7-цата обаче друга програма - работи на 7-ца: setfsb работи по същия начин общо взето (обаче трябва да намериш на дъното clock generator-a и дано се поддържа от програмата...) търси чип подобен на тоя (има и чипове с друга форма http://www.google.bg/images?um=1&hl=bg&tbs=isch%3A1&sa=1&q=clock+generator+motherboard&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=#q=clock+generator+motherboard&um=1&hl=bg&tbs=isch:1,itp:photo&source=lnt&sa=X&ei=C0twTKK4JdCDswbG0qi6Bg&ved=0CAwQpwU но до чипа винаги има кварц) и гледаш има ли го в таблицата: http://www13.plala.or.jp/setfsb/ още 1 програмка за клок http://www.techpowerup.com/systool/
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.