Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 22.08.2010 от всички места

 1. 2 реакции
  Здравейте! А стъпка 4) ? Моля да следвате инструкциите стриктно.
 2. 2 реакции
  Монитори за 200-300 лева на конфигурация за 1500? Дъна от републиката на играчите? Кросхейр 4 е 450 лева... Какво да ампутирам за да сложа такова дъно??? Китове рам за по 300 лева... Човека колко разлика ще усети между кингстъна и кит на корсейр? 1055т срещу и5. Винаги бих избрал 1055т. С процесора вървят сата3 и усб3. Сокета на и5 е умрял още с излизането, тъй като следващите процесори на интел ще са в нов сокет. Кой знае кога интел ще добавят натив съпорт на сата3... 1055т е със шест физически ядра. Въпросът е да можеш да го натовариш. Интересно дали в някое ревю е показано колко натоварени са ядрата на и5 и на 1055т. Процесора се клоква добре. 4+ гигахерца стабилно, с късмет и добро охлаждане.
 3. 1 реакция
  Съгласна съм с това мнение. Противоречието е плод на мисълта. Има мисъл има противоречие, няма мисъл няма противоречие.
 4. 1 реакция
 5. 1 реакция
  Още е прекалено малка за такава авантюра. Но е нормално за тамошните ширини, само дето младата дама малко раничко се е сетила. Много хора познавам, които на 19 годишна възраст си хващат пътя и обикалят света за 16-17-18 месеца. Година след завършване на гимназия, хващат се, бачкат усилено и после - парички за пътуване Което е една прекрасна авантюра - особено за хората, които не са все още наясно в каква посока искат да се реализират е добре, защото по време на едно такова пътуване, могат да открият много неща за самите себе си. Принципно, имах една съседка в Дания - Вини, която беше на 23 и завършваше гимназия (мда, там е не само възможно, но и нормално явление). Беше прекъснала средното си образование на 16 годишна възраст, за да пътува заедно с големия си брат. Когато аз завърших първата си година в университета (на 19), тя завърши гимназия (на 23) и я приеха химия и биотехнологии в университета. Което пак е вариант, но аз лично не го намирам за удачен - нито за себе си, нито ако един ден имам деца - за тях. @badsector, 80 дни са малко (ако говорим за околосветско пътешествие). Повечето такива пътешественици, остават на определени места за срок от време. Едно момиче, което приютих на couch surfing за 3 нощи, се прибираше от 18 месечно пътуване, но беше живяла около 3 месеца в Иран и по един 1 или 2 месеца в Пакистан и Непал. Друг пък пътешественик, на който попаднах, докато бях в Рим - канадец, беше прекарал 3 месеца като преподавател по английски в Египет и около 2 месеца и половина в Палестина като доброволец. Идеята на подобни пътувания не е просто да видиш света на бързо, а да поживееш малко тук-там.
 6. 1 реакция
  Бавното зареждане на програми може да е причинено от: - омазана ОС - проблем с вирус - малко рам памет за приложенията и ОС - други Може да се опиташ да преинсталираш компютъра и да видиш след това дали има подобрение. Ако компютъра не е почистван от прах, също е препоръчително да се направи. П.П.Има програми за чистене и оптимизиране, като Advanced SystemCare, но едва ли ще помогне много в случая.
 7. 1 реакция
  При всяко положоние, първия път винаги се зарежда поне 12 часа. Аз ти препоръчвам да си я държиш сложена на лаптопа! Според мен не е вярно, че се скапва по-бързо, но все пак е въпрос на вкус да си я сложил или не !
 8. 1 реакция
  Една мощна програма за създаване, редактиране, разцепване, филтриране, конвертиране и др. на аудио и видео. Поддържа: AVI, MPEG, MP3, FLC, JPEG, PNG, BMP, SGI, WAV, OGG и други популярни медиа формати. Лиценз: Shareware Екран Официaлна страница: gromada.com
 9. 1 реакция
  XP TCP/IP Repair http://www.xp-smoker.com/downloads/xptcprep.exe
 10. -1 реакции
  Всъщност, има такава програма, но е спорно, доколко помага. Идеята в нея е да се зададе определено време за зареждане на даден процес. Примерно даваш по 3 или 7 секунди за дадена програма в зависимост от това колко време и е необходимо. Зарежданията се изпълняват едно по едно. Целта е да не се зареждат по няколко процеса наведнъж, а един след друг. Примерно аз бях направил така. По-важните неща, които реално са необходими за нормално стартиране на Windows, бях поставил на първо място. Второстепенните стартиращи се програми се зареждаха накрая, когато аз вече си бях включил нета и сърфирах. За жалост ползвах програмата преди няколко месеца и не се сещам за името и А ето и една платена: Startup Faster!
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.