Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 22.08.2010 от всички места

 1. 2 реакции
  Привет, Gangosa. Тук изключително рядко се намесваме в темите на колеги, но аз искам да изясня нещо. Няма да давам каквито и да е инструкции, колегата го прави. Сега разбрахме, че имаш две операционни системи на един компютър. Аз също използвам DualBoot на Windows и Линукс. Обаче при теб има/ имаше доста гаден експлоит и зарази, при които почти винаги има MBR инфекция и рууткит. Тук не правим експерименти. Това, което ти се препоръча е изпробвано успешно неведнъж. За да бъдем точни - никога няма 100% успех. Следвайте инструкциите на колегата, успех!
 2. 1 реакция
  Съгласна съм с това мнение. Противоречието е плод на мисълта. Има мисъл има противоречие, няма мисъл няма противоречие.
 3. 1 реакция
  Още е прекалено малка за такава авантюра. Но е нормално за тамошните ширини, само дето младата дама малко раничко се е сетила. Много хора познавам, които на 19 годишна възраст си хващат пътя и обикалят света за 16-17-18 месеца. Година след завършване на гимназия, хващат се, бачкат усилено и после - парички за пътуване Което е една прекрасна авантюра - особено за хората, които не са все още наясно в каква посока искат да се реализират е добре, защото по време на едно такова пътуване, могат да открият много неща за самите себе си. Принципно, имах една съседка в Дания - Вини, която беше на 23 и завършваше гимназия (мда, там е не само възможно, но и нормално явление). Беше прекъснала средното си образование на 16 годишна възраст, за да пътува заедно с големия си брат. Когато аз завърших първата си година в университета (на 19), тя завърши гимназия (на 23) и я приеха химия и биотехнологии в университета. Което пак е вариант, но аз лично не го намирам за удачен - нито за себе си, нито ако един ден имам деца - за тях. @badsector, 80 дни са малко (ако говорим за околосветско пътешествие). Повечето такива пътешественици, остават на определени места за срок от време. Едно момиче, което приютих на couch surfing за 3 нощи, се прибираше от 18 месечно пътуване, но беше живяла около 3 месеца в Иран и по един 1 или 2 месеца в Пакистан и Непал. Друг пък пътешественик, на който попаднах, докато бях в Рим - канадец, беше прекарал 3 месеца като преподавател по английски в Египет и около 2 месеца и половина в Палестина като доброволец. Идеята на подобни пътувания не е просто да видиш света на бързо, а да поживееш малко тук-там.
 4. 1 реакция
  Изтеглете: MBRCheck.exe на вашия десктоп. Спрете временно антивирусната си програма Стартирайте MBRCheck.exe (за Vista и Windows 7 ще трябва да потвърдите през UAC) След това на десктопа ще се появи черен прозорец Ако има намерен непознат бууткод (bootcode), ще се появят няколко опции. Не ги използвайте! Само натиснете N, след това ENTER два пъти. Ако няма проблеми, само натиснете ENTER Ще се генерира текстов файл - MBRCheck_mm.dd.yy_hh.mm.ss на вашия десктоп (тук mm е месец, dd - ден, yyyy - година, hh - час, mm - минута и ss - секунда). Oтворете този файл, маркирайте и копирайте с десен клик Copy (Копирай или Ctrl+С) изцяло текста, който се съдържа в него. Публикувайте копирания текст с Paste (Постави) в следващия си коментар.
 5. 1 реакция
  При всяко положоние, първия път винаги се зарежда поне 12 часа. Аз ти препоръчвам да си я държиш сложена на лаптопа! Според мен не е вярно, че се скапва по-бързо, но все пак е въпрос на вкус да си я сложил или не !
 6. 1 реакция
  Една мощна програма за създаване, редактиране, разцепване, филтриране, конвертиране и др. на аудио и видео. Поддържа: AVI, MPEG, MP3, FLC, JPEG, PNG, BMP, SGI, WAV, OGG и други популярни медиа формати. Лиценз: Shareware Екран Официaлна страница: gromada.com
 7. 1 реакция
  XP TCP/IP Repair http://www.xp-smoker.com/downloads/xptcprep.exe
 8. 0 реакции
 9. 0 реакции
  Здравейте, Xfirebg! Следвайте следната инструкция за работа с OTL: Изтеглете OTL.exe и го запазете на десктопа. Стартирайте файла с двукратен клик на мишката. Направете следните настройки: Под "Custom Scans/Fixes" с Copy/ Paste въведете изцяло следната информация от цитата по-долу (без думата Цитат): Натиснете маркираният в синьо бутон: . Като приключи проверката, ще се създадат два файла - OTL.Txt и Extras.Txt. Прикачете в следващия си коментар (погледнете опцията "прикачени файлове", когато публикувате мнение) логовете от OTL: OTL.Txt, Extras.Txt.
 10. -1 реакции
  clockgen, ама ще ти свърши работа, само ако в него се поддържа clock genеrator-а на дъното... напрежението не може да се пипа. щом в биос нямаш възможности за клок, значи няма да имаш и за пипане на напрежението на процесора... http://www.filecluster.com/downloads/ClockGen.html тая програма едва ли ще тръгне под 7-цата обаче друга програма - работи на 7-ца: setfsb работи по същия начин общо взето (обаче трябва да намериш на дъното clock generator-a и дано се поддържа от програмата...) търси чип подобен на тоя (има и чипове с друга форма http://www.google.bg/images?um=1&hl=bg&tbs=isch%3A1&sa=1&q=clock+generator+motherboard&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=#q=clock+generator+motherboard&um=1&hl=bg&tbs=isch:1,itp:photo&source=lnt&sa=X&ei=C0twTKK4JdCDswbG0qi6Bg&ved=0CAwQpwU но до чипа винаги има кварц) и гледаш има ли го в таблицата: http://www13.plala.or.jp/setfsb/ още 1 програмка за клок http://www.techpowerup.com/systool/
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.