Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 11.09.2010 от всички места

 1. 1 реакция
  Другите зъби с пълна упойка ли ти ги вадиха?
 2. 1 реакция
  Разкажи, живо ме интересува! А ти искаш ли да ти кажа, коя е най вероятната причина да си приела исляма? :wors: Казах ти още когато Алия заяви, че мюсилманите в България правят голям грях, че помагат на съселяните си християни, че е точно от саудистките талибанки./ тогава още се пишеше студентка/ Я то станало 11 септември. И какво съвпадение, днес е 3-я ден от празника.
 3. 1 реакция
 4. 1 реакция
  Ами кой е виновен за това? Ако имаше достъпна информация, богата литература, преведена(за повече улеснение), нямаше да е така. В главата ми е страшен микс вече, усещам умора.
 5. 1 реакция
  Не се карайте, моля. Казах вече, че няма да дам.Също няма да кажа и мотивите за отказа си. Има наистина достатъчно данни из нета, но ако проявявате интерес, но приятелският ми съвет е да не им вярвате безрезервно, тъй като всяка статистика се прави с цел, а тя винаги е твърде далеч от Вашите собствени мотиви за справката.
 6. 1 реакция
  И ти какво си мислиш, че тя не го знае ли? Жените имат страшен нюх за тия работи, брат, загряват за миг! Топката е в теб, но никакви скайпове, имейли, фейсбуци и прочие - нищо не може да замени прекия контакт! Един приятел казваше, че "по телефона крави не се пасат". Покани я сама някъде - кафе, кино или каквото се сетиш, а тя сама ще се сети за какво точно я каниш. От теб се иска само малко кураж, предразположи я с някой нов виц или нещо подобно и давай смело, няма да те бие, я! Хайде, стискаме палци! Само дето малко ме човъркат тия години... Приятели сте от 5-6, а сега тепърва ще учите в различни училища. Излиза, че ако не става дума за висши училища, сте приятели от 1-2 клас, а от 4-5 си я набелязал. И това ако не е акселерация, здраве му кажи!
 7. -1 реакции
  Това истински имейл ли е или поредната подигравка на прост сеирджия?
 8. -1 реакции
  Я по-леко със обидите ... На инжинера идиотските опити да замести флейстайпа ми прецакаха ОС! До сега не съм имал проблеми със FLEX TYPE, нито пък съм имал намерение да го деинсталирам, защото аз го ползвам + билка!
 9. -1 реакции
  Трябват ми следните драйвъри за хардуерните компоненти, които са в заглавието на темата. Лаптопът е от F9 сериите на ASUS. Искам да си сменя и настройките и резолюциите на самия дисплей, а от ASUS са дали някакви дискове, от които нищо не може да се инсталира както си му е реда. Лаптопът е с Windows 7.
 10. -3 реакции
  синхронизирани и систематизирани. Ако те интересува начина на уриниране и дефекация в Исляма, мога да ти разкажа.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.