Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 11.09.2010 от всички места

 1. 2 реакции
 2. 1 реакция
  На път за Париж Това е във една изба някъде из Париж Ето я и централната точка на Париж.Казват,че който стъпи там,отново ще посети мястото!
 3. 1 реакция
  Баси блондито http-~~-//www.youtube.com/watch?v=2S2VUCdbhg0&feature=player_embedded
 4. 1 реакция
  Разкажи, живо ме интересува! А ти искаш ли да ти кажа, коя е най вероятната причина да си приела исляма? :wors: Казах ти още когато Алия заяви, че мюсилманите в България правят голям грях, че помагат на съселяните си християни, че е точно от саудистките талибанки./ тогава още се пишеше студентка/ Я то станало 11 септември. И какво съвпадение, днес е 3-я ден от празника.
 5. 1 реакция
 6. 1 реакция
 7. -1 реакции
  Това истински имейл ли е или поредната подигравка на прост сеирджия?
 8. -1 реакции
  Я по-леко със обидите ... На инжинера идиотските опити да замести флейстайпа ми прецакаха ОС! До сега не съм имал проблеми със FLEX TYPE, нито пък съм имал намерение да го деинсталирам, защото аз го ползвам + билка!
 9. -1 реакции
  Трябват ми следните драйвъри за хардуерните компоненти, които са в заглавието на темата. Лаптопът е от F9 сериите на ASUS. Искам да си сменя и настройките и резолюциите на самия дисплей, а от ASUS са дали някакви дискове, от които нищо не може да се инсталира както си му е реда. Лаптопът е с Windows 7.
 10. -3 реакции
  синхронизирани и систематизирани. Ако те интересува начина на уриниране и дефекация в Исляма, мога да ти разкажа.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.