Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 24.09.2010 от всички места

 1. 2 реакции
  След като прочетох този абзац от поста Ви , нямам никакво желание да Ви помагам ! Лек ден Ви желая !
 2. 1 реакция
  Здравейте, онзи ден не ми се стартира старата щайга, при което задействах познатата процедура по отваряне. След тестове тип "пробра-грешка" установих, че захранването + мрежовата карта са изгорели. Последната като се включи компютъра се нажежава до горещо за броени секунди.Така прави и на 3те PCI слота. След премахването й и слагане на ново захранване машината тръгна и всичко друго й е наред. Въпросът ми е: Това токов удар ли е? Разклонителя ми е включен в MGE surge protector и ако е така, значи той се е прецакал? Или е възможно да е станал проблем вътре в кутията, независещ от подаваното напрежение пред кабела. Ще се радвам, ако някой може да ми изясни. Благодаря ви предварително!
 3. 1 реакция
  Мислиш си, че не съм вкусил с болка от горчивите сълзи- през лагуните безчувствен минал съм без пориви- мечти? В лунно- сребърните нощи с пламъка на трепкащи звезди са за погледи горещи мъртво слепи моите очи? Не, с наздравици угасях във душата не една тъга, се опивах и унасях в полета на сетната мечта. През пустините безбрежни, с тъжна и разплакана душа - срещу вихрите метежни минах с блян от пурпурна звезда. По поляните огрени със безброй рубинени слънца обич, ласки разпилени дирих в капки утринна роса… И аз пак пресътворих те във лазурносиня светлина, и отново удивих се от сияйната ти красота…
 4. 1 реакция
  Хайде честита ви нова отговорност, мили доктори. Страшното свърши, започва ужасното....
 5. 1 реакция
  Тия летящи офце от къде пък ни напъплиха?!?!?!? Доктора вечно мъкне по нещо Не мога да разбера какъв е проблем с токчетата? Това си е начин на живот. Точка.
 6. 1 реакция
 7. 1 реакция
  Разгледай тук http://www.erabg.com/products/view/category/10/ .На много сносни цени се намират много добри предложения!
 8. 1 реакция
  Това "links.htaccess" на сървъра трябва да бъде така .htaccess, без име отпред.
 9. 0 реакции
  към страдащите - момчета и момичета, ако сте си заключили нещо с парола по-дълга от 2-3 символа, ЗАБРАВЕТЕ! няма начин!
 10. -1 реакции
  Логос, защо смяташ че папата не е наместник на дявола?Католиците са доста съмнителна секта, не мислиш ли?Като гледам визуалните послания от картините и филмите, точно това заключение ми изглежда най-вероятно.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.