Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 24.09.2010 от всички места

 1. 1 реакция
  Здравейте, онзи ден не ми се стартира старата щайга, при което задействах познатата процедура по отваряне. След тестове тип "пробра-грешка" установих, че захранването + мрежовата карта са изгорели. Последната като се включи компютъра се нажежава до горещо за броени секунди.Така прави и на 3те PCI слота. След премахването й и слагане на ново захранване машината тръгна и всичко друго й е наред. Въпросът ми е: Това токов удар ли е? Разклонителя ми е включен в MGE surge protector и ако е така, значи той се е прецакал? Или е възможно да е станал проблем вътре в кутията, независещ от подаваното напрежение пред кабела. Ще се радвам, ако някой може да ми изясни. Благодаря ви предварително!
 2. 1 реакция
  Мислиш си, че не съм вкусил с болка от горчивите сълзи- през лагуните безчувствен минал съм без пориви- мечти? В лунно- сребърните нощи с пламъка на трепкащи звезди са за погледи горещи мъртво слепи моите очи? Не, с наздравици угасях във душата не една тъга, се опивах и унасях в полета на сетната мечта. През пустините безбрежни, с тъжна и разплакана душа - срещу вихрите метежни минах с блян от пурпурна звезда. По поляните огрени със безброй рубинени слънца обич, ласки разпилени дирих в капки утринна роса… И аз пак пресътворих те във лазурносиня светлина, и отново удивих се от сияйната ти красота…
 3. 1 реакция
  Разгледай тук http://www.erabg.com/products/view/category/10/ .На много сносни цени се намират много добри предложения!
 4. 1 реакция
  Здравейте някой да може да ми даде софтуер за телефона (от компа като Nokia Pc Suite) щото от сайта който е на привилег.... софтуера не бачка.. Относно телефона,купих си го преди месец. Камерата е мноооого слаба. Телефона е пълен с бъгове - при висока резолюция телефона се рестартира - сам си сменя бекграунда - тъч скрийна е феилнат (ако е изцапак не работи което при Ай фон неможе да се случи) - клавиатурата за писане на смс и + тъч скрийна са яко фейлнати,букжи ако а,з,q едвам се натискат - микрофона е слаб при разговори както и слушалката. За тези пари човек не може да иска много,ние с privileg tv3 получаваме много,но качеството е от дълбок Китай. Хора... ако сте решили да си купите телефон,вземете нещо качествено на добри пари и с не много ексри както в случая.
 5. 1 реакция
 6. 1 реакция
  Понеже дамските са винаги заети, оригинален замисъл:
 7. 1 реакция
  Това "links.htaccess" на сървъра трябва да бъде така .htaccess, без име отпред.
 8. 1 реакция
  Благодаря, Жоре! Прегръдка топла! Пътища И когато небето сбърчи чело дъждовно и мъглите закрият последните жерави пак съм щастлива! Не виждам лицето ти, но прегръщам те нежно, любовно в сърцето си. Още помнят дърветата очите ни блеснали, сгушени под уморените клони, два пътя за миг се кръстосаха и поеха по своите наклони.
 9. 1 реакция
  Ще ти нарисувам закачлива нахалница тя отключва всичко! Без послеслов Любовта ми нахално се намести на стола, запали цигара, преметна крак върху крак, отпи от моята чаша, намигна ми весело, потупа ми рамото приятелски… пак! - Остави ме на мира! – почти изкрещях Не помниш ли? Последния път едва не умрях! - Трябваше, трябваше мила, за да разбереш, че всичко е прах! Отпусни се! Какво си се свила? - Добре, де! Върви си! Разбрах! - Невъзможно е мое момиче, да изоставя човека, когото обичам! (избърбори го бързо, през смях) Усетих как се променя ритъма на сърцето под нежния поглед на очи изумрудени, въздъхнах, усмихнах се, протегнах ръце към небето, усетих лекотата на крилата… бяха пеперудени!
 10. -1 реакции
  Логос, защо смяташ че папата не е наместник на дявола?Католиците са доста съмнителна секта, не мислиш ли?Като гледам визуалните послания от картините и филмите, точно това заключение ми изглежда най-вероятно.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.